Go to Top

SMS actie verlengd

SMS actie verlengd

Apart, maar echt waar: de winnaar van de SCC voor het leven wordt pas maandag bekend gemaakt. Reden: succes van de actie. Twijfels: zeker bij uw BSR mens van dienst.

Wij denken dat u met zijn allen nog niet vaak genoeg “SvN” naar 4004 hebt ge-SMSt. En dat is gek. Kan je voor de rest van je leven een Seizoenskaart verdienen, wordt er niet veel gereageerd. Ja, volgens SvN wel. Die beweren dat het nu op het laatst drukker wordt (wel typisch NAC -supportersgedrag, wachten tot het laatst) en dat ze daarom de actie verlengen. Maar dan waren die nu toch allang blij een busje aan het uitzoeken voor de jeugd van NAC, onder het zingen can “busje komt zo”?. En dat is niet zo. Ze verlengen de actie gewoon zomaar…

En dat komt mooi uit. Dat geeft je gewoon de kans om twee dagen langer kans te maken op die NAC-ticket voor het leven. Dat isniet niks! Laat het nou enorm goed weer worden de komende dagen. Dan kan je sowieso niet te actief zijn en voor deze prijs heb je slechts  je telefoon en je SMS duim nodig en 3 euro (per verstuurd bericht) voor de actie ‘schenk de NAC jeugdopleiding een  ieuw busje’. Dus: aan de rand van je zwembad, pilsje in de ene hand, telefoon in de andere en winnen maarrrr…

De actie loopt nu dus tot maandag 29 augustus 09.00 uur. Pak je kans, steun NAC jeugdopleidingen en win die kaart!

Bron: B-side Rats, SvN

5 Reacties op "SMS actie verlengd"

 • HenkTank ©
  25 augustus, 2016 - 21:47

  Zal ik anders stiekem met de telefoon van een kruikecollega sms’en…;)

  0

  0
 • Vaque Geej
  25 augustus, 2016 - 22:09

  Ik vind het ook bijzonder dat het derde termijn van m’n seizoenskaart al afgeschreven is. Was dit een toegevoegde waarde? Nee, maar ik wilde het wel even kwijt.

  Oja, ik had al wel een sms gestuurd!

  0

  0
 • NACdeClub
  25 augustus, 2016 - 23:05

  2 x ge-sms’t

  Mooi initiatief en sympathiek om de jeugdopleiding te helpen aan een busje. Iedereen met een hart voor de jeugdopleiding heeft – neem ik aan – al ge-sms’t?

  0

  0
 • Oldskool
  25 augustus, 2016 - 23:38

  4x sms en al shirt gewonnen :-)

  0

  0
 • F7 Gekkelijke
  26 augustus, 2016 - 10:26

  Gelijk (weer) ff gedaan. Drink ik wel 1 biertje minder vanavond.

  0

  0