Wij gaan niet opzij

We verkopen de huid even...

... voordat de beer geschoten is. Dat is altijd link bij NAC natuurlijk, maar van de andere kant mogen/moeten de spelers zich best bewust zijn van de situatie. En die is zo op het eerste gezicht gunstig. Sparta won van Volendam. Daar hebben we wel een dubbel gevoel bij. Go Ahead liet weer punten liggen, Emmen ook. VVV won en FC Eindhoven verloor. Eén en ander leidt ertoe dat NAC derde in de competitie kan worden als er maandag gewonnen wordt van Jong PSV. Bovendien wordt Sparta dan tot op 1 punt genaderd in de strijd om het periodekampioenschap. Met dien verstande dat Sparta dan nog wel een wedstrijd meer gespeeld heeft. Daar kunnen we dan mogelijk thuis tegen Go Ahead overheen knallen. Wij zeggen: geen gelul nu maar, pakken die punten!

Bron: B-side Rats

Volgend bericht
NAC tegen RBC in Roosendaal 48 reacties
Terug naar overzicht
117 Reacties
0   0  
Nicky

En Sparta stond nog even achter.... dat was lekker geweest..

Toch alle kans op de 2de periode en dan ook nog thuis tegen GAE.. tussentijdse climax.... lekker

0   0  
bert

Sparta is uitgespeeld voor de periode. Wij hebben nog 2 wedstrijden en we zitten in een zetel. Een keer winnen en een keer gelijk is genoeg. Deze periode is voor NAC.

0   0  
Rattartar

Des te spannender wordt GAE.
Als we die niet winnen heeft dat nogal wat gevolgen. Als we die wel winnen dan zijn we meteen 10 stappen verder.

0   0  
Mafkees

Eerst nog "even" Jong PSV beste mensen. We gingen RKC ook wel even pakken, dus waak voor onderschatting!

0   0  
De Lange

Hang t lijstje ff op in Zundert. Verder. G.a.e. Draait al paar wedstrijden slecht. Hoop niet op t al oude liedje dat Nac weer n goed medicijn is tegen slecht draaiende ploegen

0   0  
Oldskool

Die periode interesseert me geen reet. NAC eindigt sowieso op een plek die recht geeft op nacompetitie als ze geen kampioen worden. 1e worden is het enige wat telt.

0   0  
RaraNAC

Sparta is lekker bezig! Maar net als Volendam, en eigenlijk iedereen in de competitie, lukt het niet om dit lang vol te houden.
Wederom drie belangrijke wedstrijden voor de winterstop die gewonnen moeten worden.
Het nadeel is dat wij NAC zijn..... En hier boven staan al een aantal argumenten waarom dit niet zo 1 2 3 zal gebeuren....
Hup NAC!

0   0  
Rotterdam Spangen

#zondermatsseuntjens

0   0  
Ouwe Spionkop

Onzin om net te doen of die periodetitel niet belangrijk is. Je bent verzekert van nacompetitie en de club krijgt een bonus van 75.000 euro. Dat is mooi meegenomen toch. We zijn er heel dichtbij!

0   0  
Opa

Nac wordt gewoon kampioen. Bredere selectie dan de rest. Volendam, sparta, allemaal even pieken maar niet constant. NAC wel omdat ze gewoon op de lange termijn veel meer kwaliteit hebben. HUP NAC.

0   0  
Ruud

Met uitwedstrijden ( waar het vaak tot nu toe misloopt ) op het programma tegen Volendam uit, Emmen uit, Sparta uit , VVV uit, Dordrecht uit en go ahead uit !( ook al is dat de laatste wedstrijd die er hoogstwaarschijnlijk niet meer toe doet) hou ik mijn hart vast ... Kampioen worden nee,,.,daar zijn we jammer genoeg geen collectief voor en ik hoop ernstig dat het tegendeel bewezen word...... top 6 halen wij wel, dat betekend automatisch nacompetitie spelen .... Op het moment dat wij nu die periode halen ben ik bang dat ze daar ook naar gaan spelen en daar alles op zetten ..... Dus voor mij hoeft die periode nu niet zo.... Terwijl jong PSV uit winnen ( en 3e worden!) en go ahead thuis...( en dan wellicht als 2 e de winterstop in gaan ) ook een fikse boost kan geven????

0   0  
TpT

Sparta moet ook nog maar winnen, lukte ze bij Jong ajax ook niet.

Zelf winnen en erop vertrouwen dat je beter bent dan de andere teams, dat is namelijk ook zo!

0   0  
oosterhout3

4 punten is genoeg!

er MOET wel 2x reultaat geboekt worden een tjah nac en moeten pfffffff wordt erg zwaar!!
hard werken tegen j-psv(vooral de omschakeling), en thuis volle bak tegen GAE....

dat moet een feest worden!

heel sparta leunt op 1 man... verhaar, speelt hij niet... dan is sparta niks meer!!

dat mensen hier zeggen dat nac geen periodekampioen moet worden....wat een gezeik zeg!!
wellicht dat een tussentijdse prijs ook de selectie wel wakker maakt dat als ze goed samenwerken ze zo richting plek 1 kunnen doorstomen!
iedereen kan van iedereen winnen in de juup, alleen moet je zorgen dat je zelf fel genoeg speelt om de kwaliteiten er uit te laten komen!!

0   0  
Eljé

De uitslagen van gisteren laten alleen maar zien dat NAC alleen tegen zichzelf voetbalt;
Ajax scoort 5 keer tegen RKC en Sparta wint (scorebordjournistiek-alert!) makkelijk van Volendam...

0   0  
Van "taajlaand

Ik hoop dat de selectie naar de samenvattingen en teletext gekeken heeft, want na dit weekend kan de absolute
ommekeer ingezet worden!
Bovenaan meedraaien geeft altijd vertrouwen, sfeer in het team, de scheids wil ook nog wel een 'voor' fluiten en de druk op de tegenstander blijft groter.
Zie het 'mazzeltje' van Sparta gisteren. Voor de tweede keer een pingel kado krijgen in twee weken tijd.
De één één viel daar zeer gelukkig omdat de Volendamse keeper dacht dat z'n doel kleiner was dan effectief.
Ik gun Sparta best wel succes, maar dit jaar absoluut niet, is een volle concurrent!
Periode net zoiets. Naast de kleine prijs, toch al vast een klein resultaatje én nu ik hierboven lees, weer wat financiën.
Voor maandag, winst of in ieder geval één punt, om vrijdag daarna dé aanval op Sparta en Volendam in te zetten met een vol stadion met een weergaloos publiek, waar weer ouderwets over gesproken gaat worden door de landelijk sport pers!!!

0   0  
braze

NAC heeft alle troeven in eigen hand voor de periodetitel. Ook op de ranglijst kunnen ze de druk op Sparta hoog opvoeren. Nu komt het op mentaliteit aan. Kunnen ze op een koude maandagavond in een leeg stadion van Jong PSV winnen? Kunnen ze thuis in een vol stadion Go Ahead van de mat vegen?
Marinus moet nu bewijzen dat hij zijn team scherp heeft nu het er toe doet.

0   0  
gerrit39

Een gelijkspelletje bij sparta-volendam had nog wat beter geweest mits we zelf winnen natuurlijk maandag.

0   0  
zwampie

Elke
Onzin,wat je nu aangeeft met beide wedstrijden.
Dat NAC niet altijd goed speelt en verschillende wedstrijden slecht dat kan en zou ik je gelijk in geven,maar je vergelijkt nu iets wat totaal geen binding met elkaar heeft. NAC won ook van Sparta en jong Ajax en wat wil dat zeggen als je dit vergelijkt met jou reactie.

Dat NAC slecht was tegen rkc 100% gelijk ,maar tegen Volendam speelde NAC goed tot aan het doelpunt van Volendam was NAC heer en meester,vraag pietje paulisma maar eens. Die openli jij toegaf dat volendam geluk had.

Oja dat duimpje naar beneden,die is van mij

0   0  
zwampie

Elke is Elje ...woordenboek he

0   0  
Peppie&kokkie

Maandag is de eerste heen finale wedstrijd van het jaar! Heren pak uw kans en beloon dan alle trouwe supporters de vrijdag de 11e alvast met een vervroegd kerst kado!

0   0  
Nacir

Komt er nog een thermometer voor de wedstrijd tegen Go Ahead? Dit is toch wel een wedstrijd waar iedereen naar toe leeft (natuurlijk Jong PSV moet eerst alles tegen gegeven worden).

0   0  
Otjes

De Go ahead eikels interesseert toch werkelijk niemand als er niet gewonnen wordt van PSV II.......

Ik zeg boycotten die wedstrijd als er uit niet gewonnen wordt......RKC uit was al erg genoeg

Hup Nac hugodver.....

0   0  
Fred

Als je de periode wint kun je de rest van het seizoen benutten om je degelijk voor te bereiden op de na competitie .
Ik ben altijd angstig als alles de goede kant op wijst net als nu , angst dat ze het zelf weer gaan verkloten.
Ze hoeven alleen maar 2 wedstrijden te winnen achter elkaar tegen tegenstanders die makkelijk te pakken zijn . ( zelfs een gelijk kan nog eigenlijk )
Ik erger me kapot dat een Ajax 2 die wij in Breda helemaal zoek speelden , 5x scoort in Waalwijk en eenvoudig met 3-5 wint . Dat zegt alles over de onverschillige instelling van NAC en de wisselvalligheid .
Ik durf er niet om te wedden dat we maandag in Eindhoven 3 punten gaan pakken , sterker nog ik twijfel er sterk aan . NAC heeft maar een geduchte tegenstander en dat zijn ze zelf .
Een zeer zwakke keeper en wat spelers die totaal geen ballen hebben maken dat je niet met een gerust hart er even voor gaat zitten maandag .
Eigenlijk moet het maandag gewoon 0-5 worden maar om vrees dat m dat nie gaat worden .
NAC en uitwedstrijden het is een ramp !

0   0  
Eljé

Indirect mijn punt zwampie. Als je 60 min tot de 1-2 Volendam overheerst en je er met 1-4 afgaat, is dat eigen schuld...

0   0  
Kipiani

Het is gewoon niet goed, niet goed genoeg. Waarschijnlijk wel de beste en duurste selectie op papier. Maar mentaliteit, en teamspirit is onder de maat. En die laatste twee is ook kwaliteit. Daarom zijn we niet goed genoeg. Braber Willem 2 voegt echt iets toe. Maar dat riep ik in augustus al. Dat soort spelers moet je hebben.
Hoekig, sterk, mentaliteit. NAC affectie (net als Ronnie), scorend vermogen, teamplayer, ervaring. Is in Tilburg 14 of 15e man. Ik zou eens een visje uitwerpen als ik Hans Smulders was. Onbegrijpelijk ook dat Ralph Seuntjes niet gehaald is. Alleen hierdoor zou Mats beter en constanter renderen. Om maar te zwijgen over het scorend vermogen in de JL van Ralph zelf. Desnoods als tweede spits of breekijzer.

0   0  
Pietje

@ Kipiani

Hoe je Braber omschrijft... Das Sjoers Ars! En die hebben we gewoon in de selectie! Mooi man!

0   0  
heksenketel

We hebben de beste en breedste selectie, daar is bijna iedereen het over eens. Natuurlijk kun je dan (ook als je goed speelt) nog steeds punten verliezen, maar dan moet je gewoon kampioen worden. Als je dat niet wordt, dan ligt dat echt aan jezelf en dat heeft dan alles met houding, teamspirit, gebrek aan focus etc... te maken. Dus de opmerking "NAC voetbalt tegen zichzelf" is helemaal terecht.

En oh ja...je bent zo sterk als je zwakste schakel en dat is overduidelijk de verdediging inclusief keeper. Dus altijd aanvallend spelen zou ik zeggen.

0   0  
chrisje

Het kan aan mij liggen maar het was ars die na het overnemen van de aanvoerdersband iets minder ging voetballen (en scoren ) Verder vind ik dat dingsdag in het elftal moet staan !! Mooie uitslagen gisteren en maandag volle bak er tegenaan HUP NAC

0   0  
F4

Chrisje chrisje chrisje toch... Wat regeert de waan van de dag toch weer. De eerste wedstrijd met band om de arm was tegen den Bosch. Speelde Sjoerd ondanks de mislukte penalty misschien wel zijn beste pot van het seizoen. Continu aanspeelbaar, sleuren, een doelpunt voorbereiden en twee maken. RKC was een collectieve wanprestatie en tegen Telstar kreeg Ars, mede door de hevige wind en het waardeloze veld, nauwelijks een bespeelbare bal. Sjoerdje Ars is de beste spits van de competitie, een NOAD-speler en een doelpuntenmaker pur sang. Voor die band is het de meest geschikte speler van het elftal. Daarbij is ie onlangs al een keer kampioen geworden en weet ie wat daarvoor gevraagd wordt. Een beetje vertrouwen in onze goalgetter.

Wat Dingsdag betreft ben ik het gedeeltelijk met je eens. Tegen mindere tegenstanders, zoals RKC ook was, heb je er meer aan dan aan Kenny. Vooral vanwege de rust aan de bal en zijn opbouwende kwaliteiten. Tegen een 'topploeg' mist hij echter snelheid en verdedigende kwaliteiten die Kenny wel heeft. Al moet ik zeggen dat Kenny bij de 2-1 van Telstar verdedigend juist de fout in ging. Ik zou deze twee spelers, met andere kwaliteiten, naar de vorm van de dag en kwaliteiten van de tegenstander selecteren.

Enfin, negen punten tot de winterstop. Met minder geen genoegen nemen. Het wordt tijd dat we druk naar boven gaan uitoefenen.

Op naar Eindhoven!

0   0  
piet

Nu moet het gebeuren er op klappen maandag geen excuses meer er vol voor gaan en wie niet mee wil

doen voor deze fantastische club is het niet waard in het geel zwart van NAC te spelen

Hup NAC

0   0  
buurman

Totaal niet op zijn plaats als we denken dat het zomaar even gaat lukken. RKC uit was zeer slecht en telstar thuis alleen de eerste helft voldoende.
Succes dit seizoen betekent dat we de mentale boost van een periode titel keihard nodig hebben. Sluiten we de eerste seizoenshelft af met een tweede of derde plaats en een periodetitel dan mogen we tevreden zijn. Maar zo ver is het nog lang niet.

0   0  
Chrisje

F 4 helemaal mee evens ik bedoelde het niet negatief he , poten af van sjoerd ars laat dat duidelijk zijn, inderdaad speler met heel feel inzet, maar er was mij wat opgevallen .

0   0  
Martijn

@ heksenketel daar ben ik het helemaal mee eens maar helaas maken Seuntjens , ten Rouwelaar , van de Weg en de Kamps ook deel van die selectie uit.
De ene werkt niet , de andere laat houdbare ballen door, de volgende kan hét niet en de laatste heeft zichzelf niet in de hand .
Genoeg ingrediënten waardoor we onnodig punten verspelen.
Ik zag gisteren RKC tegen Ajax dan geloof ik toch mijn eigen ogen weer niet , hoe kon je daar de boel weer verkloten .
Ik vind Arts trouwens ook minder spelen .

0   0  
Breda

Duimpje omhooggegaan als nac periodekampioen wordt.Duimpje omlaag als ze dit niet worden.

0   0  
Breda

* omhoog als

0   0  
Nacir

@Breda

Normaal doen...

0   0  
Dutchbird

Drie keer de zaak op scherp zetten = drie keer winnen voor de winterstop = 9 punten = periodetitel + heel dicht bij de nr. 1 positie. Na de winterstop doorbijten met nog een periodetitel en het bordes van het oude stadhuis oppoetsen. Dan hebben we die periodetitel(s) niet nodig maar wel mooi € 150k op zak voor versterking.

0   0  
Sjef de gevulde koek

Wat een kansloze zeikers hier zag bah bah fijne pakjesavond hopelijk worden een paar mongolen hier mee na Spanje genomen nep supporters

0   0  
Nachoreca

We hadden godverdomme stijf bovenaan moeten staan. Zo'n club, begroting etc...maar ja... Ik zie dat jong ajax even flink uitpakt bij rkc...en zo heb ik meer voorbeelden de laatste maanden. We zijn niet kansloos maar hebben het onszelf moeilijk gemaakt... Het is een super belangrijke week die eraan komt....Hoop dat onze selectie dat beseft!!! Come on nac !!! Zorg voor een terugkeer naar de eredivisie.

0   0  
scheppioni

Een combinatie van Mafkees en Nachoreca is wat onze spelers goed moeten beseffen, ik mag hopen dat ons NAC nu ook onder Marinus niet weer dezelfde fout maakt en maandag weer eens slap voor de dag komt, hoe luid het spreekwoord betreft ons NAC zijnde het laatste jaar "een ezel(NAC) stoot zich niet 20 keer aan dezelfde steen" of een gewaarschuwd NAC telt voor 20 !! HUP NAC, zorg dizze week voor een prima NAC kerstbal uhh feest !!

0   0  
Corleone

Als ze er nou eens in blijven geloven dan zie ik het wel goed komen maar als je zo mats Seuntjens op het veld zie lopen na zijn doelpunt schandalig ik had hem er gelijk af gehaald wie denk mats wel niet wie hij is Messi hij speel af en toewens goed maar over het algemeen huppel hij maar over het veld versers niks BRANDS er in gvd

0   0  
Rubenac

Ik ben van mening dat dit de beste opstelling zou moeten zijn.


Ten Rouwelaar

Mulder Vd weg Pedro lazic

Stam Damen Brands
Seuntjens ars van beek

Lazic kan opkomen, maar vergeet zijn defensieve taken niet.
Brands kan hier zijn "ding "
Doen en stam kan dan als stofzuiger fungeren.
Damen , voor de steekpass en inzicht.
Ben van mening, dat als je de flanken in de tang hebt bij NAC.
Je de gehele angel eruit hebt, alwaar je door het midden niks creëert.
Nu staat het middenveld aardig, maar creativiteit 0.

Laten we hopen dat in de winterstop een goede spits aangetrokken word.
En bjelica of ntoko.

COme on super nac

0   0  
De Lange

Verdienen de trainers bij Nac zo weinig dat ze bij moeten snabbelen bij Fox? Of hebben ze een kwaaie vrouw thuis zitten. Eerst Maaskant nu MD.

0   0  
j.ae

Kom op.. wie er nu zegt dat Brands erbij moet op het middenveld moet snapt er, heel toepasselijk, geen pepernoot van.. Dan word je werkelijk totaal overlopen op het middenveld. Suk en Matic heb je echt nodig en daardoor komt Stam veel beter tot zijn recht.

0   0  
S.HB.NAC

Wat dan? De lange

0   0  
Rubenac

@j.ae

Als je goed leest , onderbouw ik het hoe en waarom?
En dan zeggen dat een. Ander er geen verstand van heeft

Lutser

0   0  
De Lange

MD is nu analist bij Graafschap Utreg

0   0  
scheppioni

@ Rubenac
Zat er in jouw pakje deze opstelling ?
Op zich kan men nogal varieeren betreft de opstelling, de selectie is zeker voor de juup breed genoeg, het grote eieren eten is ondanks het sinterklaas is en geen pasen, met elke opstelling, gaat ons NAC afwachtend van start dan is elke opstelling funest, want dan spelen we dus zelfs wolluk in de kaart, ons NAC heeft nu al genoeg laten zien dat er best veel in de ploeg zit, maar dan moeten we het wel zelf meteen afdwingen en anders maar eens echt toepasselijk de roe !! (een goed voorbeeld voor onze helden zie nu www.julianamill.nl , Julliana B1!)

0   0  
j.ae

@rubenac

Lees eens de reactie boven die van jou ;)
maar prima als je jezelf aangesproken voelt.

0   0  
Mul

Hup NAC!

0   0  
poolshark

@ Corleone

Hij denkt iig niet dat hij een of andere maffiabaas is uit een film, dat zou pas echt triest zijn.

Zijn uitleg dat hij ontevreden was over zijn eigen spel dat hij het niet gepast vond om te juichen in combinatie met de irritatie over dat groepje idioten die hun eigen spelers in het algemeen en hem in het bijzonder uitfluiten zodra ze de kans krijgen vind ik heel aannemelijk.

Hij is geen Messi corleone, maar een doodnormale jongen die elke dag karren met stront over zich heen krijgt van mannetjes zoals jij. Dan vind ik het nog knap dat hij net als tegen Emmen die penalty durft te nemen en toch blijft doen wat hij vaak goed doet, op zijn manier voetballen. Denk dat de corleoontjes van deze wereld na het eerste fluitconcert al huilend in een hoekje had gezeten.

Maar corleone en andere beste supporters van het land : nog een half seizoen, dan kunnen jullie janken en zeiken dat hij gratis de deur uitloopt, omdat hij door jullie helden is weg is gekliert. Kan je weer trots op jezelf zijn en het volgende slachtoffer zoeken. Bah !

0   0  
Blob

Waar zijn ome cor en onze taxi boy gebleven, om maar niet te spreken van dun naccert?

0   0  
van "taajlaand

Hoi Bob.

Zou een goede vraag kunnen zijn voor slechtzienden of mensen die niet begrijpend willen lezen.
Terugkomend op morgen, het zal weer (onnodig) spannend kunnen worden, mits de spelers nu in gaan zien hoe veel progressie er morgen gemaakt kan worden!
We blijven het herhalen hier op dit topic, maar dat is eigenlijk net zo iets als trainen. .....
Herhalen en blijven oefenen om de kwaliteit te verbeteren!

0   0  
Arubaanse Naccer

@ Poolshark, mooi gesproken. Wat een intens treurige reactie van die Corleone.

@ Rubenac, denk dat j.ae wel een beetje gelijk heeft hoor. Begrijp me niet verkeerd, ik zou Brands ook graag (meer) zien spelen maar denk dat we daar, vooral verdedigend gezien, nog niet klaar voor zijn.

Hup NAC, hup Mats

0   0  
oosterhout3

als je brands wil laten spelen dan moet je daarachter 2 controleurs zetten, in nac's geval de kamps en stam....

de kamps ligt er nog ffe uit en ik zie nac niet ineens veranderen naar 442

ook was volgens mij brands niet fit (volgens mij 5 tot 10 kilo erbij vanaf de seizoensstart) de vorige wedstrijden

ook vindt ik verbeek 10x slechter dan mats... dus als je al iemand van je eigen team waavoor je naar het stadion komt.... uitfluit dan is het voor mij.... stop en go (en zo ook met het tempo van de aanvallen) verbeek

hupnac!!

0   0  
BoerFM-ELEP

Is dat gerucht waar over Brands.

0   0  
scheppioni

Ik vind Verbeek op zich een prima voetballer, maar we moeten allemaal toch toegeven dat Lazic op zijn plek voor het team meer vruchten afworpen dan nu de laatste twee wedstrijden zich, dus Marinus het team belang voorop, ik hoop dat je het voor mekaar krijgt om een stabiel NAC te tonen, deze week is al weer do or dy voor ons NAC !! Kansen om je eigen te ontstijgen in de juup komen gelukkig vaker terug, het begon met volendam, nu is het sparta, vvv lijkt de volgende te zijn, laat ons NAC mooi in de slipstream meegaan en het beste eindshot te hebben met een mooie verdiende prijs voor de hele club, onze club NAC BREDA !!!

0   0  
chasse patat

Poolshark.

Jammer da zo weinig mensen de mening van jou delen. Als het bij mats niet loopt ziet het er misschien minder uit. Zo hebben ze ook jaren lopen zeuren over het loopje van penders. Ik vind mats geweldig om naar te kijken.

0   0  
RV

Volledig eens hoor Poolshark.
Al vaker hier aangegeven dat het zeer triest is dat spelers als Mats vaak worden uitgefloten.
Vorig jaar wilde een groot deel hem weg hebben maar de echte kenners zagen dat hij voor dit NAC gewoon een hele goede speler kan zijn (en ook is op dit moment).

Diezelfde mensen die Seuntjens uitfluiten staan vijf minuten later na een goal ook (cynisch) met Mats Seuntjens te zingen.

Drie jaar geleden riepen we alleen maar dat we spelers wilden uit de regio die de mouwen opstropen.
Nu hebben we een paar van dit soort spelers en is het weer niet goed. Tijd dat ook een groot deel van de aanhang de verwachtingen bij gaat stellen en zich realiseert dat we niet elke keer met 5-0 winnen.

Je merkte het goed tegen Den Bosch thuis op de tribune.
De sfeer was redelijk gelaten en tam omdat het klasse verschil zo groot was en iedereen eigenlijk hoopte op minstens 5 goals.

0   0  
2m10 Casual

Onderschatting moet je voor waken!

Vorige x zei ik en met mij vele NAC-ers dat we RKC wel even zouden winnen. Helaas..

Gewoon een lelijk gelijkspelletje in Eindhoven is genoeg. Daarna iedereen volle bak vrijdagavond!

Ik moet nog 2 kaartjes halen... Vak G al uitverkocht las ik. Dan maar op de B-side! Of is het ook leuk om een keer op @F7 te zitten? Wil die gasten wel eens van dichtbij meemaken!

#watduurteenweekendlangalsnacpasmaandagspeelt

0   0  
Bredafun

@Boerfm, over welk gerucht heb je het?

0   0  
BoerFM-ELEP

@Bredafun,
Ik hoorde de maandag en gister al een paar keer dat hij een drankprobleem heeft en dat hij aan de drugs zit. Ik hoop dat dit niet waar is. Maar ik hoor het steeds vaker.

0   0  
Nachoreca

@corleone je hebt helemaal gelijk hoor! De seuntjens fanclub heeft nogal oogkleppen op....

0   0  
chrisje

T is van de site getrapt ik weet wat hij gezegd heeft en dat was niet bijzonder blob

0   0  
chrisje

Rv en sharkie niks ten nadelen van.mats maar als je een doelpunt van het jaar maakt , loop je niet weg alsof je de derde wereld oorlog gaat winnen ! , sorry.

0   0  
Martijn

Nachoreca , al jaren wil de Seuntjens fanclub de waarheid niet onder ogen zien ,
Namelijk een verdomd goeie voetballer met een zéér slechte instelling en een zéér slechte invloed op het team en het publiek . Dat komt niet goed !
Toen het er vorig jaar om ging liet hij heel het team vallen presteerde het zelfs om zich van het veld te laten sturen . Wie herrint zich ook de uitwedstrijd tegen Ajax nog ?
Dit zijn geen lui die de ploeg op sleeptouw nemen en de mouwen opstropen , zie RKC hij is de eerste die de kop laat hangen en er gewoon mee stopt .
Zie ook wat Sjoerd Mossou bij Omroep Brabant aanhaalt , we hebben het team met de beste spelers maar met de slechtste mentaliteit .
Tegen Telstar moet het 6-0 staan en op het moment dat het 2-1 wordt raakt alles in paniek met Seuntjens voorop die gewoon uitcheckt . En dan mag je blij zijn dat het nog 2-1 blijft .
Dijkhuizen moet echt gaan ingrijpen en beslist zijn oren niet naar zijn assistenten laten hangen die hebben er tevoren ook niks van gebakken .

0   0  
Nachoreca

@Martijn dat bedoel ik ook...had alleen geen zin om zo'n verhaal te typen...hahaha

0   0  
Fan uit zevenbergen

BoerFM

dat zei maaskant in zijn tijd al dat er spelers zijn die aan de drank en drugs verslaaft zijn

0   0  
Neknak

Hé was dit nou jongens, Jullie zouden toch wel ff kampioen worden? 6e poepoe

0   0  
poolshark

Het enige wat Mats tegen heeft is zijn flegmatieke uitstraling en misschien zijn manier van lopen. Maar volgens mij is hij elke wedstrijd druk bezig met meeverdedigen zodra de tegenstander balbezit heeft. Dat het lijkt alsof hij dan soms een tegenstander laat lopen heeft te maken met zones, overnemen en omschakelmomenten. Maar misschien is dat te technisch nu. En dat het bij Mats opvalt als het slecht is? Mats is de speler van de actie, van de aanvalsopzet en van de assist en afronding. Natuurlijk kan hij gehoor geven aan de fluitende kenners op de tribune die in hun tijd natuurlijk veel en veel beter waren en risicoloos balletjes gaan afleggen, maar in mijn ogen siert het hem dat hij ondanks dat gehuil toch blijft proberen om acties te maken zodat NAC toch iets forceert.

Dat hij de ploeg niet op sleeptouw neemt? Mats is geen leider, heeft hij volgens mij ook nooit beweerd. Zoals 99% van de profvoetballers geen leiders zijn. Leiders en spelers die bij ons het voortouw nemen zijn Stam, Ars, Jelle, Dingsdag als hij speelt en in mindere mate Matic. Maar ja, het is natuurlijk veel gemakkelijker om Mats als rechtsbuiten de schuld te geven als het mis gaat.

O ja, over slechte instelling gesproken en slechte invloed op het team gesproken....je bent een echte supporter als je je ploeg en 2 spelers in het bijzonder (mats en Suk) al zo snel mogelijk gaat uitfluiten samen met je mede grijze muizen. Dan ben je een supporter met de juiste instelling met een hele goede ondersteunende invloed op je ploeg. Kritiek is prima, maar wel binnen het redelijke.

0   0  
chrisje

He nek was da nou ? 6de in de eredivisie en toch maar 11.000 honden op de tribune ! Mwuhahamwuhaha ....

0   0  
De Lange

Wat doe je op n zondag na Sinterklaas . Ff. Fox kijken,zie je Willem2-Cambuur. Half leeg stadion en voetbal wat niet om aan te gluren is. Pff wat slecht en dan ligt m'n geel zwarte bril op de kast

0   0  
scheppioni

Prima verwoord sharkie !!
Chrisje, betreft puntenverlies staat ons NAC derde, maar dat is blijkbaar te veel berekend voor die simpele !

0   0  
Van "taajlaand

Hoi Martijn,

Goed verwoord vind ik.
Met Mats kúnnen we meer bereiken dan dat die jongen zelf in de gaten heeft denk.
Dit is echt zo'n voetballen die zowel voor als tegenstanders zal opleveren met zijn manier van spelen.
Ik weet niet hoe zijn character privé is, ook niet belangrijk, maar als hij iets meer inzet wil tonen over de vólle 90 minuten, en wat meer spelvreugde ten toon spreidt zal hij absoluut alleen maar fans kweken op de tribune bij NAC!
Hij wisselt te veel absoluut goede momenten (en doelpunten) af met een 'iewat lakse' houding, terwijl hij zéker bij NAC door inzet het uitfluiten (wat altijd belachelijk is door supporters....) zal doen verdwijnen.
Kenny is kwalitatief stukken minder, maar kei hard werken doet hij.
Zijn houding naar trainer en publiek was voor mij niet altijd geweldig, maar als elke speler de inzet op het veld van Lurling zou hebben, hoeven we der rest van het seizoen van niemand meer 'bang' te zijn.

0   0  
scheppioni

Oh ja vriend De Lange, ge kunt idd beter lekker een eind met een hond gaan wandelen dan naar de kruikjes zitten kijken, ik ben volgende week rond deze tijd even in het Dongense en bij mij was de Sint niet geweest dus gelukkig stond mijn schoen er nog, om het maar positief te bekijken, op naar drie punten bij de jonge lempkes en niet voor EEN PUNT MAAR DRIE !!!

0   0  
scheppioni

@ Van "Taajlaand
De kunst van de trainer is, juist dat je met elf persoonlijke individuen een prima team smeed, mij zal het een rotzorg zijn wanneer een speler niet zo uitbundig juicht omdat hij zelf vindt dat hij niet zo lekker in de wedstrijd zit, prima, het gaat om dat er het maximale uit het team gehaald wordt en dat lijkt al wel stukken beter te gaan dan het recente verleden, alleen waken, dat is het hele punt voor de staf, niet meer zoveel wedstrijden zoals wolluk uit betreft instelling, beginnend met mergenavond !! HUP NAC

0   0  
Mafkees

Ik ben het er over eens dat Seuntjens een hoop heeft laten liggen decafgelopen jaren. En dat hij soms nog te makkelijk afhaakt ook.

Hij heeft er al wel 7 inliggen en ik meen evenveel assists achter zijn naam. Hij voetbalt wel door met een zware migraine. Hij juicht niet na zijn goal tegen Telstar, omdat hij zelf beseft dat hij buiten die goal te weinig brengt. Zie interview BSR TV.
Mats is absoluut geen leider. Beweert hij ook nergens en wil hij ook niet. Dat is dus een non-argument om een speler af te branden.
Ik ben het dus absoluut oneens met Martijn.

Ik vind dat we sowieso eens mogen stoppen met er willekeurig eens een speler uit te pikken en die dan af te branden. Morgen legt ie er misschien twee in en staat iedereen weer "Met Mats Seuntjens" te schreeuwen.

0   0  
Neknak

Ben niet eens voor nec joh pannekoek

0   0  
heksenketel

@Mafkees mee eens

Maar mensen even vanuit een ander perspectief bekeken....de periode Maaskant was erg slecht. Als we die buiten beschouwing laten, staan we gewoon bovenaan! Klasse en scorend vermogen hebben we genoeg. Het heeft alles te maken met houding, focus, fysieke scherpte in het veld en vooral teamspirit. Helaas is Maaskant op dit punt door de mand gevallen, maar ik heb alle vertrouwen in Marinus dat hij dit wel voor elkaar krijgt!

Dus.....wat mij betreft gaan we voor rechtstreeks promoveren!

0   0  
arie [email protected]

Zo te zien is de zielepiet het land nog niet uit. Fijn weekend verder

0   0  
Spionkop

Het is pannenkoek....

0   0  
Judge M.

Van de partij morgen!

0   0  
RV

Eens Mafkees, tel daarbij op dat ik vind dat Seuntjens ook nog eens niet op zijn beste positie speelt.
Dat zou een diepe aanvallende middenvelder rol zijn en niet vanaf de zijkanten.

Maar goed, ik ben ook kritisch op Verbeek, en Gorter geweest hier.
Dat is misschien niet helemaal eerlijk zoals je aanhaalt (om individuele spelers er uit te halen) maar dat zijn gewoon slappe jongens die 2 wedstrijden goed spelen en dan weer drie op 80%, dat kan niet als je kampioen wilt worden. En ook op Pedro ben ik kritisch omdat dit gewoon een verreweg de zwakste schakel is op dit moment (met Gorter). Als je kampioen wilt worden moet Dijkhuizen nu gaan kiezen voor de beste 11 en dan zou mijn voorkeur uitgaan naar Dingsdag en van de Weg.

Doorgaan met Pedro gaat (net als bij het blijven opstellen van Ten Rouwelaar vorig jaar) echt nog zes of negen punten kosten in uitwedstrijden komend seizoen tegen het linker rijtje. Dat is ook op het individu afgeven maar de sterkste elf moeten gewoon spelen.

0   0  
Van "taajlaand

hoi schepp en Mafkees,

Het gaat niet over spelers afvallen, of ze moeten een 'houding' aangenomen hebben van 'wat interesseert mij NAC en al hun supporters nou'....
Ik schrijf hierboven daarom ook dat er voor en tegenstanders zijn wat betreft zijn manier van selen, we weten allemaal niet óf Mats echt de volle 100% geeft, maar velen denke dat het beter zou moeten kunnen.
Mats geeft zelf al aan dat het beter kon tegen Telstar, dus laat dat dan zien, en toon in ieder geval vreugde bij een klasse goal!
Dat mag toch, positieve energie?

Jij haalt steeds die "zware migraine" aan bij de ene wedstrijd van Mats.
Hij zal absoluut hoofdpijn gehad hebben, maar ik wens hier niemand zware migraine toe!
Mijn vrouw heeft daar helaas in het verleden te vaak mee te maken (gehad), en ik kan je verzekeren, je kan geen 1% aan licht verdragen.
Naast dat je één a twee dagen volle bak moet overgeven.....

Maar ik stop het onderwerp Mats even voor vandaag.
Alle focus op morgen, en de road to victory, mét een Mats die voor de volle 100% gaat, 90 minuten lang,

0   0  
Martijn

Van Taajland en NAC horeca ik heb bij die jongen echt nog nooit vreugde in het spelletje kunnen ontdekken , weet niet eens of hij kan lachen .
Het is allemaal stoïcijns en ongeïnteresseerd en zo snel tevreden .
Meestal zijn spelers met bovenmatige talenten ook echte liefhebbers maar dat straalt hij toch niet uit , Seuntjens is geen echte liefhebber.
Ik denk dat hij niet eens beseft hoe bevoorrecht hij is en zelfs niet eens beseft hoe goed hij kan voetballen , want hij bulkt van het talent , die kan voetballend in de top van Nederland mee, maar zijn instelling is verre van top.
Het ligt blijkbaar allemaal aan die boze buitenwereld .

0   0  
poolshark

Wat een belachelijke stelling martijn, gebaseerd op aannames die je niet kan staven. Is je referentiekader de manier waarop jij vreugde ondergaat? Of is er ergens een wet aangenomen hoe je moet reageren op bepaalde ervaringen?

Prima dat je kritiek hebt op speltechnische zaken, daar is een forum voor. Maar dat jij als amateurpsycholoog vanuit je stoel een analyse geeft van iemand is tranentrekkend. Maar ga vooral door met fluiten en je ploeg niet ondersteunen martijn, dat is pas een goede invloed en de juiste instelling. Oh, en nu ben ik natuurlijk reuze benieuwd hoe jij mij gaat beoordelen, want jij hebt niks nodig om te kunnen verklaren hoe iemand is

0   0  
RwE

Ik maak me meer zorgen om PSV uit dan om GAE thuis. Mocht Lestiene weer spelen dan kan hij in zijn eentje de wedstrijd bepalen, niemand bij ons NAC die zo een speler kan stoppen.

Hopen op punten morgen dan gebben we vrijdag een spannende pot!

0   0  
chrisje

@de lange zoooo slecht is die jupiler competitie nog niet , zeker als ons nac met zijn fans hierin speelt , al zit nac in de 4 de klas dan trekken ze nog publiek (en waar neknak zit ) daar trekken ze halve stadions vol , meoehahamwoehaha

0   0  
chrisje

Tja mafkees zo kan je het ook uitleggen , ik weet niet wat voor werk jij doet maar iets in de politiek lijkt me wel wat voor jou !! Pffff seuntjes moet gewoon JUICHEN !! En niet weglopen alsof hij de 3 de wereld oorlog gaat winnen , en dat interview zegt me helemaal niets of ben je echt zo goedgelovig ,? * waar blijft trouwens mijn maatje t ?

0   0  
scheppioni

@ Rwe
In mijn ogen klets wat je aanhaalt, die jongen heeft jammerlijk genoeg een hele zware periode achter de rug, mist zeker wedstrijd ritme en dan nog heet hij geen bv Maradonna in zijn goeie tijd, dus in mijn ogen dit NAC moet gewoon het jong p$v meteen de wil op leggen, de grootste tegenstander is dus NAC zelf, tegen go ahead zal het waarschijnlijk vanzelfsprekend allemaal veel scherper zijn, tenminste psychologisch gezien dan !

0   0  
chrisje

Je zit me toch geen duimpje omlaag te geven hè schep

0   0  
scheppioni

Nee hoor Chrisje, al ben ik het niet helemaal met je eens, maar dat mag toch, fijne avond maat !

0   0  
scheppioni

@ Van "Taajlaand
Je zult mij ook niet hier zien vermelden dat juist jij spelers afvalt en iemands houding vind ik zeker betreft Mats niet zo van belang, zou hij spullen bv hierdoor vernielen dan vind ik het een andere zaak, maar reageren doet ieder binnen de beperken op zijn eigen manier, ik denk even aan mijn eigen terug twintig jaar geleden, wanneer ik niet voor mezelf een lekker wedstrijd gebalt had, was dat bij mij ook heel duidelijk te merken !!
Maar met wat meer levenservaring en andere voorvallen op je pad leer je beter te relativeren !
Drie punten bij de lempkes en niks minder !!!

0   0  
chrisje

Ok schep fijne avond

0   0  
chrisje

Taajland heeft gelijk

0   0  
chasse patat

Zou zonde zijn als het verhaal van brands klopt.

0   0  
Nachoreca

De enige die een slecht signaal afgeeft is seuntjens zelf hoor poolshark!

0   0  
leeuw

Zóó heeej die Martijn, wat een psycholoog hé.
Jij was zeker diegene die de tranen niet kon verbergen toen Falkenburg met Matic keer op keer op het NAC-logo stonden te kussen en dát was jouw held hé. Waar speelt die Falkenburg nú? en hoe doet hij het....zulke spelers zijn echt veel waard voor de club hé die had pas binding met ons NAC..............en plezier bij Willem 2!
En al die spelers die na een schitterend actie van hun medespelers de bal met hun tong in het netje konden leggen om daarna zo hard mogelijk ver weg van de aangever in de hekken gaan klimmen om jou en vele anderen aan zich te binden, kijk dat zijn pas de spelers die plezier in het spelletje hebben hé Martijn dat soort spelers daar moeten we het vooral van hebben tóch?

Onze Mats zal door zulke supporters als jij zeker beter gaan spelen door zó beoordeeld te worden, maar jij zal wél elke dag fluitend naar je baas gaan ondanks dat je je uiterste best doet, dank zij het grote talent dat je hebt, heeft je baas nog geen enkele keer jou beloont, maar je blijft lachen omdat je met plezier naar je werk blijft gaan met een stelletje klieren als collega's die je niet serieus nemen, Tóch!!!!

0   0  
Nachoreca

Laten we het gezellig houden zo voor de kerstdagen...lang verhaal kort. ..je hebt voor en tegenstanders van bepaalde spelers...het allerbelangrijkste; twee keer winnen van de week. Come on nac !! Wat dat willen weten toch allemaal wel hè mede supporters?

0   0  
Nachoreca

Willen we...

0   0  
leeuw

Een slecht signaal afgeven is óók uitfluiten van je eigen spelers tóch...

0   0  
Toontje

Verhaal van Brands heb ik weken geleden al meegegeven en erbij gezegd dat het toen knap van NAC was dat het uit de media bleef.
Morgen weer een uitwedstrijd en dat zal niet meevallen met zo'n verschrikkelijk zwakke verdediging, vooral het centrum laat steken vallen (bij gebrek aan kwaliteit) en Gorter is ook niet veel Ik zie liever Lazic daar. en Dingsdag i..p.v. Kenny

0   0  
Martijn

@ Leeuw , dit is Breda hoor niet Venlo we hebben het over Seuntjens van NAC , niet die van VVV .
Als we je goed begrijpen zijn al die medespelers ( collega's ) dus klieren en ligt het niet aan Mats en aan al die anderen .
Het wordt een zinloze domme discussie zonder winnaars, ik heb geen zin om iemand om zijn mening te beledigen ieder zijn mening
En ja , elke dag ga ik met een big smile naar mijn werk , en als ik dat op één dag niet meer kan dan stop ik er mee .

0   0  
Nacir

Hoeveel kaarten zijn er onderhand verkocht voor tegen GAE. Voor mijn gevoel loopt het minder storm dan tegen Den Bosch, maar dat kwam door de vele PR hier op Bsiderats en van NAC op smoelenboek.

0   0  
De Lange

@scheppie,wat brengt je hier, ome piet of wa? Ge kant hier ook unne pint komme vatte

0   0  
Will vakkie g

Altijd gezeik op Mats ik ben trots dat hij nog bij ons speelt bij ons op g zijn er ook een paar altijd zeiken 1 keer bal verlies en hij kan weer niks fluiten wisselen roepen en dan maakt Mats een wereld goal springen ze in mijn nek Waar komen de passen vandaan over 40 meter van MATS wij heeft het meeste inzicht MATS wie is een echte Bredanaar MATS Ben trots op je eigen talent MATS is gek van voetbal heeft een keer bij sab onze fjes getraind lachen lol maken ook dat is MATS Doe eens gek aanstaande vrijdag en roep massaal zijn naam honderd procent zeker dat hij het terug betaald MATS is op zoek naar erkenning. KAMPIOEN MET MATS?

0   0  
leeuw

Nee Martijn jij begrijp het niet.

0   0  
poolshark

Laat gaan leeuw, martijn heeft een mats fixatie en reageert dat af door hem persoonlijk aan te vallen. Zo hebben we een kees4, een Toontje en nu een martijn. Maar ook dat zijn supporters op hun manier, dus laat gaan.

Ik neem mijn woorden terug, Toontje is geen NAC supporter, de andere 2 wel.

0   0  
De Lange

Zijn er morgen nog verassingen in de opstelling ,weet iemand dat?

0   0  
RV

Waar gaat het nu over mbt Brands?
Maakt me verder niet uit want hij past op dit moment niet in het systeem. Zou alleen als spits in de basis staan en daar hebben we betere spelers op dit moment.

0   0  
Rattartar

@De Lange
Dingsdag vervangt Kenny. Hiermee wil Dijkhuizen wat meer leiding in de ploeg brengen.
Opzich begrijpelijk, al had ik Luis Pedro er uit gehaald.

0   0  
Bredafun

't moet niet gekker worden hier, gaan we nu al discussiëren over de u8itlatingen van Seuntjens?
wtf komop zeg laat die jongen in zn waarde, of ie nou springt van blijdschap of niet weet hoe ie zn gevoel moet uiten?? so what!!
hou t aub over normale discussies, morgen n geziek over de schoenen die ie draagt?
pff. hij doe t goed de laatste tijd, laten we dat koesteren mensen, en laat ieder in zn waarde.
RESPECT!!

0   0  
Bredafun

geziek is gezeik. Sorry :)

0   0  
Ad B uit Roosendaal

De 2e periode pakken is mooi, maar het doel moet zijn: kampioen worden!
Morgen moet er gewonnen worden.Jong PSV zeker niet onderschatten

0   0  
Dutchbird

@toontje, zullen we het eens even over jou hebben in plaats van over Brands?

0   0  
scheppioni

@ De Lange
Hahaha, nee ome Piet woont in het oosterhoutse, even met twee neven wat in overleg en daarna ee klein feestje in de familie van de scheppioni's, dus zal er niet veel tijd meer over zijn, maar ik hou h'm wel te goed maat ! Enne, voor vanavond, voetballen NAC, voor een lekker 1-4 !
Juliana B1 is nogmaals het perfecte voorbeeld, moesten zaterdag de beslissende wedstrijd om het najaarskampioenschap, bij winst van de tegenstander waren zij kampioen, onze jongens/zoon lieten in het eerste half uur geen spaan heel van de enige overgebleven concurrent, zo hoor je te voetballen en niet als een stel oud wijven starten net zoals in wolluk !! NAC we follow !

0   0  
De Lange

@scheppie,Ow dacht dattie in Dongen woonde,meende dat ik hem vorige week nog bij dun apotheek zag

Laad alle berichten na dit bericht in