Wij gaan niet opzij

Veel afwezigen bij Feyenoord

NAC zal morgen aantreden tegen een zeer gehavend Feyenoord. De ploeg van Giovanni van Bronckhorst wil morgen in Breda de derde plek veilig stellen maar moet het dan doen zonder Jørgensen, Berghuis, Van Persie en Martina. Daarbij kan St. Juste geen hele wedstrijd spelen. 
Berghuis en Jørgensen zijn er niet bij in verband met een schorsing. Jorgens kreeg een rode kaart in de thuiswedstrijd tegen Heracles. Berghuis pakte afgelopen weekend een gele kaart wat leidde tot een schorsing. Cuco Martina heeft last van een blessure en Van Persie is niet fit genoeg om mee te doen. St. Juste maakte tegen AZ juist nog zijn rentree maar kan dit niet een vervolg van 90 minuten geven, daarvoor is de verdediger niet fit genoeg. Door de afwezigheid van drie aanvallers zitten Dylan Vente en Naoufal Bannis, de spits van Feyenoord onder 19, bij de selectie van de Rotterdammers.

Bron: B-Side Rats, Feyenoord

 

33 Reacties
0   0  
Ouwe Spionkop

Goh wel veel 4 afwezigen.
Wij hebben elke wedstrijd het dubbele aantal of zo.

0   0  
Budisic

Als het klopt wat kip schreef, dat de heren liever eerder op vakantie gaan, dan wint NAC pas als eerst De Graafschap en Excelsior hebben gewonnen.

0   0  
Fred1

Een mooie reden om er weer niks van te bakken.
Stelletje hufters zullen ook hier hun voordeel wel niet uit weten te halen.
O wat ben ik er klaar mee.

0   0  
van Flieger

Vreemd, nog steeds geen hysterisch bericht vanuit het NACse op Facebook etc over dat de wedstrijd is uitverkocht. NAC-fey is niet uitverkocht ? Hier moeten bepaalde mensen zich kapotschamen.

0   0  
Dutchbird

Stel Jong NAC maar op die hebben meer kans tegen Jong Feyenoord dan Koch, Mounir, te Vrede, van Anholt, Korte, Kali, Rosheuvel en Kasteneer.

0   0  
Ad B uit Roosendaal

Directe degradatie ontlopen is nog niet uitgesloten, dus maximale inzet morgenavond.

Met steun van de supporters.

0   0  
willem 4,5

Al zijn alle spelers van het 1e geblesseerd en spelen ze tegen het 2e, die allemaal griep hebben en 39 gr. koorts dan winnen ze nog niet, doodgewoon omdat ze niet kunnen en willen voetballen.
Jammer dat v. Persie er niet bij is, een lesje voetbal zou ze geen kwaad doen.
Hopelijk is dit de laatste wedstrijd die van belang zou kunnen zijn, dan zijn we van al dat slappe gelul af en kunnen we gaan schoonmaken. Kijk uit naar volgens seizoen met hopelijk 11 nieuwe namen.

0   0  
Mulderke48

Wat een volslagen idioot lijkt die Heisenberg. Ik ben al 62 jaar fanatieke supporter van ons aller NAC. En woon nu pakweg 15 jaar in het Rotterdamse. Met welke Feyenoord supporter ik ook heb gesproken: er is werkelijk niemand die een hekel of zo aan ons aller NAC heeft.
Dus Heisenberg, ga je mond spoelen!

0   0  
Nacfan

Jagen jagen jagen Rotterdam, schop ze hier schop ze daar schop ze helemaal in elkaar!!! Jagen en strijden morgen gvd!!!!

0   0  
Sanseveria

Zul je zien dat we alsnog afgeslacht worden door een stel jonkies die zich willen bewijzen. Boeiend. Ik stel voor dat we ons voor de aller- allerlaatste keer opladen en onze aller-allerlaatste kans grijpen. Laat de jonkies van Feyenoord niet hun kans op een etalage benutten en zet ze vanaf minuut 1 tot minuut 99 vast verdomme! Liever achteraf valse hoop dan vooraf al opgegeven. Want wat hebben we nu tenslotte nog te verliezen?! Gas erop morgen allemaal gvd!!!

0   0  
mes

@Heisenberg

Wij haten jou en je hoeren moeder ook. Vies varken.

0   0  
Ernie

Al stellen ze alleen een keeper op, dan nog zie ik NAC niet winnen.

0   0  
ome cor

@Ad B Roosendaal
Hoe logisch misschien ook na zo uitermate slecht seizoen, maar aan de andere kant ook enorm zwak is het dat de supporters hun inzet en wil om te overheersen net zo kwijt zijn als de spelers.

Als een stel in elkaar gebeukte Calimero's roepen we om het hardst hoe slecht het allemaal is en wie er op moet bokken, wie er schuld is aan dit seizoen, wat spelers allemaal niet hebben en wel hadden moeten hebben....
Maar ondertussen is de kwaliteit van supporten ook enorm afgenomen. Sommige mensen denken dat ze er al zijn door alleen maar in het stadion aanwezig te zijn of misschien nog wel uit volle borst het clublied voor aanvang mee te zingen en 1x "Overal waar we komen" en dan alleen maar klagend en mokkend verder te gaan door de 90 speelminuten plus blessure tijd

Mensen die boos worden wanneer spelers niet spontaan genoeg de supporters komen bedanken en diezelfde spelers dan vorstelijk belonen met middelvingers en scheldpartijen. Waarna de speler een bekende persoon is die de volgende keer weer moet opdraven en zij zelf veilig in de anonimiteit verdwijnen.

Het was een enorm kut jaar en met een onherkenbaar NAC en een trainersstaf die niet duidelijk kon maken wat NOAD betekent.
Als NAC tegen Emmen had verloren in een keiharde tweestrijd van 2 clubs die niet willen degraderen dan hadden we alleen gebaald en respect gehad voor onze helden.
Als NAC tegen Fortuna 1 puntje had gepakt omdat ze op basis van strijdlust misschien nog steeds minder waren dan de Limbo's maar toch knokten voor dat ene (en dan ook verdiende) punt....dan hadden we daar ook nog mee kunnen leven.
Klopt allemaal ! We zijn nu 11 spelers met de mentaliteit die we zelf maar gaan invullen (toe aan vakantie, geen zin meer, geen vertrouwen, vormcrisis, en weet ik veel wat nog meer)…..maar dan JUIST dan moeten wij als supporters de strijd NIET opgeven.

WIJ zijn de club en ondanks dat ZIJ degraderen, staan WIJ volgend seizoen in de eerste divisie.
Maar als WIJ dan zo sterk voelen dat WIJ de club zijn, dan zijn we aan onszelf verplicht om deze te blijven steunen. Spelers mogen van ons hun koppies niet laten hangen, waarom mogen WIJ dat dan wel ?

Met z'n allen er achter morgen, juist tegen de havenslaven....NOAD op de tribune, want WIJ willen winnen.
WIJ zijn de club, WIJ zijn NAC.

0   0  
willem 4,5

@ Heisenberg . Wat een een niveau weer, moest jij je gisteravond niet melden in de kliniek waar je behandeld wordt? Zal wel wat jaartjes kosten denk ik om jou beter te maken!

0   0  
J nac

Ook al komt feyenoord met het tweede nac wint toch geen wedstrijd meer.
Jammer dat ik dit moet zeggen maar het is niet anders.
Veel te veel geld voetballers die niets met onze mooie club ophebben
Op naar volgend seizoen.

0   0  
jvt

Mooi gezegd Cor maar weleens van respect afdwingen gehoord?

0   0  
Bernard

Maakt niets uit! Dankzij die amateurs in het bestuur degradeten we toch!

0   0  
scheppioni

Net wat Fred zegt, het gemakzuchtige voert bij ons NAC de boventoon !! Wordt een rampavond, de graafschap pakt de kans wel nu !

0   0  
Ivo

Ach ja, Feyenoord.

De rivaliteit tegen Willem 2 kan ik goed begrijpen. Breda-Tilburg, het meer volkse NAC tegen het meer elitaire Willem 2. In sportief opzicht maken ze elkaar over de lange termijn niet zo veel. Vaak directe concurrenten.

Maar dan de rivaliteit tegen Feyenoord. Die in Rotterdam totaal niet leeft. Allebei volksclubs, Geen woorden maar daden en NOAD, en ook heel veel geploeter en maar af en toe succes. Zo verschillend zijn we niet.

Vind ik dan. Wie kan mij uitleggen waar die "haat" tegen Feyenoord door is ontstaan?

0   0  
Smeagol

Beste ivo, die haat tegen Rotterdam komt uit het verleden. De ij tribune die over genomen werd door feyenoord supporters, café het hoekse dat werd aangevallen, de wedstrijd met het asbak incident en ga zo maar door.

0   0  
Toontje

Winst is geweldig maar als Graafschap 3 punten haalt (1-0 voor) schiet je er geen flikker mee op

0   0  
Los muchachos del Breda

Al speelt Feyenoord morgen met z’n 8-en, dit NAC zie ik geen kans maken. De gelatenheid drupt er vanaf...

0   0  
Pietjebel

Vind ik ook ivo
Kwa supporters schillen we niet veel altijd trouw e. Noem maar op


Mijn haat gaat meer na de kruiken dan aan jullie

De tijd van van het ij ben ik al lang weer vergeten

0   0  
010NoordWest

Ik snap die haat ook niet echt.. (ik kom hier omdat iemand op fr12 dit bericht had gedeeld met dat ‘wij haten Rotterdam’ eronder.
Ik vind NAC juist wel leuk en de uitwedstrijd is altijd lachen!
Én.... we zijn de enige 2 in NL zonder trommels en die achterlijke zooi. Succes de laatste 3 wedstrijden!

0   0  
Ed

Excelsior is nog de enige ploeg die we bij kunnen halen. Moeten ze wel blijven verliezen en wij winnen. Hoop doet leven, schrijf ik tegen beter weten in.

0   0  
Sp1

Kan jullie nu al melden dat er (een) speler(s) is/zijn die nu al overwegen rood te pakken... Geintje of geen geintje maar dit is wel uitgelekt, en het zou mij niks verbazen.
Nee een heerlijke selectie hebben we.


Kan wel raden van wie deze opmerking komt...

0   0  
Tico

@sp 1

Wie ben jij dan wel? Ga ergens anders de boel opruien kul!

0   0  
Sp1

Tico toch... Als ik oprui dan is dat gebaseerd op inside information. En nogmaals... Als het een geintje betrof dan is het nog smaakloos.

0   0  
Sanseveria

Nou Sp1. We zijn allemaal heel benieuwd wie dat dan is.

Als er al iemand rood zou pakken, dan hoop ik dat dat is omdat ons team eindelijk eens met het mes tussen de tanden speelt en zich niet de kaas van het brood laat eten. Zoals Lurling het ook wel eens deed. Prima als dat terug komt!

En nu allemaal achter de club staan!! We hebben niks meer te verliezen, dus vol gas tegen Feyenoord!

0   0  
Sp1

Geloof me als ik meermaals heb gevraagd wie dit gezegd zou hebben ;) ... Morgen weten we meer.

Maar idd als er rood valt dan hopelijk laat in de wedstrijd om de voorsprong te verdedigen...

0   0  
DunErwt

@ome cor

Wat moest el allouchi ook alweer van jou?
Juist ja..... Opbokken.
Gaat terug je hol in hypocriet!!!

0   0  
ome cor

010NoordWest
Jullie hebben wel een debiel muziekje als er gescoord wordt. Sneu dat het legioen daarmee aangejaagd moet worden

@Dunerwt
Klets niet man. Ik heb het juist vooral voor El Allouchi opgenomen hier tegen de zondebokzoekers.

0   0  
Mike Zonneveld

@Flieger

Is al lang uitverkocht Fliegertje..

Laad alle berichten na dit bericht in