Wij gaan niet opzij

Leonardo hard op de weg terug

Leonardo raakte begin februari geblesseerd tijdens de wedstrijd tegen Willem II. Een scheurtje in z'n lies zorgde ervoor dat de Braziliaan 2 maanden buitenspel stond. Het einde is echter in zicht. De aanvaller zal er nog niet bij zijn tegen Feyenoord, maar de wedstrijd tegen Roda JC komt precies op tijd.

Vorig bericht
Bericht Clubraad en NAC 20 reacties
14 Reacties
0   0  
Overal

goed nieuws :)

kunnen wel een impuls in de aanval gebruiken

0   0  
vakg

goed nieuws!

0   0  
stinsosavakG

Yes! Hopen dat hij ons een mooi avondje gaat bezorgen!

0   0  
dibio

1 april!
!

ik weet dat hij dit jaar niet meer speult

0   0  
Mr KevinO

Had hem er liever bij Feyenoord er al bij gehad...

0   0  
Benji

Kargbo in gesprek met NAC???

Bron : http://www.tilbo.com/laatste-nieuws/9112-kargbo-in-gesprek-met-nac.htmlZou geen slechte stap zijn om deze man binnen te halen.

0   0  
Benji

1 aprilllllll XD

0   0  
J

zou tijd worre

0   0  
scheppioni

Jammer dat LEO er zondag nog niet bij kan zijn, dan nog zonder Matthew, al is ie niet in grootste vorm, Donny missen we ook al en dan nog blinde vink die fluit !! Ik hoop als NACCER toch op een fijne paasbrunch en Maaskant mag balen dat de fusie niet doorgaat, ik baal van de laatste tijd van het ONNODIG PUNTVERLIES, dus heren we kunnne bij dordt noord winnen, ook in de competitie, als we maar niet te angstig zijn, maar overtuigend net als de 0-4 vorig jaar ! COME ON NAC !

0   0  
Tja

Net als FC Twente heeft de aanhang van NAC vaak een grote bek. Zo waren er veel te weinig kaarten voor hun beschikbaar bij de halve finalewedstrijd KNVB Beker in 2008, althans dat vonden ze in Breda. Feyenoord hield zich echter toen gewoon aan de reglementen.

Maar waarom zeurden ze toen eigenlijk, want zelfs nu NAC nog strijd voor een plek die mogelijk recht geeft op Europees voetbal aan het einde van het seizoen komen ze met nog geen vijfhonderd man naar Rotterdam op Paaszondag voor de competitiewedstrijd tegen Feyenoord.

Overal waar ze moeten komen, vragen de mensen waar zij zijn.

0   0  
Leur Noord

@tja vieze kkrdammer wat zit je te zeiken kakkerlak een halve finale of competitie wedstrijd is voor veel mensen een groot verschil. maar of we nu met 500 of 1200 man zouden komen WIJ GAAN NIET OPZIJ !!!!!!!!!!!

WIJ HATEN RDAM WIJ HATEN RDAM

0   0  
Marco

Cmn Leo!

0   0  
robnac12

hehe eindelijk weer nou nog scoren en dan tegen roda moet avondje nac worden xd :P

0   0  
job

leo leo leo!

Laad alle berichten na dit bericht in