Overal waar we komen

De Mos: "NAC is de zwakste broeder in de Eredivisie"

Een nieuwe dag, een nieuw bericht over hoe slecht we wel niet zijn. Wij zouden ook liever iets leuks schrijven, maar de kans dat we een regenbogen poepende eenhoorn vinden, is momenteel groter dan dat we iets positiefs over NAC kunnen melden. Dat gezegd hebbende, graag aandacht voor het volgende: Volgens Aad de Mos heeft NAC het slechtste elftal van de Eredivisie. 
In het AD analyseert De Mos de kwaliteiten van de clubs uit het rechterrijtje. De analyticus is blij verrast door de prestaties van FC Emmen en Fortuna Sittard en denkt dat de clubs een goede kans maken om in de Eredivisie te blijven. Dat hebben ze mede te danken aan de rokende puinhoop in Breda: "Met name Fortuna en Emmen presteren formidabel. Die zijn echt niet minder dan -noem eens wat- PEC Zwolle of Excelsior. En zelfs De Graafschap, een elftal van eerste divisie-spelers, hoeft niet zomaar laatste te worden. Met dank aan zwakste broeder NAC, een elftal met kop noch staart." Zijn collega en ex-NAC'er Kees Kwakman ziet het iets minder zwartgallig in. De oud-middenvelder denkt dat NAC uiteindelijk beter is dan De Graafschap, al wil dat niet zeggen dat NAC geen laatste wordt: "De Graafschap is slecht, nog slechter dan NAC denk ik, maar één ploeg onder je houden kan altijd."

Bron: B-Side Rats, AD

 

Terug naar overzicht
34 Reacties
0    
Djordi

En mos is de zwakste zus uit de eredivisie. Donderstraal lekker op man, geen zin in gezeik, geef mij maar NAC!

0    
nacman

aad de mos hoe the fuck is aad de mos een lulletje lampenkatoen die denk dat hij als weet.
dacht het niet wat een sukkeltje

0    
Willemf5

Gelukkig moet je alles wat Aadje zegt met een kilo zout nemen. Er is dus nog hoop!

0    
Breda1965

Rokende puinhoop in Breda.Helaas wel een juiste omschrijving.Triestig dat we zo zijn afgezakt.Hoe kan het toch dat rvc en aandeelhouders zo hebben zitten slapen,nou ja slapen,ze hebben totaal geen voetbalkennis.Jammer dat we geen suikeroom met kennis van NAC en het voetbal in breda of omgeving hebben,want het gaat voorlopig niet goed komen zo.

0    
B

Hij heeft een keer gelijk.... de wonderen zijn de wereld dus nog niet uit!

Laten we ons daar maar aan vasthouden dan.......

0    
Scheids

Niet leuk om te horen, zeker niet van xo’n zuurpruim!
Maar absoluut wel de keiharde realiteit.
Nu hopen dat de winterperiode een godswonder gaat opleveren.
Het zou oh zo mooi zijn om critici het zwijgen op te leggen, maar veel belangrijker , dit schitterende publiek en dito club te belonen!

0    
Nachoreca1

Alhoewel hij volkomen gelijk heeft moet deze publiciteitsgeile Haagse kneus eens voor die camera s en microfoons wegblijven. Wat een zielige gek is dat joh.

0    
Hont

Waarom wordt er hier zo afgegeven op Aad? Mogen alleen wij zeiken over hoe slecht ons NAC is?
Hij heeft toch gewoon gelijk? Op dit moment zie ik geen zwakker team in de eredivisie dan dat van ons. Dat zelfs de graafschap en emmen met op bijna iedere positie een zwakkere speler het nog beter doen maakt het alleen maar treuriger.
In de winterstop alleen versterkingen halen als dat geen financiële gevolgen heeft voor volgend jaar, anders alvast versterken met toppers voor in de KKD.

0    
yung ferro

Aadje afkoopsom....... Geen woord aan vuilmaken

0    
Plastic beker

Aad ga je gezicht strijken

0    
Brabo F1

Er wordt weer heerlijk door de media over de Moerdijk gezeken. Nu Feyenoord weer eens wint van PSV en NAC laatste staat ontbreekt het de Gooische klanten niet superlatieven te gebruiken. Ik wordt niet warm van een de Graafschap, Groningen, Emmen, PEC of VVV. Zelfs een Den Haag ( zonder El Kayati ) of Heerenveen spelen slecht. Het bijft een hotseknots begonia competitie die nog alle kanten uit kan gaan. Hup NAC.

0    
Breda-Loyal

Na de winterstop krijg je weer de eredivisie van weleer :

Inkakken geblazen !

Ploegen die het nu weten te schoppen tot een goed seizoen komen erachter dat hun op papier redelijke ploeg het niet vol gaat weten te houden en punten gaat verspelen

Plek 12 tot 18 ( mss wel 10 tot 18 ) wordt simpelweg rusisch rouletten

0    
Die ne gast

Precies. Ja, wij zijn slecht, maar de anderen zijn echt niet veel beter. It ain’t over till the fat lady sings. NOAD! Juist Ook onder de supporters!

0    
Ed

Zondag vlammen. Doe het maar, want ik woon zelf in Arnhem en ben dat gezeik hier zat. Snoer ze de mond. 2-0

0    
Van "taajlaand

Medelezers, en supporters, laat Aad zijn wie hij is....hij is niet blind toch?

Als ik voor mezelf mag spreken, kijk ik dit seizoen naar het meest belabberde voetbal en de slechtste selectie die i,k sinds mijn seizoenskaartperiode (92/93) meemaak in Breda.
Ze zullen allemaal 'wel hun best doen', mag ik hopen, en de trainer (denk ik) ook, maar hoewel ik de afgelopen jaren wel vaker balend naar huis ben gereden, zakt het lood me dit seizoen al in de schoenen als ik alleen maar naar de komende tegenstander kijk.
Ik zou zo wekelijks bij VI voorbij kunnen komen: "alles is KUT"!

De selectie, stand, uitslagen, het spel, sfeer, en de aanvangstijdstippen!

Natuurlijk ben ik er thuis altijd bij, en kruipt er dan toch weer een enkel procentje hoop in mij, maar kijk je zonder geel/zwarte bril naar het geen we van onze geel/zwarten zien, schaam ik me diep.
In onze groep blijven de overgebleven seizoenskaarten tegenwoordig thuis....
En dat is zorgelijk, niemand ook hier bij mij vandaan, heeft zin om mee naar Breda te gaan.

NAC moet ABSOLUUT de ogen open gaan trekken, en 'koste wat kost', proberen in de ére te blijven!
Buurman haalde gisteren ook al aan wat de consequenties zullen zijn bij degradatie, en ook die kunnen we niet onderschgatten, ook al zitten we nu nog om onbegrijpelijke redenen ramvol.
Het vrijdag en maandagvoetbal in een tombolacompetitie, waar kunstgras en raar beleid van tweede elftallen de boventoon voeren zal wel eens een doodsteek voor NAC kunnen worden, als we de huishouding die we voeren willen doorzetten.

Tsjonge jonge, wat een soepzooi is er toch van onze roemruchte volksclub gemaakt.
Hoe staat het met ons 'technisch hart'?

0    
ere

Buiten het feit dat Aad een rare analyticus is, heeft hij wel volkomen gelijk. Dankzij de puinhoop die Hans heeft gecreëerd kunnen clubs als Emmen, Fortuna en De Graafschap zich rechtstreeks gaan handhaven. NAC heeft wellicht niet de slechtste spelers van dit aantal maar wel veruit het slechte elftal + de slechtste verdediging.

0    
willem 4,5

Ad de Mos is de Hans Wiegel van het voetbal, al jaren niets meer gedaan en gepresteerd en alleen maar vanaf de zijkant lullen en onrust stoken, lekker makkelijk!

0    
Cool Hand

Aad de Mos is 71, Willem. Ik hoop niet dat er van mij verwacht wordt dat ik op die leeftijd nog presteer.

0    
willem 4,5

@ Cool Hand. Dickie Advocaat is het levende bewijs!

0    
Hengel

Aad ga je gezicht strijken

0    
scheppioni

hahaha dat mag mister afkoopsom zeggen, al heeft hij een punt dat de selectie niet bijster sterk is met name in NOAD, ook de staf faalt zeker, maar het spreekwoord luidt "de pot verwijt de ketel dat hij geel/zwart ziet" !!!

0    
Patrick

Heeft gewoon 100% gelijk .
Is gewoon zo , zag je al voor de.competitie.
Klaag.normaal nooit en vind ook niet altijd leiding schuld kunt geven .maar in dit geval zeker .het klopt van geen kanten

0    
Frank

Laat de naam de Mos vallen bij Sparta en je heb alle kans dat je een lel voor je kop krijgt. Door zijn schuld zijn ze indertijd gedegradeerd !

0    
PPG

Helaas heeft Aad gelijk. Een groot deel van de supporters wist in de voorbereiding al dat het kut was. Helaas zag Smulders het niet zo en zitten we nu met deze puinhoop.

Zinnen als 'het komt allemaal goed' kan nu niet meer.

0    
Sia

Even die open deur intrappen.

0    
am

Het niveau is inderdaad om je kapot te schamen. Hopelijk snel naar de kkd dan zijn we voorlopig uit beeld.

0    
willem 4,5

Snap niet dat we de Mos nodig hebben om tot de conclusie te komen dat we een slecht elftal hebben, dat wisten we al, vind dit dus een zinloze topic!

0    
Sanseveria

@ am

Ga eens lekker op stilbo.com over je eigen club praten.

0    
Fritske d’n Olifant

Poeh.. als Aad de Mos het als zegt... Nee, open deuren intrappen kunnen we allemaal. Daar hoef je niet 30 jaar geleden een cupje voor gewonnen te hebben. Bovendien is Aad geil genoeg om morgen voor dit ‘elftal met kop noch staart’ te staan als hij vandaag gevraagd wordt en dan zijn we een fantastische club met geweldige supporters.

0    
ome cor

Hoor wie spreekt daar kinderen ?

Aad de Mos is de beste trainer van Nederland !
Aadje Afkoopsom
en thans Flut analist

0    
Spionkop

21 = 5 heeft wel gelijk.

0    
Mark

Dit is de eerste keer dat hij “helaas” gelijk heeft

0    
RV

Kwalitatief niet best als je het individueel bekijkt maar we hebben sinds jaren een scorende spits en een buitenspeler met veel assists op zijn naam.

Wat ik vooral zie is een gebrek aan samenhang in het team, bereidheid om net iets feller die duels in te gaan of een bal over de zijlijn te rossen.

Ik blijf er bij dat Vreven dat gewoon altijd voor elkaar had en dat van der Gaag dat niet lukt. Ik zie het ook bij spelers als een Sporkslede (is maar even een voorbeeld), had het idee dat ze vorig jaar net iets meer konden of willen geven. Als je ziet hoe er verdedigd wordt dat is zelfs een groot verschil met de spelers van een Fortuna of Emmen. Die hebben niets te verliezen en spelen voor handhaving, de spelers bij NAC spelen voor en tegen zichzelf. Op halve kracht een half pootje uitsteken met de handjes op de rug lijkt voldoende.

0    
Dutchbird

Blijft komisch om te zien hoe een 71 jarige seniele baas pogingen blijft ondernemen om het gedrag van een 17 jarige tiener na te bootsen.

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja