Overal waar we komen

Ex-NAC: Sno wordt assistent en wellicht ook speler bij FC Lienden

Ex-NACer Evander Sno wordt assistent-trainer bij FC Lienden. Hij gaat bij de club uit de Tweede Divisie de nieuwe trainer Nordin Wooter assisteren. Lienden onderzoekt of het Sno over kan schrijven en hem ook als voetballer in kan zetten. 
De 31-jarige Sno kondigde in 2017 zijn afscheid als profvoetballer aan en speelde vervolgens nog even voor eersteklasser DSHC. Hij zit sindsdien zonder club en zal waarschijnlijk wat tijd nodig hebben om weer helemaal fit te worden. Lienden ziet in Sno een welkome versterking en onderzoekt of het hem ook als voetballer kan gebruiken. Tot die tijd is Sno in ieder geval assistent-trainer bij Lienden, dat recent een doorstart maakte nadat enkele grote sponsoren de stekker uit de club trokken.

Bron: B-Side Rats, De Gelderlander

Volgend bericht
Mashart tekent contract tot 2021 21 reacties
Terug naar overzicht
10 Reacties
0    
Buurman

Ik vond Sno een goede speler met overzicht. Even ander onderwerp. Is het niet vreemd dat de supporters niks horen over de crowdfunding aktie aankoop stadion. Of heb ik iets gemist ?

0    
Voorwaarts

Room heeft een aflopend contract bij PSV en is ontevreden. Van leer en zwarthoed liggen volgens mij vast tot de zomer.

Is het geen idee voor het TH om nu al gesprekken met hem te voeren? Ze zijn toch in ehv voor lundqvist. Het is qua salaris welicht wat hoog gegrepen, maar er komt geld vrij met het salaris van zwarthoed en de huursom(?) van van leer.

Room 1 en Karol 2, mag hij ook bekerwedstrijden mee pakken. Als ik deze zomer in één ding geen zin heb is het nog een keepers soap.

0    
Dun geel/zwarte Ijpelaar

@voorwaarts

Robbin Ruiter is aankomende zomer gratis op te halen bij Sunderland. Dat lijkt me een goede keeper voor ons NAC. Nog redelijk jong voor een keeper. Kan zo jaren mee in Breda

0    
Kinderkaartje

@Buurman,

Laatste mail die ik heb gekregen van Crowdrealestate is van 28-12:

[Deel uit deze mail]
Wij zijn verheugd te kunnen melden dat er reeds voor 94% (€ 1.180.200) is ingeschreven. Begin 2019 worden de definitieve uitgangspunten gepubliceerd en wordt het mogelijk om uw deelname af te ronden. De interessepeiling blijft tot die tijd onbeperkt doorlopen.

U investeert middels deze propositie in het Rat Verlegh Stadion van NAC Breda. De vaste rente bedraagt 5% per jaar en daarnaast wordt uw inleg jaarlijks 10% afgelost. Als investeerder krijgt u een hypothecaire zekerheid. De gemiddelde duur van uw investering bedraagt 5,5 jaar.
[/Deel uit deze mail]

Als ik het zo lees zal het niet lang meer duren denk ik voordat eea definitief gemaakt gaat worden. Ik ga er wel van uit dat dan 100% ingeschreven moet zijn.

0    
Buurman

Dankjewel Kinderkaartje. Maar hebben alle supporters deze mail gekregen ? Of krijg je die mail nadat je hebt ingeschreven ? Waarom zijn de supporter sites niet benadert ? Worden leden club 1912 benaderd ?

0    
Buurman

Benaderd

0    
Kinderkaartje

Deze mail is naar aanleiding van mijn inschrijving (neem ik aan)

Je kunt via de site van Crowdrealestate inschrijven. Dit is kosteloos en zonder verplichting. Het geeft alleen aan dat je interesse hebt om mee te doen en voor hoeveel.

In een later stadium wordt je inschrijving pas definitief en moet je werkelijk dokken.

Volgens mij heeft alles ruimschoots op BSR en nac.nl gestaan, ergens medio december.

0    
Kinderkaartje

PS:

https://www.crowdrealestate.nl/projecten/194-rat-verlegh-stadion

Inmiddels 130% ingeschreven.

0    
Buurman

Ok Kinderkaartje. Wederom bedankt. Ik kan me van een redactioneel stukj over dit onderwerp op deze site niks herinneren. Maar dat kan uiteraard ook aan mij liggen. Ik vind het allemaal wat vreemd want de eerste doelgroep die ik zou benaderen met uitgebreide informatie zijn onze supporters. Wie” wonen” er eigenlijk in het NAC stadion.... juist de supporters.

0    
10Diego

PSV heeft een eenzijdige optie in contract Room en wil deze lichten.

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja