Go to Top

BSR TV: Gianluca Nijholt na NAC-De Graafschap (3-0)

BSR TV: Gianluca Nijholt na NAC-De Graafschap (3-0)

Vorige week zat hij nog op de bank, maar vandaag kreeg hij weer een kans in de basis. Gianluca Nijholt speelde een degelijke wedstrijd en scoorde zijn eerste goal van het seizoen. 

Bron: B-Side Rats

81 Reacties op "BSR TV: Gianluca Nijholt na NAC-De Graafschap (3-0)"

 • Rat
  18 augustus, 2018 - 22:47

  BSR Edit: Off-topic (Bash)

  1

  12
 • Vinnie Jones
  18 augustus, 2018 - 22:49

  BSR Edit: Off-topic (Bash)

  21

  0
 • Rat
  18 augustus, 2018 - 22:58

  BSR Edit: Off-topic (Bash)

  2

  9
 • Sankah
  18 augustus, 2018 - 23:27

  Nijholt speelde echt een prima wedstrijd. Continue doorjagen en de tegenstander niet het idee geven dat er iets te halen valt.

  Ik zat trouwens net de samenvatting van de NOS te bekijken.. ongelooflijk hoe Muric wordt afgeschilderd als een grabbelaar. Hij was voor mij de man van de wedstrijd. Hij heeft niet veel te doen gehad, dat moet ook gezegd worden, maar wat een beest is hij. En hoe hij heerst in delucht, dat gaf mij als supporter een enorm eforisch gevoel.

  Lekker dit hoor. Ik had er al weer enorm veel zin in vandaag (beetje zenuwachtig wel) maar nu kan ik zeker al niet meer wachten tot de volgende matchday! :)

  78

  0
 • Sankah
  18 augustus, 2018 - 23:28

  Euforisch* en nog wat andere typfouten die jullie mij vast vergeven na deze heerlijke avond

  21

  0
 • GeelZwartHart
  18 augustus, 2018 - 23:35

  Ik lees op diverse voetbalsites dat de Graafschap eerste helft beter was. Ben ik nou gek?

  65

  0
 • Heksenketel
  18 augustus, 2018 - 23:39

  Ik heb genoten en een degelijk NAC gezien wat er vol voor ging! Dat geldt zeker ook voor Nijholt! Er zit voetbal genoeg in dit elftal. De nonchalance achterin mag er van mij wel uit. Tegen een goede ploeg wordt dat een keer genadeloos afgestraft. Want laten we wel wezen….De Graafschap was gewoon slecht vanavond.

  14

  0
 • Sjak
  18 augustus, 2018 - 23:41

  BSR Edit: Niet op de persoon (Bash)

  21

  0
 • Bundy Geeren Noord
  18 augustus, 2018 - 23:46

  @Rat
  Komt vaker voor dan je denk.

  1

  1
 • Analist
  18 augustus, 2018 - 23:49

  Het controlerende duo Nijholt-Kali aub laten staan.
  Rust, controle, ervaring. Fijn voor de verdediging eindelijk balafpakkers en fijn voor de aanval twee spelers die willen voetballen en Ilic de kans gaven om in zijn vrije rol voor de creativiteit te zorgen!

  38

  0
 • Kinderkaartje
  19 augustus, 2018 - 00:08

  @GeelZwartHart

  Snap het ook niet helemaal. Samenvatting op NOS was ook vnl DGS wat ze lieten zien. Terwijl het voor mij toch na 20 minuten al wel duidelijk was dat we deze niet gingen verliezen.
  Na een minuut of 35 verslapte NAC wat, maar de na de 1-0 zijn ze nooit meer in de problemen gekomen.

  Maar goed; boejuh! 3 punten en een week geen gezever van Hans Deelen, Robert, jvt, Muzikant en Ouwe Spionkop op de koop toe. Wat willen we nog meer?

  49

  1
 • Ivo
  19 augustus, 2018 - 00:38

  Heel mooi, ik heb Nijholt altijd een onderschatte speler gevonden. Hopelijk krijgt hij dit seizoen meer speeltijd.

  30

  0
 • Dutchbird
  19 augustus, 2018 - 01:54

  @Kinderkaartje
  Ik ken nog wel een aantal andere azijnpissers die zich nu ook gedeisd houden :-)
  Nijholt speelde samen met Kali prima. Onverzettelijk blok op het middenveld. Maakt het leven van de verdediging een stuk makkelijker. Dankzij hen en Muric was het voor Koch en Mets lekker ballen.
  Verder speelde Verschueren zijn beste wedstrijd ooit als verdediger (wel lekker als je Ilic en Rosheuvel voor je hebt).

  18

  1
 • ratkopf
  19 augustus, 2018 - 02:12

  Wat mij vooral blij maakt is dat hij de verdediging complimenteerd op het einde van het interview, een echte teamspeler met ervaring, wat mij betreft een basisplaats en aanvoerder.

  28

  0
 • RaRa
  19 augustus, 2018 - 04:20

  Echte nac-speler. Kan op tijd ook ‘poetsen’. Stond terecht in de basis.

  9

  0
 • Rat
  19 augustus, 2018 - 05:05

  Mag ik effe weten waarom de bash , meld alleen een probleem op nette wijze niet eens een waarde oordeel of scheld kanonade. Vraag me gewoon af of er meerdere mensen geconfronteerd zijn met een niet werkende seizoenskaart en waarbij overmaat van ramp ook hun stoeltje nog eens dubbel bezet is geweest.
  Als ik dan zie hoeveel mensen tekeer gaan/de wijze waarop over bv Mnr Smulders ( vandaag maar weer bewezen dat we voorlopig niet zonder de city deal kunnen ),want laat ik dan ook maar even iets inhoudelijjk schrijven over voetbalzaken ,en o.k.wel vaker worden zaken besproken die niet stroken met de topic ,vraag ik me af waar die grens wordt getrokken.
  Is dit de C.M. hoofdsponser Ban Politie ?? Die haar werk doet???
  Want dat zou echt een lachertje zijn.

  BSR Edit: nee hoor rat. Ik ben niet van de Ban politie.. werk ook niet voor CM en heb je reactie enkel verwijderd in verband met off topic. Dat neemt niet weg dat het erg vervelend is dat NAC een fout gemaakt geeft met je toegangskaart. Ik raad je dan ook aan dit even direct met NAC af te handelen. Wij hebben als BSR buiten jouw bericht om van geen soortgelijke gevallen gehoord. Mvg Bash

  18

  7
 • Ratje
  19 augustus, 2018 - 06:27

  Gij zeet zelluf unne lachertje

  1

  10
 • Matc
  19 augustus, 2018 - 07:09

  @ Rat,

  Wtf? Hoeveel bier heb jij achter je kiezen kerel?

  4

  5
 • Rat
  19 augustus, 2018 - 07:54

  @matc, seizoenskaart geweigerd bij poortje. Uit coulance toch binnen gekomen , bij aankomst vaste plaats (10 jaar), blijkt plaats te zijn vergeven in losse verkoop ( dus dubbel verkochte plaats). Gestort geld voor consumptie niet op de de nac seizoensplaats kaart gestort. Hebben meer mensen dit ervaren is graag wat ik wil weten verder als trouwe nac supporter dolblij met overwinning. pfffff echt simpeler kan ik t niet maken.

  Snap dat velen niet op deze info zitte te wachten is best , maar t gaat mij om het aantal waarbij dit zo is verlopen.
  En juist de ban op deze vraag door de mensen die verder goed werk doen op deze site maakt dat ik nogmaals dit op nette wijze effe plaats.
  En bevreemd mij daar cm waarschijnlijk verantwoordelijk is voor deze miskleun en medesponsor is en miss wel eens verantwoordelijk is voir de ban zou dat een bietje raar zijn.

  BSR Edit: KNIP schijnt inderdaad een storing te hebben gehad gisteren. Gestort bedrag was bij meerdere supporters niet als saldo te zien op de kaart. Dit was bekend aangemeld bij de horeca verantwoordelijkheden. (Bash)

  13

  4
 • Eddy W
  19 augustus, 2018 - 08:15

  @ Rat,

  Ten eerste weet ik niet wat je geplaatst hebt, het was al gewijzigd toen ik het zag.
  Er is geen CM ban politie of wat dan ook actief op deze site, we vragen mensen alleen netjes te blijven en willen dat iedereen elkaar met respect behandeld. Ik denk dat Bash hierin iets heeft gelezen dat hij niet door de beugel vond kunnen gaan, misschien door het bier, misschien door de manier waarop het hier stond. Nogmaals, ik weet niet wat er stond, maar als jij van mening bent dat CM zijn werk niet goed doet mag dat gewoon gezegd worden hier, mits het niet op de man is en respectvol blijft.

  Daarnaast raad ik je aan even naar NAC te bellen of even langs te gaan, die kunnen dit voor je oplossen en ervoor zorgen dat je volgende week wel je eigen plek hebt.

  8

  0
 • Ratje dun aanhouder
  19 augustus, 2018 - 08:42

  Alles netjes geformuleerd geen gescheld beledigingen etc deze redactie/beheerders nac rat site ,hebben mn email adres voor uitleg ben ik altijd redevatbaar.
  Als er al iets verkeerd zou zijn wil ik t graag weten kan ik er rekening mee houden, welkom .
  Dank voor je advies, Ga ik zeker doen we zijn met 10en kan me niet voorstellen enige 10 dan is t voor t verhaal prettig een idee te hebben of dit bij meerder is voorgevallen.

  3

  1
 • Die ne gast
  19 augustus, 2018 - 08:58

  Vond Muric ook prima, maar hij had inderdaad twee de bal niet meteen vast en twee terugspeelballen gingen ook maar net goed, omdat Muric iets te lang wachtte met spelen.
  Als Birighitti dat gedaan had, waren er vier fluitconcerten / scheldkannonades van de tribunes gekomen, dus dat de NOS hem wat grabbelend vond, snap ik best.
  Je ziet de potentie van Muric wel. Brondeel werd ook pas na de winterstop de echt betrouwbare doelman, daarvoor had hij ook genoeg grabbelmomenten. Muric komt er wel.

  7

  2
 • Henkie
  19 augustus, 2018 - 09:16

  Topper die Nijholt
  Altijd 200% inzet
  Zeurt niet
  Altijd zijn best
  Topgozer
  Mooi en goed doelpunt ook nog

  22

  1
 • Zagge
  19 augustus, 2018 - 09:25

  Dat Nijholt belangrijk kan zijn zag Vreven gelukkig net op tijd in. De combi met Kali is een verademing. Als we dan toch afhankelijk zijn van City spelers dan hebben we met Nijholt Kali Te Vrede en Rosheuvel in ieder geval iets goeds in eigen huis. Van der Gaag had de poppetjes goed neergezet. Nijholt is gewoon belangrijk.

  11

  1
 • maikolg
  19 augustus, 2018 - 09:37

  Heb de samenvatting al drie keer herbekeken! Daar waar ik vorige week teleurgesteld was, ga ik deze week gelukkig in!

  1

  0
 • van Flieger
  19 augustus, 2018 - 09:43

  Thuis tegen zwakkebroeders kun je Nijholt er goed bijhebben. Dan brengt hij vaak wat extras en doet hij zijn directe tegenstander pijn. In uitwedstrijden of ploegen uit het linkerrijtje heb je weinig tot niets aan hem. Wordt dan eenvoudig uitgetikt of overlopen.

  Verder is gisteravond nogal wat duidelijk geworden. De reacties waren unisono die van opluchting en kortstondig geluk. Tegelijkertijd heerst er het besef dat Smulders een mindere selectie heeft neergezet dan vorig jaar toen het maar ternauwernood goed kwam met dank aan Angelino, ManuGarcia en Sadiq. Spelers die niet gelijkwaardig zijn vervangen. De luie Smulders mag dan na een seizoenshelft weer de trekker overhalen als hun zoveelste trainer niet voldoet. Na Fortuna thuis moeten er 9 punten op het konto staan anders zak je vanzelf weg in de hoek waar het drijzand ligt. AZ-uit was weerzinwekkend, Graafschap thuis was niet geweldig, maar de 3-0 was wel terecht omdat Doetinchem een onthutsend zwak elftal heeft.

  50

  21
 • Zippo
  19 augustus, 2018 - 09:46

  Die aanvoerdersband zou ook prima bij ‘m passen.

  9

  2
 • Zagge
  19 augustus, 2018 - 09:51

  @vanflieger

  Precies zoals Van der Gaag zegt.. het moet stabieler worden en krijg je sneller als er een paar spelers bijkomen die er direct staan. Door blessures en spelers uit vorm en zonder de gewenste kwaliteit blijft het teveel een puzzel voor vd Gaag. Als Smulders niet met wat komt blijft het iedere week een verrassing.

  8

  1
 • Breda
  19 augustus, 2018 - 09:55

  Fliegertje. Vd Gaag is pas de 2e trainer van Smulders en een hele goede ook nog.
  De eerste trainer Vreven haalde promotie en handhaving. Dus voldeed ook.

  23

  2
 • Henkie
  19 augustus, 2018 - 09:59

  Iemand anders reageert net onder mijn naam..

  Maar goed. Ik zou graag nog brown er in zien en fernandes ipv allouchi. Wordt het nog iets beter denk ik. Moeten ook nog wel een paar spelers bij.
  Duo kali-nijholt zou ik even niet aan komen, stond goed.

  8

  5
 • van Flieger
  19 augustus, 2018 - 10:05

  Gudelj, Maaskantje, Dijkhuizen, Vreven en nu MvdG plus nog een interimcoach. Dat zijn toch echt 6 trainers binnen 5 jaar. Blijkbaar mag je op deze site gewoon doorliegen zolang het in het belang van de huidige figuren Gielen, de Kort, van Mierlo, Goetzee en Smulders is. Dan lijkt alles geoorloofd. Dan mogen onafhankelijke NACmensen beledigd en aangevallen worden. Na afloop van NAC-Graafschapje was de meest veelzeggende sms die van een oud 1e elftalspeler: we gaan Europa in….

  23

  29
 • Becherovka
  19 augustus, 2018 - 10:12

  @Flieger

  Mag ik hem omdraaien? Dat de RvC juist voor stabieler beleid is gegaan en met Smulders die weg is ingeslagen? Er is voor het eerst in tijden bij NAC niet 2x een trainer in één seizoen.

  Vd Gaag en ook Smulders zijn de eerste om toe te geven dat we er nog lang niet zijn. De puzzelstukjes moeten nu langzamerhand op zijn plek gaan vallen. De positie van stabiele middenmoot zal hopelijk volgend seizoen meer in zicht komen.

  Je hebt gelijk dat NAC nog lang niet naar haar potentie van stad, achterland en commercie speelt. Daarin denk ik dat NAC toch nog veel schade voelt van de puinhopen die er eerder zijn gemaakt, te beginnen bij Oltmans en te eindigen bij Mommers.

  14

  1
 • DeDislekt
  19 augustus, 2018 - 10:21

  @Rat

  Je bericht dat weggehaald is zat vol spelfouten, typefouten en het was onduidelijk eruit te halen wat je bedoelde. Dat kan een reden zijn.

  Over nijholt: gooide lekker de beuk erin en is met kali en ilic een prima middenveld voor ons NAC. Volgende week 6 punten

  5

  0
 • van Flieger
  19 augustus, 2018 - 10:32

  Ze zitten er al 5 jaar, kom op zeg. En na 5 jaar van Aalst, Gielen en Goetzee heeft hun 6e trainer de keuze uit Kastaneer of Kali. Uit Leigh of Sporkslede. Uit El Allouchi of verder niemand. Uit Birighitti of een 19 jarige montenegrijnse Zwitser. Uit Rommens of Haemhouts. Schei toch uit zeg, na 5 jaar en geen meter opgeschoten. Dat is wat er aan de hand is. Zijzelf snakken naar erkenning en een bloemetje maar zien niet in dat zij part of the problem zijn. Het is allemaal de schuld van Mommers….

  30

  15
 • buurman
  19 augustus, 2018 - 10:39

  Ik heb gisteren genoten. Totaal onverwachts geeft NAC wel thuis. Enkele punten :

  – Luca Ilic moet uiteraard nog leren (18 jaar) maar wat een prachtige goudvink. Zelfs bij eenvoudige ballen zit ik te genieten van zijn balbehandeling. De voorzet op Nijholt was grote klasse. Wat ook opvalt bij Luca zijn zijn collegiale houding (bij een geblesseerde medespeler gaat hij direct kijken) en enthousiasme. Zeer sociaal en niet over het perd getild manneke. Iedere week zal hij beter worden, gaan we veel plezier aan beleven. Hij is zelfs iets verder dan Frenky de Jong op die leeftijd, dat zegt genoeg. Qua mentaliteit zou het een tweeling kunnen zijn Frenky en Luca. Beide gouwe gasten.

  – Laat verdomme Nijholt nu astemblieft staan. Ook als hij eens een foutje maakt. Als controleur is hij onmisbaar. Positioneel is Luc Nijholt erg sterk. Wordt onderschat. Geef die gast nu eindelijk eens vertrouwen. Vormt een prima combinatie met Kali als verdedigend blok.

  – Muric doet met qua uitstraling denken aan een jonge uitvoering van Babos. Ik moet van kleine keepers in de goal niks hebben. Deze gast komt er, uitstekende trap ook.

  – Te Vrede prima aanspeelpunt. Rosheuvel goede buiten.

  – 3 Schitterende goals van een aanvaller , een middenvelder en een verdediger. Het waren daarnaast aanvallen “uit het boekje.” Het leek wel een cursus ; “zo dien je aan te vallen..”

  – Zo onverwachts sterk als NAC voor de dag kwam zo onverwachts zwak was de Graafschap. Kortom we zijn er nog niet maar deze wedstrijd geeft iedere NACer een enorm goed gevoel. Heerlijk !

  32

  1
 • Dun Diëe
  19 augustus, 2018 - 10:39

  Kletskoek flieger. Na 5 jaar en een degradatie zijn we gepromoveerd er in gebleven en schrijven we zwarte cijfers. Dat zijn de zaken die er toe doen. Wat had jij willen doen dan? Betere spelers halen met geld dat er niet is? Geheel in FC Fraude stijl? Nee dank je. Af en toe is het frustrerend maar over de hele balans gemeten gaat het toch best goed met onze club.

  27

  3
 • BraboF1
  19 augustus, 2018 - 10:51

  3 doelpunten, 3 assists. Buiten de prachtige pass van Illic, allen van contractspelers. Dus er is wel degelijk beleid. Verder het hoogste percentage seizoenkaarten in de ere divisie en beste sfeer. Hup Nac!

  10

  0
 • tripomatic
  19 augustus, 2018 - 10:51

  Nijholt speelde samen met Kali echt een hele goede pot stofzuigend voor de verdediging. Tactisch hele goede zet van vd Gaag om 2 controleurs te gebruiken. Je kon echt zien dat het rust bracht, zowel opbouwend als verdedigend.

  @buurman:

  Heldere analyse, niets aan toe te voegen verders.

  5

  1
 • Bash
  19 augustus, 2018 - 10:55

  @Rat, nogmaals bovenstaande reacties aangepast. Dit keer met concrete feedback ????

  On topic: Nijholt bracht zoveel extra rust op het middenveld t.o.v vorige week. Ben echter, zoals Flieger aankaart, benieuwd naar zijn prestaties bij sterkere tegenstanders.

  5

  2
 • Frank v H
  19 augustus, 2018 - 10:55

  Speelde goed maar heeft soms nare trekjes , zo’n duw als de bal allang weg is slaat nergens op , krijg je toch 2x een gevaarlijke vrije trap een paar meter buiten de 16 door tegen.
  Daarbij ben ik voorstander van 2 controleurs op het middenveld ( Nijholt, Kali ) de balans is beter.
  Ik persoonlijk vind het wel een verademing dat er op het middenveld geen gepingel meer is en ballen directer worden gespeeld, zie de voorzet van Ilic op Nijholt, je bent ook veel sneller in de omschakeling.
  Ik hoop wel dat de keeper niet zo vaak en zo lang met die bal aan de voet blijft staan, het ging 3x maar nét goed en dat is gewoon onnodig, sta je tegen een type Huntelaar dan wordt het genadeloos afgestraft.
  Maar ook de keeper ( al had hij haast niks te doen ) vond ik wel rust en vertrouwen uitstralen en dat werkt door het team , zeker bij corners een verademing.
  Begrijp net als PVH totaal niet waarom er nog steeds geen mensen bij de palen staan.
  Ik vond het een goede team prestatie de tweede helft, enige dissonant was Elalouchi, hij verzaakt zijn taken en denkt blijkbaar nog steeds Angelino achter hem te hebben.
  Alles moet van rechts komen van Elalouchi komt eigenlijk helemaal niets, zwerft over heel het veld behalve links waar hij hoort, is daarom ook zelden door de back diep aanspeelbaar en continu die gebaartjes naar zijn medespelers en maar om de bal vragen daar wordt je gek van als medespeler.
  Ik vind hem ook overdrijven met naar binnen trekken , dan doet Rosheuvel dat toch een stuk beter slimmer en handiger.
  Vond Leigh trouwens ook niet slecht zeker omdat hij weinig steun van Elalouchi kreeg en vaak tussen twee tegenstanders moest kiezen.
  Zou Kasteneer toch maar terug op links zetten, Palmer Brown inpassen en het voor de rest maar ff laten staan, dus ook geen Fernandes.

  4

  12
 • Breda
  19 augustus, 2018 - 11:09

  @Flieger

  Vergelijk NAC eens met 5 jaar geleden. Als je dan volhoudt dat we niks zijn opgeschoten dan is ieder “gesprek” zinloos.

  25

  2
 • tripomatic
  19 augustus, 2018 - 11:15

  @Van Flieger:

  “Schei toch uit zeg, na 5 jaar en geen meter opgeschoten.”

  Nee die “Veemdelingenlegioenen” van de jaren 2012/2013/2014/2015 waren lekker wil je zeggen? Of ben je Poepon, Sarpong, Damcevksi, Lasnik, Amieux, Looms, Leugers etc. etc. al weer vergeten?

  36

  1
 • tripomatic
  19 augustus, 2018 - 11:15

  Potverdrie, ben ik er toch weer ingestonken door te reageren op Van Flieger. :-(

  ;-)

  19

  1
 • ArieC
  19 augustus, 2018 - 11:20

  @ Sankah

  Ik zat ook vol verbazing te luisteren naar het commentaar bij de samenvatting. De ene grabbelaar vervangt de andere grabbelaar? Haha, wat een onzin. Ik vond dat Muric een hele zekere indruk maakte.

  Vwb Nijholt, voor dit moment laten staan met Kali samen. El Allouchi vond ik gister voetballend sterk (tikje terug wordt al minder) maar zo half hangende op rechts zorgt het wel voor erg weinig dreiging vanaf die kant.

  10

  1
 • Dartfreak
  19 augustus, 2018 - 11:26

  Ik was zo blij met vreven met zijn passie en inzet, heeft echt goed werk geleverd. Maar denk dat van der graag het nog beter gaat doen. Ben echt blij met deze man en wat mij betreft de beste aanwinst van het seizoen!

  11

  0
 • Breda
  19 augustus, 2018 - 11:30

  Blijft altijd opmerkeliik hoe mensen een wedstrijd anders zien. Ik vond juist veel dreiging uitgaan van de linkerkant. Leigh kwam er een paar keer goed overheen. Allouchi in de kaats met Te Vrede. Zijn schoten waren helaas niet binnen de palen, maar dreigend vond ik het zeker. Met name de 2e helft.

  9

  2
 • Dartfreak
  19 augustus, 2018 - 11:39

  @breda

  Het viel mij ook op dat er veel negatief waren over leigh, hij had inderdaad wel eens stom balverlies en maakte zijn foutjes maar ik denk dat hij een goede opvolger van angelino is! Zeker omdat hij ook een drie jarig contract heeft. Het zal mee niks verbazen dat hij voor ons nac een mooi transfer bedrag op gaat leveren mischien wel het clubrecord.

  18

  2
 • Wanny
  19 augustus, 2018 - 11:42

  Mounir is niet spectaculair maar zorgt wel voor een zekere balans. Veel aanspeelbaar en lokt bijvoorbeeld ook veel vrije trappen uit.
  Prima voetballertje voor dit niveau.

  15

  4
 • Becherovka
  19 augustus, 2018 - 11:43

  @Triptomatic

  Lasnik was voorheen een van de paradepaardjes om over te klagen. Denk niet dat onze Flieg hem vergeten is.

  5

  0
 • Wanny
  19 augustus, 2018 - 11:44

  En natuurlijk is Leigh geen Angelino. Maar Te Vrede is ook geen Lewandowski. Hij werkte hard, klapt er lekker op en als linksback ben je dan al een heel eind. Type John Smit.

  11

  1
 • NAC4Ever
  19 augustus, 2018 - 11:54

  @Van Flieger
  Van der Gaag is wel degelijk de 2e trainer onder Smulders. Die andere trainers die jij opnoemt waren onder anders td’s. (Dijkhuizen is niet door Smulders aangesteld, zijn ongeveer op hetzelfde moment bij NAC gekomen. Die andere werkten bij NAC voordat Smulders kwam).
  Ga iemand niet verwijten dat hij/zij leugens verteld terwijl de helft van jouw berichten vaak uit leugens bestaat.

  14

  2
 • Zwampie
  19 augustus, 2018 - 12:07

  Buurman
  Mee eens, het was nog geen top en er waren en zijn nog genoeg verbeter punten.
  Dit is ook niet erg,als je ze (durft) ziet ondanks een winst partij en hier iets mee doet.Tevens is het de 2e wedstrijd en ben je normaliter nog groeiende qua team,vertrouwen,, en het juiste balans.

  Ilic lijkt toch de speler te zijn van de uitzonderlijke klasse die we dit jaar hebben, vraagt constant de bal,durft vooruit te spelen(met tempo),laat zich gewoon overal zien waar hij kan en mogelijk is. Heeft oog voor de medespelers en kan met een fijne trap de bal daar ook neerleggen.

  Te vrede houdt de bal goed vast waardoor je rust kan krijgen echter moet men wel sneller aansluiten(omschakeling gaat vaak nog te traag). Heeft lengte en is ook doelgericht. Prima spits momenteel voor NAC.

  9

  0
 • Ki Utsuri
  19 augustus, 2018 - 12:08

  Leigh heeft niet de techniek van Angelino maar verdedigend en in de duels deed hij het gisteren meer dan goed.
  De rechtsback van De Graafschap werd ook niet voor niks vervangen, die kwam handen en voeten te kort om Leigh af te stoppen. Met geel op zak werd hij bewust ook gezocht door Leigh.

  20

  0
 • Dun Kees
  19 augustus, 2018 - 12:15

  We zijn er inderdaad nog niet. Ik heb wel een hardwerkend NAC gezien met een aantal goed opgezette aanvallen. Er zat zeker lijn in het spel, moet de hand van de trainer zijn. Met nog enkele echte versterkingen heb ik er vertrouwen in. Genoten van Ilic.

  5

  0
 • Lamington
  19 augustus, 2018 - 13:05

  O f f t o p i c

  1

  1
 • Robert
  19 augustus, 2018 - 13:24

  @Frank vH. El Allouchi lijdt al langer aan zelfoverschatting. Met dank an Branco bij wie hij geloof ik
  inwoont.

  Goede move van de trainer pm Sporkslede te vervangen. Die was ook in de oefencampagne hardleers, Sterk om Nijholt te koppelen aan een voetballende horzel (positief bedoeld).

  Ik blijf het vreemd vinden, dat spelers als Palmer-Brown en Carolina bkijkbaar nog niet aanhaken. Dat je dan gisteren met Sporkslede als linksback moet aankomen in plaats van Carolina te laten invallen.

  En inderdaad, Kasteneer zal zijn lesje toch wel geleerd hebben?

  Off topic: wat gaat er nu met Korte gebeuren? Zou die niet omgeschoold kunnen worden voor de rechtaback-positie?

  1

  0
 • Dr.
  19 augustus, 2018 - 13:36

  Er waren van links en rechts verschillende aanvallen te zien…op links meer tikken en uit proberen te spelen met allouchi, leigh, te vreede, op rechts meer de individuele acties van rosheuvel met de voorzetten.
  Ik geloof niet dat ik 1slechte voorzet van Rosheuvel gezien heb…lekker hoor zo’n speler die de ballen zo weg legt, de een na de ander. Overigens ook de assist van Ilic mag er zijn!!
  Vorige jaar hadden we eigenlijk alleen Angelino die dat soort ballen kon voorgeven, maar het is naar mijn idee als je enkel de linksback hebt voor goeie voorzetten.

  Zeker, met het vertrek van manu en Angelino is er enorm veel kwaliteit vertrokken, maar ik zag gisteren een team dat over het geheel wel in kwaliteit vooruit is gegaan. Voornamelijk aanvallend, waar de verdediging nog wel het vertrek van Mari moet goedmaken…..Brown?
  Het oogde stabieler, waarbij niet teveel afhankelijk zijn van 2 pareltjes in het team zoals vorig jaar.

  5

  0
 • Jo
  19 augustus, 2018 - 13:37

  Hoeveel kaarten zihn er al verkochy voor feyenoord uit?

  2

  0
 • scheppioni
  19 augustus, 2018 - 13:51

  Belangrijke schakel in dit NAC, de as stond redelijk goed, alleen moet NAC gezien de eerste helft zeer opletten op het te laag tempo want tegen dit de graafschap kon dit maar tegen een betere tegenstander loop je snel achter de feiten aan !!
  Ik denk wel dat vd Gaag een topper is in uitleg en communiceren dat is ook het bewijs van een belangrijk presteren tot nu toe bij iedere club, hopelijk pakt dit ons NAC bij de hand en zet NAC nu eens een serietje door en weg met die wisselvalligheid, zin in volgende week !! HUP NAC !

  3

  0
 • Die ne gast
  19 augustus, 2018 - 13:53

  De manier waarop Tr Vrede gezocht werd. De manier waarop dr spelers stonden bij balverlies. Er lijkt nu al meer lijn en vastigheid in het spel te zitten dan onder Vreven. Enigszins voorspelbaar is het wel en het feit dat we eigenlijk heel weinig échte kansen gecreëerd hebben is ook nog niet goed. Maar goed er lijkt nog voldoende groei in dit team te zitten. Plaats 12 of 13 is gewoon haalbaar.

  7

  0
 • Rat
  19 augustus, 2018 - 13:54

  @dislekt lulkoek
  @bash klasse bedankt voor feetback ga morgen in overleg met justin voor de gelede geestelijke schade haha we schrokken ons kapot andere mensen op ons plek te zien . Super dumpke omhoog.

  3

  0
 • Otjes
  19 augustus, 2018 - 13:56

  Vorig toen Nijholt in de basis stond op het middenveld en niet Verschueren werden de meeste punten gehaald.

  Nijholt is gewoon erg nuttig en verdeeld het spel ook na veroveren bal. Die hoort erin.

  Denk dat Palmer Brown erbij evt als back meer kwaliteit geeft. Ik twijfel over Fernandes, Ilic lijkt meer een teamspeler, verdedigd mee als het moet. Met fernandes wordt het mss te licht allemaal.

  3

  3
 • Ritchey
  19 augustus, 2018 - 14:00

  Het is dat Nijholt niet een gegarandeerde basisspeler is gebleken de afgelopen seizoenen, maar het zou nog een goede kandidaat aanvoerder kunnen zijn. Middenveld staat met dat extra blok trouwens ook beter. Vanuit hier doorbouwen!

  2

  2
 • Breda
  19 augustus, 2018 - 14:01

  @ Rat

  Losse kaarten op jullie plek lijkt me snel hersteld. Erger was het geweest als daar 10 andere SCC houders hadden gezeten…

  6

  0
 • Rat
  19 augustus, 2018 - 14:15

  Idd breda maar de geestelijke schaai die aangericht is groot snappe mensen da dan nie ??

  2

  1
 • henk
  19 augustus, 2018 - 14:24

  @Otjes
  Leuk bedacht, maar het klopt niet.
  Met Nijholt in de basis zijn er vorig jaar 11 punten gehaald in 10 wedstrijden en met Verschueren in de basis op het middenveld 25 punten in 20 wedstrijden. Verschueren is een betere balveroveraar (blijkt ook uit de statistieken) en heeft meer snelheid. Nijholt is de betere passer. Beiden zijn mij betreft niet onbetwist. De keuze zal dan af moeten hangen van de vorm en het middenveld van de tegenstander.

  17

  2
 • Hela
  19 augustus, 2018 - 15:31

  Fred Fiday mag weg bij AZ, ik zeg halennn!!!!

  2

  34
 • Dartfreak
  19 augustus, 2018 - 15:45

  @hela

  Ik zie toch 100x liever dessers komen. Maar bij dessert zal een duurder prijskaartje aanhangen of huur? Als hij überhaupt weg mag bij Utrecht?

  3

  0
 • Semsi
  19 augustus, 2018 - 15:50

  Ik hoop op een betere spits dan Dessers en Friday. Beide hebben aangetoond het niveau van de Eredivisie niet aan te kunnen.

  6

  5
 • Belgische Naccer
  19 augustus, 2018 - 15:51

  Ik ben echt blij met deze overwinning. Ik denk toch dar er spelers meelezen hier. De vereiste metamorfose na de wanprestatie vorige week is gelukkig gekomen.

  Het grootste verschil was dat er nu wel inzet te zien was. en een paar zwakke schakels eruit: verschueren en birrighiti.en eindelijk eens een basisplaats van Nijholt, een eredivisiwaardige middenvelder. was echt een verademing tov vorige week. niks meer aan doen aan dit middenveld. van mij mag el allouchi en 1 van onze centrale verdedigers er ook nog uit voor fernandez en brown.

  Goed bezig NAC. nu excelsior ook winnen!! dan maak je al een grote stap.

  3

  11
 • Breda
  19 augustus, 2018 - 15:58

  @ Belg

  Verschueren speelde een prima wedstrijd. Weltrusten nog even op dun zondag

  @ BSR
  Misschien toch tijd om even duimpjes fix te doen. Die 2 fans van flieger kunnen het niet laten.

  10

  2
 • am
  19 augustus, 2018 - 16:08

  Als je na de wedstrijd van gisteren nog zo negatief bent, moet je wel een erg slecht huwelijk hebben.

  5

  0
 • Geraldo
  19 augustus, 2018 - 16:45

  Na 2e speelronde (waarschijnlijk) gedeeld 6e. Niks mis mee.

  0

  1
 • Tegel
  19 augustus, 2018 - 16:58

  Wat een verschil tussen AZ en De Graafschap! Uhm… gelukkig wel ja ?

  2

  0
 • Tante Annie
  19 augustus, 2018 - 16:59

  @BSR, misschien een beetje off-topic, maar ben erg benieuwd naar de analyse van de wedstrijd. Komt ie vandaag of moet ik nog veel langer wachten? ;) heb er erg veel zin in!

  0

  0
 • Brutus
  19 augustus, 2018 - 17:07

  6 uit 3 zou mooi zijn

  3

  1
 • buurman
  19 augustus, 2018 - 17:44

  Nijholt is positioneel sterk en dat is verrekte belangrijk als je de zaak moet controleren. Let ook eens op hoe dikwijls hij de bal met de kop toch heeft. Ondanks dat hij klein is; Komt omdat hij op de juiste plaats gaat staan. Kun je bijna niet leren, is een gevoel.

  Mounir vond ik gisteren zeker niet slecht. Hij moet wel rustiger worden als hij kans krijgt. Schiet veel te wild en hangt licht achterover. Als hij dat verbetert gaan hij ook nog scoren.
  Daarnaast is ook Mounir een heel enthousiaste gast die wil leren. Ideaal spelertje voor een trainer. Toffe kerel.

  4

  3
 • Arie
  19 augustus, 2018 - 18:25

  Een degelijke wedstrijd? Kan men het zelfs niet over de lippen krijgen om het een dijk van een wedstrijd te noemen? Van deze door de technische staf verguisde speler. Haalt mooi zijn gram door prestaties en niet door praatjes.

  3

  5
 • Balletje
  20 augustus, 2018 - 09:10

  Over anderhalf a twee maanden staat er een ingespeelt NAC.
  Ik snap alleen Verschueren niet. Hij heeft veel balverlies en ballen angst.
  We hebben toch wel beter op zijn plek??

  0

  1
 • scheppioni
  20 augustus, 2018 - 12:31

  @ buurman
  mee eens met beide, al denk ik dat El Allouchi nog meer aanwezig kan zijn, maar afgelopen zaterdag een dikke voldoende, zoals de meeste bij ons NAC op minuut 15 tot minuut 40 na !! Daar moet ons NAC echt voor oppassen, voor het tempo te laag !!

  1

  0