Wij gaan niet opzij

Inmiddels bijna 4.300 seizoenkaarten verkocht

Het gaat nog steeds uitstekend met de verkoop van seizoenkaarten. Na iets meer dan een week staat de teller op 4.300 verlengde seizoenkaarten. 
Vorige week ontvingen alle seizoenkaarthouders een e-mail met informatie om hun seizoenkaart te verlengen. Meer dan 4.000 NAC-supporters lieten er geen gras over groeien en verzekerden zich al van hun plaatsje in het Rat Verlegh Stadion. Bij de verlenging kunnen supporters kiezen voor een korting of een donatie aan de jeugdopleiding. Na een week is er al 17.000 euro voor de jeugd opgehaald. Nog niet verlengd? Klik dan snel hier.

Bron: B-Side Rats, NAC

Terug naar overzicht
41 Reacties
0   0  
Grizzlyman

Ik weet niet hoe ver die teller er de afgelopen jaren voor stond rond deze tijd? En is club van 1912 hier ook bij gerekend?

0   0  
Geelzwartwit

Komen in deze situatie toch wel rond de 10k uit.

0   0  
Arie

Inderdaad Grizzlyman, pas dan wordt het relevant. Voorlopig nog niet verlengd. Ben heel benieuwd naar het verslag van het forum vanavond!

0   0  
nacman

nee de club 1912 is hier niet bij gerekend

0   0  
Sia

Zou rond de 10,000 weinig vinden. Hoop toch op 12-13 duizend. Omdat wij NAC zijn, tegen beter weten in toch wel gaan kijken naar 11 voetballers die er geen kloot van kunnen. Omdat dat in ons DNA zit. Hup NAC!

0   0  
Ouwe Spionkop

Er is al meerdere malen gemeld dat leden van Club 1912 deze keer ook formeel moeten verlengen (en betalen ;-) .
Paar dagen terug had de helft dat gedaan en vanaf dat moment worden ze meegeteld.
Zeg dat 500 man dat nog niet gedaan hebben dan kan je die er nog bij op tellen.

0   0  
D'n Beuk

@ Grizzlyman

Club van 1912 moet dit jaar een handeling verrichten om ssc te verlengen i.v.m. privacywet en het geven van een machtiging tot afschrijving van het ssc-bedrag, de aantallen van de club van 1912 worden meegenomen als het desbetreffende club van 1912 -lid deze handeling gedaan heeft

0   0  
Bier en friet

@Grizzlyman
even gezocht op 'seizoenkaarten' op bsiderats. Kom op de volgende aantallen (exact 1 jaar geleden stonden we nu op 12.331, maar toen niet gedegradeerd en dat jaar begon de verkoop ook eerder).

25 juni 2015: 6000
18 juli 2015: 8.700
27 juni 2016: 8.500
9 mei 2017: 4.400
31 mei 2017: 8000
20 juni 2017: 12.500
28 juli 2017: 14.106
8 mei 2018: 4500
14 mei 2018 6209
23 mei 2018: 10.000
28 mei 2018: 12.331

0   0  
berepoot

50procent kortig, krijgen ze het stadion weer vol, anders word het steeds 13000 man.

0   0  
Geeltje

14k bezoekers is prima voor de sfeer. Die is zelfs vaak nog beter. Kan me een verloren bekerwedstrijd tegen Heracles herinneren, half vol stadion, prima sfeertje!

0   0  
J-roen

De collega's van de rat hebben een grafiekje met de verkoop ten opzichte van voorgaande jaren
http://www.derat.nl/int/nl/nieuws/nieuwsitemnieuw.asp?id=23887

0   0  
The Cosmic Gate

En toch is het wachten op echt (goed/postief) nieuws , dan zal de verkoop echt met grove stappen verder gaan.

0   0  
BredaCentrum

Aan de ene kant hoop ik op een goed gevuld stadion aankomend jaar. Aan de andere kant ben ik het zonder meer eens met @Geeltje. Het NAC-publiek is de laatste jaren steeds meer een carnavalsvereniging aan het worden waar bier drinken voorop staat. Laten we hopen dat de echte supporters over blijven en de sfeer weer ouderwets wordt.
Meelevend met het voetbal op het veld en niet dat neppe gemaakte met als negatief hoogepunt een wave dat wordt ingezet! HUP NAC!!

0   0  
Jp

Veel mensen waaronder ik wachten op forumavond. Zonder plan stel ik het verlengen nog even uit.

0   0  
Dirk

Nick Olij (az) wordt onze nieuwe keeper !!

0   0  
The Cosmic Gate

@Dirk, Bron ?

0   0  
Breda-mike

Dirk hoe kom je aan die informatie

0   0  
[email protected]

@Dirk

Dat zou heel mooi zijn goede jonge keeper, heeft het naar behoren gedaan bij top afgelopen jaar. Niet superlang volgens mij, maar hij heerst wel in zijn doelgebied.

0   0  
Ouwe Spionkop

NAC gaat het stadion dan toch niet kopen?
Heel die crowdfundingactie is door voor niks geweest?

0   0  
Ruud de Rooijen

NAC gaat overgenomen worden. Meer nieuws zal vandaag spoedig volgen!!

0   0  
Henk

Overgenomen?????
Door MC zeker?
Blijven dromen.
Wie wil NAC nu in deze situatie overnemen???
Dan moet er alles uit behalve kantoorpersoneel, Annie en Ben.

0   0  
Henk

Oja, Ruud Brood mag ook blijven.
Graag zelfs

0   0  
La matanza

@Ruud de rooie.... bron!!

0   0  
Dutchbird

Ruud Brood moet gewoon zijn poot stijf houden en evenveel zeggenschap eisen als onze TD heeft bij het contracteren van nieuwe spelers en het afkopen van bestaande zwakkelingen. Anders wordt hij compleet afhankelijk van een schizofrene Belgische patron en dat is erger dan afhankelijk zijn van een Woenselse frietbakker met MAVO4. Brood moet geen tweede v/d Gaag worden.

0   0  
Beest

Dutchbird.

Jij moet super intelligent zijn! Iemand afkraken zonder hem te kennen en nog niets binnen gehaald te hebben..

Lomp varken

0   0  
Oud Gastel NAC

Wat een club zijn we toch. Nu het bestuur nog en de nieuwe passende spelers. Hup NAC

0   0  
Paul

BSR gaan jullie vanavond live verslag doen via Twitter?
Had me aangemeld via de website maar geen bevestiging ontvangen van NAC.nl. Niet echt duidelijk of je nu wel of niet welkom bent.

0   0  
Pie076

Paul, ik ook maar heb me aangemeld dus verwacht geen probleem. Ik ben er iig bij straks.

0   0  
Ernie

Zo gauw er wat meer duidelijk is omtrent nieuwe spelers en trainer, gaan ze als broodjes over de toonbank.

0   0  
D'n Klaagmuur

Zeer benieuwd naar de forumavond. Als deze avond inhoudelijk nergens over gaat ga ik oprecht twijfelen om voor het eerst in 25 jaar geen seizoenkaart te nemen. Niet omdat ik dan geen NAC supporter meer ben, maar wel omdat ik het zo ontzettend beu ben dat deze club, die qua grootte en achterban in potentie gewoon makkelijk elk jaar bij de eerste 12 van de Eredivisie zou moeten kunnen eindigen, naar de knoppen wordt geholpen door een stel onbekwame, puur in eigen belang denkende bestuurders.

0   0  
Breda

Uit respect voor de aanwezigen blijf ik weg vanavond en kan YB zijn moment of fame doen. Welke gek dat bedacht heeft.

0   0  
Tegel

Zolang er nog niet getekend is ... Wordt er niks naar buiten gebracht over nieuwe spelers (keepers). Andere clubs lezen bsiderats ook.. dus niet te veel geruchten de wereld ingooien anders vissen we weer mis. ?

0   0  
Lamington

Beest

Tommeke was eind maart al lang en breed op de hoogte dat hij bij NAC aan de slag zou gaan. Twee maanden verder is het akelig stil, wordt een speler die heel graag wil komen voa een kort Edelenbos-gesprekje bedankt en zien we tot op heden niks gebeuren. Behalve afscheid hier en dasr wat ook al lang en breed bekend was.

Begin deze week zou bekend worden wat Ruud Brood gaat doen: ook nog niks over gehoord.

Alles bij elkaar opgeteld heeft hij op dit moment wat mij betreft niet het voordeel van de twijfel. Jij stond vooraan met roepen dat Smulders goed bezig was? Als je naar iemand wijst, er even rekening mee houden dat er dan drie vingers op jezelf gericht staan.

0   0  
Breda

Ik heb vandaag wel goede berichten gehoord over onze Belg. Dat dan weer wel.
Deelt de visie van de meeste supporters wel.

0   0  
Nachoreca1

Ruud heeft gelijk.... ik zei het vanochtend ook al. Buitenlandse partij en geen man city.

0   0  
La matanza

@nachoreca bron!!!

0   0  
beest

@ lamington

Er is geen een speler die 1 week na de competitie tekent bij een degradant , zeker waar nog niks bekend is hoe en wat.

Als jij daar de ad verantwoordelijk voor houdt moet je toch even wat realistischer worden.
Ik snap heel goed dat ze seuntjes niet nemen. Die zal geen genoegen nemen met de bank en een vors salaris willen. steek dat geld lekker in jonge talenten waar we eens een keer geld mee verdienen.

Iedereen gaat ons voorbij en dat is niet omdat ze 30 jarige aanvallers contracteren .

Ik heb lang smulders verdedigd inderdaad , omdat ik net zoals zovelen op papier gewoon goede aankopen vonden , van anholt,kali,kastaneer bijvoorbeeld, dat die er geen ene pepernoot van gebakken hebben wist niemand van te voren . Een beetje makkelijk achteraf praten vind ik het maargoed

0   0  
D'n Klaagmuur

@ beest: Jonge talenten waar we geld aan verdienen? Noem van alle clubs in de Eerste en Eredivisie op de top 8 van de Eredivisie na eens op welke clubs er tegenwoordig grof geld verdienen aan de verkoop van spelers?? Eens in de zoveel tijd heeft een Nederlandse club een uitzondering zoals Willem 2 met de Jong, voor de rest gebeurt dit niet tot nauwelijks.

Denk jij dat clubs als NAC, de Graafschap, Emmen enz. de pareltjes eruit weten te plukken zodat ze miljoenen gaan verdienen? Je bent net zo'n fantast als Smulders die van NAC een 2e Ajax dacht te maken.

In deze competities dien je een goede basiself en een goede bank te hebben. De pareltjes worden er door alle topclubs al uitgeplukt dus als dat je idee is help ik je alvast uit de illusie.

In onze topjaren met Penders en Amoah enz. verdienden we ook geen hol aan de verkoop, maar had je wel een goed team staan en dat is waar het om gaat. En die waren allemaal rond de 30!!

0   0  
Lamington

Beest

Hoofdzakelijk jeugdigen is o.a. de reden dat we staan waar we staan. Die hebben dit jaar flink vruchten afgeworpen. Meer ervaring is wel degelijk wenselijk komend seizoen. Jonkies gaan geen beukvoetbal produceren en zullen weinig tot geen weet hebben wat wr nodig is om te promoveren. En als er iemand is die dat heeft en de drive heeft om echt voor NAC te kiezen lijkt dat echt een misstap. Los van het feit of hij een onbetaalbaar salaris wil of niet (speelt zeker mee, mee eens).
Tom is de TD, niet de AD. En die neem ik inderdaad kwalijk dat het veel te stil is en er zodoende niks lijkt te gebeuren. Zijn stilte, dat gedoe met "het bedrijfje van zijn vrouw" en Seuntjens (met een N, overigens)

En achteraf makkelijk praten? Ik denk dat al voor vorig seizoen de competitie gestart was het al pijnlijk duidelijk was dat er een hoop onzin binnen was gehaald? Dessers is een goeie treffer geweest. Daar had de man overigens wel in den beginne gelogen dat er niks voor hem was betaald. Verder gered door City, niet door zijn eigen kwaliteiten, verre van. Je zag aan alles dat het op zijn minst heel lastig zou gaan worden.

0   0  
Lamington

Haha min twaalf
Sukkels..

:-D

0   0  
Nachoreca1

Mensen die om bronnen vragen snappen er echt geen klote van.

Laad alle berichten na dit bericht in