Wij gaan niet opzij

Edelenbos: 'Geen stuurloos schip, ik ben er'

Interim-directeur Nicole Edelenbos noemt NAC in gesprek met Ronald Sträter van Omroep Brabant "geen stuurloos schip". Dat viel te lezen in tweets van Sträter, die inmiddels weer zijn verwijderd. Ze reageert voor het eerst op de leegloop.
Volgens Edelenbos wil NAC over drie weken een algemeen directeur benoemen. Het proces is in gang gezet en er worden gesprekken gevoerd met meerdere kandidaten. "Daar zitten hele goede bij", aldus Edelenbos. Volgens de interim-directeur wordt er ook druk gezocht naar een technisch directeur. Dat heeft dezelfde prioritiet. Ze weet niet hoe het gaat verlopen als die niet snel wordt gevonden. "Dat is een hele moeilijke."

 Bron: B-Side Rats, Twitter Ronald Sträter

Terug naar overzicht
96 Reacties
0   0  
Dirk

We hadden een goeie in ons midden, Tim Gillesen

0   0  
Zjost

Niks concreets. Nog steeds stuurloos dus in mijn ogen.

0   0  
Ouwe Spionkop

Ik vraag me af waarom Strater die tweets weer heeft verwijderd? Is hij teruggefloten?
De uitspraak dat niet meevalt een technisch manager te vinden verontrust me bijzonder.

0   0  
Vaque Geej

Dat is het probleem weer verplaatsen en verborgen houden. Het probleem zit hem in de aandeelhouders die geen openheid geven over hun toekomstplannen met de club, en de grootste pop van het bestuur meneer Gielen. Dit is steeds maar weer een deel van de blinde schapen tevreden houden door steeds met nieuwe namen te komen op deze zogenaamde belangrijke posities. Steeds maar weer hebben supporters en sponsoren geloof in nieuwe namen, op basis waarvan? De echte belangrijke posities zijn nog steeds in handen van dezelfde hanen die wij redders noemen. Wij, 20.000 supporters zijn redders, niemand anders.

0   0  
D’n Portugees

Als een schip zo ronddoolt, maar niet stuurloos is, dan rest maar een conclusie: het zinkt.

0   0  
DunErwt

Spuit 11 in de bocht whahaha

0   0  
Pietjebel

Net eens een rondje gedaan
En volgens mensen die bij nac werken word het allemaal door de media nogal opgeblazen ja er zijn mensen weg
Maar het schijnt allemaal wel mee te vallen

Tjaaa..... wat moeten we

0   0  
van Flieger

Vada a bordo, cazzo !

0   0  
Vaque Geej

Kapitein Edelenbos voorop. Nu gaan we het krijgen. Gooi de reddingsboeien maar alvast overboord want we knallen rechtstreeks tegen een ijsberg aan, toch stiekem een zinkend schip. Hoe halen mensen zoals deze dame het in hun hoofd door te denken dat zij het wel even zullen doen? Weten ze wel hoe het hier gaat?

0   0  
Vreven4president

Het orakel kan spreken. Dat ze de BSR leest, wisten we al. Maar nu komt er ook nog iets uit haar mond. Chapeau, we zijn gered! ?

0   0  
Oosterhout 3

Als ik dat gezicht erbij zag... Met deze tekst erboven.... Moest ik aan 1 ding denken....

Piet piraat,.... En dan is edelenbos Steven stil!
Gielen is dan berend de kok, die niet kan koken....Dit is geen stuurloos schip... Nee joh.... Titanic is er niks bij!!

0   0  
Ert

Gelukkig hebben we allemaal nog een sociaal leven naast NAC

0   0  
Lamington

Krijg het heen en weer den'k

0   0  
Youssef

Nou Vliegerman! Ga aan boord!

0   0  
Dun Diëe

Geen stuurloos schip nee. Maar we zijn wel net op een ijsschots gevaren. Dat scheelt.

0   0  
Dun Diëe

Ik vind het trouwens een beetje onterecht dat de pijlen op haar gericht worden. Ik begrijp de woede volkomen, dit is het eerste wat we van haar horen sinds ze in functie zit. Maar we moeten ons toch echt richten op de grote drie, en op Joost Gielen die meer macht schijnt te hebben dan de bedoeling kan zijn.

Ik juich het ook van harte toe dat de koppen bij elkaar worden gestoken, er is zeker voldoende expertise aanwezig, daar ben ik van overtuigd. Belangrijkste zaak is dat degene die de leiding heeft er een coherent geheel van weet te boetseren. Alleen dan heb je een geldig alternatief. Maar dat zal nog een hele kluif worden want we zijn het zelden met elkaar eens hier...

0   0  
The Cosmic Gate

Ho stop ....alles komt nu goed.... ;(

Wat een enorme mosterd na de maaltijd reactie zeg sjonge jonge

0   0  
Castle

Wij zijn de enigste die altijd over blijven.soelers sponsors bestuur gaan altijd weg als het even niet goed gaat ,maar wij blijven hondstrouw ..eens dan word de hemel stralend blauw

0   0  
Sp1

Zalvende woorden van onze Nicole "uurtje factuurtje" Nou mensen jullie zullen nu vast wel gerustgesteld zijn...het is allemaal een storm in een glas water.

0   0  
Los Pollos Hermanos

"Daar zitten hele goede bij"

Sjonge jonge jonge. Je blijft je verbazen met deze zwaar overbetaalde nietsnut. Onvoorstelbaar zeg. En ze komt er nog mee weg ook. Simpel, gevalletje netwerk. Dat engnek clubje uit Rotterdam.

Was makkelijk, want kregen zij zelf geen klappen. Edelenbos ervoor en we kunnen weer verder. Vragen krijgen we niet, want die heeft ze niet. U mag raden waarom niet.

Ik onthulde u al eerder dat mevrouw hier dagelijks meeleest. Dat werd duidelijk in een topic van ongeveer een maand geleden, waarin de werkwijze van Edelenbos ten gronde werd geslagen en vervolgens fel werd verdedigd door een nooit eerder geziene dame met, zoveel mag gezegd, een redelijk vocabulair. Ik herkende het belerende toontje echter direct. Het toontje van een klein dozijn aan nietszeggende mails die zij destijds stuurde. Verschrikkelijk.

Het zou mij niets verbazen dat ze nu eindelijk het stilzwijgen doorbreekt door aanhoudende kritiek op deze website. De druk wordt hoger en hoger. Zelfs voor iemand die eigenlijk helemaal de essentie van het probleem niet begrijpt. Ze kent NAC helemaal niet. Het is een.passant en niet meer dan dat. Dat is kwalijk en lachwekkend tegelijk.

0   0  
Michel

Ik ben constant met BSR bezig in de hoop iets positiefs te lezen maar dat is er nu: halleluja

Nu kunnen we allemaal rustig slapen

0   0  
Fleur

Tjonge jonge wat zijn jullie allemaal negatief,

0   0  
De Lange

Natuurlijk zit zij er alleen voor de formaliteit, niks meer en niks minder. Voegt op dit moment dus 0 toe

0   0  
Breda-Loyal

@Pietjebel je zou inderdaad je mond maar is opentrekken als je werkzaam bent binnen de club

Dat er zo spoedig achter elkaar mensen met een belangrijke functie de club verlaten , communicatie bagger is en dat er dingen niet kloppen wat NAC naar buiten brengt kwa informatie is kenmerkend dat er veel meer speelt achter de schermen

0   0  
076

Pollos nou weten we het wel ja, jij moet haar niet, duidelijk.

0   0  
Sander h

Ik hoop maar niet dat mevr en haar secondant gielen deze goede kandidaten zijn.... Deze twee knabbel en babbel vriendjes hebben zich ondertussen al teveel macht verworven en mogen totaal niet verantwoordelijk worden voor deze club. Zou Tommie vd Leegte niet te porren zijn voor de rol van AD?
Een management met:
Tommie vd Leegte als AD
Allach als td
Hellemons en Lurling als hoofd jeugdopleiding
Zou prima zijn voor ons nac. Bovendien trek je dan met een beetje geluk VDL binnen als sponsor.
Ik zie dat wel zitten.

0   0  
Breda-Loyal

Jaja Nicole het zal wel

De supporters zouden eigenlijk dat graag willen horen van die schaduwfiguren in het bestuur.

Een tip voor Edelenbos : Pas maar op om ¨de vrede te bewaren¨ want ze steken je net zo hard een mes in je rug om zo zelf vogelvrij te blijven bij het bestuur en jij alle shit over je heen krijgt

Blijf de druk opvoeren zo beste medesupporters !

0   0  
scheppioni

Totaal geen vertrouwen in edelenbos, blijft pappen en nat houden totdat we gedregradeert zijn !
Ik hoop dat wij as supporters morgen potten kunnen breken, maar moet het allemaal zien ! Die gielen lijkt me zo'n eigenwijze ashhole !

0   0  
Buurman

......... “ Dat is een hele moeilijke. “ Tsja als je hiermee 150,- euro per uur kunt declareren dan doe je het toch wel geweldig slim. Bouwt ook nog verder aan haar CV omdat ze zich staande houdt in een moeilijke BVO. Dus krijgt nog werk op niveau genoeg. Toekomst verzekerd. Geen verkeerde dame om mee te trouwen. Mag je waarschijnlijk ook nog iets voor NAC gaan doen. Nicole , als je mee leest , een dikke duim omhoog.

0   0  
Kinderkaartje

@Fleur

Ik begrijp dat bij jou de vlag uithangt?

We hebben geen AD, geen TD, geen commercieel manager en geen hoofd jeugdopleidingen meer.

We hebben een hoofdsponsor die heeft opgezegd en een aantal kleinere sponsoren die dreigen met opzeggen.

We staan redelijk kansloos onderaan en hebben een elftal waarmee je in de juup nog geen hoge ogen gooit.
Dan hebben we een stel eigenaren die verstoppertje spelen en een interim juf die zich in 2 maanden tijd nog geen enkele keer heeft laten zien in de media of rondom de club.

De vooruitzichten zijn dus opperbest! Oogkleppen op en gaan, nondeju!

Wat denk je zelf?

0   0  
am

Edelenbos is een interim-directeur.
Volgens mij is het haar taak dat alle lopende zaken zo normaal mogelijk doorgaan. Zo gauw er een nieuwe AD is aangesteld stapt zij op.
Aan alles wat er de laatste week is gebeurd heeft zij geen schuld.

0   0  
Oosterhout 3

Los pollos... Fleur is terug:)

0   0  
Sp1

Spic&span doen nog een laatste poging de publieke opinie te beïnvloeden... Angstige uurtjes voor de beleidsbepalers bij Ons NAC.. Die morgen keihard aangepakt gaan worden door mensen die NAC maken zoals NAC is en hoort te zijn... Daar horen dit soort mensen en uitspraken niet bij.

0   0  
van Flieger

Komt kapitein Wim Schettino van Aalst nou morgen naar de vergadering ?

0   0  
Geelzwartwit

Communicatie en NAC... een van de grote problemen van NAC is communicatie.. de open brief van de sponsoren benoemde het ook al. Geen communicatie en als er dan wel een keer communicatie is krijg je dit soort prietpraat.

Goh je zou als NAC zijn eens zeggen dat het inderdaad onrustig is en er teveel mensen op belangrijke functies weg zijn of gaan. Je zou toch eens moeten zeggen dat je de onrust van je trouwe klanten begrijpt. Je zou toch eens moeten zeggen dat het door deze onrust lastig is welwillende kandidaten te vinden voor AD en TD.

Nee de boel ontzenuwen en geen begrip tonen voor je klanten.. sponsoren en supporters. Dat soort communicatie staat gelijk aan geen communicatie.

Ow ja ze zegt natuurlijk wel dat de Td vinden lastig is. Had Marco Bogers in september interim gezet.. zelf ben je het nu namelijk ook...

0   0  
10Diego

Zij had verwacht max 2 mnd bij NAC te zitten. Dat je er dan voor kiest om niet op de voorgrond te treden vind ik logisch.

Dat er niks naar buiten komt over een mogelijke nieuwe AD vind ik logisch na de klucht met Van der Aat. Wat moet ze anders zeggen dan wat ze nu zegt? Elke naam die nog uitlekt maakt welke benoeming dan ook alleen maar lastiger.


Tim Gilissen wordt overigens met de dag beter, blijkbaar is ons hoofdopleidingen inmiddels niet meer alleen een uitstekende TD (zonder dat iemand nu al weet of hij dat echt is) maar blijkbaar ook een goede algemeen directeur.

Tim is half 30, heeft paar jaar boven de boeken gehangen en is hoofd vd jeugdopleiding geweest. Heeft vast een goede toekomst voor zich, maar laten we zaken niet uit zijn verband trekken.

0   0  
Kaketoe

Dus ze praten ook met minder goede kandidaten?

0   0  
10Diego

@kaketoe, et zullen inderdaad mensen op basis van een opgeklopt cv en gepush van de head hunter op gesprek komen die snel minder geschikt blijken te zijn. Niks geks, maar laten we vooral over elk gekozen woord blijven zeiken.

0   0  
nb

Wie is deze vrouw eigenlijk? Kan me niet herinneren haar ooit op een voetbalveld tegen te zijn gekomen. En zij is nu dus druk bezig met het zoeken naar een technisch directeur.

0   0  
NAC... what else?

Nou nou het interim AD-tje laat ook eens wat van haar horen. Gelukkig is het nietszeggende prietpraat want je moet er niet aan denken dat zij serieus met iets bezig is. Dan is de ramp helemaal niet te overzien.

0   0  
Nacman

Wat een ontzettende lulkoek van dit vrouwtje

0   0  
SjorsNAC

Ik snap die roep om Tim Gillisen ook niet, dat hij weg is is jammer, laat hem maar beginnersfouten maken bij andere clubs en dan komt hij vast nog wel een keer langs, wij hebben nu echt een ervaren td nodig. Kijk hoe die ted van leeuwen het doet.

0   0  
willem 4,5

@ pietjebel. Hoe kan zoiets nou meevallen?, alleen de koffiejuffrouw zit er nog. En opgeblazen door de media is ook onzin en een zwak excuus. Het is niet de schuld van de media, die registreren en rapporteren alleen en er is niets gelogen. Of vinden ze als geen bestuur meer is en geen TD en nog een paar belangrijke mensen het wel meevalllen?, grapje zeker!

0   0  
ibio

en van de grote 3 en kleine 18 horen we niks

0   0  
Geelzwartwit

Tsja de media blaast het op...

Het is heel simpel als er heel veel gebeurd in en om je club en je geeft daar geen geluid over dan gaat de media vanzelf geluid maken.

NAC en communicatie.. zelfs de interim weet niet hoe te communiceren.

Wanneer leren ze het nou eens dat contact met je klant hoort en helpt.

0   0  
Geelzwartwit

Heeft NAC wel een woordvoerder of persvoorlichter?

0   0  
Leendert

Speak of the devil, and she appears.....

https://www.bndestem.nl/nac/interim-directeur-nac-binnen-drie-of-vier-weken-nieuwe-algemeen-directeur-bekendmaken~a85695ea/

0   0  
Jgiw

Ze heeft gelijk !! Niet stuurloos maar zinkend!! Titanic 2.0

0   0  
vriendjespolitiek

Mischien dat Jeff Dunham nog wel een paar buikspreekpoppen heeft liggen die ze kan gebruiken.

Proces had gvd al lang ingezet moet worden,nog voor aanvang van dit seizoen,maar als je alles maar op zijn beloop laat en je grijpt te laat in,dan krijg je deze puinhoop.

0   0  
NAC... what else?

Naar mijn idee een ongelooflijke slappe en laffe manier om de druk van onze snelkookpan af te halen voor morgenavond en richting sponsors. Als ze een vrouw met ballen was zou ze niet via de media communiceren maar contact opnemen met onze terecht bezorgde sponsors die de knuppel in het hoenderhok hebben gegooid en bij hun tekst en uitleg hebben gegeven. Maar nee, ‘n slap praatje via de krant lijkt haar wel voldoende...

0   0  
Uit je Naaht

Ik zal eens wat onpopulairs zeggen. Het vorige nieuwsbericht en de discussie hierbij gaat over hoe we samen van meerwaarde kunnen zijn. Met know-how enzo, en misschien het kopen van aandelen. Ik geloof daarin en vind het verkennen daarvan een geweldig idee.

Maar als je hier de reacties zo leest zakt de moed je toch in de schoenen. Meer dan 80% van de "bijdragen" roept maar wat. Afzeiken om het afzeiken. Het niveau is hier, al jaren, om te janken. Het was mooi om te zien dat Smulders in zijn eerste twee jaar een mix van spelers haalde: verrassingen en een paar waar we allemaal al op hoopten. Koch, Haemhouts en nog wat andere spelers werden met gejuich ontvangen: dit waren de jongens die het gingen doen. Alle spelers die hier populair waren en werden gehaald zijn geflopt. Allemaal. Maar in plaats van een beetje zelf-reflexie hebben we hier allemaal het hoogste woord. Zelfde met de trainers. Vrevens aanstelling werd geridiculiseerd, Van der Gaag werd met gejuich ontvangen (hoewel mensen inmiddels ook fan van Stijntje waren en het jammer vonden dat hij vertrok was bijna de hele goegemeente hier enthousiast over VDG). Maar achteraf werkt het niet. Ik zeg niet dat er geen dikke fouten zijn gemaakt, maar de manier waarop wij hier steeds achteraf makkelijk praten hebben is te idioot voor woorden.

En dan nu allemaal een interim directeur (die geen blaam treft voor de puinhopen hier) afzeiken omdat die nog vertrouwen heeft in de zoektocht naar precies wat we nodig hebben (een AD en een TD)? Wat moet ze dan? Niet zoeken? Zeggen dat er alleen maar waardeloze kandidaten zijn? Tegen de afspraken in de namen van de kandidaten delen omdat mensen hier op hoge poten alles beter denken te weten?

De puinhoop bij de club is groots. Er zijn fouten gemaakt. Maar de grote mond hier... dat valt me ook niet mee hoor. Ik hoop dat de mensen die zich bij BSR melden om actie te ondernemen vanuit de supporters (hulde!) iets meer te melden hebben. Voor nu: aan elke willekeurige stoelpoot zagen omdat je boos of teleurgesteld bent komt de club niet ten goede.

0   0  
De Paarse Heide

Lijkt wel die Iraakse minister van informatie tijdens de Golfoorlog: “Er zijn geen Amerikaanse tanks in Baghdad”

0   0  
ibio

Ibio heeft na het afsluiten vd transferperiode aangegeven dat we in chaos gaan belanden. lees maar terug.

Ivm damage control kunnen de grote 3 kunnen nog 1 ding doen en dat is zsm een zwaargewicht aanstellen als TD.

Allach staat inmiddels in de belangstelling van Vitesse, dus die komt niet. En ik snap wel dat de onervaren Gilissen nog niet kon worden doorgeschoven.

Stan Valckx is de haalbare droomkandidaat. Hij verdient bij VVV minder dan een ton per jaar. die kan je wel weghalen. Maar ik denk niet dat hij wil.

Robert Maaskant is ook een goede kandidaat als TD. Hij heeft de city deal geïnitieerd. Is nu TD bij Almere city. Maar Maaskant is natuurlijk 3 jaar geleden ontslagen door de huidige machthebbers. Vrees dat hij er geen zin in heeft.

Ik denk dat niemand zin heeft om nu bij NAC te komen.

Dankjewel heren Aandeelhouders. PRUTSERS

0   0  
Bredafun

muts 1e klasse!
hoe kan je zo iemand waarderen als ze niet eens de moeite heeft genomen, om een vooraankondiging te maken, over de vertrekkende leden. dit moet je dus uit de media halen?? waardeloos dit. en wij maar als n stel droopies die 11 vooruit blijven promoten. tjee wat een beleid daar zeg!
hoe kan je zo'n staf nog serieus nemen???

0   0  
Bredafun

wij blijven die 11 net zo lang promoten, totdat we te horen krijgen dat alleen die 11 over zijn, de rest is vertrokken.......

0   0  
Breda-Loyal

@Uit je Naaht

Ik begrijp wat je probeert te zeggen

Ook ik vind het goed dat Nicole door zoekt naar een vervanger en zich bezig houd met haar werkzaamheden

Alleen knaagt bij mij het gevoel dat dat tevergeefs is als je met dezelfde leiding voort blijft zetten

Wil je de situatie verbeteren moet je echt een andere leiding samenstellen met voetbal knowhow die de TD een halt toe kan roepen en kan ondersteunen als dat nodig is. Nu heb je dat simpelweg gewoon niet en is de rvc zijn geloofwaardigheid kwijt in zijn functioneren.

Verander dit niet dan kan Edelenbos een goede vervanger aanstellen , maar de kans dat je terugkomt in dezelfde cyclus waarin je nu verkeerd is gigantisch.

0   0  
Koenie

@ uit ja Naaht

En zo is het ....200% met je eens.
Als we de club willen helpen moet je met positieve ideeen komen ipv oppositiegedrag te vertonen.

0   0  
Patje

Ik denk naar alles wat ik heb gelezen, dat nicole edelenbos geen verkeerde is. Die vrouw is volgens mij 24 uur bezig met nac. Mensen laten we hopen dat alles goed komt. Heb vertrouwen in deze vrouw. Oja mitchell vd gaag ff voor jou, zeg tegen de spelrs van de week bij winst op de fietstassen mogen ze tog een beetje carnaval vieren, wie weet kan het de spelers motiveren om erop te klappen. You never know. We zullen het zien zaterdagavond. Heb goeie hoop.

0   0  
Dun Diëe

Er kon zich geen betere reactie aandienen dan die van Ibio, na die van Uit je Naaht. Hét argument waarom een socios idee geen goed idee is. Ik heb af en toe wel een paar goede ideeën gelezen, maar het merendeel is echt onzin. Van de kade gelul waar we niks mee op zullen schieten.

Ik moet vaak denken en zie veel parallellen met de trilogie van Robert Harris over het leven van Cicero, waarin de ronkende puinhopen van het einde van de Romeinse Republiek wordt beschreven. Een grote boze menigte die het denkt beter te weten dan het gezag, terwijl datzelfde gezag de ene verkeerde beslissing na de andere maakt en de grote boze menigte verdeeld raakt en elkaar ook af begint te slachten.

0   0  
Dutchbird

Deelnemers aan de vergadering van morgen kunnen vandaag al in de Stem lezen wat ze morgen te horen gaan krijgen. Die muts denkt echt dat wij dat voor zoete koek gaan slikken.

0   0  
Leendert

@Dutchbird

...precies!

0   0  
Dino Zoff

Is Edelenbos de nieuwe kapitein van de Costa Concordia geworden oid?
De vlammen slaan uit de kantoortorens, het personeel verlaat met de overgebleven reddingsboten het zinkende schip, maar “we zijn niet stuurloos”.
Er zal vast nog wel een stuur zitten, maar als je op de klippen bent vastgelopen, kan je alsnog geen kant op, behalve naar beneden.

0   0  
Otjes

Deze dame zit volgens mij 2 1/2 dag van de week aan het stuur. De andere helft van de week is het stuurloos. Kan iemand dit bevestigen?

0   0  
Ed

Dacht ff dat onze interim in winterslaap was gevallen, maar warempel na 2 maanden horen we iets van haar. Hopelijk is dit een begin van een herstart. Nu heel snel gesprekken voeten en stonden voor AD en TD. Gas erop!!

0   0  
Buurman

Kleine rectificatie. Volgens een bron zou ons N.E. 435,00 per uur hebben. Och goed werk dient men te betalen.

0   0  
Lamington

Naaht
Deze über-passant heeft volgens mij nog geen woord gecommuniceerd omtrent wat dan ook. Niemand -aandeelhouders, raad van clowns én zij- heeft iets te melden, lijkt. Dat is geen stoelpoten zagen maar ongenoegen uiten. Ongenoegen dat ook pri-ma geuit mag worden op dit moment. Nu het hoogste woord voeren tegen iedereen die over de zeik is omdat NAC LETTERLIJK aan de afgrond staat de les lezen, dan ben je een goeie..

En als Buurman gelijk heeft omtrent haar fee mag zij de eerstvolgende zijn die vertrekt. Zoektocht of niet. Zij maakt het jaar voetbalverstand vást het verschil in een potentiële keuze.

0   0  
Lamington

En wat haar verhaal in De Stem betreft.. rijm dat eens met de boze sponsoren die een dikke fuck you trekken naar alles binnen NAC? Wéten die niet dat op korte termijn de hele wereld weer rooskleurig is?!

0   0  
Buuze

Wij zijn niet bang, want Edelenbos is er bij...Zoiets?

0   0  
Kudeta

Binnen drie of vier weken een nieuwe algemeen directeur. De tijd gaat nu in.....
We gaan het volgen en checken Nicole

0   0  
f4ratje

fijn voor dat schip, maar er is een tsunami op komst en die is al te zien

0   0  
Dutchbird

Ik lees voor uit de krant: "NAC is volgens de interim-directeur, sinds 21 december voor drie dagen in de week in dienst van de Bredase club, geen stuurloos schip. ,,Ik ben er nog”, zegt ze strijdbaar. ,,Op papier drie dagen, maar ik werk zeven dagen per week voor NAC.”

Als ik vrouwtje Edelenbos dus goed begrijp werkt zij 7 dagen per week voor NAC, waarvan 3 dagen betaald en 4 dagen gratis. Wat een bullshit verklaring! Je hebt nog helemaal niets laten zien beste Nicole. Maar je kunt NAC helpen door voortaan thuis te blijven op de 3 betaalde dagen en in Breda zichtbaar aan de slag te gaan op de 4 onbetaalde dagen. Dan komen prijs en prestatie verhoudingsgewijs misschien een beetje beter in evenwicht..

Wat een stompzinnige uitlatingen. Dat laat zich als professional inhuren door NAC tegen een uurtarief waar vier Poolse aspergestekers de hik van krijgen.

0   0  
jvt

Deze mevrouw zal echt niet zeggen dat het NIET onder controle is. Ze wordt er immers vorstelijk voor betaald en gaat haar eigen disfunctioneren niet ter discussie stellen. RvC moet opstappen, dat is wel duidelijk. Hebben niets te zeggen en wat ze al moeten doen doen ze steevast verkeerd of laten de dingen aan een ander over. Van controle is geen sprake. Alleen de autoverkoper, ook al een onbegrijpelijke aanstelling, werd geslachtofferd.

Opzouten die hele RvC, ook het nooit meer op te richten technische hart heeft flink gefaald. De versterkingen zouden er meteen moeten staan voor de eerste 3 potjes na de winterstop. Ze staan er nog steeds niet,
Gevolg 1 punt en over 2 wedstrijden 7 punten achterstand op De Graafschap. Het is over en uit. Laat ze vanavond niet wegkomen met pech en ontwijkende antwoorden. Als we met z'n alleen constateren dat personen gefaald hebben eis dan consequenties.

Waarom kon Smulders zijn verwoestende werk ongestoord uitvoeren? Waarom 33 spelers van nog geen Juup nivo ipv 18 betere spelers van erenivo, waarom MC belachelijk maken door te stellen dat we het vooral zelf willen doen om meerwaarde op het veld te creëren, wat is de (on)zin van de jeugdopleiding waar PSV en Feijenoord lekker kan winkelen. NAC heeft geen budget om allerlei potentiële talenten contracten te geven etc. Waarom al die begeleiders terwijl er niemand bi NAC beter wordt, wat is het topsportplan bij NAC, waarom halen we steeds geblesseerden, waarom nog steeds via makelaars en niet zelf scouten, waarom betalen we voor transfers alsof we een topclub zijn en niet in de hogere salarissen, hoe kun je op vakantie gaan als je selectie verre van rond is...

0   0  
Gerrit39

Ze leren het nooit,wie er ook aan het roer is.Steeds maar weer dezelfde fouten op bijna alle gebieden.

0   0  
naxioma

Een goede Algemeen Directeur stapt er alleen in als aan de condities om succesvol te zijn is voldaan. Dat is nu zeker niet het geval. Een goede Algemeen Directeur stapt er alleen maar in als:
- er duidelijkheid is van de aandeelhouders over wat zij van plan zijn met de club,
- de aandeelhouders bereid zijn de huidige impasse te doorbreken: bijvoorbeeld door verkoop van NAC aan ambitieuze, kapitaalkrachtige partij en/of door nieuwe aandeelhouders en daarmee nieuw kapitaal toe te laten,
- er noodzakelijke veranderingen worden aangebracht in de governance ("aandeelhouders op afstand"),
- de samenstelling van de RvC wordt herzien/versterkt, en
- er voldoende investeringsruimte is om ambities van NAC te realiseren (sterke selectie, sterke technische staf, terugkeer naar Eredivisie)
Een Algemeen Directeur die er instapt zonder dat garanties zijn gegeven aangaande bovenstaande, is per definitie geen goede Algemeen Directeur. Het betekent namelijk dat de diepere oorzaak van alle ellende niet wordt aangepakt, en we voordat we het weten weer in een bestuurlijke, organisatorische, financiële en sportieve crisis belanden, of erger nog, er nooit meer uitkomen. Wie de (recente) geschiedenis van de club goed kent weet waar het probleem zit en wat er moet veranderen.

0   0  
Harrie

Al bijna 24 uur niemand vertrokken, zouden alle gaten in het schip dicht gemaakt zijn?

0   0  
van Flieger

Alicante airport, lounge.

Wat denkt deze tuthola eigenlijk ? Eerst zou er voor 1 maart gecommuniceerd gaan worden over de nieuwe AD en TD en nu opeens "zou het fijn zijn in de maand maart". Een nieuwe vertraging. En waar zoeken ze eigenlijk ? Wasrom hebben top geschikte mensen nog altijd geen belletje gehad? Wie vangt er eigenlijk straks commissie aan deze recruiting ?

Ach mensen, wat een lijdensweg.

0   0  
van Flieger

Naxioma - dit is helemaal juist, maar zij zoeken geen zwaargewicht of topper, zij zoeken een filiaalleider die opdrachtjes aanneemt en uitvoert en geen lastige vragen stelt of zelf iets onderneemt. Een buklaaf van het type Goetzee.

0   0  
Baosje

en ja hoor daar is ze dan .... de huppelkut van de Love boat ..... of noemen we haar voortaan bij haar nickname Fleur ?


ben er haast van overtuigd dat ze als Captain Sparrow carmaval gaat vieren ....

0   0  
Maestro

Zo, weten we de strekking van het verhaal voor vanavond ook. Plus het stadion en voor de rest zwijgen in het kader van de voortgang. Tip: vraag vanavond wat het belang is van het hebben van aandelen.

0   0  
van Flieger

Zoekt en gij zult vinden.

Of ze zoeken niet of ze hebben geen idee van wat ze zoeken. 6 maanden na de val van Smulders en het wegkruipen van Goetzee staan zij nog altijd met lege handen. Niemand legt zich vast aan een van Aalst of Gielen. Die wake up call is nog altijd niet afgegaan.

Boarding call.

0   0  
Kraoj

SInds wanneer zoekt een interim AD de nieuwe AD en TD? Hilarisch.

0   0  
Arie

Deze mevrouw vindt het op dit moment belangrijker dat de aankoop stadion en de voortzetting van de samenwerking met City worden afgerond.
Die tuthola zit hier net 2 maanden en is straks weer weg, hoe kan zij in godsnaam de City samenwerking beoordelen. Oprotten met heel die deal, bouwt niks op, alleen ergernis over blessuregevoelige jochies die maanden, zo niet een jaar, nodig hebben om te wennen in Breda.
Ga nou eerst eens een stabiele organisatie neerzetten. Al lijkt dat inmiddels een utopie bij onze mooie club.

0   0  
robert

Die AD en technische man kunnen pas aangesteld worden nadat degradatie definitief is geworden. Niemand

stapt hier in natuurlijk.

En natuurlijk heeft Flieger gelijk: er wordt een ja-knikkende AD aangesteld.

De aandelen van deze geweldige aandeelhouders zijn allang afgeschreven door hun, zodat ze rustig kunnen

wachten op een eventueel lot uit de loterij.

Tot die tijd vult Edelenbos haar zakken en krijgen de B.V.'s van G. en Van M. leuke opdrachten uit

het buitenland. Waarschijnlijk is er hier en daar ook nog wel een leuk vakantiehuis van een van de nep-

wijnboeren..

En ons dan ook nog opzadelen met die hoop oude stenen, in plaats van de Gemeente Breda

gewoon dwingen een lagere huur te accepteren. Tegenover 5.5 miljoen waarde en achterstallig

onderhoud staat simpelweg een huurprijs van pakweg 4 ton!

Dat crowdfunding geld blijft toch maar in de zak!Gierput.

0   0  
van Flieger

Stoel 1A, robert - uitstekend gezien, helaas. Het gaat nog altijd van kwaad tot erger. Ze zijn met de verkeerde dingen bezig en niemand weet het antwoord op de vraag hoe degradatie te voorkomen ten koste van alles. Daar zijn ze al lang niet mee bezig. Niemand van die bokhonden is nog bezig met het gras, de bal en het doel.

0   0  
misterbean

Ik ga Flieger zo langzaam aan nog echt geloven ook: het lijken allemaal wel lakeien van de groot-aandeelhouders. En zolang die situatie (alleen maar opdrachten van bovenaf uitvoeren) niet verandert zal er niets veranderen.Omdat iedereen die iets zou kunnen veranderen / verbeteren aan de situatie niet aangesteld wordt (bedreiging van de bestaande machts-structuur) of niet wil instappen omdat ie geen lakei wil zijn.
Ik hoop echt dat ik ernaast zit, maar het begint er toch echt op te lijken.
En dan is de enige oplossing de hele top plus aandeelhouders vervangen.
En is deze hele malaise/puinhoop eigenlijk niet begonnen toen Rutjes werd aangesteld als TD? (door juist al deze lui)

0   0  
Baosje

ik moet wel zeggen , ze weten op deze manier wel de druk weg te halen bij het eerste elftal voor de wedstrijd aanstaande zaterdag....geen mens die het deze week over voetballen heeft , hahahaha

0   0  
Pizzabakker

In combinatie van dit bericht met Flieger zijn vliegavontuur en het aankomende carnaval komt bij mij de volgende tekst van Corrie van Gorp boven drijven.
"We gaan een beetje heen en weer en de motoren doen het allebei niet meer. We hebben ook een lekke band en heel het staartstuk staat volledig in de brand. Maar ik heb ook een goed bericht, want we hebben prima zicht!"

Dit is enkel wegduikgedrag wat mij betreft. Het zal heus ooit wel weer eens goedkomen met ons clubje, maar om de problemen op deze manier weg te wuiven getuigt van weinig voeling voor en respect naar de achterban. Zonder het hondstrouwe publiek waren we al lang ten dode opgeschreven geweest.

0   0  
Dreman

Die Nicole Edelenbos heeft ook bij Feyenoord gewerkt in een belangrijke functie.
Daar is ze ook met hoon weggewerkt en voor grote chaos gezorgd binnen de club destijds toen het slecht liep.
Dat verklaart natuurlijk het eea.

0   0  
jvt

Zwakke leiders stellen steevast zwakke managers aan, bang om overruled te worden.
Jvt schrijft het al jaren. Zolang deze crediteuren er zitten is het niks en wordt het niks. Zij willen slechts hun geld via koersstijging, winst of uit te voeren te duren opdrachten terug en zijn in hart en nieren geen sponsoren.
Koppel daar nog aan dat de heren niet gehinderd worden door enige kennis en inzicht in de voetballerij, geen mensenkennis hebben en de macht persé willen houden en zie hier waar dit NAC eindigt.

0   0  
Dutchbird

Zo is het maar net @jvt (28 februari, 2019 - 11:10)
Volgens mij de eerste keer dat ik het volledig met je eens ben :-)

0   0  
van Flieger

Basel airport, 17 gr, geen nieuws is goed nieuws.

Jvt - dit is helaas de status quo. Maar je moet het echt een keer zelf ervaren. Man man man. Van Flieg voelt zulke pijnlijke toestanden altijd feilloos aan. En vergis je niet, zij kunnen ook nog behoorlijk intimiderend zijn. Bij NEC-uit liep van Flieg die kabouter bijna omver. Goetzee troonde hem als een trofee door de business lounge de hoofdtribune op. Hij liep nog net niet achteruit de kamer uit, maar veel scheelde het niet. Dat zijn de verhoudingen.

0   0  
Sup

Vertrouw haar voor geen cent.. Heeft dat clubje van die haven slaven ook bijna kapot gekregen.

0   0  
Gvd

@flieg 12.54, ja uit bij NEC, dat waren nog eens mooie weken.

Voorheen vond ik je altijd wel grappig en tegendraads, maar krijg de indruk dat je jezelf wel erg serieus neemt. Als je zo veel tijd aan reacties zonder inhoud kunt besteden maak je er bijna een dagtaak van. En maar blijven stoken. En het helpt ook helemaal niets of niemand. Best wel zielig.

0   0  
am

Een interim-directeur heeft ook voordelen! Zulke mensen van buiten kijken met een frisse en onafhankelijke blik naar een organisatie. Heilige huisjes verdwijnen.

0   0  
Adnac

Hoe is het toch mogelijk dat de club met de grootste en trouwste aanhang (buiten de top 3) zich in deze situatie bevind ? Wie gaat/kan het tij nog keren. Alleen mensen met een echte voetbal achtergrond kunnen nog voorkomen dat we afglijden naar amateur niveau. Ton Lokhoff, Rob Penders, Anthony Luhrling, Hans van den Dungen, Ton Cornelissen , Addy Brouwers, Pierre van Hooijdonk etc.
Aangevuld met een paar goede bestuurders, zakenmensen, sponsoren moet de mooiste club van Brabant/Nederland toch weer een rol van betekenis kunnen gaan spelen. Eventuele degradatie dit seizoen moet geen overkomelijk probleem zijn.

0   0  
Belgische Naccer

We zijn niet stuurloos, want een gezonken schip ligt gewoon vast op de bodem, dat hoef je niet meer te besturen.

Laad alle berichten na dit bericht in