Go to Top

NAC gaat tappunten “verNACcen”

NAC gaat tappunten “verNACcen”

Dat is dan toch wel weer erg aardig nieuws dat we even weg plukken van NAC.nl: NAC wil de tappunten van een wat meer NACcerig uiterlijk voorzien. Op zich geen slecht idee, zo in het Rat Verlegh Stadion. Het schijnt dat NAC hier namelijk wel eens een wedstrijdje speelt. Maar afgezien daarvan: er is een straatfeest voor 50 man mee te winnen, dus dat is wel een aardig idee.

In ieder geval: één en ander gebeurt in samenwerking met Bavaria. Kijk maar of je er wat mee kan, hier komt het stukje van NAC.nl 1-op-1:

UNIEKE ACTIE AANKLEDING DRANKVERKOOPPUNTEN
08-04-2010

Samen met onze bierleverancier Bavaria gaat NAC de drankverkooppunten voorzien van meer NAC-uitstraling.

Hiervoor hebben we jullie hulp hard nodig. We vragen jullie foto’s aan te leveren die iets te maken hebben met NAC en/of Bavaria. Dit mogen foto’s van jezelf zijn, je kinderen, je huisdier, maar ook “neutralere” foto’s zoals afbeeldingen van het stadion, spelers, oud-spelers, etc. In verband met auteursrecht verzoeken wij alleen zelf gemaakte foto’s op te sturen en geen foto’s van Internet / professionele fotografen.
Alle foto’s zullen worden verwerkt in een fotomozaïek. Al deze foto’s vormen dan samen weer één grote afbeelding en die komt te hangen bij één van de barren onder jouw vak. Uit alle inzenders kiest een jury, bestaande uit mensen van Bavaria, NAC en de Clubraad, tevens de hoofdafbeelding per vak. Iedere bar krijgt zo dus een andere uitstraling met eigen foto’s. Stuur de foto’s met vermelding van jouw stadionvak op naar fotoactie@nac.nl. (inzenden t/m 3 mei).

Speciaal voor deze actie stelt Bavaria nog een fantastische prijs beschikbaar: Degene die de meest ludieke foto maakt met daarop een Bavaria-afbeelding krijgt als hoofdprijs een volledig verzorgd straatfeest voor 50 personen. Deelname alleen voor personen van 18 jaar en ouder.

, , , ,

One Response to "NAC gaat tappunten “verNACcen”"

  • bpb
    9 april, 2010 - 12:19

    mooie actie, volgens vi hebben we al de snelste catering en binnenkort dus ook de mooiste!

    0

    0