Wij gaan niet opzij

Dijkhuizen: "We maken zichtbaar vorderingen"

NAC maakt zich vandaag op voor een van de meest deprimerende uitwedstrijden van het seizoen. De Parel van het Zuiden speelt vanavond in Eindhoven tegen het tweede elftal van PSV. Gelukkig niet in een leeg Philips Stadion, maar in het wat knussere (maar even lege) Jan Louwers Stadion van kleine broer FC Eindhoven. NAC-trainer Marinus Dijkhuizen hamert op scherpte. Onder Dijkhuizen begon NAC goed (6-1 bij Oss, 3-0 tegen Den Bosch), maar daarna verviel het team weer in oude fouten. Een zwakke instelling kostte NAC tegen RKC de kop (2-0) en ook tegen Telstar ging het niet van harte (met moeite 2-1 winst). Toch ziet het er allemaal nog best ok uit voor NAC. De club heeft het pakken van de periodetitel nog zelf in de hand en lijkt, mits er twee keer gewonnen wordt, definitief de aansluiting met de top te kunnen maken. Maar we zijn allemaal NAC-supporter genoeg om te weten dat NAC vanavond ook zomaar punten kan verspelen. Dijkhuizen: "De periodetitel is een mooie bijkomstigheid, maar we zijn vooral bezig hoe we zo consistent mogelijk kunnen voetballen. Dat hebben we nog niet laten zien en er komt nu een verraderlijke uitwedstrijd aan. Daar moet onze focus liggen." Luis Pedro liet na afloop van RKC-NAC weten dat er eigenlijk maar lafjes getraind was in de week voor de wedstrijd. Dijkhuizen ziet daar inmiddels wat verbetering: "Er is scherp getraind en je merkt dat we in een aantal zaken steeds scherper worden. Communicatie en coaching in het veld is er erg op vooruit gegaan, met die kleine verbeterpunten maken we zichtbaar vorderingen." Achterin is Kenny van der Weg zijn basisplaats kwijt aan Michael Dingsdag. Verder zal Dijkhuizen weinig veranderingen doorvoeren. De opstelling lijkt dan ook als volgt te zullen zijn:

Ten Rouwelaar

Mulder - Pedro - Dingsdag - Gorter

Suk - Stam - Matic

Seuntjens - Ars - Verbeek

De wedstrijd is vanavond uiteraard weer live te volgen op deze site en via onze Twitter-pagina: @BSideRats.

Bron: B-Side Rats, NAC

Vorig bericht
BSRetro: Sepp de Roover 5 reacties
Volgend bericht
We verkopen de huid even... 117 reacties
79 Reacties
0   0  
Oldskool

9 van de 11 die ik ook op zou stellen:). Maar maakt verder niet uit wie je opstelt, gaat puur om beleving in het veld. NAC kan deze pot alleen van zichzelf verliezen.

0   0  
Jossert

Gaan er nog mensen in het thuisvak zitten?

0   0  
Fan uit zevenbergen

Gewoon nog even 9 punten pakken voor de winterstop ..hup NAC

0   0  
NAC

Nog iemand thuisvak proberen? Jong PSV kom op zeg... Moet je toch gewoon bij kunnen zijn zonder clubkaart etc.

0   0  
HupNac!

@Jossert, ik zit in ieder geval op de thuistribune met wat lui die een clubkaart hebben van PSV.
Ze zijn overigens vanavond 'gewoon' voor NAC! (zitten ook vaker bij NAC dan bij PSV)

0   0  
Den86

Als er geen Breda (of omstreken) op je id-bewijs staat kun je het thuisvak best proberen.
Hoorde wat 'geruchten' over controles, dus ga het er niet op wagen...helaas

0   0  
Sander P

Er zijn aangescherpte regels, cc of scc psv icm maar 1 kaart pp, terwijl 2 rigenlijk de standaard is. Normaal is er ook kaartverkoop 7 dgn voordat de wedstrijd en dit hebben ze asngepast naar alleen kassaverkoop voor de wedstrijd.

Gaat helemaal nergens over, tegen excelsior op eigen vervoer naar Rotterdam en tegen jong psv dit soort onzin, terwijl de wedstrijd ook gewoon als een categorie B wedstrijd is ingedeeld.

Nac had daarnaast nog het verzoek ingediend voor 1000 kaarten (gehele lange zijde) maar met de knikkende knieen gedachten van de lokale 3 hoek is hier meteen ern uitdrukkelijk 'nee' op verkocht.

Maar goedbik ben er gewoon bij met 5 man op het thuisvak☺

0   0  
Breda

Zijn er livestreams vanavond?

0   0  
de muzikant

Ik vind het juist niet beter gaan. Vond het opvallend dat NAC na het tegendoelpunt opnieuw zijn zwakke mentale weerbaarheid liet zien. Dit was net weer terug aan t komen.....Ben dus bij lange na niet overtuigd over Dijkhuizen. Al heb ik meer vertrouwen in Dijkhuizen dan in die steigerwerker.

0   0  
Vakkie gee

Thuisvak : check ✔

0   0  
2meter10 Casual

Do it for my birthday! .

3 punten zouden een mooi cadeau zijn!

Aftellen naar 20:00.. ;)

0   0  
Jossert

Kunnen we niet massaal in een vak zitten met z'n allen????????

0   0  
Fred

We zullen het zien vanavond, eerst zien dan geloven .

0   0  
Perreweps

Ik wil eigenlijk vanavond in het thuis vak gaan zitten. Maar dat wordt denk ik lastig zonder clubcard... nja niet geschoten is altijd mis. HUP NAC!

0   0  
Vakkie gee

@jossert ik ben benieuwd of alle vakken open zijn vanavond, anders zou ik zeggen naast het uitvak!

0   0  
nacman

een ding is zeker voor nac periode periode periodekampioen

0   0  
Los Pollos Hermanos

Ik heb een ID-kaart met als woonplaats Helmond. Verder geen Clubkaart of wat dan ook van PSV. Kan ik dan aan de Kassa gewoon 2 kaartjes halen met mijn ID-Bewijs?

Welk vak zitten jullie?

0   0  
Dutchbird

beste manier om kaartjes te krijgen is via een vriend of kennis in de regio Eindhoven met een PSV clubcard, maar ja dat is een beetje laat vrees ik.

0   0  
Nooit bang 076

Fc Eindhoven gebeld. Gaven aan niet over de kaartverkoop te gaan. Daarna heb ik PSV kaartverkoop gesproken. Voor deze wedstrijd geldt een clubcard verplichting, gaven zij aan. De gemeente Eindhoven ziet deze wedstrijd als risicoduel. Mooi kut weer!

0   0  
Aanwezig

Met 4 man aanwezig op thuisvak. Welk vak gaat iedereen zitten?

0   0  
Los Pollos Hermanos

Dan ga ik het er niet op wagen als er zo streng wordt gecontroleerd op clubcard etc. Of kan iemand dit ontkrachten?

Fijne wedstrijd allen! HUP NAC!

0   0  
Den86

@LosPollos

Helaas, geldt idd seizoen/clubkaartverplichting zoals hierboven vermeld. Kennis die voor psv is wilde wel kaarten voor me aanschaffen met zijn clubkaart, maar hoorde dat ze ook nog eens van plan zijn id-controle uit te voeren.

Aangezien ik dan vanuit Den Haag 'even' op en neer moet is dat voor mij een te groot risico om het erop te wagen.

Vrijdag er - uiteraard - wel weer bij!

0   0  
Rijen

Ik ben ook van plan omdat risico niet te nemen, haasten uit me werk en staade daar straks voor janlul....
Dan maar streampje vanavond: http://www.bvls2016.sc/stream6.html

0   0  
maarten

Heb voor vanavond geen goed gevoel. En geloof me mijn gevoel zit vaak goed. Tegen RKC had ik ook dat gevoel. Ook uit bij Oss had ik dat, maar dat was een van de weinige dat ik grof in de mist ging.Ik denk 2-2

0   0  
RV

Goed dat Dingsdag er weer in staat maar vind het dan wel opmerkelijk dat Kenny geslachtofferd wordt in plaats van Pedro. Enige reden die ik me kan bedenken is dat Dingsdag volgens mij ook een linkspoot is.

Eigenlijk verdient Kenny op basis van zijn strijdlust en prestaties de laatste week gewoon een basisplaats.
Misschien ook wel op de plaats van Gorter maar goed. Hetzelfde geldt voor Suk... Het liefst zie ik op die plaats Naah of de Kamps maar Suk doet het gewoon goed en verdient die basisplaats.

Ach, wie er in staan maakt niet zoveel uit er moeten gewoon drie punten gehaald worden vanavond.

0   0  
De Lange

@2 meter 10 casual, proficiat????????

0   0  
van "taajlaand

Dijk huizen last weten " dar we zichtbaar vorderingen maken ", laat dat vanavond dus maar aan ons zien en maak de NAC supporters blij met een team wat er voor wil zorgen dat we vrijdag in een volle bak thuis de er steeds kleine prijs kunnen winnen.

0   0  
HupNac!

@Den86, waar heb je dat vandaan dat ze van plan zijn om een paspoortcontrole te gaan houden? Man man maandagavond tegen een veredeld jeugdelftal...

0   0  
van "taajlaand

Hoi Rattatar.
Blijft moeilijk typen op zo'n telefoon....

Hoi 2meter10.

Gefeliciteerd.

0   0  
HupNac!

Echt ongelofelijk, Maandagavond JONG psv tegen NAC is een risicowedstrijd maar bij PSV tegen zowel Roda en Zwolle is er nog geeneens een clubkaartverplichting???

0   0  
krakaka

Jongens, jongens, vanavond gaan ze gewoon winnen! Geen gezeik, het is maar Jong PSV en er doet niemand mee van het grote PSV!

0   0  
Oldskool

@ RV

Daarom zei ik ook 9 van de 11 :)

0   0  
Tvb

PSV moet morgen CL voetballen.
Denk niet dat er veel van t eerste meedoen vnvnd!

0   0  
scheppioni

Prima verwoord Oldskool en RV !!!
Duimpke flink omhoog van mij, zo is't en niet anders, slap beginnen is het de grootste tegenstander van ons cluppie !! Laten we daar al meerdere malen voor gewaarschuwd in godsnaam van geleerd hebben, ik heb afgelopen zaterdag bij mijn eigen zoon, een prima voetballend team gezien hoe het perfect moet, niks aan het toeval overlaten zoals al zo vaak van ons NAC in het afgelopen anderhalf jaar, juist dat heeft ons NAC de onnodige punten met catastrofale gevolg gekost, dit zijn dan profs, ze zullen er toch wel een keer van leren, als je dan ziet dan onze B junioren wel weten hoe het veld in te gaan, het gaat zeker met ons NAC om 'BELEVING", kwaliteit is er zeker nu voldoende !! HUP NAC, 1-4 !!
In de eerste 20 minuten de zaken al gewoon in de pocket hebben en dan met vertrouwen op naar vrijdag !!

0   0  
scheppioni

Even zo maar een belangrijke zin die voor ons NAC van zeer van toepassing is, gezien het afgelopen jaar !!
Betreft afgelopen zaterdag tegen de enige overgbleven concurrent,(bij winst van hen waren zei kampioen geweest) !
"Direct vanaf de aftrap op het hoofdveld van Juliana werd duidelijk dat Juliana B1 geen genoegen nam met een gelijkspel. De doelpunten vielen in sneltreinvaart en de kampioenswedstijd werd uiteindelijk met een fraaie 5-2 overwinning afgesloten" ! Dit is pas BELEVING, heren NAC spelers !

0   0  
Peter

Scheppioni, het wordt nu vermoeiend dat je maar bezig blijft over Juliana B1. Ik denk niet dat hun kampioenschap op het 8e niveau (2e klasse) echt veel zegt over NAC...
OT: Volgens mij heeft Dijkhuizen er voldoende kijk op en moeten we erop vertrouwen dat hij een prima team aan het smeden is.

0   0  
gerrit39w

Pedro eruit! Ipv van de weg.

0   0  
Den86

@hupnac

Van PSV.
Maar gezien jouw reactie lijkt het alsof jij denkt dat ik dat zelf verzin.
Enige wat ik zeg is dat ik zelf het risico niet ga nemen erheen te gaan om vervolgens niet binnen te komen.

Maar de manier waarop je reageert zal vast door de zenuwen komen.

Nog een hele fijne dag he!

0   0  
F4

Ruim 3300 kaarten voor vrijdag verkocht momenteel. Laat de boys de punten vanavond mee naar Breda nemen en we gaan voor een gigantische hekseketel vrijdag.

0   0  
HupNac!

Ow nee Den86! Was zeker niet tegen jou bedoeld. Ik werk in Venlo dus terug naar Breda om daar de bus te nemen is gewoon geen optie. Ik was meer benieuwd of het een gerucht was dat je van iemand had gehoord of dat je het daadwerkelijk van PSV had vernomen. Excuses als het zo overkwam en bedankt voor de informatie!

Inderdaad zenuwen, wil gewoon die wedstrijd in het stadion kunnen zien ;-)

0   0  
Den86

Ho, zwaar onterechte en voorbarige reactie van mijn kant.
Interpreteerde hem anders dan bedoeld!

Mijn excuses!

0   0  
Sjef de gevulde koek

Echt te gek voor woorden dit vanavond risico wedstrijd haha er komt geen hond maarja iedereen weet wel hoe dit komt hoe belachelijk dit ook is natuurlijk schaamteloos

0   0  
Uit je Naaht

Paspoortcontrole... ik begrijp daar niets van. En dan nog buiten het feit dat het sowieso waanzin is bij deze wedstrijd, snap ik de logica niet. Zijn er ergens regels die stellen dat je op basis van je woonplaats (die overigens helemaal niet uit je paspoort op te maken is, je kunt gewoon verhuisd zijn) geweigerd wordt bij een wedstrijd? Wat nou als je PSV-fan bent en in Breda woont (of woonde, op het moment dat je je paspoort verlengde)? Deze hele regel kan toch niet hard gemaakt worden?

En welke gemeenten mogen dan wel en niet? Alleen Eindhoven en omstreken? En waar eindigen die omstreken dan? Of alleen Breda en omstreken niet? En wat dan als je zoals Den86 uit Den Haag komt? Mag je niet naar binnen als je uit Doetinchem komt, omdat je als Graafschapper mogelijk sympathiseert met NAC? Of alleen bepaalde postcodes uit Rotterdam - want Sparta 'vinden wij sympathiek en Feyenoord niet'? Wie gaat deze regel serieus bedenken en uitvoeren?

Wat gaan ze daarna doen? Testen of je Jupiler van Heineken kunt onderscheiden? Je overhoren over de geschiedenis van een club om daarmee te testen of je wel voor het juiste team komt? De vorm van je anus bestuderen, zodat anderen daar in ieder geval geen aanstoot aan kunnen nemen? Net zo willekeurig als je woonplaats (die, nogmaals, alleen vast te stellen is met een recent bewijs van inschrijving op een adres).

Ik kan me zo voorstellen dat als je op basis van je paspoort geweigerd wordt bezwaar moet kunnen maken. Zijn er mensen die de regels hieromtrent kennen? Zijn er voorbeelden uit het verleden en hoe werken die?

0   0  
2meter10 Casual

@ Lange en t aajland.. Dank u! 3 pinten en 3 punten vandaag!

@Den86; Hier hetzelfde... Vanuit Wassenaar is het ook net te ver om ff de gok te wagen.

Trouwens mensen die uit Oosterhout komen, die kunnen ook zeggen dat ze uit de buurt van Nijmegen komen ;) Zijn er 2 van he..

@Bsr; iemand een idee hoeveel kaarten er nog te koop zijn?
Persoonlijk denk ik dat mensen veel laten afhangen van vanavond!

0   0  
svt076

Aanwezig op thuisvak. Zo dicht mogelijk bij t uitvak iedereen die gaat?

0   0  
Monkeyrocker

@uit je naaht : Heb best wel wat wedstrijden combiloos bezocht, heb echt nog nooit meegemaakt dat ze id controle doen hoor, is vooral bangmakerij en, haast niet te handhaven om de redenen die jij noemt.

Ben wel benieuwd hoeveel politie burgemeester van Gijzel vanavond inzet, want dat is volgens mij de voornaamste reden dat het een combi is , beleid is zo min mogelijk politie uren schrijven voor jong psv.

Mooi dat NAC supporters zich niet laten tegenhouden door deze onzin, als je betaald voetbal wil spelen moet je je ook gastvrij opstellen naar bezoekende clubs.

We gaan het meemaken vanavond , Come on NAC !

0   0  
Uit je Naaht

Overigens had ik afgelopen zaterdag nog een paar uurtjes over in Londen, voor mijn vliegtuig vertrok. FA Cup-wedstrijdje van Millwall meegepakt (1-2 verlies). Daar kochten de uit-fans gewoon een kaartje aan de kassa die dag; zonder enige rare registratie of clubcard-verplichting of wat dan ook.

0   0  
Uit je Naaht

Thanks Moneyrocker. Kon me er al niks bij voorstellen...

0   0  
/-/

Zijn er meer mensen die vrijdag na de wedstrijd naar de grote markt gaan om het eventuele periodekampioenschap te vieren?

0   0  
Vakkie gee

@svt076 is wel de bedoeling!
Benieuwd of alle vakken toegangkelijk zijn en hoeveel kaarten je kan krijgen, afgelopen week stond er gewoon 2 kaarten per cc

0   0  
simpson

Vanavond maar weer eens bij cafe De Beyerd naar een uitwedstrijd van NAC Breda gaan kijken.

0   0  
Los Pollos Hermanos

Kort gezegd: Het is allemaal stemmingmakerij en we gaan gewoon naar Eindhoven toe. Denk dat ze liever een mannetje of 50-100 toelaten, dan dat ze die mensen vrij laten rondhuppelen rond het stadion. Ik ga gewoon, samen met 3 vrienden en we zien wel waar het schip strand.

HUP NAC!

0   0  
2meter10 Casual

@ uit je naaht;

Juist, dat was toen ik naar Millwall ging ook, gewoon supporters van Swindon Town die kaartjes kochten voor het thuisvak. Waar wringt de schoen dat dit in ons land niet kan? Ligt het aan onze mentaliteit? Ligt het aan het openbaar bestuur?

Ik ga er zelf vanuit dat deze controle valt onder de noemer 'steeksproefgewijs'. Echter, ik neem het risico om daar weggestuurd te worden met veel bombarie liever niet.

Heb ik iets gemist de laatste jaren, dat elke lokale driehoek zich druk maakt als NAC op bezoek komt? Volgens mij dateert de laatste uit de hand gelopen wedstrijd Roda JC thuis. Uit kan ik me niks voor de geest halen, op basis waarvan wij nu zo worden tegen gewerkt...

0   0  
Den86

Was het niet zo dat er bij ons tijdens de kampioenswedstrijd van FC Twente destijds ook op legitimatiebewijzen werd gecontroleerd om zoveel mogelijk Twente aanhangers van de thuistribunes te weren?

0   0  
Monkeyrocker

@ Den86 Nee die vierkante koppen uit twente haal je er zo uit, laat staan als ze beginnen te praten -)

0   0  
Andre

Wordt toch live uitgezonden .....

0   0  
Den86

hahaha

Heb ik me dus voor niks laten weerhouden uit Eindhoven.
Hoop dat degenen die gaan gewoon binnenkomen, dan weet ik dat voor de toekomstige wedstrijden

0   0  
oosterhout3

2meter 10

dat ligt daar aan de voetbalwel

hier in nl krijg je 10 jaar stadionverbod(landelijk, boete en af en toe melden als je favourite club moet spelen)

daar in engeland is het echter 2 maanden onvoorwaardelijk zitten in een engelse cel, levenslange landelijke stadionverbod en ga zo maar door...
maarja nederland en normaal doen.......

oosterhout3 gaat lekker fox1 kijken vandaag
paspoortcontrole... dus psv fans uit breda mogen niet??? hahaha ja die is goed

0   0  
oosterhout3

als we vanavond winnen staan we gewoon weer in de top3!!

hmm krijgen we vrijdag dan al die bronzen stier of pas in het nieuwe jaar de eerste thuiswedstrijd?

0   0  
De Lange

@oosterhout3 ,volgens mij als je er kans op maakt krijg je deze dan na de wedstrijd.Ook al vinden sommige dat het geen prijs is,zou toch mooi zijn,zeker omdat het het Avondje Nac 40jaar is,en niet geheel onbelangrijk is er een geldprijs aan verbonden.

0   0  
Toontje

Begint erop te lijken, eventueel nog Gorter vervangen door Lazic als hij er weer niks van bakt. Brands nog achter de hand. Heb nu meer vertrouwen in goede afloop, maar ze moeten het eerst maar laten zien...Het is tenslotte weer UIT!!!

0   0  
Schipper

Waar blijft de teller van de kaartverkoop voor go ahead???

Come om NAC!! 3 punten vanavond!!

0   0  
De Lange

Enne Oosterhout,ik kijk ook Fox,maar petje af voor diegene die er naar toe gaan. ????????Misschien worden wij wel vermaakt met Koekkoek Sierdje

0   0  
henk

Bij ID controle vergelijken ze de naam op het kaartje, (S)CC en ID kaart. De verkoop is niet voor niets 1 op 1 gemaakt. Het boeit ze natuurlijk niet waar je vandaan komt.
Of ze dat echt controleren is de vraag, maar zonder CC is de kans klein dat je aan een kaartje gaat komen.

0   0  
Rijen

Vrijdag gezamenlijke loop vanaf Nachtwacht / Onze henk via 't hoekske!?

0   0  
guuske

Zou onze supersub brands nog eens speeltijd krijgen?

0   0  
Los Pollos Hermanos

Wij gaan toch. Ik zal morgen laten weten of het is gelukt. Er is altijd een kant open bij dat kleine stadion en dan kan je altijd nog kijken alleen zie je het niet héél goed. maar NAC zien kan altijd of je er nou inkomt, of niet.Gewoon even om het uitvak heenlopen. HUP NAC!

0   0  
Den86

Netjes hoor Los Pollos!
Succes en veel plezier!
Hup NAC!

0   0  
scheppioni

@ Peter
Sneue vent het gaat helemaal niet om het niveau, het gaat om de intensie van het veld ingaan en je hoeft het toch niet te lezen, gewoon meer duipmkes omlaag en verder scrollen !!
Dus heeft het op alle niveau's wel degelijk met elkaar te maken, onze NAC helden krijgen er zelfs nog goed voor betaald, dat is nog veel triester eigenlijk, dus NAC, laat je vanavond niet kennen, erop knallen voor DE VOLLE WINST en niks anders !! HUP NAC, HUP JMB1 !!

0   0  
Robijntje

Voetbal in Nederland anno 2015: jong psv-NAC, kaartverkoop 1-1. Hier wordt je toch moedeloos van.

0   0  
Bart

Voor iedereen die niet binnenkomt in thuisvak niet getreurd je kan gratis achter het doel komen te staan????????

0   0  
Breda

Verzamelen om 4 uur in de binnenstad vrijdag! Vergeet niet je pyro!

0   0  
Vakkie gee

@los pollos das hugodver mooi nieuws en ik vrees dat t moeilyk gaat worden bij dit 'risicoduel'....

0   0  
chrisje

Nac is verplicht om 'gewoon ' te winnen ik denk dat scheppie dat bedoeld.

0   0  
De Lange

Godver wa duurt t toch lang voor het 8uur is

0   0  
Eindhoven

Vd weg voor Gorter aub!

0   0  
oosterhout3

zeker hulde voor diegene die gaan!!

maargoed 20 euro voor unne buscombi op maandag naar jpsv uit

hoe DOM kun je zijn?

0   0  
zwampie

chrisje
niet gewoon,maar men moet wel winnen.
Ondanks dat je een goede selectie op papier hebt,verwacht iedereen dat men zomaar effe wint,nou forget it in deze competitie win je geen een wedstrijd zomaar effe,of gewoon.
Clubs als NAC,sparta,volendam,vvv,gae zijn gewoon de clubs waar iedereen van wilt winnen,en zijn net de tegenstanders als je in de ere clubs als psv,feyenoord of ajax pakt waarbij dan de kleinere clubs ook iets extra hebben,en als de juiste vorm die dag aanwezig is, je het verdomde moeilijk kan krijgen .Pak sparta jong ajax,ook daar liet sparta punten liggen.

Hopelijk zit NAC snel op rozen,waarbij het verzet bij jong-psv gebroken is,en NAC niet tegen hun eigen en de tijd gaat spelen,want dan is het zon wedstrijd dat het verdomd moeilijk wordt.En zelfs de kans zou kunnen bestaan dat je tegen gae nog makkelijker speelt als tegen jong psv.

Deze wedstrijden kan je bijna alleen maar verliezen,verlies je,speel je gelijk ,win je maar met 1 doelpunt verschil ,zal iedereen zeggen dat NAC het slecht gedaan hebt. Dus je moet al met 4,5-0 winnen ,voordat men zegt dat NAC het redelijk deed,dat is het nadeel van deze tegenstanders.

0   0  
scheppioni

Kijk dit bedoel ik nou voor diegene met tien duimpkes omlaag, afdwingen heet dat, kom op zeg, onze NAC selectie is toch vele malen beter dan die van jong p$v, het zit blijkbaar heel diep voort in ons NAC, het maar niet de macht over elke wedstrijd kunnen krijgen, te wisselvallig !! Een zware erfenis voor Marinus !

Laad alle berichten na dit bericht in