Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Vloet mag alweer vertrekken bij Sint-Truiden

De carrière van Rai Vloet zit een beetje in het slop. De middenvelder mislukte bij Frosinone en kan ook bij zijn huidige werkgever Sint-Truiden geen potten breken. Vloet heeft te horen gekregen, dat de Belgische club de optie in zijn contract niet zal lichten.
Vloet verruilde NAC afgelopen zomer voor Frosinone, met een tussenstop bij het Zwitserse FC Chiasso. Omdat de transfer pas laat rond was, miste Vloet een flink deel van de voorbereiding bij de club uit de Serie A. Het lukte hem vervolgens niet zich alsnog in de basis te spelen. Vloet kwam tot slechts vijf wedstrijden en liet daarom in de winter zijn contract bij de degradatiekandidaat ontbinden. Sint-Truiden pikte Vloet transfervrij op en bood hem een contract tot het einde van het seizoen met een optie om de samenwerking voort te zetten. Vloet kwam tijdens de reguliere competitie niet in actie. In de play-offs staat de teller na twee wedstrijden op 21 minuten. Sint-Truiden gelooft het wel en heeft Vloet nu te kennen gegeven dat hij uit mag zien naar een andere werkgever.

Bron: B-Side Rats, Nieuwsblad

Vorig bericht
NAC wacht nog op geld transfer Vloet 123 reacties
Volgend bericht
Column: We leven nog?! 51 reacties
Terug naar overzicht
45 Reacties
0   0  
JN

Uit de koker van Smulders, net als zovelen... ik betrap mezelf erop dat ik gewoon weer verlang naar de klapper van v As.

0   0  
drsMarcellus

Goh, verrassend........Ik vond het vorig jaar al zo raar dat hij een transfer maakte naar de Serie A. Beperkte speler die het vorig jaar, met een aantal hele goede spelers om hem heen, niet echt heeft laten zien.

0   0  
Kipiani

Hoe is dat nu mogelijk ? Werk aan de winkel voor het Handelshuis H.smulders & Friends.

0   0  
van Flieger

Van Flieg onthulde afgelopen zomer al dat die hele transfer geen zuivere koffie was. Een zeer ingebruikelijke transfer met grote kans op een nasleep. En die nasleep komt er, het geld is niet binnen. Geen controle door Gielen en van Mierlo en vreselijk amateurisme van de mavoklant Smulders en de MEAOer Goetzee. Afschuwelijk.

0   0  
Joop Klepzeiker

@Flieger:

Weet je of hoop je dat het geld niet binnen is? Goed om erbij te vermelden.

0   0  
Bart

In de kkd zeker welkom.. mis de selectie van vorig jaar zelfs vloet??

0   0  
Henkie

Scoorde er in de kkd gewoon op los als middenvelder. Zou hem wel terugwillen. Komt voor eredivisie wel te kort.

0   0  
Paultje

Ik denk ook dat Rai Vloet best waardevol kan zijn voor de KKD. Een middenveld met ook Kali (in goede doen) en Lundqvist zou toch potten moeten kunnen breken. Verder een ervaren stand in als Seuntjes in de spits.

Met één seizoen mindere spelers zou ik de samenwerking met City niet afschrijven. We degraderen niet door City, maar desondanks City. Met een eigen fatsoenlijke selectie zouden die spelers alleen nog maar een extra bonus moeten zijn in plaats van dat je er afhankelijk van bent.

0   0  
J.ae

En raar eens welke td hem naar STVV haalde? Juist, die werkt nu in Breda. Van mij mag hij terug komen. Oogt wat laconiek maar dat doen de gebroeders Seuntjens ook.

0   0  
076

400 euro aan verdiend.

Wat dat betreft kunnen we smulders nog wel even inhuren. Want wat hij ving voor spelers die er niks van kunnen. Nooit begrepen.

0   0  
Da Pope

Als je bij PSV niet doorbreekt en vervolgens bij zowel NAC, Frosinone als STVV mislukt, zou ik me als Rai Vloet zijnde toch afvragen of ik sommige dingen niet eens anders aan zou moeten pakken. Hij is inmiddels bijna 24 en nog altijd niet definitief doorgebroken. Je kunt niet eeuwig teren op het feit dat je ooit jeugdinternational was.

0   0  
Los muchachos del Breda

Ook geen verrassing toch?! Rai Vloet is een speler die aardig mee kan doen op het niveau van FC Eindhoven, Telstar of Cambuur, maar toch niet bij een club in de Eredivisie, Serie A of de 1e klasse. Ik kan me niet voorstellen dat we hem ooit nog terug zien op het hoogste niveau.

0   0  
Umberto

Rai is niet echt een voetballer. Hij is al een tijdje bezig dat te compenseren met een studie Instagrammer.
Probeert nu de deelcertificaten biggy boy, modepopje en gangsta te behalen.
Moet er nog wat aan werken maar gaat er zeker komen. Mooi voorbeeld voor zijn 31400 volgertjes/wannabees.

0   0  
buurman

Best goed voor de KKD. Ere komt hij net tekort, zoals velen in de huidige NAC selectie.

0   0  
Chris W.M.

Zodra Rai inziet dat hij in de voorste linie niets te zoeken heeft en beter tot zijn recht komt op het middenveld ( waar hij vooral bij Eindhoven indruk maakte) zit er best nog een carrière bij de top KKD, rechterrijtje Eredivisie voor hem in. Moet hij wel bereid zijn te investeren in zijn verdedigende kwaliteiten, heeft zijn fysiek mee en een aardige inspeelpass in de benen. Mist handelingssnelheid om voorin van enige waarde te zijn, dus als nummer 10 of tweede spits niet bruikbaar.

0   0  
robbierafello

Off topic: gisteren vernomen bij Baronie- UDi'19 Robert van der Wallen(Brandloyalty) en MDG (Ben Mandemaker/Keukenkampioen) doen mee met Tiësto en Nouwens.

0   0  
Brecht

Vloet niet terughalen ook niet voor de KKD. Kies voor spelers die potentie hebben en met NAC kunnen blijven meegroeien als we weer promoveren. Vloet heeft die potentie niet.

0   0  
naccer076

Halen!

0   0  
10Diego

werd door STVV, de club waar onze nieuwe TD het voor het zeggen had (toch?) gehaald.

Onze TD haastte zich ( na het gestotter over de alom bekende Firma “van zijn vrouw”) om bij aankomst in Breda snel te zeggen dat hij niets met deze transfer van doen had. Vloet werd buiten hem om gehaald toen hij door prive omstandigheden een week uit de running was.

0   0  
Cool Hand

Ik dacht voordat ik de reacties hier had gelezen dat iemand voor de grap zou roepen 'halen!' Nu lees ik meerdere serieuze reacties waarin er wordt gezegd dat hij een goeie zou zijn voor de KKD. Sommige mensen hebben er echt geen verstand van. Een beetje nadenken kan soms geen kwaad.

0   0  
Breda1965

gewoon in een magazijn gaan werken

0   0  
Henkie

Stoere taal hoor Cool Hand, maar ik zie geen zinnige argumenten.
Jouw argument: "Als je zegt dat vloet goed kan zijn voor de KKD heb je er geen verstand van en denk je niet na."

Ehm, hij heeft al bewezen dat hij goed kan zijn voor de KKD.
Misschien zelf toch eens even na gaan denken?

Vloet heeft als middenvelder (!) bewezen te scoren in de KKD; 32 wedstrijden 12 goals.
Seizoen daarvoor 12 wedstrijden 7 goals.
Seizoen daarvoor 13 wedstrijden 4 goals.
Ik tel toch 57 wedstrijden 23 goals en dat als middenvelder.

Vloet is nog steeds maar 23. Vloet is 1,88m, wat meer body in de selectie kan geen kwaad.
En tot slot vloet is Nederlands en transfervrij.

Nou mensen, denk toch eens na, die moeten we zeker niet gratis willen oppikken.

0   0  
ome cor

volgens seizoen speelt ie bij Helmond Sport of Top Oss

0   0  
Breda-Loyal

10Diego

Die japanse eigenaren van STVV gingen opeens overal spelers vandaan halen , waaronder Vloet

0   0  
Henkie

We gaan degraderen.

Is vloet goed genoeg voor de eredivisie? Nee.
Komen spelers die goed genoeg zijn voor de eredivisie naar KKD club nac? Nee.

Ben benieuwd naar betere haalbare alternatieven die voor nac in de KKD willen spelen en die bewezen hebben veel goals te maken als middenvelder.

Dan ook nog graag transfervrij.

Ik kan ze niet opnoemen.

0   0  
Breda-Loyal

Vloet is als CVM een goede voetballer. Als nummer 10 heeft hij niks te zoeken in de eredivisie en het is niet voor niets dat Moniz hem gebruikten als cvm bij Eindhoven. Manneke kwam ook daar tekort als een aanvallende middenvelder

0   0  
Cool Hand

Ik geef toe dat mijn tekst een beetje denigrerend klonk, maar wees eerlijk Henkie, als NAC morgen bekendmaakt dat ze Vloet hebben vastgelegd voor volgend jaar, dan gaat niemand, ook jij niet, een vreugdedansje maken.

0   0  
scheppioni

1 Jarig contractje voor puur de KKD is nog een prima voorstel, is ook meteen zijn keukenplafond !

0   0  
Henkie

Cool Hand,

Het klonk een beetje als “Ik ben het met je oneens, dus je hebt er geen verstand van” zonder verder argumenten aan te voeren waarom je het dan daadwerkelijk oneens bent.

Maar goed, nee geen vreugdedansje als ze hem zouden halen. Feit is wel dat we als KKD club genoegen moeten nemen met minder.

Je zult toch mensen nodig hebben die er af en toe een bal in knallen. Met alleen allouchi verschueren kali en nijholt die er ieder hooguit 2 maken, kom je er niet.

0   0  
Prager

Instavloetje,

Kwalitatief gezien op zijn stats zou het een "ja" zijn, maar zijn mentaliteit is toch echt een hele dikke NEE!! Die kerel is in alles niet bezig met voetbal. In zijn tijd bij NAC alleen maar popiejopie doen op Instagram, feestje hier, speedboot daar. Echt niet terughalen a.u.b..

0   0  
Castle

Was in de kk divisie een goede speler bij ons was het niet veel

0   0  
Rv

Hij zou dan in aanmerking komen voor de positie van Lundqvist maar die vind ik in alles beter, ook mentaal lijkt het me een iets intelligentere en evenwichtigere jongen.

Uiteraard niet terughalen.
Wel een type speler die we dit jaar gemist hebben op het middenveld.

Een speler die diepgang zoekt en voor de goal kan komen.
In de as van het veld hebben we toch ook met name op het middenveld helemaal geen scorend vermogen.
Kali, El Allouchi, Verschueren en Lundqvist hebben volgens mij samen 1 doelpuntje gemaakt in gezamenlijk toch een wedstrijd of 80 die ze gespeeld hebben. Dat is ongekend zwak.

Ik kan het me niet eens herinneren dat ik voor het laatste en aanvallende of centrale middenvelder in de zestien heb zien komen om daar eens lekker oorlog te maken.

0   0  
Joop Klepzeiker

@Rv

De laatste die ik me herinner was Lasnik.

0   0  
D'n Klaagmuur

Nog nooit zo'n schijnvoetballer gezien als Rai Vloet. Waarom Vreven die vent zolang liet staan is voor mij nog steeds een raadsel. Verdedigen op 7 meter afstand van zijn tegenstander, onder ballen door koppen, zogenaamd druk zetten door te lopen op ballen die onmogelijk te halen waren en voor de rest af en toe zichzelf aanbieden om een kaats op 3 meter nog verkeerd terug te kaatsen (want je zal maar eens naar voren denken hè).

Ja die Smulders heeft ons verwend met al dat technische inzicht van 'm.

0   0  
Gilze = NAC

De wanhoop lijkt groot bij een aantal medesupporters. Je kunt toch niet met droge ogen beweren dat je Vloet en Seuntjens volgend jaar in je selectie wilt? De lamme en de blinde, al kunnen we nog discussiëren wie wat is...

0   0  
D'n Klaagmuur

@Gilze: ik weet niet hoeveel voetbal jij kijkt, maar Ralf heeft laatst in zijn eentje een hele wedstrijd doen kantelen met VVV tegen De Graafschap. Wat hij daar liet zien heb ik nog niet 1 NAC speler dit jaar zien doen wat daar ook maar een beetje bij in de buurt kwam. Seuntjens werd Man of the Match en door alle media bewierookt. Waarschijnlijk heb je de hele wedstrijd niet eens gezien.

Tegen clubs als Ajax en PSV zal hij vast tekort komen, maar aangezien we volgend jaar daar niet meer tegen spelen en tegen clubs met het niveau De Graafschap en lager gaan spelen kan je een balvaste sterke aanvallende middenvelder die tevens een goal kan maken als Seuntjens in de KK-Divisie maar wat goed gebruiken.

0   0  
Bundy geeren noord

Goed argument is henkie:hij kan geen poot voetballen. Balletje erin tikken kan iedereen.

0   0  
Bruske

Wat een carriere heeft die jongen he, overal mislukt

0   0  
Sia

Ik zou hem nog terughalen ook. Zeker in de Eerste Divisie komt hij tot zijn recht, dat heeft hij bij Eindhoven wel aangetoond.

En ja, ik weet dat velen me voor gek zullen verklaren.

0   0  
ome cor

Halen !
Al is het maar omdat zijn transfer geld nooit ontvangen is.
Nu kunnen we m nog een keer verkopen.
Alleen krijgt meneer Vloet dan wel een prestatie contractje, hè ?

0   0  
Daan

Rai, is klaar met voetballen . Geen mentaliteit en is met totaal andere zaken bezig .
Jammer maar helaas !

0   0  
Henkie

Bundy als het zo makkelijk is om zoveel te scoren als middenvelder, waarom zijn er dan maar weinig die ongeveer 2 op 5 lopen (23/57)?

Lekker hoor een middenvelder waarvan je voor het seizoen begint al weet dat die er waarschijnlijk meer dan 10 in legt in de KKD.

0   0  
10Diego

@breda loyal, was dat ter correctie van het werk van onze TD die zich vanaf begin dit jaar alleen nog met de jeugd van STVV mocht bemoeien?

0   0  
Bundy Geeren Noord

Henkie volgens mij had hij maar 4 doelpunten en 1 assists over seizoen 2017?2018.

0   0  
Badeend

Deze jongen is óf ongeschikt voor betaald voetbal (kwaliteit, mentaliteit en drive) óf teveel en te weinig met zichzelf bezig.

Nooit terughalen.

Laad alle berichten na dit bericht in