Overal waar we komen

PSV verwacht Lundqvist binnen een week te slijten

Bij PSV rekent men erop dat Ramon Pascal Lundqvist binnen een week van club wisselt. Dat liet technisch directeur John de Jong gisteren weten op de nieuwjaarsreceptie van de Eindhovenaren.
Zoals bekend sprak NAC enkele malen met de Zweedse middenvelder, die van PSV te horen heeft gekregen dat hij transfervrij mag vertrekken. Lundqvist noemde NAC 'een serieuze optie', maar weigerde vooralsnog een definitieve keuze te maken. Bij PSV verwacht men dat die keuze snel volgt. John de Jong: "Ik weet dat hij een aantal gesprekken met clubs heeft gehad. Ik denk dat hij binnen nu en een week zijn keuze zal maken en gaat vertrekken bij PSV." NAC hoopte afgelopen weekend al overeenstemming te bereiken met Lundqvist. De vraag is of de club bereid is nog een week te wachten. NAC gaat een cruciale periode met wedstrijden tegen Willem II, ADO en De Graafschap in en wil de selectie graag zo snel mogelijk rond hebben. Een week wachten zou daarom te lang kunnen zijn. Anderzijds is het zo, dat er niet dagelijks talentvolle, transfervrije, scorende middenvelders met ervaring in Nederland voorbijkomen.

Bron: B-Side Rats, PSV

Terug naar overzicht
43 Reacties
0    
Han Mulders

Chris W.M., kom er maar in met je analyse:

0    
Chris W.M.

Ik zou deze week nog idd afwachten. Komt ie, dan voor een jaar of 2,5? Dan maken die paar dagen ook niet uit. En eens met laatste stukje van de redactie...

0    
Da Pope

@Chris W.M.

Die Da Pope zegt eigenlijk alleen maar zinnige dingen ?

0    
Chris W.M.

@Da Pope

....en is zo lekker bescheiden gebleven....

0    
Nachoreca1

Wachten doen we al een week of 5... kan dat weekje er ook nog wel bij. Leuk man zo'n enthousiaste speler in de groep erbij... hahaha

0    
Beest

Deze week even aankijken maar niet beginnen aan een doorverkoop percentage of andere fratsen en een 3 jarig contract

0    
JkX5

Persoonlijk snap ik het harstikke goed dat je twijfelt. Of je gaat naar een degradatieclub met de reële kans dat je volgend jaar op hetzelfde niveau voetbalt als dat je nu al doet, of je gaat richting Griekenland waar hij (waarschijnlijk) financieel een leuke stap kan zetten op jonge leeftijd. Dit zijn niet bepaald keuzes die je binnen een uurtje maakt.

Mensen die schreeuwen dat het graag of niet is en dat hij maar lekker naar Griekenland moet gaan vanwege die twijfels hebben bijzonder weinig inlevingsvermogen volgensmij..

0    
Ivo

Realiteit is dat pas in de laatste week van de transferperiode veel zaken rond komen.
En dan zijn wij al weer 2 wedstrijden verder. Blijft apart dat de KNVB hier geen rekening mee houdt in het wedstrijdschema. Een fatsoenlijke winterstop is ook belangrijk voor spelers, zeker voor degenen die ook interlands spelen en europees voetbal.

0    
Chris W.M.

@JkX5

Plus dat dit de enige 3 (we vergeten VVV nog) opties zijn die in de pers gekomen zijn. Wie weet wat voor opties hij nog meer heeft, wat er nog op de achtergrond speelt. En zeker nu bekend is dat hij transfervrij mag vertrekken zou het zomaar kunnen zijn dat de belangstelling aanwakkert...

0    
Vreven

Zijn we weer 2e keus. Eerst kijken of ik bij die andere clubs terecht kan zoniet ach ja dan ga ik maar naar nac ...... tis graag of niet pfffff

0    
Naccie1912

Mensen die roepen dat 'wij tweede keus zijn van Lundqvist', weten niet waar ze over praten. Hoe weten wij nou hoe de vork in de steel zit? Misschien heeft het inderdaad met geld te maken, maar als hij moet inleveren om naar NAC te gaan, moet je daar wel even wat zaken voor inpassen. Wie weet zit zijn zaakwaarnemer wel dwars en niet Lundqvist zelf. Wie weet kijkt hij naar familie etc.
Lekker kort door de bocht om direct te denken; graag of niet. We weten er het fijne niet van, dus laten we ook niet zelf dingen gaan invullen.

0    
maikolg

Graag of niet is echt heel naïef. Neem nu het voorbeeld Frenkie de Jong. Er gaan verhalen over City, PSG en Barca. Gaat PSG nu zeggen: 'We willen hem niet meer want hij wil niet graag' ? Denk het niet. Ik weet dat de meesten hier (waaronder ik) voor NAC leven, maar het is nu eenmaal een feit dat NAC niet voor iedereen de ploeg van hun hart is. Er zijn helaas weinig voetballertjes die zeggen dat NAC Breda hun droomclub is. Jammer maar helaas is dit de realiteit.

0    
Beest

Het is wel belangrijk aan de andere kant om zulke spelers vast te leggen. Hij is beter en veel meer waard als el alouchi, korte en nijholt om maar middenvelders te noemen.

Blijven wij er dit jaar in , dan moet je Door gaan pakken wil je groeien , blijf je met spelers als el allouchi en nijholt, korte spelen kom je nooit verder dan plek 15. Zonder deze spelers te kort te doen maar beter zijn ze gewoon simpelweg nietDe schoonmaak is in ieder geval ingezet!

0    
Ouwe Spionkop

Ik snap ook dat je over een meerjarig contract goed wil nadenken als speler. Maar helaas hebben we geen tijd. Van het weekend moet er een goed team staan.
Bij w2 laten ze b.v. Sol pas na de wedstrijd tegen NAC vertrekken!
Btw waar ik nog even benieuwd naar ben over de nieuwjaarsreceptie van NAC gister.
Heeft interim directeur Edelenbos nog het woord gevoerd of was ze überhaupt aanwezig?
Heeft er nog iemand namens het technisch hart een toespraak gehouden?
Zijn er nog andere interessante zaken gezegd?
Helaas kan ik nergens een goed verslag vinden. Ook de BNdeStem was er blijkbaar niet bij.

0    
am

Ik heb het eigenlijk altijd vreemd gevonden al die transfers in de winterstop. Al komt het voor NAC op dit moment wel goed uit.
Al zou het bij de start van de competitie wel klaar moeten zijn.

0    
Pietjebel

https://www.tilbo.com/fran-sol-tekent-vijfjarig-contract-bij-dinamo-kiev/

Zo die is weg

0    
Jf

@Pietjebel en dan komt Armenteros dus lood om oud ijzer.

0    
Chris W.M.

@Jf

Armenteros heeft sinds 28/10 geen wedstrijd meer gespeeld. Weet niet of het dan waarschijnlijk is dat hij meteen in de basis start, wedstrijdfit zijn is toch een dingetje. Alternatief is geloof ik ene Kristinsson, wat eigenlijk een linksbuiten is van 1.90.

Hoe dan ook, scheelt een slok op een borrel. Kans op een resultaat groeit.

0    
Kinderkaartje

Sol inderdaad weg. W2 hoopt vandaag nog een opvolger te presenteren. Neem aan Armenteros,
Maar die heeft ook al even niet gespeeld, geloof ik?
Dus die zal zondag ook nog niet meedoen, althans geen basis starten.

0    
Rijen=NAC

Meneer Sol scoorde nooit tegen NAC,
snap niet dat we niet gewoon van onze krachten uitgaan.
de Stillems hebben een zwakke verdediging, laat te Vrede en Rosheuvel nou net in vorm zijn!
ik heb er vertrouwen in, dat wij met onze 5 mans verdediging kunnen winnen daar in Stilburg.
Come on super NAC!

0    
Jf

Ik vond Sol een goede spits maar heeft tegen Nac niks laten zien. Avdijay vind ik persoonlijk vervelender

0    
Rijen is NAC

Iets bekend over een laatste training zaterdag?

0    
Chris W.M.

@Rijen=NAC en Jf

Het was de belangrijkste speler bij de zusjes. Ook al speelt hij niet goed of scoort hij nooit tegen NAC, het is een speler waar anderen naar opkijken. Dat hij weg is, werkt niet alleen door in het aantal doelpunten, dat doet iets met het zelfvertrouwen van de hele ploeg.

Hoop ik.

0    
Ik

Leuk wat er allemaal.in stilburg gebeurt maar wij hebben maar 1 belang zorgen dat onze mooie club erin blijft. Dus lees liever wat er bij ons bijkomt en eventueel vertrekt.dat is veel belangrijker dan wat erbij de buurtjes gebeurt.

0    
7Hills

@Ik

De buren zijn onze eerstvolgende tegenstander, waar een van hun belangrijkste spelers vertrekt. Waarom zou het daar niet over gaan? Als bij ADO volgende week El Khayati zou vertrekken, dan staat het hier ook vol van.

Daarbij, er is niks te melden over nieuwe spelers op het moment. Dus dan komen er alternatieve opmerkingen aan bod ja...

0    
Buuze

Ik kan Lundqvist aan de ene kant wel snappen dat hij wilt wachten, maar ik zou als voetballer toch ook m'n vraagtekens hebben als er een club uit Griekenland komt. Daar moet je maar hopen dat je je salaris überhaupt krijgt uitbetaald..... Lekker naar NAC komen.

0    
Kudeta

Gaat om GELD GELD GELD en laten we dat nou net niet veel hebben!!

0    
baosje

Achahbar uit selectie van NEC gegooid
is dat niet een leuk spelertje voor NAC ?

0    
maikolg

Lundqvist staat tevens op de 5e plek van het algemeen individueel klassement van de KKD op dit moment, is dus gewoon in vorm en het is al lang geleden dat we een speler hebben kunnen aantrekken die in vorm was...

0    
Vinnie Jones

@ Baosje, Achahbar komt mijn inziens al jaren niveau en instelling tekort. Darri lijkt me dan nog handiger.De W2 zouden ook Gladon nog kunnen presenteren. Ook transfervrij.

Weet een insider al iets over een linksbuiten? Chris, jij misschien?

0    
Naccie1912

@Baosje, je zegt het goed. Achahbar maakt het al enkele jaren niet meer waar.

0    
maikolg

http://www.nac.nl/108/newsid/13022/Mashart-tekent-eerste-profcontract-tot-medio-2021-.html

Nu MTV nog!

0    
kopspion

het is te hopen dat Te Vrede de komende wedstrijden zijn hoofd koel houdt en geen domme 5e gele kaart pakt !
die is geschorst bij zijn eerst volgende kaart; laat hem die dan maar (bewust) pakken de week voordat we uit naar Ajakkes moeten....

0    
Ad B uit Roosendaal

IK hoop dat Ramon z.s.m. bij NAC tekent

0    
misterbean

https://www.ad.nl/transfer-talk/transfer-fran-sol-van-willem-ii-naar-dinamo-kiev-alsnog-afgerond~af0343d8/

Daar kunnen ze bij NAC nog wat van leren, zie onderaan het lijstje van lucratiefste transfers van W2.
En BSR, voordat ik weer een ban krijg: ik ben GEEN kruik!

0    
7Hills

@Vinnie Jones

Een echte linksbuiten komt er niet. NAC zoekt een aanvallende middenvelder die vanaf links kan spelen ( Lundqvist) en een centrale verdediger ( van Aken?). Mocht er nog budget overblijven een extra centrale middenvelder.

Je hebt natuurlijk Kastaneer weer terug, plus Fernandes en Korte die daar kunnen spelen. En als Lundqvist komt, dan heb je echt geen ander meer nodig op die plek.

0    
Pietjebel

Het is niet alleen die wedstrijd van zondag volgens mij
W2 verliest hier een man die heel vaak het net weet te vinden en aangezien we de 2e seizoens helft gaan beginnen kan deze sol best wel eens gemist gaan worden

0    
Boei

Sol of geen Sol, het wordt lastig zondag. Die Kristinsson schijnt ze er ook makkelijk in te schuiven. Armenteros, als die al komt, zal echt niet gelijk wedstrijdfit zijn. Hoop ik.

0    
Judge M.

Heeft Lundqvist al een babbeltje met Angelino gemaakt? Als er toch iemand is bij de lempkes die weet wat NAC voor je carriere kan betekenen dan is hij het wel...

0    
scheppioni

Ik had niet gewacht !
Een speler moet gvd heel graag willen, geen twijfelaars !!
Is dodelijk voor ons NAC !!! Waarom leert NAC hier nu nooit van !

0    
Tombola Breda

@scheppioni, Kenny vd Weg twijfelt niet. Wil je dat we dit soort type spelers halen dan? De keuze voor een club kan bepalend zijn voor de rest van je verdere carrière. Vind je het dan verwonderlijk dat spelers twijfelen om een goed owerwogen keuze te maken? Zeker gezien de huidige status van NAC.

0    
Chris W.M.

Voor zover ik heb weten te vinden is de Griekse club OFI Kreta. Wordt gemeld dat het geen gemakkelijke transfer is "vanwege de kosten" ? Neem aan dat het om het salaris gaat.

Kreta heeft een stadion van ± 9000 plaatsen wat me veelzeggend lijkt over de grootte van de club, en een selectie van 31 spelers. Kan me voorstellen dat nog een salaris erbij problemen op zou kunnen leveren.....

0    
Breda-mike

@bsr komt er vandaag nog interview online met lundqvist?

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja