Overal waar we komen

Grad Damen maanden aan de kant

Een buikwandblessure is de nieuwe tegenslag voor Grad Damen. De 21-jarige middenvelder gaat binnenkort onder het mes en zal naar alle waarschijnlijkheid tot aan de winterstop niet in actie komen voor de Parel van het Zuiden. 
Op zijn eigen Instagram pagina maakt Grad het slechte nieuws bekend: "Ik wil via deze weg iedereen informeren over mijn blessure: Ik heb problemen aan mijn buikwand en het is nodig op korte termijn te opereren. Sinds de terugkeer van mijn verhuurperiode aan Helmond Sport ben ik weer keihard aan de slag gegaan om mezelf te bewijzen en misschien weer een plekje af te dwingen in het elftal. Deze blessure steekt daar voorlopig een stokje voor, dat is klote. Het is aan mij om na de operatie opnieuw aan de slag te gaan, zodat ik voorspoedig herstel en weer zo snel mogelijk op het veld sta." De buikwandblessure is niet de eerste blessure waarmee Grad Damen de afgelopen tijd te maken heeft gehad. In zijn verhuurperiode bij Helmond Sport miste hij door een zware enkelblessure het einde van het seizoen, daarna werkte hij vrijwel de gehele seizoensvoorbereiding apart van de groep aan zijn herstel. Nadat hij enkele wedstrijden voor Jong NAC speelde, kreeg hij een terugslag en nu dit. Wij wensen Grad veel sterkte met deze tegenvaller.

Bron: B-Side Rats, Instagram

Terug naar overzicht
7 Reacties
0    
wolfmanjack

Ontzettend balen voor deze jongen. Wens hem veel sterkte bij zijn herstel. De andere kant van het verhaal is dat we veel teveel jongens hebben rondlopen van zijn niveau. Ongeschikt voor het eerste. Dat is een van de grote fouten van Smulders. Een kleinere selectie met meer kwaliteit daar moeten we naar toe.

0    
Robert

Mijn suggestie: contract met wederzijds goedvinden ontbinden. Je kunt dan wel aanbieden bij NAC te revalideren. De grote schoonmaak nu al starten. Maar wie beslist ad interim eigenlijk over het technisch beleid?

0    
Dutchbird

Het zit je niet mee. Sterkte kerel.

0    
scheppioni

Beterschap Grad, kom maar sterker terug !

0    
Ivo

Balen voor die kerel. Deed het vorig jaar best goed bij Helmond.

Grad heeft een contract tot het eind van dit seizoen. Ik denk dat het goed is dat hij probeert om op lager niveau meer speeltijd te krijgen, en fitheid op te bouwen. Ik zie bij NAC de komende 2/3 jaar geen toekomst voor hem.

0    
ome cor

Grad Damen is een prima spelertje, maar niet voor NAC in de eredivisie en ook niet voor een NAC met ambities in de eerste divisie.

Als NAC een status a la Den Bosch krijgt: "eerste divisie forever", dan is Grad een goeie voor NAC.

Maar desalniettemin veel sterkte, jongen.

0    
Frans

Beterschap Grad.
Jammer dat van der Gaag je links heeft laten liggen.

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja