Wij gaan niet opzij

Geen aanbieding voor Seuntjens

Ralf Seuntjens zal niet de nieuwe aanvalsleider van NAC worden. Technisch directeur Tom van den Abbeele heeft het management van de spits laten weten dat de club hem geen aanbieding zal doen. Dat meldt BN DeStem vanochtend.
Seuntjens zoekt na zijn vertrek bij VVV een nieuwe club en hoopte, dat NAC zijn volgende bestemming zou worden. Als geboren Bredanaar en NAC-supporter zag hij een transfer naar de Parel van het Zuiden wel zitten. Er was ook contact tussen club en speler, maar tot een aanbieding komt het dus niet. Van den Abbeele heeft andere plannen met zijn elftal en ziet geen brood in Seuntjens.

Bron: B-Side Rats, BN DeStem

Vorig bericht
BSRetro: 2009, een zomer-NAC-droom (IV) 10 reacties
Volgend bericht
Voltallige Raad van Commissarissen stapt op 130 reacties
Terug naar overzicht
137 Reacties
0    
Grizzlyman

Het wordt een bijzonder rustige training de eerste keer denk ik....

0    
Ele

Een klein beetje Breda in Breda is teveel gevraagd

0    
vanbins

Ervaren, Nac supporter, Noad, zeker een toegevoegde waarde in de KKD....
Ik hoop dat als je iemand met zo'n staat van dienst laat lopen, je er wel iets heel goed tegenover moet zetten.

0    
F4

Ziet geen Brood in Seuntjens, leuke woordspeling. Maar Ruud zag het wel in Seuntjens zitten. Daar wringt gelijk de schoen. Verwacht niet dat Ruud en Tom op één lijn zitten.

0    
Babosje

Dus onze Tom heeft al een andere superspits op het oog?

0    
Ivo

@F4
Ik verwacht ook niet dat Ruud terugkomt. Hier valt geen eer aan te behalen.
Het is in alle opzichten een bende.
Ik zie het heel somber in. Bestuurlijk is het een zooi, er is nog geen trainer en een technisch manager zonder trackrecord en een vage nevenfunctie.

Met de selectie die we nu hebben gaan we het linkerrijtje niet eens halen.
Roda JC scenario. Alleen hun geldschieter zit in de bak, die hebben nog een excuus.

0    
DeRechter

Een Bredase jongen met hart voor de club, ervaring in zowel eerste als eredivisie en weet hoe het is om te strijden voor promotie.

Waarom zouden we die willen hebben?

ZUCHT.

0    
Mul

Ik wens beide heren een plezierige forumavond toe.
Die liggen wel een nachtje wakker na vanavond.

0    
Peer11

Mooi, zeer goed nieuws. Heeft niet het benodigde niveau om NAC naar een hoger level te tillen. Er moet een kampioenselftal worden samengesteld, dat met een paar aanvullingen ook in de eredivisie mee kan. Heeft bij vvv laten zien dat hij het niet meer kan belopen en was daar dan ook terecht zn basisplaats kwijt.

0    
GB

Mag de nieuwe TD vanavond wel n heel goed verhaal hebben verdomme. Neem aan dat hij goed onder vuur wordt genomen. Heel belangrijk, waarom niet? Kan me geen goed argument voorstellen eerlijk gezegd!

0    
BATI

Dit zou op zich een goede zet zijn geweest om het vertrouwen in spelers dat bij velen helemaal is afgebrokkeld na dat drama van dit jaar weer een beetje hoop te geven. Een speler die publiekelijk aangeeft graag voor NAC te spelen. Dat heb ik er dit jaar maar weinig horen zeggen. En gezien zijn verleden lijkt het me ook een goede om erbij te hebben. Zeker gezien het feit dat we al jaren een ervaren man op het middenveld missen.

Maar als er betere alternatieven voor zijn dan ben ik erg benieuwd. Want in deze tijd van broodvoetballers zijn er voor veel spelers genoeg andere alternatieven.

0    
Jf

En weer overheerst gevoel boven ratio bij de gemiddde supporter. Niemand weet hier de reden en dan wordt deze man toch al neergezet als niet competent. De keeper waar nac mee bezig is bewijst het tegendeel. Dus wacht even af

0    
JohanB

Gelukkig, overschatte speler. Iedereen die roept dat hij moet komen, heeft geen verstand van voetbal!!

0    
GB

JF, je hebt op zich gelijk, heel belangrijk is of vanavond de TD dit goed kan onderbouwen en of men hem duidelijk kan maken dat wij als NAC supporters heel goed weten te beoordelen wat hij doet. Hij moet beseffen dat wij een plan verwachten en dat mocht hij genegen zijn in zijn eigen netwerk te zoeken, hij daar dan een heel goed verhaal bij moet hebben. Want nogmaals: liever 1 Seuntjens met.motivatie tot op het bot dan 3 technisch begaafdere spelers zonder, want motivatie en teamgeest brengt je veel veel verder. Zie RKC.

U zij gegroet!

0    
Overal

Ralf is geen hoogvlieger, maar wel iemand die de laatste jaren zijn sporen verdiend heeft in het Nederlandse betaald voetbal.

Die ruime ervaring, Bredanaar en juiste wedstrijdinstelling zag ik zelf wel toegevoegde waarde in. Maar ik word er niet op afgerekend dus het lijkt me dat onze nieuwe TD een beter plan heeft.

0    
Boxer

Wat een hoop Fliegers ineens op de site

0    
Diep Holland

Komt de forum-avond via bv omroep Brabant voor een breed publiek toegankelijk onder ogen ? Indien niet is dit - nu zeker ivm de landelijke OV staking - buitensluiten ! Het mag geen obscuur onverstaanbaar onderonsje worden !!!!!!
Volledige transparantie en dus volgbaar via media lijkt me meer dan een must.
Het Bsiderats media team kan het in ieder geval compleet opnemen! Met meer camera' s.

Sterkte daar in de ontmoetings-Arena. De 19.000 vaste supporters moeten dit direct kunnen volgen!!!!

0    
Nachoreca1

Houd op op over die seuntjens aub zeg. Zag hem spelen hier... man man... bij sab lopen er snellere , vaardigere spelers rond. Is toch niet de dynamische snelle middenvelder die we zoeken zeg. Boek dicht en verder.

0    
TpT

In plaats van aan te geven wat NIET in zijn plannen past, wil ik weleens horen welke kant hij dan WEL op wilt. Zijn toch alweer een paar maanden verder en los van een voorstel rondje heb ik nog niks van die man gehoord.

Of Seuntjens nu de verlosser is of niet, ik vind deze houding wel redelijk apart. We hebben op dit moment een stuk of 10 spelers onder contract die we liever kwijt dan rijk zijn. Ten opzichte van hun is Seuntjens een openbaring, maar wellicht komt dat ook omdat ik het trauma van dit seizoen en deze selectie nog niet heb verwerkt.

0    
Lamington

Tja...
Slim of niet? Een ervaren speler biedt zich aan maar de td die zich haast lijkt te verstoppen (loopt-ie nog met een NAC sjaaltje om de hele dag?) vind het niet goed genoeg. Dus:

A: top gezien, Seuntjens is passé
B: er is/zijn (een) andere pits(en) concreet op het oog
C: ik moet "het bedrijf van mijn vrouw bezighouden"
D: snap er geen kut van

Mooie poll. Komt u maarEn zou gisteren niet bekend worden wat Ruud Brood gaat doen (= niet blijven) ?

0    
Ouwe Spionkop

In eerste instantie was ik enthousiast toen ik hoorde dat Ralph graag naar NAC wilde komen.
Maar ik heb me er in verdiept en las dat het beste bij hem er wel af was.
Dus nu heb ik wel begrip voor de mensen die graag wat Bredaas bloed zien in het nieuwe NAC, maar ik had flink wat bedenkingen. Bovendien is het geen makkelijke jongen.
Maar goed vanavond kunnen we aan Tom rechtstreeks vragen waarom deze afwijzing.

0    
Ouwe Spionkop

Dus aan alle mensen hier. Kom vanavond en je kan je vragen meteen afvuren!

0    
guuske

ik heb zo'n vaag vermoeden dat onze directeurtje het einde van het seizoen niet gaat halen. Vooral wanneer hij vanavond open deuren in gaat trappen.

0    
Nacfem

Blij dat Seuntjens niet komt. 3 jaar geleden had ik hem graag gezien, maar nu zou hij voetbaltechnisch niet veel toevoegen hooguit als pinchhitter en om de club te duiden voor nieuwe spelers. En puur daarvoor zal hij te duur zijn voor ons.

0    
FVBreda

Een tip voor de medemens hier na vele beroerde maanden.

“Je aannames zijn de ramen naar je buitenwereld. Maak ze af toe schoon, anders komt het licht niet naar binnen.” – Alan Alda

0    
Sanseveria

Dit schept wel hoge verwachtingen voor de alternatieven die onze TD kennelijk in de pijplijn heeft zitten.

Ik onthoud me van een waarde oordeel totdat deze gepresenteerd zijn. Hopelijk wel zsm, want er moet een team van gesmeed worden. Wat bereid is voor elkaar door het vuur te gaan!

0    
TheBeek

Gelukkig. Die seuntjens is zo traag als dikke stront!

0    
since1912

Misschien liet Ralf tijdens de gesprekken al wel doorschemeren dat ze er financieel of qua contractsduur niet uit zouden komen. Zie hem graag komen, maar niet op elke voorwaarde.

0    
Realist

Geen Seuntjens, want tommeke ziet graag jonge, kleine technisch vaardige speulerkes met een kutmentaliteit uit de spelersstal van het bedrijf van vrouwlief. Grote sterke Afrikanen mag overigens wel.

0    
Willemf5

Dan moet onze bijbeunbelg wel met een heel goed alternatief komen...

0    
Vreven

We gaan dezelfde kant op als rbc Roosendaal ,gaat niet goed met nac, duurt zeker 5 jaar voor we terugkeren............. t gezeik is nu al begonnen

0    
Len

Balvaste en sterke speler, volgens mij kunnen we die wel gebruiken, want we hebben de laatste jaren natuurlijk al zo vaak 2 volwaardige spitsen gehad.... Begrijpt iemand nog iets van deze club?

0    
Rinus

ik keek al uit naar de eerste keer dat ralf seuntjes in het nac shirt te bewonderen zou zijn....de supporters willen ralf en de technische staf blijkbaar ook....en nu zegt die belgische frietbakker dat ze geen plaats voor ralf hebben..dat is de eerste grote teleurstelling en is het wachten op de volgende....

0    
Fanneke

Logisch. Als je verder wil. Past totaal niet in het plaatje. En dat gezeur over: hij is een Bredanaar, schei uit zeg. Als je verder wil tellen sentimenten niet.

0    
Sp1

Hoorde dat Felix Nmecha graag ingelijfd wil worden voor het middenmeld, onduidelijk is of hij er zelf oren naar heeft en of city hem een niveautje lager wil zetten.

Nmecha VS Seuntjes dan lijkt het me een logische verklaring dat ze Ralph niet contracteren.

Voorlopig zitten we nog met een lege kleedkamer.

0    
denhulk

KOOP MAAR EEN SEIZOENKAART JE WEET NIET WAAR JE NAAR GAAT KIJKEN

0    
Hont

Wie dan wel?
Of wordt het weer in de laatste minuut uit de categorie Muhren huren?

0    
Ice

De enige reden dat er door supporters geroepen word dat Seuntjes bij NAC moet komen voetballen, is sentiment! Hij komt uit Breda en wil zelf graag voor NAC spelen. Zo lopen er bij Boeimeer 200 rond die dat graag willen.

Seuntjes heeft zijn beste tijd gehad, heeft weinig spelinzicht, en is zo snel als dikke stront door een trechter. het is wel een aardige jongen, dat wel. Aardige jongens hebben we de afgelopen seizoenen genoeg gehad.

0    
N.O.A.D. FOREVER!

Ben benieuwd of onze Tom bij de nieuwe aandeelhouders in de smaak valt met dit soort acties.

0    
Los muchachos del Breda

Je weet natuurlijk niet welke eisen Seuntjens op tafel heeft gelegd. Dat was ook 1 van de redenen dat hij niet heeft verlengd bij VVV...

Ik ben hier niet rouwig om. Ik zie persoonlijk liever een jonge, gretige spits naar Breda komen zoals Dessers destijds. Iemand die knokt voor elke bal. Bij Seuntjens heb ik dat gevoel toch een stuk minder. Ook doet het mij wel goed dat van Abbeele niet ‘de gemakkelijkste weg‘ kiest (door een spits aan te stellen die zichzelf aanbiedt), maar kritisch kijkt.

Ik ben benieuwd waar hij mee aankomt!

0    
Misterbean

Het lijkt erop of we weer gewoon doorgaaan waar we gebleven waren. Ik hoop erop dat ik het mis heb, maar deze belg lijkt prima in het rijtje Rutjes - Smulders te passen. Verder moet er wel een wonder gebeuren als er nog bestuurlijk wat rust in de tent wil komen voor het begin van het seizoen. Op Annie en Ben na is iedereen zowat weg, van Edelenbos gaat (onbezoldigd of met factuur?) de RVC sturen naar aanwijzngen van de aandeelhouders. Een TD die uitblinkt in verstoppertje spelen en een AD zonder regiobinding die kampioen open deuren is. Als er vanavond of binnenkort geen heel groot onverwacht konijn uit de hoge hoed komt dan weet ik niet waar dit heen gaat. Of zijn dit de voortekenen van een overname die in de pijpline zit?

0    
Theonac

Belachelijke actie!!!

0    
NAC!!!

Mensen wat brengt seuntjes mee? En hij zal vermoedelijk nog een grootverdiener zijn binnen de selectie dan. Dan liever 2 jonge veulens die er voor gaan en waar we geld uit kunnen halen.

Oei, daar wringt ook weer een schoentje.
En wie verwacht even de titel te pakken, even wakker worden. Zolang alles niet structureel op punt staat komt de promotie ook niet. We gaan niet 2 jaar het geluk hebben zoals met Vreven.
Blijf het zeggen, en mensen horen het misschien niet graag. Maar met deze eigenaars word het niets. Zolang hun er tussen zitten is het een klucht. Dank voor het verleden onze club te redden. Maar het verhaal met deze grote 3 is ten einden mensen.

Er zit totaal geen groei ik onze club met deze top.

0    
Stoeptegel

Snap niet wat iedereen tegen seuntjes heeft? Voor de eerste divisie zeker bruikbaar. We gaan het echt niet redden met "technische vaardige" jonge spelers in de eerste divisie.

0    
nachoreca1

krijg net uit zeer betrouwbare bron door dat nac breda wordt overgenomen... wordt vervolgd.

0    
Henri

Wanneer communiceert deze man eens zijn beleidsplan. Vanuit welke visie gaat hij aan de slag. Hoe en waarom zo (welke speelstyle) gaat hij zijn selectie samenstellen? Na twee maanden zal hij toch wel weten
wat hij wil, mag ik hopen.

0    
The Don

Wel een geruststelling dat de Belg kan praten.

0    
Arie

Seuntjens kun je er altijd goed bij hebben in de KKD, dus heel benieuwd waar dat broekie van den Abbeele mee gaat komen. Als hij er met zn eigen voetbalbedrijf maar geen dubbele agenda op na houdt en we een tweede SK Beveren worden met al die Afrikanen.

En je verzint het ook niet dat een RVC eerst directie aanstelt om vervolgens een maand later op te stappen.
De verhoudingen hebben nog nooit zo op scherp gestaan.

0    
Tombola Breda

Ik ben blij dat onze TD juist niet meegaat in dat opgeblazen sentiment hier. Er wordt geroepen om visie en eenduidig beleid. Maar op een moment dat daar eindelijk naar gehandeld lijkt te worden is het weer niet goed. Nee hoor, laat de onderbuik maar weer regeren en roep om een speler die zijn piek uit het verleden niet meer lijkt te gaan halen.

0    
Dun Diëe

We kunnen alleen maar gissen om het waarom. Maar ik denk dat Seuntjens zichzelf als belangrijke kracht zou zien. Wellicht niet helemaal gegarandeerd een basis plaats, maar toch een belangrijke positie in het team. Goed, het is inderdaad een jongen die vanuit zijn roots en ervaring bij VVV precies weet wat r van hem gevraagd wordt hier. Maar ik moet anderen toch ook gelijk geven dat hij een beetje op leeftijd is en niet meer zo snel is.

Kortom, waarschijnlijk ziet hij een belangrijkere rol voor zichzelf weggelegd als dat Tom of Ruud dat zien, dus is het maar beter om het te laten varen want anders komt het geheid tot een clash midden in het seizoen.

0    
Dun Diëe

Oh dan vergeet ik de factor geld nog helemaal. Misschien kwam men op dat vlak wel helemaal niet op één lijn. Weten wij veel. Er zal ongetwijfeld een goede reden zijn geweest.

0    
Hanssss

Klassseeeeeee!!?

0    
Hanssss

@Tombola mooi gesproken
Amen

0    
Joop Klepzeiker

De vraag is natuurlijk of Seuntjens het zag zitten om tweede spits te worden in de KKD. Met Seuntjens wil je niet de Eredivisie in, dus zoek je naar een talentvolle jongen die mee kan groeien. Die snap ik nog wel. Seuntjens als targetman daar achter zou goud waard zijn in de KKD. Kun je altijd brengen als je 20 min voor tijd wat moet gaan forceren. Beetje als met Boymans, die dat ook al bij legio clubs gedaan heeft. Alleen die heeft de conditie van de gemiddelde speler van Jeka 7, dus da's ook geen optie. Maar als Ralf hier twee jaar eerste spits wil zijn, snap ik dat ze er niet uitgekomen zijn. De aanname van Blanco dat TvdA zelf heeft aangegeven dat hij hem niet nodig heeft neem ik namelijk niet te serieus, want daarvoor hoef je niet aan tafel te gaan zitten.

0    
Bzzzz

Valt wel op laatste tijd dat reacties inhoudelijk ene kant op gaan en de duimpjes de andere kant...

0    
willem 4,5

Net zoals bij nieuwe voorzitter, laat die man zijn werk doen en bespaar ons dat slap gelul voordat hij nog maar 1 speler heeft gecontracteerd.

0    
Bzzzz

Mbt onze TD: laten we wel zijn, ervaring leert dat de grote aandeelhouders geen goede TDs aanstellen. Hij begint daardoor met 1-0 achter.
Op basis van visie en prestaties kan hij dat bijstellen. Maar voor prestaties is het nog te vroeg en over een visie heb ik nog niets gelezen. Tombola blijkbaar wel.

Tot die tijd zijn het individuele acties waar we het mee moeten doen. Mijn eerste gedachte hier is dat RS een goeie voor de kkd was geweest... zelfs al ziet het allemaal niet even mooi uit wat ie doet.

0    
van Flieger

De tijd begint enorm te dringen en als Brood niet asap een fatsoenlijke feedback krijgt is hij ook weg. Dan hebben we niet eens een kandidaat trainer meer, laat staan een keeper, een spits, een dominante middenvelder of een aanvoerder. Goedemiddag.

0    
D'n Portugees

Ik vind het heel onverstandig dergelijke uitspraken te doen op een moment dat er nog geen nieuwe trainer-coach voor het komend seizoen is aangesteld.

Want wat nu als de nieuwe coach als eerste roept "ik wil graag type-Seuntjes er bij"?

Dan zit je dus al onmiddellijk op dood spoor.

Ja, het is aan de club en daarmee aan de TD het voetbaltechnisch beleid te definiëren en een trainer-coach te vinden die binnen dat beleid past. Maar iedere coach heeft toch ook weer zijn eigen invulling.

Dus: tenzij er al coach is gevonden (wat nog niet bekend gemaakt kan worden) die al heeft gezegd niet met Seuntjes aan de slag te willen, een domme opmerking.

0    
Dutchbird

TvdA is Smulders nr 2, waarschijnlijk erger. Ik voel de volgende selectie dramatische prutsers zonder leiderschap aankomen.

0    
Tombola Breda

@Bzzzz, ik zeg ook nergens dat ik iets af weet van de nieuwe technische visie. De enige conclusie die ik aan de hand van dit artikel kan trekken is dat er kennelijk een plan/visie is waar aan vastgehouden wordt.

0    
Pizzabakker

Ervaren spelers die zijn gehaald en veel salaris krijgen maar toch niet spelen hebben we wel genoeg gehad. Als er niet specifiek behoefte is aan Seuntjens als ervaren kracht moet je hem ook niet halen voor de breedte. Dat is weggegooid geld en laten we dat nu beter ergens anders aan kunnen besteden.

@ Nachoreca1
Ik had al zo mijn vermoedens en ik denk dat je deze keer gelijk gaat krijgen. Alle signalen wijzen op een overname op zeer korte termijn. Laat het maar snel gebeuren. Dan kunnen we ons weer gewoon op het voetbal richten.

0    
ibio

Ik ben zooooo benieuwd naar de eertse "aanwinsten" van mr-belangenverstrengeling.

NAC heeft trouwens 1 vd hoogste budgetten van de KKD, dus promotie is een must

0    
Breda1965

herhaling,met deze td en ad komen we nergens

0    
Bredaastrots

Stomme Belg, onder welke steen kom jij van Daan. Waar heb jij gevoetbald Meerse dreef 6 pannenkoek. Seuntjes zou juist de man zijn waar je een elftal omheen kan bouwen. Ga lekker lijnen trekken in België. Het blijft een lompe belg

0    
Ad B uit Roosendaal

Begrijpelijk dat Seuntjes geen contract is aangeboden.

Natuurlijk heb ik ook graag spelers uit de regio, maar Ralf voegt te weinig toe.

0    
Cees

Alle reacties, voor- of tegen Seuntjens zijn geen knip voor de neus waard. Maar wie is NAC om Seuntjens bijv. niet te nemen? Na al dat brandhout van o.a. afgelopen seizoen! NAC slaat haast jaarlijks een modderfiguur met het wel- of niet aantrekken van spelers, dus hoe kan men nou plots wel inschatten dat Seuntjens wel- of niet geschikt is? Dat kan je niet. Ten eerste, met wie zou hij samen moeten gaan spelen? Welke leeftijd hebben die spelers, kwaliteiten, ....enz,......enz. Oh ze hebben in het geheim een bepaalde visie, die “deze” keer wel gaat kloppen. Vast!

0    
Dippo

Ideale man in de kkd, vreemd....

0    
van Flieger

VDA is gierend mislukt bij de club die Voetbal, Volk en Vuur in het vaandel heeft staan. Hij schuift zijn falen af op de aankomst van de Japanse eigenaar met zijn Japanse spelers en zelfs een Japanse kinesist.

Met wie je ook spreekt, VDA roept nergens warme gevoelens op, niemand die zegt: wow die geweldenaar moeten we hebben, daarmee gaan we een stabiele eredivisionist worden. Niets van dat al. Waarom is deze gast de achterban na een zoektocht van 7 maanden als zwaargewicht gepresenteerd door mevrouw Ooievaar ? Wie belazert hier wie ?

Hij heeft toch gewoon een proeftijd ? Afronden dan die gast en trek iemand aan die wel statuur en ervaring heeft. Geen Belgische brekebeen met een dubbele baan. Hij komt naar verluidt uit de koker van Cor van Rooij en nog een kleine aandeelhouder. Laat de aandeelhouders eens transparant zijn over hoe dit heeft kunnen gebeuren, waarom we 7 maanden na het fiasco met Smulders hier op uitgekomen zijn !?

0    
Eljé

Van Flieger, wanneer heb jij voor het laatst bij iemand warme gevoelens opgeroepen?

0    
Sia

Ralf Seuntjens is over the hill. Alleen maar omdat hij NAC supporter is? Kenny Van De Weg heeft ook NAC bloed (ook al is hij Rotterdammer) maar met hem worden we er ook niet beter op. Ik strijd liever om promotie met een paar goede City huurlingen dan met een stel bierbuiken die op zaterdagavond zich laten vollopen in Boerke Verschuren.

Boerke Verschuren. Het zou Boerke Verschueren moeten zijn. Als eerbetoon aan klasbak Arno.

Ik dwaal af.

0    
Henri

Het is toch van de gekke dat VDA wordt gecontracteerd terwijl om maar eens iemand te noemen een Wim Jonk op dat moment nog gewoon beschikbaar was. Ook wel eens gedacht aan een Kees Kwakman, Gerald Sibon? En als je mensen met ervaring wilt was bijv. een Fred van der Hoorn beschikbaar.

0    
Dutchbird

De grote drie hebben NAC in de afgelopen vijf jaar richting afgrond gedirigeerd en vervolgens Edelenbosch ingehuurd voor een happy ending.

0    
joop

begint dat gezeik nu al je hebt zon speler gewoon nodig ktijg nu al spijt dat ik mijn seizoenkaart al heb verlengt

0    
pao

Heerlijk nieuws! nu ga ik verlengen! :)

0    
vriendjespolitiek

Klinkt weer net zo vaag,als het 5 jaren plan waarmee,Smulders kwam.Die plannen waren namelijk ook groots.

0    
Dun Diëe

@Henri wellicht hebben ze die inderdaad benaderd maar is het niet tot een positief einde gekomen. Kwamen er sportief of financieel niet uit of de mensen die jij noemt waren überhaupt niet geïnteresseerd. Weet jij het?

0    
7Hills

In tegenstelling tot een hoop anderen hier beoordeel ik Van Den Abbeele op zijn daden, niet op randzaken.

Dat hij Seuntjens niet haalt; jammer. Maar meer ook niet. Worden overal vraagtekens gezet over zijn fysiek en of hij het allemaal wel kan belopen, ook aan VVV kant. Dus zo gek is het niet dat hij niet komt.

Als het goed is volgt snel de bekendmaking van de nieuwe keeper. Past wederom in het profiel waar NAC naar op zoek is; jong maar toch enige ervaring, Nederlands en groeipotentie. NAC moet nu eenmaal proberen geld te verdienen aan de verkoop van spelers om zélf door te kunnen groeien en niet afhankelijk te zijn van anderen.

0    
Ouwe Spionkop

Wacht nou allemaal maar eens even af. Er is waarschijnlijk een overname van de club gaande.
Dan zullen de verantwoordelijken nu het achterste van hun tong echt niet laten zien.
De eerste naam kan ik jullie wel verklappen.
Nieuwe keeper = Nick Olij. Keeper van AZ, Uitgeleend aan Oss dit jaar en uitstekende indruk gemaakt.

0    
Wanny

Of dit een goede zaak is, weten we pas als duidelijk is wie er dan wel in de selectie zitten.

0    
Bommel

@ Diep Holland, Wees gerust. FOX Sports is erbij vanavond met 24 camera's in alle posities en standen om deze belangrijke avond voor het Nederlandse voetbal live bij ons in de huiskamer te krijgen. In de studio zitten Marc Overmars, Marcel Brands als analyst. Er is een verbinding gelegd met zuid-Spanje zodat Hans D. via Facetime na afloop ook zijn mening kan geven.
Wat denk je nou zelf? Dat ook maar een kwart van die 19.000 geïnteresseerd is in vanavond? Actief betrokken supporters die niet alleen de wedstrijden maar ook het wel en wee dagelijks op de voet volgen dat zijn er niet ze gek veel, dat moet je niet overschatten. Is overal zo. Natuurlijk gaat Omroep Brabant dat niet live uitzenden. Zou pas echt van de zotte zijn. Of worden er ook supportersavondjes van Willem II, RKC, Den Bosch, Top Oss en Helmond Sport live uitgezonden? Als je er zo graag bij was, had je je op moeten geven. Anders lees je het verslag hier vanavond wel online.

0    
Sjef de gevulde koek

Toch netjes om met hem in gesprek te gaan. en netjes uit te leggen waarom hij niet komt. Ik vin hier niet zoveel mis mee. Ik neem aan dat er dus andere alternatieve zijn.

0    
Steefl

Het echte oordeel volgt pas wanneer ons team aan de competitie gaat beginnen.

Tot nu toe heb ik nog niets gezien(letterlijk) waar ik positief van word, wel een hoop signalen die me niet hoopvol stemmen ( "ik kijk zeker niet alleen in Nederland", heeft een vreemde constructie met zijn eigen scoutingssoftware bedrijf wat mogelijk financiële belangen heeft bij keuzes die NAC maakt).

0    
Ernie

Over de top

0    
Die ne gast

Snap dat je denkt dat je beter kan krijgen, maar dan moet je dat wel weten te halen en voorlopig is het total onduidelijk of onze TD zijn zaakjes op orde heeft...
Nou ja, waarschijnlijk kan je Seuntjens ook half juli nog wel een aanbieding geven, als is gebleken dat Messi niet in de KKD wil spelen...

0    
Die ne gast

@Bommel
Maar één of twee personen met een mobiele telefoon en Twitter/Periscope of Facebook Live en je bent er ook. Kleine moeite, groot plezier voor anderen.

0    
Toontje

Conclusie...Ruud gaat ook weg. Morgen over 4 weken eerste training. Nog geen selectie en geen trainer, geen RVC enz.
Wordt ook in de KKD een hopeloos seizoen. Andere clubs hebben zich op twee fronten (ere/ KKD) goed voorbereid. Wij kunnen niets voorbereiden want we hebben geen geld.
Moeten dus weer op het afval wachten...spelers die niemand wil hebben.

0    
Henri

@7Hills
Mooie woorden. Maar iedere groep/selectie heeft ook zeker 3 spelers nodig zonder groeipotentie maar met hart voor de club/regio. Jongens die er altijd staan en corrigerend durven op te treden. Dat had Seuntjes kunnen doen. Net zoals een Schöne die rol heeft bij Ajax, een Danny Post bij VVV en een Ted Immers bij ADO. Groeipotentie en NAC gaan ook niet samen zoals dat bij een AZ en Groningen wel samen gaat. Als we naar de (financiële) groeipotentie van Babos, Feher en de Braziliaantjes kijken, heeft de directie in die periode(s) zo'n 20-30 miljoen aan groeipotentie niet weten te cashen. Tel uit je winst!

0    
Toontje

en spelers die zich aanbieden...Seuntjes redelijke spits voor KKD...wijs je hooghartig van de hand.

0    
Marti

Sorry hoor ,maar ik krijg zo langzamerhand toch het gevoel dat vele supporters het onrust bij NAC zaaien als ik dit allemaal zo eens lees, hier moeten toch zeker wel zwaar gewichten bijzitten om een belangrijke functie te bekleden binnen de club, als ik de reactie’s zo lees , zeker die flieger is naar mijn mening wel capabel voor een top functie , die weet het nu allemaal al zo goed :die zet NAC wel op de rails , ik zou zeggen kom eens met de kritiek als er wat plannen daadwerkelijk zijn geworden , en daadwerkelijk spelers zijn aangetrokken , maar dan zal het wel zijn welkom bij de mooiste club van het land. P.s . Ik heb het volste vertrouwen in de TD , maar laat hem rustig zijn werk doen ! En beoordeel hem pas opzijn resultaat met wat op het veld staat

0    
7Hills

@Henri

Excuus. Ik heb de memo gemist waarin stond dat er verder geen speler meer gaat bijkomen blijkbaar.

Transferperiode moet zo'n beetje nog beginnen maar de TD is nu al afschreven op basis van het niet halen van 1 speler. Waanzin.

0    
Knari

Geduld mensen, komt ammel goe!

0    
Arie

@ Sia

Hahahahaha klasbakken uit Manchester en daarmee promoveren. Die toevalligheid toen we 3 jaar geleden 5e werden in de reguliere competitie en met kunst en vliegwerk en onmenselijk veel geluk promoveerden?
City levert niks, buitenwerken en afschaffen dat oliegezwel.

0    
ome cor

Okay Ralf niet, maar wie dan wel ?

0    
Hugo

Of Seuntjens had zulke salariseisen dat NAC daarin niet mee kón gaan. hup NAC

0    
1e rijtje

Goed besluit, snap ook niet waarom vele hier nu al in de paniek stand schieten, heb geduld,
geef onze TD het vertrouwen.

0    
scheppioni

Typisch NAC ! Er gebeurd weer eens niks en dalik weer allemaal veel te laat !!! Die belg is in mijn ogen ook een waardeloze, Seuntjens had in het NAC in de kkd prima van waarde kunnen zijn en onze trainer staat ook nog niet vast !!!???? Sleeping NAC, sleeping ....... wat een klootzakken !

0    
S.NAC.G

hahaha, druktemakers. Heb wat geduld.

0    
Tosti 076

Dit is te gek voor woorden. Een speler die wil en kan en dan nee zeggen.. Tom, Tom, Tom ga je nu al domme dingen doen? Is dit überhaupt met de trainer overlegt?

Of topic: Leon Bergsma van AZ misschien iets om op te halen?

0    
Pao

Gelukkig hebben de meeste hier wel verstand van bierdrinken! want van voetbal hebben jullie weinig kaas gegeten.... seuntjes kon het niveau van VVV niet aan, kwam op de bank en ging problemen maken....

geen enkele reden om deze speler naar NAC te halen.

Als hij zelf toch zo graag wil kan hij een seizoenskaart nemen en lekker bij baronie gaan voetballen wij zijn een BVO!

0    
D'n Klaagmuur

Haha ja hoor, een speler die van VVV een contractverlenging krijgt van 2-jaar in de Eredivisie (die hij zelf weigerde), gaan wij doodleuk afwijzen. Een speler die afgelopen seizoen 29 wedstrijden speelde, als 12e eindigde, 2 doelpunten en 6 assists op zijn naam heeft als MIDDENVELDER, want Seuntjens speelde afgelopen seizoen niet in de spits, daar veegt Tom zijn reet mee af.

Nou Tom, ben heel benieuwd welke eredivisiewaardige spelers jij als alternatief hebt die oh zo graag naar het grote NAC willen komen!? Die man dat MOET wel een genie zijn. Mijn verwachtingen zijn nu helemaal torenhoog!

0    
Castle

Halen wel iemand uit timboektoe via wat beelden op internet war een beleid zeg ppppfffffffff

0    
Geelzwartwit

Hij past niet in de plannen van de TD, en vanavond kun je horen wat die plannen dan zijn.
Er vanuit gaande dat de TD zijn vak verstaat zal zijn plan dus beter zijn dan een NAC met Seuntjes.
Na vanavond weten we meer. (hopelijk want gisteren ging het over overname aandelen en daar weten we ook vandaag nog niks van).

0    
D'n Klaagmuur

@Pao... Ja daarom bood VVV hem ook een contractverlening van 2 jaar aan?? Omdat hij het niveau niet aankon?? Man man man, wat lopen er hier toch een stelletje droevige roeptoeters.

Seuntjens wilde niet verlengen, waarna hij op de bank terecht kwam en begon te mokken, waarna ze 2 wedstrijden voor het einde zijn contract, welke dus nog maar 2 wedstrijden was, te verscheuren.

Wel bij de feiten blijven he, want VVV had hem dus maar wat graag gehouden!.

0    
misterbean

Als er echt een overname aan komt dan staat alles nu in de pauzestand. Dat zou de stilte vanuit de AD en TD verklaren, en verklaren waarom er nog geen spelers zijn gecontracteerd en er ook nog geen trainer is. Maar dan hebben ze vanavond toch ook niks te zeggen? Wie zegt dat de TD blijft zitten na een overname bijvoorbeeld? Of zijn de TD en AD misschien al aangesteld door de nieuwe eigenaren? Ik blijf het allemaal een heel raar verhaal vinden. En als City maar niet teveel te zeggen krijgt

0    
Dutchbird

Ik had nooit gedacht dat er grotere prutsers bestaan dan Hans Smulders, maar ze bestaan. Hij zit op de TD stoel bij NAC. Als die niet heel snel wordt buiten geflikkerd zitten we straks met 30 onverstaanbare contractspelers van het niveau Kali, Kastaneer, Rosheuvel die allemaal een mooi doorlopend contract voor 3 jaar hebben. Stuur hem pek en veren terug naar St. Trond voor het te laat is.

0    
Castle

Ja klaagmuur zoisda en dit is ook nog eens kk divisie maar waarschijnlijk halen ze messi dan neem ik mijn woorden terug of mischien dat mounir daar wel kan spelen wat een flop zeg zitten hiet vrienden van die afgekeurde belg der mening te geven lijkt er wel op.....

0    
Geelzwartwit

@misterbean

Het praatje zal niet veel anders dan andere jaren zijn.
- indien mogelijk direct promoveren
-spelers met binding met de club en cultuur van de club
- mix van jong talent en routiniers die het klappen van de zweep kennen
- herkenbaar voetbal
- trouwe achterban zie seizoenskaarten
- waarde moet op het veld staan
- er komen wat nodige talenten aan die meelopen met de selectie
- wat tegen de selectie aanzit gaat naar Helmond
- City helpt mee scouten en het bedrijf van de TD heeft een database die goed van pas komt
- zijn in onderhandeling met spelers die weg willen
- lopen al gesprekken met aanwinsten
en verder kan er vooral over het meeste nog niet veel concreets openbaar gemaakt worden
Ow ja, we verwachten met een promotiewaardige begroting het seizoen in te gaan maar dat is afhankelijk van een aantal factoren waarvan we ook nog geen openheid van zaken van kunnen geven.
Verder zijn we op de achtergrond hard aan het werk en druk bezig een promotiewaardige selectie samen te stellen die er grotendeels met aanvang van het seizoen al staat.
Verder nodigen wij u uit voor onze oefenwedstrijden en wensen u een fijne avond

0    
Ouwe Spionkop

@Dutchbird.
Ik neem aan dat je hem dat vanavond onder 4 ogen even gaat vertellen?
Grijp je kans!

0    
Maex

Hoezo gaan mensen onze nieuwe TD al afbranden na 1 interview? Die man heeft zich toch nog helemaal niet bewezen. Man man man.

0    
jvt

TD en AD zijn zeker niet aangesteld door potentiële aandeelhouders die nog niet rond zijn en dus niks te vertellen hebben. Dat zijn ook geen mensen die een club, wel zichzelf, beter maken. Vanavond kan schriftelijk worden afgedaan.

"We zijn bezig met een par nieuwe sponsors maar mogen geen namen noemen om deze bedrijven te beschadigen mocht het niet doorgaan"

"We kunnen geen uitspraken doen over het spelersbudget want dat zou spelersmakelaars op verkeerde gedachten kunnen brengen en maakt onze positie zwakker"

"Een club als NAC dient altijd voor het kampioenschap te gaan, mar nu is tweede worden ook al voldoende."

"We investeren in spelers met groeipotentie"

"We kunnen niets over wie er weg gaan of mogen zeggen want dat verzwakt onze positie maar er is links en rechts al wel wat belangstelling"

"We zijn hard aan het werk voor de samenstelling van de nieuwe ploeg en houden geld achter de hand voor een paar last minutes"

"De gesprekken met MC verlopen posities, de eerste spelers verwachten we eind juli te verwelkomen"

"We kunnen niets zeggen over de gesprekken met de aandeelhouders en partijen want daarvoor moet u bij de aandeelhouders zijn"

"Bijberoep van Tom?, volgende vraag"

"Stand seizoenkaarten? We zijn net gestart maar het zijn er nu al enkele duizenden....

0    
Pizzabakker

Ik kan er vanavond zelf helaas niet bij zijn, maar gelukkig ben ik al bijgepraat door Geelzwartwit en jvt! ;-)

0    
Chris W.M.

@jvt

Je kunt ook inderdaad gewoon lekker achter je beeldscherm en toetsenbord blijven zitten en zonder tegenspraak iedereen de maat nemen....Niet mijn keuze.

Natuurlijk zullen we niet veel wijzer worden en zullen er geen namen, rugnummers en termijnen genoemd worden. Noem mij een club waar ze wel eerlijk vertellen met wie ze in onderhandeling zijn? Het gaat erom dat zij er zijn, en wij. En laten we hopen op een hele grote groep. Maakt vast meer indruk dan een stel kritische NAC volgers die alleen via internetfora de moeite nemen hun ongenoegen te uiten.

0    
The Cosmic Gate

Belangrijker : wie WEL ?
Trainer ??

0    
cram

Heb voorlopig onze TD nog op geen enkele visie, interactie of positieve daad kunnen betrappen. Heeft van mij een eerlijke kans gekregen en heb mezelf voorgenomen dat ik naar daden kijken. Maar vrees dat we over 8 weken met een spits uit het 2e elftal van Beveren worden opgescheept en dat je maanden later weer moet horen "heeft geen makkelijke start gehad en we hadden op meer gehoopt". Hoop zo dat mijn gevoel verkeerd zit en onze TD NAC op een hoger niveau brengt....

0    
Tombola Breda

@ jvt, de kans is zeer groot dat dit de reacties gaan zijn ja. Maar wat verwacht je dan? Volledige transparantie? Noem mij eens 1 commerciële onderneming die voor de buitenwereld alle kaarten op tafel legt en volledige openheid van zaken geeft. Waarom denken wij hier als supporter recht op te hebben? Vanwege die paar euro per wedstrijd die we neerleggen? Als je een echte supporter van je club bent dan forceer je tijdens zo'n forumavondje geen uitspraken die de club mogelijk kunnen schaden in het het verdere ontwikkelingsproces of de onderhandelingspositie.

Ik wil alleen weten wat hoofdlijnen van een mogelijk meerjarenplan zijn met bijbehorende visie. Wat gaan mij de verdere details aan? Wat moet ik als supporter met de info dat sponsor A zijn contract opzegt en sponsor B mogelijk aanhaakt? Zodat vervolgens sponsoren met deze info aan de haal gaan en NAC verder uitknijpen in onderhandelingen.

Helpt het onze club als we een TD al tot de grond afbranden (op basis van aannames) voordat de beste man ook maar 1 speler heeft kunnen presenteren? Komt dit zijn netwerk ten goede? Maakt dit zijn onderhandelingspositie sterker? Of denken wij met z'n allen dat de mensen die nu bij NAC zijn gestart nog wat extra motivatie van ons nodig hebben en de urgentie niet inzien?

0    
GeelZwartHart

En de eerste plank is weer misgeslagen

0    
H.V.M.

Bij NAC stormt het bijna altijd!
Geef en gun de nieuwe leiding, ondanks de twijfels die er terecht zijn,
een eerlijke kans.
Als het binnen een half jaar alsnog weer bagger blijkt te zijn, dan kunnen we ze alsnog op het hakblok leggen.
Oké, dan is het misschien alweer te laat, maar dat is vaak zo bij NAC!
Slechter dan vernietiger Smulders kan haast niet meer.

Duidelijk is dat A.D en T.D
(óók alweer!) met een volledig schone lei willen beginnen en daarin hun eigen koers volgen.
De opgedrongen Ralf Seuntjes past dus duidelijk niet in de toekomstplannen van dit duo.
Of dat een goede keuze is zal later blijken!

0    
Dirk

Nick Olij (az) wordt onze nieuwe keeper !!

0    
Goudvis99

Schandalig. Moet zeker een speler zijn van zijn vrouw. die is immers zelf spelersmakelaar. Wat een drama.

0    
Juup

Tom zou al tijden in Manchester zitten om grondig naar spelers te kijken. Ik ben benieuwd wat hij voor elkaar krijgt.

0    
Hans van Hooff

Ja zoals gewoonlijk halen we eerst en tweederangs links- en rechtsback en in augustus pas de as, als
alle leuke aanbiedingen naar de concurrentie zijn gegaan. Ongemotiveerde Manchester City spelers komen pas eind augustus na 4 nederlagen voor NAC. Ik hoop van harte dat ik er naast zit. Alex Schalk komt ook niet.
Hevel -19 maar over naar het eerste en we zijn klaar.

0    
Braze

Wij hebben een goede Seuntjens gehad, maar die werd afgebrand omdat hij niet hard genoeg rende achter elke bal. Hij kon en kan nogsteeds goed voetballe bij AZ. Bredase jongen in Breda afgebrand.
Zijn broer is een klasse minder en over de datum. Wordt dus ook afgebrand als hij niet mee kan.
Goed gezien door de nieuwe TD

0    
Will Broeders

Het gaat met deze TD dezelfde kant uit als met die Smulders ging ook zijn eigen gang en dat doet deze TD ook heeft zijn eigen mensen maar er is er nog niet eentje gehaald uit zijn vijfer en nu goede commissarissen gaan halen die weten waar ze mee bezig zijn jammer dat Dhr Peek helemaal geen bijval heeft gekregen en alleen stond en daarom weg

0    
am

Als Seuntjens 3 jaar geleden was gekomen had ik gezegd doen.
Ik heb het idee dat de sleet er al goed opzit. Dus een prima beslissing van onze nieuwe TD.

0    
Fan uit Zevenbergen

Een heel Elftal van City komt over dit jaar en word aangevuld met eigen jeugdspelers

0    
D'n Klaagmuur

@am: Ik ben nu toch zo benieuwd bij zo'n reactie van jou: Waarop baseer jij nou eigenlijk je mening op? Wat heb jij van hem gezien dat "de sleet" erop zit? Graag een inhoudelijk verhaal, want al die loze kreten hier zijn zo intens kansloos.

0    
Henkie

Tja,

Goed voor een jaartje kkd.
Probleem is dat hij volgens mij een 3-jarig contract wilde. Moet je niet willen.

Zelfde scenario als haemhouts krijg je dan.

0    
am

Klaagmuur
Heb meerdere wedstrijden gezien van VVV dit seizoen. Het is niet meer de Seuntjens van een paar jaar geleden. Snelheid is duidelijk minder geworden. Niet voor niets dat VVV niet met hem verder wilde.
Zou bovendien een relatief dure speler zijn geweest voor ons. En daarvoor zou hij niet goed genoeg zijn. Prima beslissing dus van onze TD.

0    
Dutchbird

vdA heeft blijkbaar dezelfde ziekte als Smulders; in het geheel geen besef dat NAC een of twee echte leiders nodig heeft die als verlengstuk van de trainer in het veld kunnen optreden.
Bij elke andere club in het rechterrijtje hadden ze wel leiders. Wij hadden trainers (Gaag en Brood) die helemaal gek werden van het gebrek aan zelfsturing in het team. Als je dit beseft laat je Seuntjens niet lopen Tom.

0    
D'n Klaagmuur

@am: Haha en de volgende met de fabel "niet voor niets dat VVV niet met hem verder wilde"....

VVV heeft hem een 2-jarig contract aangeboden, die hij zelf weigerde. Blijkbaar was VVV uiterst tevreden over hem, alleen durfden ze geen 3-jarig contract aan. Doodmoe word ik van mensen als jij die lukraak hier wat roepen en stemming maken.

0    
Pietjebel

@ klaagmuur
Dat heb jij goed gezien
Ralf heeft alles op een overgang gezet naar nac maar heeft gegokt en. Verloren

0    
van Flieger

Spierings niet naar NAC.

0    
Ernie

Zijn salariseisen voor een kkd speler zullen wel te hoog zijn geweest. En zo'n geweldige speler is het nou ook weer niet.

0    
Eekhoorn

Nee straks wordt er wel een Frans sprekende Griek overgevlogen uit Manchester. Geboren in Canada. Dat is het moderne voetbal, ook in Breda. Het is toch helemaal niet zo ingewikkeld om een keer een normale beslissing te nemen.

0    
Tonboo

@Flieger
Stans niet naar NAC

0    
Belgische Naccer

Nog steeds die Über-lamballen: Kali, Rosheuvel, Allouchi en Kastaneer???????

Mijn geduld is op. Nog geen seizoenskaart volgend seizoen. Ik verleng pas als NAC haar supporters eindelijk eens serieus neemt en deze kloothommels buiten heeft geschopt.

Trainer maakt me niet uit, zolang het maar Geen STREPPEL is, dan verleng ik ook niet.

HUP NAC!

Laad alle berichten na dit bericht in