Wij gaan niet opzij

Van Diermen: "Extra speciaal om juist tegen NAC de vierde periode te beginnen"

De wedstrijd van morgenavond tussen De Graafschap en NAC betekent voor Kevin van Diermen een weerzien met zijn oude ploeg. De verdediger vertrok na de komst van concurrent NToko en trainer Vreven transfervrij bij NAC, omdat hij zijn kansen op speeltijd zag verdampen. Van Diermen kijkt uit naar het duel met zijn oude ploegmakkers.
Van Diermen: "Natuurlijk keek ik direct wanneer deze wedstrijd op het programma stond toen ik hier kwam. Het is extra speciaal om juist tegen NAC de vierde periode te beginnen. Een laatste kans, waar we vol voor zullen gaan. Vreven is een fanatieke trainer die de ploeg agressief vooruit laat spelen. Vorige week hebben ze erg goed gespeeld tegen Volendam. Ze zullen scherp zijn en volle bak gaan. Maar NAC uit of thuis is wel een verschil. Gelukkig spelen wij thuis." Na een korte periode van aanpassing begint Van Diermen zijn draai te vinden in Doetinchem: "Ik heb wat lastige wedstrijd gehad in het begin, maar je ziet ook bij de andere spelers een stijgende lijn. Uit twee overwinningen op rij haal je veel vertrouwen. Ook op de trainingen constateer ik dat het niveau nu echt omhoog gaat." Er ligt wat druk op de wedstrijd van morgen. Waar NAC zich via de competitie de play-offs in kan voetballen, is voor De Graafschap de vierde periode de laatste strohalm. Van Diermen: "We krijgen direct twee thuiswedstrijden. Tegen NAC en Jong Ajax. Dan weet je waar je staat. Er zullen veel goede ploegen meestrijden, dus we moeten echt top zijn. Lukt het niet? Ja, dan is het seizoen mislukt." Aan NAC de schone taak het voorzichtig ontluikende vertrouwen van Van Diermen en co  in de knop te breken.

Bron: B-Side Rats, Omroep Gelderland

 
 

Terug naar overzicht
14 Reacties
0   0  
Oldskool

Wat is die tegengevallen zeg. Na zijn eerste paar wedstrijden had ik dat niet verwacht. NToko is iig duidelijk beter.

0   0  
NAC4EVER!

Het intresseerd mij echt zak hoe er gewonnen word, maar morgen ben ik alleen tevreden met 3 punten!
Come on NAC!!!!!!

0   0  
Toontje

Hij is ten ondergegaan aan het moeten repareren van de blunders van vooral SB

0   0  
de muzikant

@Toontje: en toen van Diermen vorig jaar matig speelde, aan wie lag het toen?

0   0  
kopspion

dat ie morgen ook maar weer eens een lompe overtreding of hands maakt in zijn eigen 16

0   0  
NAC4EVER!

@Toontje
Dan is de rest van ons elftal wel heel slecht zeg.
Kunnen met zijn 10e niet eens de fouten van 1 speler oplossen.
(Als we jouw verhaal moeten geloven dan he)

0   0  
Bredafun

Geen paniek voor deze gast, die stampt de bal toch alleen maar over de zijlijn.
Totaal geen techniek in deze gast,
en is dus geen probleem voor een aanvallend NAC!

0   0  
Toontje

Wacht morgen maar af!

0   0  
NAC4EVER!

Aaa
Dus ja gaat de wedstrijd in met het idee dat ze hem gaan verliezen?
Kun je hem net zo goed niet kijken, toch?

0   0  
Zwampie

Toontje
We weten allemaal dat oud NAC spelers kennelijk tegen hun oude club,de wedstrijd van hun leven ineens spelen,dus ook al zou hij morgen goed spelen,staat dit los wat hij bij NAC gepresteerd heeft.
En dan kon ik hem maar weinig op goede wedstrijden betrappen en ja ,hij zal heus wel eens een goede actie hebben gehad of wellicht 1 wedstrijd maar dan hield het toch echt snel op.

Als je v diermen vergelijkt met meijers,dan geeft meijers nu al na 1 wedstrijd meer voldoening dan v diermen in die 2 jaar heeft laten zien.(ook al kan je iemand niet geheel op 1 wedstrijd beoordelen|)
Een speler die op ervaring en naam die hij had,was hij toch echt een beperkte speler, opbouwen kon tie nie of durfde hij niet,ballen gingen terug of breed. Duels won hij bijna niet en maakte 8 van de 10 keer een overtreding.

Helaas maar ik mis er niks aan.

0   0  
Dutchbird

@Toontje dat je een hekel hebt aan SB dat weten we inmiddels wel en hoe vaker je dat deelt hoe meer mensen een hekel aan jou krijgen. Ik zou er maar mee stoppen manneke anders groei je uit naar ons volgende Fliegertje.

0   0  
Barry

En Sb speelt na de winterstop weer een stuk beter en oogt iig stabiel achterin. Alle city spelers lijken een stijgende lijn te vertonen. Dat is ook logisch bij jonge spelers die hun eerste minuten maken op een hoger niveau. Die beginnen meestal goed om daarna een terugslag te krijgen. Hetzelfde geld voor Dessers. Vanavond kun je wel hele goede zaken doen om je in die top 5 te nestelen. Daarna Kun je de graafschap een knauw geven voor de 4e periode.

0   0  
Reflektor

Toon is anders geaard

0   0  
Hans

Toon is een azijnzeiker

Laad alle berichten na dit bericht in