Overal waar we komen

Ook NAC bevestigt: Lundqvist voor vier jaar naar FC Groningen - Update

FC Groningen heeft zojuist de komst van Ramon Pascal Lundqvist bevestigd. De Zweedse middenvelder tekende in januari een contract voor 2.5 jaar, maar vertrekt al na een half seizoen bij NAC.
Het inmiddels opgeheven Technisch Hart haalde Lundqvist naar Breda. PSV werkte mee aan een transfervrij vertrek van de Zweed, waardoor NAC in staat was de creatieveling gratis in te lijven. Naar verluidt ontvangt NAC zo'n 150.000 euro. Update Ook NAC heeft de transfer van Ramon Pascal Lundqvist inmiddels bevestigd. De club meldt op haar website dat de Zweed voor vier jaar heeft getekend in het Hoge Noorden.

Bron: B-Side Rats, FC Groningen, NAC

Vorig bericht
'Lundqvist levert slechts 150.000 euro op' 81 reacties
Volgend bericht
Olij tekent contract bij NAC 95 reacties
Terug naar overzicht
95 Reacties
0    
HupNAC1996

Heel erg zonde, maar niet onverwachts. 150k is veel te weinig natuurlijk maar zonder clausule was hij nooit gekomen waarschijnlijk. Wel lekker snel verdiend in ieder geval. En weer wat geld voor eventuele vervangers. Hup NAC!

0    
JohanB

Top bedrag! Goede directeuren hebben wij binnen gehaald zeg! Eerst dat later presenteren van de trainer en nu dit. Jammer genoeg van een week geleden mijn seizoenskaart verlengd. Had er nog wel zon vertrouwen in!

0    
Joop Klepzeiker

Was op zeker een meerwaarde geweest in de KKD. Niet vreemd dat een club als Groningen dit ook opgevallen is. Is in december terechtgekomen in een elftal wat uit hansworsten en eenlingen bestond. Kiest nu voor een verblijf in de Eredivisie. Als je eerlijk bent, kun je hem dat niet kwalijk nemen. Jammer is het wel. Door naar de volgende. Verder valt te hopen dat Kali in z'n rugzak zit, dat zou moeten passen.

Next.

0    
Tombola Breda

Als ik Lundqvist was geweest zou ik een clausule in het contract laten opnemen waarbij je jezelf uitsluit voor dit soort stumperige filmpjes...

0    
Steefl

Je kan wel roepen: " zonder clausule komt zo'n jongen niet."
Maar feit is dat NAC voor een club van onze omvang echt het aller aller allerslechtste trackrecord heeft qua transfers en clausules.
Blijkbaar wordt alleen NAC beperkt door dit soort afwegingen.
Kut gewoon.

Hup NAC.

0    
nacman

@johanB
ja zij zitten met de erfenis uit het verleden die geruimd moet worden.
in ieder geval 150.000 euro plus salarisruimte das toch positief en dat kan je weer aan een andere speler besteden.

0    
Steefl

@nacman. Min het gedeelte voor psv end e zaakwaarnemer. Blijft na belasting 50K over.

0    
LarsW

Vergeet niet dat NAC zeventiende stond toen we de winterstop ingingen. Degradatie was een heel realistisch scenario, logisch dat Lundqvist graag een clausule in zijn contract wilde. Deze jongen had hier anders nooit gevoetbald.

Als hij in de KKD wilde spelen, dan was hij wel bij Jong PSV gebleven. Lundqvist was onhoudbaar, fijn dat we in ieder geval wat verdienen aan hem. Dit geld kan gestoken worden in nieuwe aanwinsten.

0    
Breda-Loyal

Degene die de huidige directeuren wat verwijten van de opkomst van de transfer wil ik vriendelijk verwijzen naar de GGD voor een onderzoek

Of heeft Tom vermomd in het technisch hart gezeten met een Pierre pruik ?

Schij uit...

Hup NAC !

0    
Joepel

Weer een echte NACcer weg! Oh wacht...

0    
van Flieger

Lundqvist was er helemaal niet bij in la Manga, laat staan in december erbij gekomen. Weer van die mafkezen die maar wat lopen te liegen op deze site. Bah.

0    
Cees

Nacman,

NAC zal, als men op dezelfde weg doorgaat, waar het op lijkt, altijd met een erfenis blijven zitten, waar jij op doelt. Als men het roer niet radicaal omgooit, blijft het knutselen. Sommigen denken mogelijk ander, maar leg dan meteen uit waar dat op is gebaseerd? Ik zie geen aanknopingspunten.

0    
van Flieger

Lars - waar komt toch die wetenschap en stellige overtuiging vandaan dat hij anders nooit naar NAC was gekomen ? Dat werd toen namelijk helemaal niet gezegd. Mooie club, supporters etc etc...

0    
Schakel

De laatste wedstrijden onder Brood zeer matig aan de bal en te lam om vuile meters op te knappen... 150.000 voor een speler die nooit 110% inzet heeft getoond in de wedstrijden dat het moest is een prima deal!

0    
LarsW

@van Flieger

Natuurlijk zegt zo'n jongen dat niet bij zijn presentatie. Ik heb nog nooit iemand bij aankomst horen zeggen 'zonder de clausule in mijn contract was ik hier niet komen voetballen'.

Lundqvist komt uit de jeugdopleiding van PSV en heeft daar pech gehad met blessures. Hij had meerdere opties en wist dat hij zich in de kijker kon spelen bij NAC. Bij handhaving was er niets aan de hand, bij degradatie wilde hij graag in de Eredivisie aan de slag blijven. Dat is zijn goedrecht.

Begrijp me niet verkeerd, ik vind het ook jammer dat hij weg is. Als dit klaarblijkelijk het maximaal haalbare was, dan is dat zo. NAC heeft in ieder geval weer wat extra geld om mee te werken.

0    
Stino

Als er in zijn contract echt 150.000 euro stond, dan heb je het goed gedaan. Voor hetzelfde geld had tie nog een jaar de pannen van het dak gespeeld en zou hij volgend jaar voor 150.000 euro naar pak hem beet groningen zijn gegaan. Dan had je iedereen moeten horen....

0    
Otjes

De feiten Lunqvist was te licht, niet efficient, kan niet samen met Ilic spelen en z'n vrije trappen/ corners waren gewoon ruk. Hier mist Nac helemaal niets aan.

Alle spelers contracten hebben een slalaris korting bij degradatie. Asl je dan in de winterstop nieuwe spelers haalt is het meer dan normaal dat ze een verlaagde exit clausule hebben. Beeld je in dat Nac een te hoge vergoeding vraagt dan speel je voor -xx% salaris in de KKD.

Nix slecht beleid, juist goed beleid. Sowieso 150K voor een matige speler na 5 maanden geeft lucht.

Nu de rest nog....opzouten...(op een paar na)

0    
Otjes

Paar spelfouten - sorry

0    
Rubenac

Doei ,blonde pis vlek.
Vanaf het moment dat hij zijn haar blondeerde en op het veld liep als een vedette, kots ik
Hem al uit.

0    
Braze

Hoe zit het met de opruiming van de echte sukkels en wanneer komen er nieuwe talentvolle jongens in de plaats?

Is er nieuws over een fatsoenlijke trainer? = met kwaliteit om minstens aantrekkelijk voetbal te laten spelen en liefst weer promoberen.

Is er al een nieuwe HOOFDSPONSOR?

Ik wil wel een idee hebben wat ik volgend seizoen voor mij centen krijg

0    
@flieger

Ik kan me nog ene Eric Falkenburg herinneren......

0    
Tram

Heel erg jammer want had het verschil kunnen maken in de KKD.

0    
Frapizio

Waar heb ik de afgelopen minuut nou naar zitten kijken?

0    
Baosje

het mag voor Groningen ook geen cent teveel kosten he ...

een schijntje betaald van €150.000, = voor deze natnek .... en dan kan er nog geeneens een auto van af ?

wat een boerenschijtclub ....

0    
Jf

Geen bijzondere speler. Heeft zeker het talent maar mist naar mijn mening mentaliteit.
Had veel van hem verwacht maar viel me eerlijk gezegd tegen. Zijn houding was laks en zijn vrije trappen waren meer slecht dan goed.

Succes bij Groningen.

Ik hoop wel op nieuws van ons vlak.

0    
Bredaastrots

NAC heeft weer zo'n type Smulders in huis genomen, afspraak na het weekend trainer bekend het is weer weekend nog niets, de beste speler veel passie en inzet weg. Een jeugd speler r schouten nou daar gaan we kampioen mee worden. Dus niet. Een als het waar is een Belgiesche jeugd speler van club Brugge nou nou goed hoor. Er zullen wel meer van die tweede keus Belgen richting Breda komen. We zakken met deze TD verder de stront in. Geen sponsor, geen stadion. Minder seizoen kaarten, we gaan weer genieten seizoen 2019 - 2020

0    
Arie

Hahahahah dat filmpje, allememaggies wat tenenkrommend. Ik zou weer terug de trein in springen en vriendelijk bedanken.

0    
Toontje

Omdat NAC al jaren niks te makken heeft qua geld, kunnen die gasten eisen wat ze willen tegenwoordig. En uiteraard hebben die spelers gelijk en voor NAC zal het voorlopig blijven...ja of nee anders ga ik ergens anders naar toe.

0    
Baosje

Lundqvist is op TIENERREIS , hahahaha

0    
Baosje

herstel TIENERTOUR

0    
Mario

Denk dat Brood de trainer blijft.
Snoei wordt trainer van De Graafschap.

0    
Gjoewie

Ze hebben bij die club ook een keeper die als ie wat biertjes op heeft na de wedstrijd met de trein terug naar huis gaat. Tot ie een keer geen kaartje had gekocht en hommeles kreeg met de conducteur…
Altijd lachen met die gasten.

0    
Dutchbird

Die lapswans van een TD heeft maanden gehad om dit te voorkomen door Lundqvist belangrijk te maken en het contract waar nodig open te breken. Hoe vaak mag die prutser nog bewijzen dat hij beter is dan Smulders? Tot op heden is hem dat niet gelukt en als je zijn daadwerkelijke kennis en ervaring beoordeelt mag je er ook helemaal niets van verwachten. We lieten Smulders NAC kapot maken, we laten vdA NAC onherstelbaar beschadigen onder het deskundige toezicht van Eisenga en Edelenbos.

Onze club gaat naar de kloten en wij staan erbij en kijken er naar.

0    
Kopspion

Ach ja, we hebben alleen nog maar een (hoofd)sponsor, een trainer/coach en een paar fatsoenlijke voetballers en keeper(s) nodig.....
Tijd zat ???

0    
Da Pope

@Dutchbird

Wat had Van den Abbeele moeten doen dan?

TvdA: "Zeg, Ramon Pascal, die gelimiteerde transfersom hè? Die zint mij niks. Allez, teken eens een nieuw contract. Zo een zonder negatieve voorwaarden voor ons."
RPL: "Ja maar, dan speel ik óf KKD óf clubs moeten een godsvermogen betalen. Dan kan ik de Eredivisie volgend jaar wel vergeten. Waarom zou ik dat doen?!"
TvdA: "Dat zou ik ook niet doen, maar anders wordt Dutchbird boos."

Waarom zou Lundqvist dat in hemelsnaam doen? Zijn carrière frustreren om NAC te helpen.

0    
Dino Zoff

@Kopspion,
Wellicht heeft het nieuwe management nog een "how to run NAC"-handleiding gevonden, geschreven door J.Goetzee en H.Smulders.
1e hoofdstuk gaat puur over op welk strand je met je vette kop/pens het beste kunt gaan liggen tijdens de periode Mei-Augustus.


Enfin, NAC en (gelimiteerde) transfersommen, het zal nooit een gelukkige combinatie worden. Is het geld van Vloet al binnen? Zijn Kali en Kastaneer al gesleten?

0    
F3

Als mensen dit gaan lopen verklaren dan zijn jullie ook de weg kwijt. Als eredivisie club een speler willen contracteren van een kkd team en dan een clausule toestaan ??? Daar had je als nac niet aan mee moeten werken en er simelweg van af moeten zien. Op dat moment is het graag of niet. Nu ben je weer t lachertje, en om de evt 150.000 pleuro netjes te vinden??? We hebben t over een speler net een doirlopend contract!!! Met potentie om er geld aan te verdienen in de toekomst, prutsers zijn het.

0    
Sjef de gevulde koek

Speelde ook gewoon slecht de laatste weken. En geloof me illic op die plek is een klasse beter. Ik heb hier totaal geen probleem mee.

0    
Schrikbarend

Komt er nog wat deze kant uit in plaats van over 2 weken met alleen jeugdspelers op het veld lijkt me nu wel eens verstandig met een goeie start

0    
Dutchbird

@Da Pope
Ik ben blij dat jij geen TD bent. vdA had mogelijkheden te over voor creatieve oplossingen om die jongen te behouden vanuit een win-win situatie. Maar ga maar lekker achter die Belg staan, spreek je in de winterstop wel weer.

0    
Da Pope

@Dutchbird

Je gaat volledig voorbij aan het feit dat Lundqvist niet wilde blijven. Als Lundqvist komend jaar bij NAC had willen spelen, had hij gewoon bij NAC gespeeld. Ongeacht welke clausule.

Dit heeft niets met 'die Belg' steunen te maken. Jouw kritiek op Van den Abbeele slaat in dit geval gewoon nergens op.

0    
Michel

God kolere wat een introfilmpje: zo had ik ook wel aan kunnen komen op Groningen CS...toch niet de Groningse ‘star signing’?

Succes dan maar!

0    
Geelzwartwit

Hopelijk nemen ze een doorverkoop percentage clausule op richting groningen en vooral de stappen daarna.

Niet zo erg dat hij weg is. Die ruimt baan voor een topper van City op die positie

0    
PALM

Ik heb nu al spijt dat Ik mijn seizoenskaart na 55 jaar weer hebt verlengd. Wat een bestuur en technisch directeur, wordt nooit meer wat.

0    
NAC de Parel

Mensen die nu al klagen over de nieuwe AD en TD kan ik echt niet begrijpen..

Klagen over een transfer van Lundqvist, speler die weg wil én een clausule heeft. En we leggen de fout bij Van Den Abbeele..

Waar blijven die nieuwe spelers? Feit blijft dat we na deze transfer nog steeds maar liefst 22 (!) contractspelers hebben. Van Den Abbeele gaf op de forumavond al aan. Er moeten eerst spelers vertrekken, voordat er nieuwe kunnen komen. Je kan immers geen geld uitgeven dat je niet hebt! Maar de fout ligt zeker bij Van Den Abbeele, want ja, zo zijn NAC supporters nou eenmaal. Meteen klagen over alles. De druk bij NAC is niet voor niets zo hoog bij elke Directie én spelers..

0    
Ivo

Precies da Pope.

Lundqvist wilde weg, FC Groningen is op dit moment een stapje omhoog. NAC ontvangt een transfersom conform het contract.

Ik snap al het gezeik niet.

Tom vd A kan op zoek naar een nieuwe nr. 10. Op zich niet verkeerd, want ik vond Lundqvist de eerste wedstrijden nog wel oké, maar daarna zakte hij ook in. Ongemotiveerde spelers hebben we niks aan.

0    
076

Dutchbird gelooft in sprookjes. Staat op het punt om een paar miljoen onder de supporters op te halen. Moet alleen wel zelf nog even sparen om mee te doen.

0    
maikolg

Ik begrijp de mensen niet die zeggen: 'mooi daarvoor hebben we Ilic', met die instelling gaan we nooit een sterke eigen basis XI creëren...

0    
Pietjebel

Toch maar terug schakelen naar die nummer 10 die hier voor een gesloten deur heeft gestaan en na een gesprek van 10 min weer kon vertrekken omdat hij te traag was

Denk dat die seuntjes van waarde kan zijn voor dit nieuwe nac

0    
Ivo

Het is 7 juni, spelers zijn nog op vakantie en kijken op dit moment nog naar wat hun opties zijn.
Alleen spelers die heel graag wegwillen (zoals Rosheuvel en Lundqvist) of een gunstig aanbod krijgen wat ze niet af kunnen slaan doen nu al zaken.

Vanaf eind juni komt het allemaal pas echt op gang.

Het trainerscarrousel is iets anders, NAC moet nu echt snel de technische staf rondkrijgen, zodat zij mee kunnen denken over de selectie.

0    
Jimgoose

Ze hebben wel lef bij Groningen: de laatste keer dat daar een speler de trein nam eindigde die in de bajes.

0    
Breda1965

Fuck huurlingen

0    
driekus

Hij wist al van te voren dat NAC zou degraderen, vandaar die clausule een beetje beleid had dit niet gedaan en zoveel heeft hij nu niet bijgedragen. Ja degraderen.

0    
Breda1965

Fuck wintertransfers

0    
GeelZwartHart

Slechte zaak. Begon heel goed bij NAC.

0    
Tinus Breda

Nac legt 23 jarige doelman vast van top Oss.

0    
Beest

@dutchbird

Wat een ontzettend sneu en zielig ventje ben je toch.
Iedereen loop je af te zeiken en je heb er echt de ballen verstand van!


Krijg je thuis geen aandacht ? Negatieve aandacht is ook aandacht he.

0    
Belgische Naccer

Godverdomme. De enige fatsoenlijke speler die we hebben....

En dan voor een habbekrats...

EN BEDANK PIERRE VAN HOOIJDONK en consorten!

Ik kijk hier iedere dag of 1 van de volgende spelers al vertrokken is:

ALLOUCHI, KORTE, KALI, KASTANEER, ANHOLT

En wat krijg ik? Lundqvist godverdomme, samen met Leigh de enige 2 spelers die mogen blijven van mij.

KUT NAC. Wat een amateurisme

0    
ibio

Aangezien Da Pope 1 van de grootste "ik geloof in het 5 jaren plan van Smullie" aanhangers was, neem ik hem niet meer zo serieus op technisch gebied.

Wel is hij een prima interviewer, dat dan weer wel ..

0    
MickJ

@ Pietjebel
ONBEGRIJPELIJK dat men Seuntjes
in het gat van de deur laten lopen .
Ik zou dat van de TD wel eens uitgelegd
willen hebben .
En niet van de duimpjes .

0    
Fan uit Zevenbergen

Olij 2 jaar nac keeper

0    
Breda1965

Ach,over iets meer dan 2 weken begint de 1e training.Ik denk dat het nog erger gaat worden dan afgelopen seizoen,en de meerderheid hier vindt het allemaal maar normaal.We hebben gewoon een leiding van NIKS.Mijn bloed kookt nog steeds.

0    
ibio

Beste mensen,

1 tip, de td is de belangrijkste man in de bvo NAC.
Kijk hier dan ook altijd kritisch naar.
Natuurlijk verdient iedereen een eerlijke kans, maar Tommie komt op mij nou niet zo professioneel over.

0    
Dun Diëe

Zie net op Instagram dat Olij heeft getekend!

0    
Beest

Olij is binnen

0    
Dun Diëe

@Ibio, met het 5-jarenplan van Smulders was helemaal niets mis. Het plan voor seizoen '18-19 bleek niet te kloppen. Maar zijn langetermijnvisie paste prima bij waar de club er op dat moment voor stond, na alle ellende van voorgaande jaren.

Overigens mag je best kritisch naar de TM kijken, maar is er op dit moment nog helemaal niks over te zeggen.

0    
Kipiani

Met deze opbrengst van de exPSV er, kunnen we net de declaratie van mevrouw Edelenbos voor het tweede kwartaal 2019 betalen.

0    
Crouch

Een leuk erfstuk. Doet Groningen goed. De enige speler die ik graag in de basis had willen zien volgend jaar. Dat “alles vanaf 0 opbouwen” is nu wel erg realiteit geworden. Laten we hopen dat de leiding ook de tijd krijgt op iets op te bouwen. Anders heb je dit gezeik ieder jaar..

0    
scheppioni

Nog geen duidelijkheid trainer vind ik een kwalijker zaak ! Dag lundqvist, ik heb liever Ilic !!

0    
Rudó

Nac speelt weliswaar in de KKD vanaf komend seizoen, maar het beleid de laatste jaren is meer van het niveau zondagamateurs Swaziland. De hondstrouwe supporters verdienen echt beter dan dit. En toch staan we er allemaal straks weer. In de stromende regen tegen Telstar.

0    
Becherovka

Ik heb TvA gemaild. Voortaan alles even toetsen bij Dutchbird. Hopelijk halen we door deze tip over 2 jaar Champions League voetbal. Onder de leiding van tipgever Dutchbird stijgt NAC naar grote hoogte.

0    
RV

Baal er enorm van.
In een goed draaiend elftal maakt hij in de Keuken Kampioen Divisie een goal of 10-12 minstens. Als hij beter gemaakt kan worden maakt hij er 15-20.

Apart dat mensen dan reageren alsof we hem als kiespijn kunnen missen. Zie maar eens een vervanger te halen met gelijkwaardig niveau die er direct staat. Groningen haalt hem niet voor niets.

Ilic zou het gat eventueel wel op kunnen vullen maar ook alleen als hij belangrijk wordt gemaakt en vanaf 1 Juli aan de aftrap verschijnt. Uit het netwerk van de huidige TD een gelijkwaardige vervanger halen?

Ik hoop het zo hard maar vrees oprecht met grote vrezen.

0    
henk

@Dutchbird
Lundqvist wilt Eredivisie spelen en niet terug naar de KKD. Welke oplossing zou NAC daarvoor kunnen bieden? Er zijn mogelijkheden te over volgens jou, sommige zelfs creatief, dus dat het zal voor jou een eenvoudige excercitie zijn om er één te noemen.

0    
Los Pollos Hermanos

Mooi filmpje. Lekker met de Skoda taxi naar het stadion. Wat een treurnis. Hier werk je als professional voetballer toch niet aan mee zeg. Lachwekkend.

Blij dat hij weg is. Dit soort clowns passen totaal niet bij NAC.

0    
Breda

@Dutchbird

Omroep Brabant:

Lundqvist vertrekt bij #NAC en gaat naar FC Groningen. De Zweedse middenvelder vertrekt voor een habbekrats (naar verluidt €150.000) iets waar td Van den Abbeele 'not amused' mee was. 'Maar hij had een clausule met afgesproken transfersom bij degradatie' #nacpraat #ob

Maar jij verwijt TvdA dit? Dat slaat nergens op.

0    
Puckstra

Fc grunn degradeert volgens seizoen

0    
De muzikant

@Dun Diëe: alles wat Smulders deed was fout, vanaf dag één! Geen enkel excuus of bescherming voor die look-a-like van koko petalo. Heb altijd gezegd dat die vetkwab NAC maar de rand van de afgrond zou brengen...... het resultaat is bekend.

0    
Ert

Ik snap niet dat mensen afgeven over de huidige TD en AD. Wie heeft die kutclausule erin gezet?! Zij niet!

En overigens; De heren ‘kenners’ die 5 spelers hebben gehaald in de winterstop, hebben maar 1 ding gedaan: Door het salaris van die 5 heren hebben we meer kosten gemaakt dan wat het heeft opgeleverd. Ook Ramon was geen versterking, op af en toe erin rammen. Maar met leider(s) in het veld had er misschien wel iets in gezeten.

Succes Ramon!

0    
Spionkop

Had meer van hem verwacht, ik denk dat die te kort komt voor de ere. Snel verdiend dit geld.

0    
Voorwaarts

Iedereen die zegt we hebben ilic snapt het niet.
Ilic is van City en dit of volgend jaar dus weer gevlogen, Lundqvist was van NAC.

Natuurlijk was hij nog niet 100% de beste speler, het is een ruwe diamant die zo betere en mindere momenten heeft. Hij was echter wel een van de weinige die nog kon groeien.

Ronduit kut dit, hier had je op kunnen bouwen.
Geef hem wel groot gelijk, gaat nieteens alleen voor het geld. Ook voor een betere competitie, opleiding, faciliteiten en club. Het stadion is alleen half leeg en zn huis zakt misschien weg.

0    
Ouwe Spionkop

Jammer. Zag hem als een van de weinigen graaf spelen.
Dat we niet meer kunnen concurreren met clubje als FC Groningen doet pijn.

0    
Chris W.M.

Als vervanger van Lundqvist zou ik nu toch maar eens Huseyin Dogan gaan bellen. Vorig jaar 21 goals bij Top Oss als tweede spits maar is van origine aanvallende middenvelder, en nu zonder contract.

Ben alleen bang dag hij in de categorie spelers valt van jongens met een vetpercentage hoger dan 10% waar TvdA een hekel aan heeft.

0    
Voorwaarts

@chris w.m.

Ik vind het goed dat TvdA principes aanhoudt, vetpercentage kan zeer zeker een maatstaf zijn voor de mentale en sportieve beperkingen van een speler.
Ik vind het oprecht niet erg om naast een goede speler te grijpen door zo'n principe aan te houden, omdat je er genoeg miskopen door filtert.
NAC heeft geen "sterren" nodig, NAC heeft 11+ redelijk tot goede spelers die een team kunnen vormen nodig.

Daarnaast was de grens volgens mij ook geen 10% dus praat je in deze denk ik iets te negatief.

0    
Dutchbird

@Da Pope
Wat moet je doen as iemand weg wil waarvan je hoopt dat hij blijft? Zo aantrekkelijk maken dat hij kiest om te blijven. Denk aan hoger salaris, transfervrij na een seizoen, centrale rol in de selectie, faciliteiten van een speciale sponsor etc. Vaak een combinatie van factoren.

Lundqvist kan een belangrijke rol spelen in de doelstelling van de twee directeurtjes, dan moet je er echt alles aan doen om hem binnen te houden. Of je gebruikt de situatie om Ralf Seuntjens alsnog binnen te halen want die onzin over die 3 voor zijn leeftijd is natuurlijk bullshit bij iemand die twee maanden geleden nog 29 was. Het zijn overigens dergelijke onzinnige uitspraken van den Tom die me zo enorm aan de competenties van deze Belg doen twijfelen.

Zoals ik al eerder heb gezegd: ik geloof niet in deze narcist die de plantjes mocht water geven van de Japanners bij Sint Truiden en dat zelf heeft opgeblazen tot technisch verantwoordelijk manager. Ik voorspel dat hij nog meer schade gaat aanrichten dan zijn voorganger Smulders.

0    
Vreven SOS

Ik snap de teleurstelling niet. Wat heeft Lundqvist naast een aantal mooie kapbewegingen en enkele gevaarlijke indraaiende vrije trappen laten zien in het shirt van NAC? Juist, 150.000 in het laatje en doorselecteren

0    
ome cor

Sommige mensen hier........
Ptfff

0    
Korneev

@ RubenNac

Jij bent echt wreed ouwe.. gelukklig zien we elkaar volgend jaar weer in de gracht maat!!

0    
Nachoreca1

Lekker laten gaan joh. Werd er nou niet dol enthousiast van hoor... drie leuke acties en voor de rest een doodloper en geen scorend vermogen. Wel wrang dat onze mede degradatie kandidaat in de winterstop... toen en nu laat zien wat beleid en doorpakken is. Daar zijn we echt losers met de hoodleteer L in hoor... man man...

0    
Cees

NAC zit in de volle breedte in een bedenkelijke vicieuze cirkel.

Ook Pierre van Hooijdonk en consorten maakten daar tijdens de winterstop deel van uit. Zij kregen de pinpas van de club zomaar mee en mochten voor zo ongeveer 600.000 euro eventjes gaan shoppen. Nou het resultaat daarvan, dat behoeft, denk ik geen nadere toelichting.

Euh laat er geen misverstand over bestaan, een enorme blunder (opnieuw) van de verantwoordelijke bij NAC, om dat hun “eventjes” tussendoor te laten doen. In het geval Lundqvist, maak je mij niet wijs, dat daar niet een betere constructie uit behaald had kunnen worden.

Je mag aannemen dat de “juiste” mensen kunnen beoordelen, “hè die Lundqvist heeft wat extra,s, daar moeten wij tactvol over onderhandelen, want die kan wel eens tussen de 500.000 en 1 miljoen waard gaan worden.

Dus zo mogen we nu wel stellen, had men beter dat mandje met een- of twee koekenbakkers van de in totaal nog vier laten vallen. Ook dat “moet” je kunnen inschatten, dat het koekenbakkers zijn. Dan had men Lundqvist een veel beter voorstel kunnen doen, en mogelijk, niet hè-le-maal zeker uiteraard, maar voor later aantrekkelijkere voorwaarden kunnen binnenhalen. Had gekund toch?

Onbegrijpelijk blijft het voor mij dat deze koekenbakkers zomaar het fiat van de club kregen, om hoppa, we zien het wel jongens.

Waar zijn desbetreffende personen inmiddels allemaal?

0    
Chris W.M.

@Voorwaarts

Gedeeltelijk eens. Het geeft in een bepaalde mate de fitheid van een speler aan. Alleen heb je er ook spelers bij die nu eenmaal wat gezetter zijn, wat dan weer niks zegt over hun eetpatroon of bereidheid tot hard werken.

Zo’n Dogan zat op een dood spoor in zijn carrière, was bereid een stapje terug te doen, heeft bij Top Oss laten zien dat het een vechter is en heeft door te knokken en hard te werken de weg naar boven weer gevonden. Met als resultaat 21 doelpunten en 5 assist. Bij Top Oss. Zo’n karakter spreekt mij meer aan dan of hij wel onder de 10% vetgehalte zit...

0    
Van "taajlaand

Eens met Cees.
Dat hele "technisch hart" was één grote klucht, wat énorm veel geld heeft gekost, en nog.....
Zeker je laatste zin slaat de spijker op de kop.
Zie v Hooijdonk nog steeds bedenkend en ontwijkend kijken als er bij Studio voetbal naar de NAC situatie gevraagd werd.
V der Gaag, had op dat moment al lang geen zin meer in NAC.
En hoe veel Gillissen toen nog met NAC bezig was zullen we nooit weten.

Maar, we hebben nu een bestuur, wat direct laat zien met een frisse wind en voetbaltechnisch fanatisme NAC weer boven water te krijgen.
Er wordt volle bak reclame gemaakt voor de (nieuwe) seizoenskaarthouders en SPONSOREN, "want als je komend seizoen niet naar NAC gaat, kun je je mooiste tijd van je leven wel vergeten".
"Het zal best wel weer eens een feest kunnen gaan worden op de grote markt volgen jaar, en alle spelers die dat bereikt hebben, inclusief de trainer die ons deed verbazen hoe snel NAC weer kon terug keren met leuk voetbal, wordt tot diep in de nacht op handen gedragen door Breda".

Dus snel zijn met verlengen, want dit wil niemand missen denk...je hebt nog maar drie dagen!

Het voelt momenteel voor mij alsof er volgende week een prachtig pretpakk wordt geopend, waar volle bak reclame voor gemaakt is, en er nog aan geen achtbaan gebouwt wordt.

Hup NAC!

0    
Erpelboer

En hoorde van een sponsor afgelopen week dat de meeste sponsors gewoon verlengd hebben hoor!
Hij had dat overzicht gezien met sponsorlijst dus.....

Stelletje zeikers hier

Erpelboer

0    
Heksenketel

Dit voelt niet goed, maar we moeten toch opnieuw beginnen. Hup NAC!

0    
Real Robert

Die Lundqvist was net zo goed als een aantal anderen een van de verzakers, met zijn geverfde haren,

aanstellerige vedette-neigingen.

We zullen wel nooit weten op welk moment spelers als hij, Tevrede, Rosheuvel al in contact waren met hun

toekomstige werkgevers. De inzet en beleving waren vooral in de 2e seisoenshelft dramatisch..

Over Van der Gaag en zijn Ajax-contactten komen we dat nog wel te weten

0    
K. v.d.Bijl

Kosten Zweedse “versterking in winterstop”: vergoeding PSV € 55.000; makelaarskosten € 30.000; salaris+verzekering e.d. € 70.000. Dus leggen we maar € 5000 erop toe! Goed werk! Tweede wijze besluit: Seuntjes niet halen! Echte clubman, goed niveau, veel inzet: ben je in de winterstop weer kwijt aan Stillem 2 of de Rooms Katholieke Ceukenkastjes uit Wollik! Misschien hebben we vóór 1 oktober een nieuwe trainer die in de winterstop kan worden ontslagen omdat er geen redelijk elftal kan worden samengesteld....
Hopelijk ben ik te somber.....

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja