Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Adarabioyo:" Ze wilden dat ik meteen tekende"

Fisayo Adarabioyo zit na een klein avontuur in Roemenië weer zonder club. De schrik van iedere stadionspeaker kon in Breda niet rekenen op speelminuten en koos na de promotie voor een verhuurperiode bij FC Oss. Nadat zijn contract afliep zat de aanvaller enige tijd zonder club, tot Universitatea Craiova de spits vast wist te leggen. Maar na slechts twee duels besloten de club en speler weer uit elkaar te gaan.
Omdat Adarabioyo veel vragen kreeg over zijn vertrek uit Roemenië besloot hij zijn verhaal te doen tegen ons. "Ik krijg veel vragen van NAC-supporters over mijn vertrek uit Roemenië. Ik ben er slechts één maand geweest, heb daar twee wedstrijden gespeeld nadat ik fit was. Na deze twee wedstrijden wilden ze mij een contract aanbieden voor het komende seizoen." Toch kwam de, op dit moment clubloze, spits niet tot een akkoord met zijn vorige werkgever. "Toen ik vroeg of ik er even over na mocht denken, stonden ze dit niet toe. Ze wilden dat ik meteen tekende voor de continuïteit in het team. Ik wilde echter niet zomaar tekenen, waarna we besloten dat het beter was om niet met elkaar verder te gaan." De spits weet nog niet waar zijn toekomst dan wel ligt, maar is optimistisch voor volgend seizoen. "Er lopen wat gesprekken met clubs uit de Belgische Proximus League. Dus ik denk dat er een grote kans is dat ik volgend jaar daar speel."

Bron:B-Side Rats

Vorig bericht
'Groep supporters wil club kopen' 219 reacties
Volgend bericht
NAC nog niet gedegradeerd 104 reacties
Terug naar overzicht
53 Reacties
0   0  
Hees

Veel succes volgend jaar in België!

0   0  
Eljé

"Omdat Adarabioyo veel vragen kreeg over zijn vertrek uit Roemenië"

:-)

0   0  
Ouwe Spionkop

Slechtste spits ooit.
Kwam die ook niet uit de koker van Smulders?

0   0  
Hont

Ooit als lokkertje gehaald voor zijn veel meer getalenteerde broer die in de verdediging staat bij City. Maar City vond NAC niet zo'n goed idee voor hem, zoals met wel meer spelers van ze.
Als we volgend jaar niet de spelers van de kwaliteit krijgen die we nodig hebben zou ik de deal stoppen.

0   0  
Dave

Ook zo eentje in een lange lijst van pipo's die er echt helemaal niks van kon en waar het voor iedereen gissen is waarom hij ooit in Breda terecht is gekomen.

0   0  
SjorsNAC

Inderdaad, als er dit jaar geen kwalitatief goede spelers komen dan stoppen. En laat ze aanvulling zijn want promoveer je per ongeluk zijn ze weer weg en begint het verhaal weer opnieuw.

0   0  
C'mon NAC

Die was ik al lang weer vergeten...

0   0  
C'mon NAC

Komkommertijd is aangebroken hahaha

0   0  
Ouwe Spionkop

Dit worden nog een paar lange weken.
We liggen in coma, de stekker wordt er pas over bijna 3 weken (!) uitgetrokken.

0   0  
van Flieger

Smulders en zijn legertje kontkruipers. Lees en huiver wat er in juli 2016 op deze site verscheen, nadat deze speler bekend wird gemaakt:


Bredafun
22 juli, 2016 - 10:08

Goed bezig NAC!

-------------

Uit je Naaht
22 juli, 2016 - 10:06

Over het gevoerde beleid ben ik erg te spreken

--------------

Jf
22 juli, 2016 - 10:36

Ze zullen er heus wel meer in zien en gezien de afgelopen weken vertrouw ik op de technische staf.


----------------

Naccer versie 2.0
22 juli, 2016 - 11:19

Gelukkig nog veel positivo’s hier. Hebben we ook nodig want NAC zal de komende jaren gewoon Juup spelen en alle zeilen bij moeten zetten om financieel op het droge te blijven. (gewoon de realiteit)

Dus als je negatief bent moet je….of je verwachtingen bijstellen………of niet meer komen!


------------------


Vaque Geej
22 juli, 2016 - 13:47

Mooi lokaas om z’n gewilde broer te halen. Als Tosin binnen is dan zal deze clubhopper alleen de bank en de tribune zien. Die Smulders is niet gek!

------------------

Sander h
23 juli, 2016 - 07:52

Prima het lijkt me dat de huidige technische staf weet wat ze aan het doen zijn


-------------------


Het zijn dit soort reacties die de stemming danig verziekt hebben en een klimaat schiepen waarin de huidige RvC/Gielen/van Mierlo steeds naar verwees: kijk maar, er zijn genoeg positieve reacties op ons beleid, die paar azijnpissers op het Internet daar hoeven wij ons niks van aan te trekken. Gielen zou later zelfs letterlijk zeggen dat "we allemaal dachten" dat ons NAC na de vorige degradatie binnen 1 jaar terug zou zijn. Op basis van het bezoek aan Maaskantje en de vals-opgeleukte stemming "op het Internet".

0   0  
Henkietenkie

Heb genoten van zijn doelpunt uit tegen Baronie :)

0   0  
Ouwe Spionkop

Mag ik de post van @van Flieger nog even aanvullen met het onderstaande. We noteren de datum 17 augustus 2016.

Ouwe Spionkop
17 augustus, 2016 - 09:32
Respect wat Hans Smulders aan het doen is maar die aanbidding van hem van velen hier gaat wel heel ver. Grenzeloos vertrouwen is nooit goed. Altijd kritisch blijven en ruimte voor verbetering laten.
Gevaar is ook als je alles aan hem over laat en hij vertrekt dat de boel compleet in elkaar dondert. Allert blijven en zorgen voor backup.

Ouwe Spionkop werd hierna vervolgens compleet afgemaakt door de medesupporters.

0   0  
van Flieger

Ouwe Spionkop solliciteert naar een plaats in de categorie "onafhankelijke denkers" zoals van Flieg al eerder onthulde.

0   0  
Becherovka

Als jullie elkaar zo veren in de kont steken dan kan dat de sfeer de andere kant op beïnvloeden Flieg en Spionkop. ;-) Persoonlijk denk ik dat het gelijk halen nu het zo slecht gaat een verkeerd beeld geeft over inhoudelijk zinnige reacties. Ik gok dat jullie hulde willen; bij dezen. De wedstrijd over wie de grootste lus heeft op deze site vind ik aardig vermoeiend.

Het idee om hem als lokkertje voor Tosin te gebruiken; creatief, geen succes gebleken.

0   0  
Sp1

Welkom bij de club Ouwe spionkop... Hahahhaa

Aan het eind van het seizoen evalueert de club van onafhankelijke denkers aan de costa, met een heerlijke fles whisky en een cohiba...


Hans zal de locatie tzt nader toelichten.

0   0  
van Flieger

Sp1 - van Flieg haalde gisteren nog een mooie doos Siglo VI.

0   0  
Sp1

@flieger

Om de overwinning van excelsior te vieren?

0   0  
Ata

Als we toch bezig zijn:

van Flieger aan de Costa
31 oktober, 2017 - 11:07
Deze speler heeft niets met NAC. Stipe Perica wel. Bestuur en aandeelhouders moeten alles in het werk stellen om hem in de winterbreak te halen. Met Ambrose en Garcia gaan we gewoon degraderen.

0   0  
scheppioni

Wie ?
Het ga hem goed, verder hoop ik dat de nieuwe td en ad al nuttig bezig zijn voor ons NAC !
Maar daaar zal flieg wel meer het fijne van weten !??

0   0  
Yuri Heijnemannoe

Liever Adarabioyo dan die halve tamme van een Te Vrede zeg, bah wat een engnek

0   0  
Sup

Kan je vergeten komend seizoen goeie city spelers, je krijg weer van die barkers en Smith browns

0   0  
NAC4Ever

@van Flieger
Nu haal je weer allerlei reacties van een paar jaar terug tevoorschijn. Maar we kunnen ook wel even jouw berichten opzoeken over hoe jij geen enkel geloof had in de promotie van 2017 en de handhaving van vorig jaar.
(Omdat ik niet zo flauw ben zal ik dit niet doen).

0   0  
van Flieger

Ata - je kunt ook nietszeggend achter Goetzee aanhobbelen en zelfs niet eens een uit de context getrokken uitspraak doen. Nog een columnpje mogen doen voor deze MEAO-er ?
We waren inderdaad met Ambrose op de verkeerde weg, de arrivée van Sadiq heeft ons behoed voor een nieuwe nacompetitie. Hij zou anderhalf jaar blijven volgens Smulders. Dat er voorin een echte spits bij moest komen was toen al duidelijk. Perica was een mooie geweest, Sadiq bracht ook dat verrassende, wat Ambrose al lang niet meer had.

Vreven werd de volgende zaken verweten:

- onhandelbare schreeuwerd
- kijkt alleen naar de nummer 1 tm 16 van de selectie
- haalde te weinig uit de groep en speelde zich pas 1 week voor het einde veilig

Dit was uiteraard hypocriet en huichelachtig. Als er opgeleverd wordt staan ze vooraan te dringen, gaat het mis dan vertrekken ze met stille trom door de achterdeur.

0   0  
van Flieger

NAC4 - de promotie en handhaving waren een oprisping en een wonderlijke samenkomst van de unieke Vreven met zijn elftal en het publiek bij met name NAC-NEC. Het bleek verder allemaal nergens op gestoeld, zeker niet op beleid of visie.

0   0  
van Flieger

Was kümmert mich mein Geschwätz von gestern ? - Konrad Adenauer.

Voor het merendeel van de mensen geldt dit relaxte adagium niet. Die spuiten stoom uit hun oren zodra zij herinnerd worden aan uitspraken van voorheen. Waarom ? Vanwege de bedoelingen die zij ermee hadden.

0   0  
Sp1

2017 was zwaar door het oog van de naald... Zwaar onverwacht was er een opleving.
Met een elftal wat gestript werd van kwaliteit die er was (ook geen busje vol) maar goed... Onze Spaanse clan vertrok en dessers ging zijn bankrekening spekken bij de domstedelingen.

Wat er voor terug kwam kennen we inmiddels.

0   0  
Badeend

Mijn god. Zelfbevlekking en selectief reacties terughalen. Door onder anderen het orakel dat Gersbach wil houden.

Precies de problemen waar DROL aan tenonder dreigde te gaan. Misschien toch maar weer eens daar kijken.

0   0  
NAC4Ever

@van Flieger
Dat was mijn punt niet. Mijn punt was dat het geen enkele zin heeft om oude reacties op te gaan zoeken. Mensen schrijven hun mening op dit moment, niet met het oog op wat ze er over een paar jaar van vinden.
Wat vandaag goed is, kan morgen slecht zijn en andersom.

Bovendien zullen de meeste zelf echt wel weten wat hun mening eerst was.

0   0  
Eljé

@badeend. Precies.... En juist door multinickers...

0   0  
Samson den Haan

Wie?

0   0  
van Flieger

NAC4 - vanwaar toch verschijnen deze tot de oksels verzuurde types steeds zodra ze worden herinnerd aan hun blije en padvinderachtige reacties van toen ? Al die Goetzee epigonen die zelfs nu nog af en toe de kop opsteken met hun gewijs naar en geklaag over NAC mensen, het is een drama gewoon. Moeder-overste van Dienst Buurman deed ooit een welhaast wanhopige poging in een emotionele oproep tot het staken van de verdeeldheid en het united we stand. Maar het bleek aan dovemansoren. Op deze site worden tot de dag van vandaag nog schoolpleinruzies uitgevochten en rekeningen uit een ver verleden vereffend. Daarnaast kan een gedeelte het nog altijd niet verkroppen dat de nalatenschap van hun mannetje (bijv een Goetzee, een Smulders, een Andre Lips, een van Bavel, een Baardemans) een bijzondere puinhoop is gebleken.

Terras Villa van Flieg, 21 gr.

0   0  
Sjak

Hans Deelen...

Een heel leven lang boos zijn omdat ze je bij NAC jaren geleden hebben genegeerd.
Tip: Ik zou eens mee naar de psychiater gaan.

Kopspion,

Wat is het belangrijk om je gelijk te krijgen.
Meestal zijn is dit een typering van mensen die normaal gezien genegeerd worden.

Het blazen en stoefen van jullie beide, als je niet weet wat stoefen is wil ik je dat graag uitleggen is van een niveau waar ze in het Ginneken nog niet aan kunnen tippen.

Wat zou het prachtig zijn dat NAC tegen alle wetten in toch tegen PEC niet degradeert en daarna in de ere blijft. Dan print ik persoonlijk al jullie berichten uit en versnipper ik ze steek ze in de fik bij de eest volgende thuiswedstrijd.

0   0  
NAC4Ever

@van Flieger
Het gaat er om dat je dan bezig kunt blijven met eerder gedane uitspraken opzoeken. Ook jij hebt in het verleden genoeg uitspraken gedaan die achteraf niet klopte. Geldt overigens ook voor mij. Zo zag ik Kastaneer en van Leer als versterkingen. Daar is achteraf weining van gebleken.

Dat je beleidbepalers aan eerder gedane uitspraak herinnerd, vooruit. Zij worden ervoor betaald 80-90% van te voren juist in te schatten.

Supporters hebben hier vaak niet hun beroep van gemaakt. Zelf zal ik altijd blijven kijken waarom iets wel kan, i.p.v. waarom iets niet kan.
Als het positieve dan uitkomt ben ik daar blij mee. Komt het negatieve uit baal ik daarvan. Ook als ik het negatieve wel heb voorspeld.

Jij komt op mij over als iemand die bijna hoopt dat iets slecht gaat, zodat je je gelijk kan halen. Dit zal mogelijk niet zo bedoeld zijn. Maar ik heb jou zelden op deze site blijschap zien uiten. Zelfs niet na de promotie.

0   0  
van Flieger

Nou Sjak, ben je net door Freud voor beginners heen ? Goeiemorgen zeg.

0   0  
van Flieger

NAC4 - het gaat erom dat op deze site door allerlei figuren met een dubbele agenda gepoogd is de stemming dermate kunstmatig te beinvloeden dat er zelfs tot op RvC niveau gezegd is: zie je wel, we zijn best goed bezig. En dat us het hypocriete aan het hele verhasl, dat oprecht bezorgde NACmensen werden tegengewerkt en beschimpt. En zelfs geband werden. En achteraf bleek het toch allemaal anders te liggen.

0   0  
NAC4Ever

@van Flieger
Maar daar gaat het er om je je de kritiek brengt. Dat heeft BSR ook al meerdere malen tegen jou gezegd.
Iemand persoonlijk aanpakken is nergens voor nodig. Zo is het bij Smulders een aantal keer over zijn gewicht gegaan. Maar als je kritiek hebt op zijn werk is daar niks mis mee. Maar iemand kan dan nog steeds zeggen dat hij het niet met je eens is.

Ik vind bijvoorbeeld dat Smulders te veel miskopen heeft gedaan, maar ook zeker een aantal versterkingen heeft gehaald. Dit waren vaak spitsen, maar ook bijvoorbeeld Brondeel.

Over die dubbele agenda ben ik het niet met je eens. Zeker 95% zal hier mij één belang hebben en dat is NAC (kruiken tel ik niet mee in die 95%).

Dat de RvC zijn oren zou laten hangen naar wat hier geschreven wordt zegt meer over hun als over de meningen op deze site.
Als dit trouwens klopt was Gielen allang weg geweest, denk je niet?

0   0  
Badeend

Noem jij jezelf nou "oprecht", Hans? Dat herken ik toch niet in *zoekt selectieve reactie van 12 jaar terug*.

Hou toch op. We weten het wel. Dat de RvC niet heeft gedaan wat er van ze verwacht werd - en waar ze voor zijn aangesteld, helemaal waar. Zeer waarschijnlijk is het beter om (een deel van) hen te vervangen. Maar dat gezaag aan ieders stoelpoten en dan ZELF anderen betichten van rancune... Het zou lachwekkend zijn, als het niet zo sneu was.

Nog een dingetje: er mocht van jou (want zo Duits ben je intussen wel geworden, je meent je medereageerders bevelen op te kunnen dragen) jaren geleden al geen argumentatie met de woorden "Theo" of "Mommers" gebruikt worden want dat was "te lang geleden" en vervolgens ga je zelf mensen moedwillig en op de persoon af (!) zwart proberen te maken met reacties uit 2016?

Hoe hypocriet kun je zijn?

0   0  
malpolon

Hierbij verontschuldig ik mij voor het feit dat ik op de kleuterschool heb beloofd met Marleentje te trouwen, maar die belofte uiteindelijk niet gestand heb gedaan.

0   0  
van Flieger

Onder Mommers en van Bavel is er een cultuur van wantrouwen en paranoia ontstaan binnen ons NAC, die er nooit meer uitgegaan is. Goedgelovige meelopers die later dachten dat Justin lekker bezig was vergisten zich schromelijk. Er wordt geen informatie gedeeld, daar zijn ze namelijk als de dood voor. Altijd moet alles uitlekken en dan staan zij weer in hun hemd. Hun eigen oplossingen zijn bepaald niet creatief laat staan succesvol. Maar daar gaat het ze niet om. "Ik weet iets en jij niet" is een beetje de houding die zij iedere keer innemen. Ondertussen is ons NAC geen stap verder gekomen en is de ellende zelfs niet te overzien. Er wordt als vanouds gelogen en dat aan de vooravond van de 2e degradatie binnen 4 jaar tijd. Van Aalst en Gielen hebben ieder recht van spreken eigenlijk wel verloren. Het is droevig en beschamend wat zij er van gebakken hebben, met als laatste stuiptrekking dat vreselijke stadionproject, het verkeerde stadionproject.

Oh, van Flieg moet naar de poort, 2 Colombiaanse schoonmaaksters ante portas voor het terras en de pool.

0   0  
Kopspion

Worden jullie ook zo moe van die vlieger???

0   0  
Real Robert

@Sp1. Mag ik ook komen? Of heb ik het te bont gemaakt met mijn waarschuwingen voor het duo Smulders/

Goetzee? En voor die Oomen/Ouborg/Van Aalst lakei Gielen!

0   0  
Kipiani

Er zijn buitengewoon capabele mensen beschikbaar voor NAC Breda.
Uit de regio.
Onafhankelijk financieel.
Behorende bij geen enkele NAC vriendenkliek en dat is opmerkelijk.
Ook niet bij de vriendenkliek van onze gefrustreerde gymnasiast onder rector de Jong.
Mensen die stevig in hun schoenen staan, sociaal betrokken, zakelijk, recht door zee.
Onvoorwaardelijk constructief en fatsoenlijk pro NAC.
Als deze mensen instappen, gevraagd door de juiste mensen, komt ook in de RvC een echte voetbalman uit de NAC familie. Vooral deze laatste positie is nu cruciaal want er is nu voor Tom en Luc geen beginnen aan, want echte steun van de RvC en van Aalst etc. krijgen en hebben ze niet.
Van Aals liet zich woensdagavond ontvallen er helemaal klaar mee te zijn.

0   0  
van Flieger

Schaafsma, Kip, ken uzelf (gnoti seauton).

0   0  
Dutchbird

Misschien vergis ik me in ons Friese pr-manneke van de T-Mobile wielerploeg en kan Eisinga veel meer dan wij denken.

Als hij er in slaagt om de voltallige commissie van aandeelhouders op woensdag 15 mei tijdens de rust een ereronde te laten lopen langs de tribunes, om de supporters hartelijk te bedanken voor weer een jaar steun aan hun wanbeleid, dan ben ik bereid om mijn mening over Luuc bij te stellen.

En ook van Aalst, van Weelde en Burema mogen dan op een beginnend respect rekenen.

0   0  
henk

Geinig dat Hans Deelen anderen hypocrisie verwijt. De zaken die Vreven werd verweten, daar verweet jij hem zelf ook voor.

van Flieger vanuit Valencia
5 januari, 2017 - 15:53

Vreven is bij NAC binnengekomen op basis van een oppervlakkig imago van gepassioneerde indiaan.

Daar hebben wij niets aan.

van Flieger
24 december, 2017 - 09:09

Het was duidelijk dat de zenuwen bij Vreven blank liggen. Wat een schertsvertoning op een gegeven moment naar enkele criticasters op de tribune.

Maar in plaats van transparant de 16 uit 18 te evalueren gaan de rolluiken naar beneden in dit hondenweer.

Bonus:

van Flieger
30 april, 2018 - 08:41

Belachelijke gang van zaken, Diemers is geen eredivisiewaardige speler.

0   0  
Kipiani

16.17
En toen: Oosterdag voor Rotterdam zuid, Schaafsma naar B&N.

0   0  
John

Nac heeft toch geen G elftal

0   0  
Ert

Dacht dat het over Adajojo ging dit artikel en niet het afzeiken van elkaar. Maar goed, zal goed voor de sfeer op BSR zijn.

Ontopic: Is alleen gehaald om zn broer(tje) binnen te trekken. Kan alleen RKC uit herinneren, het doelpunt waarbij de bal op miraculeuze wijze binnen hobbelde. Denk toch werkelijk dat ze de keeper toen een paar duiten hebben gegeven om te scoren ;-)

0   0  
Nacdictive

Feitelijk kun je ook zeggen dat het bij NAC na het wegsturen van Smulders nog veel slechter vergaan is..
Hij heeft zeker fouten gemaakt (maar welk mens is foutloos?), maar hij is hier geheel afgeknald net als een hoop anderen. Ik heb Van As nooit als slecht gezien tijdens zijn functie als TD maar die werd hier ook (door velen) afgeschoten en blijkt nu toch niet zo heel slecht te zijn.

0   0  
ome cor

@John
Nee, geen G elftal, wel een G supportersvak.

0   0  
van Flieger

henk - let even op de agressie, het toontje, de beledigingen die komen zodra zij geconfronteerd worden met hun eigen uitspraken "uit het verleden". Dat toont alleen maar dat zij een andere agenda hadden, dat deze site werd gebruikt door figuren die Goetzee en Smulders wilden verheerlijken terwijl hun onkunde en onervarenheid in het middelpunt hadden moeten staan.

0   0  
Dutchbird

Ja deze post ging over Adarabioyo. Gelukkig, want dan is er veel ruimte voor discussie over zaken die er bij NAC wel toe doen. Sorry Fisayo, over jou zijn we hier snel uitgeluld.

Wel heb jij destijds duidelijk gemaakt dat we aan de verstandelijke vermogens van onze TD moesten gaan twijfelen want die dacht dat MC positief gestemd zou zijn als wij de kleine Adarabioyo aan het werk hielpen.

Ik heb overigens geen idee of ik hier destijds iets heb getikt over de komst van Adarabioyo. Kan iemand dat ff opzoeken? Verder vind ik de discussie over historische uitspraken wel komisch. Maar net als bij de politiek (Rutte) heeft dat hier ook geen enkele zin.

0   0  
Anne


Ik heb dringend hulp nodig om mijn man terug te krijgen totdat ik eindelijk een geweldige spreukzwerver genaamd Dr. Ilekhojie ontmoette die hem binnen 24 uur terugbracht en we weer samenleven als man en vrouw, ben zo opgewonden over wat deze man voor mij deed en mijn familie door mijn geluk in mijn huwelijk te herstellen, neem contact met hem op via [email protected]gmail.com of bel via +2348147400259 als je hulp zoekt om je geluk in een relatie of huwelijk te herstellen, neem dan nu contact met hem op omdat ivwork voor mij ..

Laad alle berichten na dit bericht in