Wij gaan niet opzij

Brood: ''We moeten een hoger rendement halen''

NAC gaat morgen voor zijn laatste kans op lijfsbehoud. Na de nederlaag tegen Fortuna Sittard lijkt het doek gevallen en kan NAC zich op gaan maken voor minimaal een jaar Keuken Kampioen Divisie. Toch is er nog een kleine theoretische kans op handhaving als er morgen gewonnen wordt van Feyenoord. Een lastige wedstrijd beseft ook Ruud Brood. 
''Je speelt tegen de nummer drie van Nederland, die hebben de nummer vier aardig weggezet, maar dat telt voor ons niet. We spelen thuis en het is altijd iets speciaals om tegen Feyenoord spelen. We zullen er alles aan moeten doen om goed voor de dag te komen.'' Toch is de teleurstelling van afgelopen zondag nog merkbaar. Volgens Brood had er dan ook meer ingezeten. ''We zijn nog niet dood, maar we waren natuurlijk wel erg teleurgesteld ten aanzien van de laatste wedstrijd. Daar hebben we zeker onnodig verloren gezien het spelbeeld.'' Mocht NAC morgen een resultaat willen halen zal het zijn kansen beter moeten benutten aldus de trainer. ''Er zullen meer doelpunten moeten vallen. We zullen niet zoveel kansen creëren morgen als afgelopen zondag, maar afgelopen zondag hadden we een hoger rendement moeten halen.'' Tot slot weet Brood dat hij in ieder geval kan rekenen op een opnieuw uitverkocht Rat Verlegh Stadion. ''Ik weet één ding zeker dat de supporters, hoe zwaar ze het ook hebben, altijd achter de club en het team zullen blijven staan. Dat zal hopelijk morgen voor een goede sfeer zorgen en dat zullen wij moeten beantwoorden.''

Bron: B-Side Rats, NAC

Vorig bericht
Veel afwezigen bij Feyenoord 33 reacties
Volgend bericht
Column: Het geel-zwarte doek lijkt gevallen 57 reacties
32 Reacties
0   0  
Henkie

Feyenoord mist haps, jorgensen en berghuis. Van persie doet ook niet mee.

Officieel de allerlaatste kans.

0   0  
Molenschot Loco

Al stelt morgen Feyenoord de A1 op geven onze dames nog niet thuis.....

0   0  
danny

f.noord hebt de punten nog hard nodig.

0   0  
Hugo

De beuk erin. Niet anders. Hup NAC

0   0  
van Flieger

Onwerkelijke uitspraken van Ruud Brood. De achterban heeft namelijk zondag al definitief afscheid genomen van de verzakers.

0   0  
SjorsNAC

Ik ben al blij als je na de wedstrijd kunt zeggen: “ze hebben het in ieder geval geprobeerd”.

0   0  
Kudeta

Veel te laat vrees ik

0   0  
Ouwe Spionkop

Valt voor de trainer ook niet mee elke wedstrijd weer een flauwekul verhaaltje te verzinnen,

0   0  
Brem

"We zullen niet zoveel kansen creëren morgen als afgelopen zondag, maar afgelopen zondag hadden we een hoger rendement moeten halen.”

Ik heb afgelopen zondag maar weinig kansen gezien, dus dit is een hoopgevende uitspraak voor morgen.

0   0  
Flieger Vanger

Nog 3 potten, 9 punten halen en we ontlopen de nacompetitie?.

0   0  
gaoperd

probeer deze lanterfanten eens tot op het bot te motiveren Ruud !

ga er nou eens van begin af aan volle bak in , dit is de allerlaatste kans

kan niet zo zijn dat er morgen na afloop geen enkel schot op goal afgevuurd is, 0,0 kansen zijn gecreerd... , dat er spelers met schone tenues het veld af stappen , en dat er geen enkele gele (of mij part rode) kaart gepakt is

dat bestaat gewoon niet..

degraderen a la , maar wel morgen met op geheven hoofd het veld af

0   0  
Kipiani

Onze boys zitten al in Club Med. De weeffout zal hersteld moeten worden door Ben en Annie.

0   0  
van Flieger

Tot nu toe is Ruud Brood steeds te voorzichtig begonnen. Hoe moeilijk kan het zijn om 15 minuten met zijn allen te stormen ? Het is allemaal mentaal, ontzettend zwak.

0   0  
mul

als het bier morgen maar koud is..

0   0  
Dutchbird

Zet morgenavond maar een grote lijkkist op de middenstip. Flikker de grote drie + Gielen en die Rijsbergse lijntrekker er in en vervolgens ook Brood met zijn elf spelers. Geef de elf van Feyenoord allemaal een hamer en een zak spijkers, Laat de terreinknechten een heel diep gat graven. Dichtgetimmerde kist er in, dichtgooien, goed aanstampen en we lullen nergens meer over.

0   0  
Dutchbird

O ja, gooi die Belg en die Fries er ook maar bij voordat het deksel er op gaat want ik heb geen idee wat we met die twee aan moeten.

0   0  
NAC... what else?

Uiteraard blijft iedereen achter de club staan en een gedeelte van de supporters ook achter het team.
Hoe moeilijk het ook is, maar morgenavond is juist het moment om niet weg te blijven maar om nog één keer massaal achter de club te staan.
Hopelijk krijgt Ruud Brood de spelers mentaal zo ver dat er vanaf het begin wel volle bak in gekleund wordt. Iedere speler dient minimaal met een kapotte wenkbrauw, gescheurde lip en 2 tanden uit z'n bakkes de rust in te gaan. Mocht dat niet zo zijn dan kunnen we de 2e helft allemaal verbaal laten blijken wat we van deze verzakers op het veld maar vooral ook van die kwakzalvers op het pluche vinden. Laten we dat statement dan in ieder geval nog één keer maken voordat we roemloos ten onder gaan. Aan ons heeft het nooit gelegen, ook niet in tijden dat we iets stiller waren dan in het verleden. Maar vind je dat gek als je al 8 jaar baggervoetbal te zien krijgt.

0   0  
Castle

Met koch en mounir rendement boeken mogen bij ons groenwit nog niet spelen lamloze zakkenvullers

0   0  
Pietjebel

Nac zou nac niet zijn om van feijenoord te winnen met goed voetbal zoals heel mn nac leven al
Alles geven tegen een top 3 club om vervolgens weken achter elkaar van de onderste te verliezen

0   0  
EDM

Hulde Kipiani, dit (Ben & Annie) zijn inderdaad de enige mensen die samen al honderdvijftig jaar ervaring hebben bij NAC. Zouden zij een levenslange werkstraf hebben omdat ze er nog zitten?

Morgen, wees gerust, wint NAC.... 1-0 in de 89e minuut, strafschop.

0   0  
jvt

We hadden dit en we hadden dat, over drie wedstrijden is het hadden we maar dit en hadden we maar dat
doe er dan eens wat aan, laat eens blijken dat je voor de drie punten en niets anders naar Sittard komt, VV thuis ontvangt en Emmen thuis een rotschop geeft. Hoeveel gele kaarten hebben we? Geef een andere keeper eens een kans ipv naar mooie snoekduiken te kijken.

0   0  
Real Robert

Brood, begin dan eens eerst de vleesgeworden verzakers niet op te stellen. Stel geen spelers op, die volgend jaar zowiezo niet meer voor NAC spelen: Kastaneer en Kali bijvoorbeeld.
Die Kali wil niks liever dan NAC te verlaten.
Stel dan Damen en ook Klomp op. eN Kaikai. Motiveer die jonge spelers!
En waarom komt een wedstrijd te vroeg voor spelers die voluit meetrainen? Stel die Leigh gewoon op, Je hebt
de punten voor deze wedstrijden nodig!!!
Met Kali, Karami, Kastaneer bereik je niets meer! Ik voeg daar die hopeloos slecht spelende El Allouchi maar aan toe. Dan maar Reuvers of desnoods Nijholt die in ieder geval de juiste mentaliteit heeft.
Geen slappelingen meer op het veld!

0   0  
Rinie

stel in elk geval geen lichtgewichten op zoals El Allouchi, Kali, Karami en zet er mensen in met inzet en passie. Als we verliezen, dan is dat dan in elk geval met een goede instelling. En dan kun je beter Rosheuvel en Kasteneer ook niet meer opstellen. Breng eens wat jeugdspelers in, die moeten zich nog bewijzen.

0   0  
076Mike

@EDM een strafschop?

* tussen de palen
* onder de lat
* langs de keeper

Dat zijn wel een hoop opdrachten voor de bal in het net ligt..

0   0  
Belgische Naccer

@Real Robert: de spijker op zijn kop:

EXIT EN NOOIT MEER OPSTELLEN: Kastaneer, Allouchi, Tevrede, Kali, Karami, Ilic, Rosheuvel, Palmer Brown, Muhren!! (dit was officieel het dieptepunt dit seizoen), van Leer, van Anholt.
zo dat is al een compleet elftal met passanten.

OPSTELLEN: Leigh, Nymzicki, korte, klomp, damen, nijholt, lundqvist, Reuvers.
Deze gasten aanvullen volgend jaar met Seuntjes, Dessers en een keeper van 2 meter lang en nog een paar winnaars en je bent al 10 stappen verder dan wat er dit jaar aan gespuis rondkroop....

Zo moeilijk is het echt allemaal niet. Ik hoop dat die Belg meeleest en Dessers al gebeld heeft in het Vlaams!
Je degradeert dat is een feit, dus ik neem aan dat bovenstaand plan al VOL IN WERKING IS!

HUP NAC!

En dan volgend jaar WIllem 2 en Twente weer degraderen en wij Kampioen.
Dan is alles weer zoals het hoort. ;-)

0   0  
Ivo

Ik hoop dat de selectie komend seizoen zo wordt samengesteld dat je ook 4-4-2 kan spelen. Een fatsoenlijke links- en rechtshalf hebben we niet. Wel 4 linksbacks en 3 op linksvoor. Koekoek.

Ruud Brood moet nu bijna noodgedwongen 4-3-3 spelen, waarbij de vleugelspelers met uitzondering van Korte te lam zijn om de verdediging op te jagen. Jaren '70 voetbal in 2019, in Breda kan het. En al jaren, want Dijkhuizen en Vreven waren er ook al fan van. Bij Vreven zat er dan in ieder nog gif in de ploeg.

0   0  
scheppioni

Nee Ruud, helaas ! Afgelopen zondag was zo onthutsend daarbij gaat de graafschap wel winnen van emmen, ze staan voor, dus einde oefening !

0   0  
Wanny

We hebben jongens nodig die een doelpunt kunnen maken. Zondag hebben we zeker 5 opgelegde kansen gehad en dan nog een paar momenten waarbij een goede laatste pass een grote kans had betekend. En daar scoren we dan 1 keertje uit, in blessuretijd.

We hebben aanvallers die het hele seizoen spelen en er nog geen 5 maken. Buiten de slappe defensie is dat de reden dat we onderaan staan.

0   0  
Judge M.

Hoe is het met Leigh en wat mankeert hij eigenlijk?

0   0  
Sp1

Serieus?, gaat ruud nu net doen alsof ze thuis dit feijenoord kunnen verrassen...

Morgen gaan ze gewoon weer als makke schaapjes naar de slachtbank.. Wekelijks worden we voor lul gezet door dit zooitje.


Dit elftal verdient geen publiek!

0   0  
Buuze

Bla bla bla..Wij staan er weer wèl en zoals gewoonlijk geeft deze ploeg weer niet thuis.

0   0  
Bas

Vanavond starten met zwarthoed en van Hooijdonk

Laad alle berichten na dit bericht in