Wij gaan niet opzij

Ilic, Rosheuvel en Te Vrede in elftallen van de week

Afgelopen zaterdag boekte NAC een broodnodige overwinning op Heracles Almelo. Dat deed het dankzij doelpunten van Luka Ilic en Mitchell te Vrede, die daarmee plekken verdienden in verschillende elftallen van de week. Ook Mikhail Rosheuvel viel in positieve zin op. 
Luka Ilic verdiende een plek in het elftal van de week van Voetbal International. Voetbal International Mitchell te Vrede's mooie goal in de slotminuten leverde hem een uitverkiezing in het Voetbalprimeur elftal van de week op.               Mikhail Rosheuvel werd door het Algemeen Dagblad uitgeroepen tot Speler van de Week. Hij werd voor zijn prestatie tegen Heracles Almelo beloond met een 8.

Bron: B-Side Rats, VI, Voetbalprimeur, Algemeen Dagblad

36 Reacties
0   0  
DeDislekt

Jullie zullen het wel moeilijk hebben om de speler vd week te bepalen op basis van statistieken.
Koch, Rosheuvel, Ilic, Te Vrede ;)

0   0  
Hb.naccer.Hb

Ooooooohhh Mitchel te vreeeeedeeee...!!!

0   0  
Geeltje

Qua persoonlijkheid heb ik niet zo’n klik met rosheuvel (op basis van zijn interviews), maar hij is echt de enige speler die vanaf wedstrijd 1 een goed niveau haalt. Die kunnen we van de zomer wel verkopen met winst.

0   0  
Big John

@ Geeltje

Hoezo verkopen? Voor een geeltje zeker?

Lekker in Breda blijven Mikhail!

0   0  
Hoeven B4

Op VI krijgt El Al (terecht) het laagste cijfer van de hele Eredivisie...

0   0  
Pizzabakker

Goed voor hun zelfvertrouwen en het is te hopen dat ze dit meenemen naar de komende wedstrijden. Die zullen nog lastig genoeg zijn, maar in Emmen valt er toch echt wel wat te halen volgens mij.

0   0  
Cool Hand

Scorebordjournalistiek op Rosheuvel na. Als je scoort, heb je vrienden.

0   0  
Brabo F1

Correcte Analyse Cool Hand.
Maar idd. We zijn met NAC op de goede weg. Emmen niet te onderschatten. Sterk collectief. Sterk middenveld. Moet een Verschueren, Illic, Korte worden. Aggresief op de bal. Kali eens wisselen. Want wat hij deed was donkerrood.

0   0  
Linie

Ik vond Koch sterk, vooral in de duels... vooral de sliding na balverlies van El Allouchi was super.

Van 21 tegengoals in 8 wedstrijden, naar 4 tegengoals in de laatste 3 wedstrijden geeft de burger moed!

0   0  
Dun Kees

El Al was zaterdag de slechtste speler; had m.i. eerder gewisseld moeten worden. Duidelijk is dat er op links betere spelers moeten komen. Met wat meer zelfvertrouwen heb ik wel geloof in het centrum achterin, hopelijk gaat dat nu verder groeien.

0   0  
scheppioni

Ik kan me erin vinden en ja Koch mag ook een complimentje krijgen, as het negatief is zeg ik het ook nu andersom ook !!
Verder pleit ik toch eens voor Nijholt/Verschueren een keer op het middenveld, want ik ben niet weg van kali !
Ook van Hooijdonk jr eerder brengen, dit slaat nergens op elke keer !!
Nu met de borst vooruit en drie punten ophalen in emmen !

0   0  
Geeltje

@Big John, dat zou natuurlijk helemaal prima zijn. Maar als een Utrecht, Az of Vitesse zich meld, laat staan een buitenlandse club of Nederlandse top, dan wil die jongen wel een stap maken denk ik.

0   0  
buurman

Hartstikke mooi. Ilic lijkt op doorbreken te staan. Te Vrede een prima spits voor ons NAC. Rosheuvel altijd blij mee geweest, ik vind hem sterk op Stewart lijken en dat was ook geen verkeerde years ago. Ben nu al ontzettend benieuwd naar emmmen- NAC. Win je dat kun je zo maar op plek 15 belanden.

0   0  
Chris W.M.

@Dun Kees

Heb het idee dat El Allouchi zwaar ongelukkig is op die positie. Vorig seizoen had het toegevoegde waarde met Angelino, trok het gat om ruimte te maken en werd tussen de linies aanspeelbaar daardoor. Maar nu heb je er inderdaad niets aan, Carolina en Leigh zijn geen spelers die als extra buitenspeler willen fungeren dus trek je een gat voor niets waardoor elke back van de tegenstander vrij is om op te komen en daardoor Kali en Carolina/Leigh telkens tegen een overmacht komen te staan. Zet totdat Kastaneer fit is lekker Korte of Rosheuvel op links, houden het veld tenminste breed waardoor de rechtsback van de tegenstander wat minder aan aanvallen toe komt. El Allouchi zou je prima op de plek van Nijholt / Reuvers neer kunnen zetten in mijn ogen. Zal altijd hard werken en is aanvallend natuurlijk de beste van de drie.

Moet zeggen dat ik Palmer-Brown het goed vond doen, heeft veel ballen geblockt en was op een positieve manier aanwezig. Wat dat betreft ook terechte opmerking van Linie.

0   0  
Wolfmanjack

Het spijt me maar ik vind de besteplek voor el Allouchi toch echt op de bank. En niet alleen n.a.v. afgelopen zaterdag.

0   0  
Charpie

El Allouchi speelde inderdaad een heel ongelukkige wedstrijd, maar het lijkt me sterk dat hij er ineens niks meer van kan. Vorig jaar nog de hemel ingeprezen vanwege zijn NOAD en spelinzicht.
Maar ja, 4 jaar geleden werd Mats Seuntjes nog volledig afgebrand door veel supporters. Toch een vorm van voetbaldementie waarschijnlijk.

0   0  
Ratkopf

@geeltje rosheuvel is een leuke speler voor de kelder van de eredivisie. Die komt echt zwaar tekort voor een stap hogerop. Als je 1 of 2 fatsoenlijke voorzetten per wedstrijd aflevert en je hebt snelheid dan ben je schijnbaar in de eredivisie al heel wat, hij is zo voorspelbaar, scoort zelden. Het is dat er backs rondlopen die hem er nog redelijk uit laten zien maar dat zegt meer over het niveau in de eredivisie. Hoop natuurlijk dat hij de pannen van het dak speelt maar laten we wel realistisch blijven. Leuk ook dat koch redelijk heeft gespeeld maar laat ze eens de 0 houden dat is alleen tegen de graafschap en een amateur club gelukt, hoeveel kansen krijgt hij nog? In de winterstop graag de hele verdediging op de schop, nieuwe cv en lb

0   0  
Bart

Iedereen is heel lovend over koch en natuurlijk hij heeft deze week ook ontzettend veel goed gedaan op kracht en inzet maar ik heb echt het idee dat hij niet weet hoe hij moet lopen en daar maak ik me zorgen om! Die heeft echt vaak aan de verkeerde kant van zn man staan dekken

0   0  
J.ae

Ook Kali staat bij de telegraaf in t elftal vd week.

0   0  
tinie

Mounir is altijd al 1 van de slechtste spelers geweest en ik snap niet dat hij zowel onder Vreeven als vg Gaag een basisplaats heeft, en dan te bedenken dat hij zichzelf als n speler ziet die het elftal mee op sleeptouw moet nemen.....pffffff.
Erger me dood aan die gast, op een enkele leuke pass na veroorzaakt hij vaak t gevaar

0   0  
Vinnie Jones

Wat ik persoonlijk erg mooi vond om te zien, en totaal niets met het topic te maken heeft, was de vreugde van Sidney na de wedstrijd. Die knul liep ieder ingezet nummer uit volle borst mee te zingen.

0   0  
Chris W.M.

@tinie

Misschien omdat zij hem bijna elke dag van de week op de training bezig zien, en hem op basis daarvan opstellen?

El Allouchi is geen buitenspeler, maar een middenvelder. Had vorig jaar zijn waarde in samenwerking met Angelino. Nu die laatste weg is heeft El Allouchi niets te zoeken aan de linkerkant. Is ook stijf rechts dus zal altijd naar binnen trekken waar hij makkelijk te verdedigen is. Zoals gezegd; zet hem gewoon rechts op het middenveld en dan zal hij zeker waarde hebben voor het elftal. Ben het met je eens dat hij nu enorm slecht speelt, maar kun je hem dat kwalijk nemen als je op de verkeerde positie wordt gezet? Zelfde geld voor Carolina; die is aantoonbaar slechter gaan spelen na Utrecht uit. Toevallig de wedstrijd waarna Kastaneer geblesseerd is geraakt en dus El Allouchi weer op die plek komt. Met een echte buitenspeler op links ( nu dus Korte of Rosheuvel) komt er minder gevaar van de back, waardoor ook Kali en Carolina minder te doen krijgen. Is Carolina nu zo slecht, of net als El Allouchi een slachtoffer van het systeem? Ik neig naar het laatste...

0   0  
van Flieger

076 Radio "wat een kutbal" was uitermate negatief en pessimistisch. Sporkslede kreeg er flink van langs en TeVrede kon helemaal niets goeds meer doen, die had volgens deze kenners al vroeg gewisseld moeten worden.

0   0  
Braze

Is El Allouchi nu aan de beurt om afgezeken te worden. Eindelijk speelt het team een behoorlijke wedstrijd.

Ook El Allouchi maakte daar deel van uit. Hij heeft zijn werk naar behoren gedaan. Ook hij, maar niet alleen hij, liet steken vallen. Naast me op de tribune werd ook op Tevreden gemopperd en op Carolina en nog enkele anderen.Aan de kant zie je wat er fout gaat. Maar uiteindelijk wist NAC als een team te vechten en te werken met een overwinning als resultaat. Ook nog tegen een ploeg uit het bovenste rijtje.
Maak niet individuele spelers af, Geniet van de 3(drie) punten!

0   0  
tinie

Mag je een structureel probleem hier niet aan de kaak stellen? Hft niks te maken met de vreugde van de winst maar met een speler die niet in de basis hoort. Heeft niks te maken met afzeiken, maar met t feit dat je voor je club wil dat er eredivisie waardige spelers in je team staan en El all. Is dat al vele seizoenen NIET

0   0  
Sjef de gevulde koek

Hopelijk komt die Kasteneer nog in vorm zou top zijn voor de linkerkant nu. Ik die namelijk nog wel echt als een meerwaarde voor het elftal met een actie en kan een doelpunt maken. Bij jong oranje heeft hij echt goeie wedstrijden gespeeld kan niet zo zijn dat hij er niks meer van kan

0   0  
The Cosmic Gate

#metMatsSeuntjes ;)

0   0  
The Cosmic Gate

Wat had ik zo'n Diemers toch graag in Breda zien spelen zeg ! Als je hem ziet bikkelen en voetballen dan is dat het type speler die we missen .
Hoe kan zo'n gast eigenlijk wel bij zo'n Fortuna staan ballen en niet bij NAC bijvoorbeeld ?
Of hebben ze in Sittard heel erg de portomonee getrokken om na de promotie een jaar in de ere te overleven , want weet zeker dat er daar meer spelers in het elftal staan die meer verdienen dat wat het salarisplafond bij NAC is

0   0  
Breda

En toch. El Alouchi gaf wel het balletje (pre-assist) waar de 2-1 uit komt. Was ie iets eerder gewisseld was het 1-1 geworden. Ik vind hem ook niet goed maar vooral positioneel omdat Carolina er niet overheen kan komen. Blijff wel een feit dat sinds allouchi tussen de linies loopt, NAC meer punten pakt. Of dat een 1 op 1 relatie is weet ik niet. Ik zie het niet, maar het is wel zo. Lijkt iets meer balans naar voren.

0   0  
Cool Hand

Met het juiste centrale duo (Koch / Palmer Brown?) en Diemers zou NAC nu veilig in de middenmoot staan. Diemers is precies wat NAC nodig heeft.

0   0  
ome cor

@ Braze
Inderdaad !!!!

Volgens mij denkt iedereen nu maar mee te moeten papegaaien dat Mounir er niks van kan.
Nu wordt er geroepen om Bart Meijers of 1 van de andere uitgeleende NACcers die toevallig een keer scoort bij Helmond Sport. Als ze straks terug zijn en een keer minder spelen of niet het niveau Ajax/PSV blijken te hebben dan gaan de "kritische supporters" meteen weer roepen dat het niks is en dat die spelers op de bank horen.

Idem voor Carolina. Die jongen kan er niks van blablabla. Maar toen Leigh speelde riepen diezelfde dwaallichten om Carolina in de basis. Maar dat willen ze nu niet meer weten.

De selectie die we hebben zal in de winterstop echt niet drastisch veranderen. Sterker nog: we hebben helemaal geen slechte selectie, we hebben alleen een uiterst belabberde start gehad. Deze selectie zal uiteindelijk NAC uit de nacompetitie houden. En dan lopen de jankerds van nu voorop in de polonaise blèrend "Ik heb 't altijd al gezegd, wij degraderen niet"...…..pfff only sing when they're winning.

Zo lang vd Gaag de baas is en vertrouwen heeft in bepaalde spelers kun je hier de kritische supporter of eigenwijs betweter uithangen, maar jij verdwijnt in de anonimiteit en Mitchel wordt afgerekend op zijn keuze.
100x meer vertrouwen in onze trainer !
En een beetje supporter steunt de club.....alle spelers en stafleden die daarbij horen. Zeiken doe je in een kruik.

0   0  
Pietje precies

Ilic en Rosheuvel in het elftal vd week? Bizar, dan heb je toch echt een andere wedstrijd gezien dan ik. Paar aardige voorzetten vanuit Rosheuvel in het eerste kwartier verder weinig van gezien. Ilic lijkt hard te willen werken maar vond ik ook matig. Die twee hoekschoppen voorafgaand aan zijn goal gaven het aardig weer... ben benieuwd naar de statistieken.

Maar wel 3 punten! En volgende pot graag meer tijd voor Sydney.

Hup NAC!

0   0  
TpT

Ik moet mijn mening over Rosheuvel zo onderhand toch bijstellen. Doet het gewoon goed dit seizoen en staat voor mij bij de top 5 belangrijkste spelers.

Als Ilic zo doorgaat wordt dit ook een sterkhouder.

Er breken toch een paar lichtpuntjes door zo lijkt het, al is het nog broos.

0   0  
Voske

Mooi voor het zelfvertrouwen voor die jongens en dus voor het hele elftal. Ik hoop echt dat iedereen beseft dat we tegen Emmen meer kans hebben om te verliezen dan om te winnen. Ik zou het veel liever andersom schrijven, maar echt ELKE keer dat we zowel het afgelopen seizoen als het lopende seizoen met z'n allen naar boven gingen kijken, kregen we de deksel knetterhard op onze Bredase neusjes. Noem het bijgeloof, maar dat kan haast geen toeval meer zijn. Ik hoop dan ook op een gelijkspelletje. En hoop dat jullie dat ook hopen. Hoop dus een hele hoop...

0   0  
Dutchbird

Volgens mij wordt er stevig gedronken onder de uitdelers van punten voor de verschillende klassementen.

0   0  
BredaParel

Nu Ilic steeds meer in vorm begint te raken en het elftal begint te lopen en te knokken, ziet het er een stuk rooskleuriger uit.

Knuppel in het hoenderhok: is Smulders nu terecht ontslagen, of is de RvC niet te vroeg op de kast gejaagd door (onterecht) boze supporters?

Laad alle berichten na dit bericht in