Overal waar we komen

Meer dan 5000 verlengde seizoenkaarten

Natuurlijk, er is nog ontzettend veel onzeker voor komend jaar. En dat we daadwerkelijk binnen één seizoen promoveren, kan vooralsnog niemand je  beloven. Maar dat alles heeft geen enkele invloed op de seizoenkaartverkoop. Gisteravond werd de 5000e kaart verkocht.
'Ja, het is ontzettend vaak een ongelooflijke kutclub. Maar het is wel ónze kutclub.' Dat is misschien wel een aardige samenvatting van het gevoel van de NAC-supporters, die tot op heden hun seizoenkaart verlengden. Hoewel je de spelers afgelopen seizoen wel kon wurgen en de leiding van de club graag met een enkeltje naar een onbewoond eiland had gestuurd, ben je er het volgende jaar gewoon weer. Oók in de Keuken Kampioen Divisie. De gemiddelde NAC-supporter laat maar weer eens blijken dat clubliefde in Breda geen divisie kent. Alle woede, frustratie, zurigheid en gebrek aan vertrouwen in de toekomst ten spijt, zitten we er uiteraard weer. Of het er straks precies net zoveel zullen zijn als afgelopen jaar, maakt op dit moment geen zak uit. Dat we nú al 5000 kaarten verkocht hebben, bewijst maar weer dat de echte kern zijn club nooit in de steek laat. En daar zijn wij best wel trots op. Hup NAC! Nog niet verlengd? Maakt het hier dan alsnog in orde.

Bron: B-Side Rats

Terug naar overzicht
57 Reacties
0    
Zooike

Het is weer in order :)

Dank voor de reminder!

0    
Petros

Kom op echte supporters...verlengen je clubliefde

0    
Zwampie

+3 kaarten worden besteld, waarvan zelfs 1 nieuwe kaart voor un vriend die mee gaat

Clubliefde kent geen divisie

0    
Frenzy36

Eigen kaart weer verlengd! In goede en slechte tijden (zijn er vaak bij ons nac) ben je supporter

0    
Sanseveria

Bij onze groep komt er komend seizoen ook weer nieuwe aanwas bij.

Ik ken persoonlijk ook niemand die ook maar overweegt om niet te verlengen en daarmee zijn/haar plek kwijt te zijn zodra de gouden jaren (ooit) aanbreken ;-)

0    
scheppioni

NAC zit in je bloed !!

0    
PatjrR

Morgen nog weer 6 erbij op F :)

0    
Geelzwartwit

Het is totaal geen *ut club. De club krijgt het helaas gewoon steeds niet voor elkaar de potentie die het heeft om te zetten en constructief succes.

Potentie & achterban lopen gewoon nooit in de pas met de werkelijkheid. En dat is dan weer wel *ut.

0    
Jon

Ik wacht nog even op de nieuwe trainer en aankopen. Mocht het een vreemdelingenlegioen worden dan pas ik na vele jaren.

0    
Schrikbarend

Door rosheuvel gister gaat het nu als een speer

0    
Geraldo

Hét gevoel is er totaal nog niet voor komend seizoen, maar aangezien ik toch wel weet waar het op uitdraait...

0    
The Cosmic Gate

Natuurlijk gaan er nog een hele hoop verlengen, maar die echte run komt pas als er een (grote) naam gepresenteerd zal worden om het laatste zetje te geven.

Ook zal de zekerheid en naam vd trainer voor een aantal van belang zijn

0    
Henk

Gelijk verlengd, ga al meer dan 50 jr naar NAC.
Door dik en dun, je blijft altijd voor NAC.
Goede en slechte tijden.
Heb al veel degradaties meegemaakt.
Maar ook vele promoties.
En dat is het mooie van NAC.
We komen altijd terug waar we horen.
In de eredivisie.
Hup NAC.
Komt allemaal goed.
En nu massaal verlengen.
Laat zien dat je een echte NAC supporter bent.

0    
DVakG

Natuurlijk verlengd. Al ballen we op het 3e niveau blijf ik nog elke week gaan. Zoals hierboven al vermeld, NAC zit in je bloed. Een degradatie veranderd niks aan mijn clubliefde.

0    
RickBreda

Iemand enig idee hoeveel seizoenskaarten zijn verkocht voor de bside?

0    
Breda1965

Natuurlijk niet verlengd Clubliefde kent geen divisie,voor mij wel.Ik ga niet meer op vrijdag of maandag kijken met als tegenstander een jong-team.Voetbal hoort op zaterdag of op zondag.Daarom FUCK de vorige selectie,fuck de grote 3,fuck mvdg,FUCK FOX FUCK KNVB FUCK CITY.......daarnaast werk ik savonds en als de eerste-divisie gewoon een competitie was met normale clubs,en op normale wedstrijddagen had ik wel verlengd natuurlijk...Oja fuck kunstgras

0    
DunErwt

Mooi stukske reclame, hoort hier rechtsonder niet te staan dat dit een advertentie is?

0    
Los muchachos del Breda

Erg mooi moet zien! Hoe sceptisch het publiek net na het einde van afgelopen seizoen ook was, op het moment dat het moet, worden de seizoenkaarten toch wel verkocht. Ik ben benieuwd waar we uiteindelijk op uit komen, Eisinga gaf afgelopen dinsdag aan dat er 10.000 seizoenskaarten zijn begroot.

0    
Sjonnepon

Mijn eerste reactie ooit.., heb mijn twee kaarten wederom verlengd. Ga nu ruim 45 jaar naar Nac en heb dus al wat meegemaakt, maar zal altijd blijven gaan tot ik niet meer kan. Hopelijk wordt er nu schoon schip gemaakt en worden we eindelijk weer serieus genomen....
Zo'n unieke club, met trouwe en kritische fans, mag niet verloren gaan en het gaat bij mij niet om het bier, bourgondische of weet ik al wat niet meer, maar ik ben nog steeds verliefd Nac en dat gaat nooit over....al wordt je regelmatig op je hart getrapt.

0    
Beest

Breda1965

Mooi ! Blijf je ook minimaal een jaar weg dan van deze site?

0    
KC

3 kaarten verlengd en voor de B-side ja!!
Verklaar me voor gek want schijnt kennelijk een heel triest vak geworden te zijn. Ik drink er lekker mijn bier en sta er prima met mijn maten.
Wij staan al achter de goal sinds '92 dus ook aan de Bea op de Bea.

En ook komend seizoen als we weer een keer kut spelen en achter staan ga ik mee zingen als ik dat wil, ook dat schijnt tegenwoordig door sommige triest gevonden te worden, zingen als het slecht gaat.. Tja is dat ineens taboe?

Dus Fuck it. Ook dit seizoen op de B-side, gewoon gezellig. Ik zing mee of schreeuw Kut als het kut is of zing gewoon dat ik trots op NAC ben, ook dit seizoen gezongen omdat ik trots op NAC was. Niet echt op de spelers maar gewoon op NAC!!!!

Dus vanuit Zeeland 3x verlengd

0    
Breda1965

Beest...dat ligt aan de onderwerpen .Daarnaast volgen veel niet-stadionbezoekers (maar wel NACsupporters deze site),dus ook ik blijf deze site bezoeken.Ik hoop dat je gelijk krijgt,en dat ik over 1 jaar alweer in het stadion ben.

0    
Frapizio

Ruud Brood staat in de (zware) belangstelling van Go Ahead.

0    
Ojee

Staat echt niet in zware belangstelling. Staat op het lijstje, waarop Henk de Jong en Jack de Gier nadrukkelijk bovenaan staan.

0    
Sjef de gevulde koek

Illic komt 99% zeker. Als deze jongen fit is wat ik nu wel verwacht is hij natuurlijk de beste speler van de KKD. Deze jongen stond in de basis bij championsleugue elftal van rode ster. Die jongen heeft een kut seizoen gehad maar je ziet aan alles dat hij goed kan voetballen zeker beter dan lunquist. En over de toppic als NAC goed van start gaat zit het stadion zo weer vol iedereen hunkert na overwinning dat we weer met plezier na het stadion gaan.

0    
Buddha

@ojee

Gaat om JP de Jong. Henk gaat naar cambuur

0    
Ruud

Borstklopperij. Afgelopen seizoen hebben ook de supporters het af laten weten.

0    
Henk

Hatseflats! Deze kutclub is ONZE kutclub!! ?

0    
Real Robert

Zoals eerder reeds aangegeven: ik haak na meer dan 50 maar AF.
Eerst de club terug uit handen van die botenschrobbers.en nep-wijnboeren.
Allies gaat komend seizoen op dezelfde voet door.
Wacht maar op de eerste Congolese van die zogenaamde TD.
En were A1 spelers vanuit FC Frauds City.

0    
kletskop1968

Sorry maar dit seizoen wslk passen...heb er na 22 jaar redelijk genoeg van...dit te danken aan het incompetente bestuur al jaren.Er zijn altijd grenzen en die zijn dit seizoen meer dan bereikt.Steeds maar weer worden we in de maling genomen. Losse kaart wslk wel maar een SCC nemen om kutvoetbal te zien...nee dank je! En alvorens hier onzinnige kritiek te posten...ik ben Belg en heb 2 NAC tattoos...ik blijf NAC volgen maar het zal even met een pauze zijn.

0    
Sanseveria

@Rickbreda
Gezien de snelheid waarmee het gaat en de wachtrij die er nog was verwacht ik dat de b-side en vak G ook dit seizoen vwb seizoenkaarten weer uitverkocht zal zijn.

Daar niet verlengen kan dus zomaar betekenen dat je naast de pot pist. Als (met de nadruk op 'als') NAC promoveert kom die ongelukkigen er de komende jaren waarschijnlijk ook niet meer tussen.

0    
Judge M.

5000... Zoveel passen er bij minstens 3/4 van onze tegenstanders komend seizoen niet eens in het stadion ?

COME ON NAC!!

0    
L’il Pony

Ik stop er na -tig seizkrten ook mee. Heb mijn tax bereikt met het dramatische beleid van onze club. Steeds weer hopen op betere tijden en behoudens toevalstreffers gewoon een constant wanbeleid zien. Geloof zeker dat het vaak met de beste bedoelingen is, maar de rode draad van de afgelopen tig jaar laat puur amateurisme zien. Tijd voor 1 eigenaar (NAC zelf als het ff kan) met geld en voetbalkennis. Ik haak onmiddellijk weer aan als ik een greintje van serieuze onderbouwde ambitie kan bespeuren in het nieuwe beleid.

0    
L’il Pony

En die constante zelfbevlekking op het aantal verkochte seizoenkaarten....Het enige waarin we ons nog een beetje onderscheiden, erg sneu.... Hoop dat we als NAC fans weer wat ballen gaan krijgen en eisen gaan stellen aan aandeelhouders en beleid....

0    
Beest

@breda1965

Dan ben jij inderdaad een van de vele "supporters"die wanneer de club ze het hardst nodig hebben het af laten weten. Successupporters worden ze ook wel genoemd. Maar wel online je gal komen spuwen .

Nac heeft geen k*t aan zulke supporters. Ieder zijn goed recht maar wat hoop ik dat jij bij promotie naast een ssc grijpt

0    
Peer

De echte clubsupporter is er in goede en slechte tijden.
Dus niet alleen als er op P5 iets te vieren is.
1e maandag weer direct verlengd ?

0    
NAC4Ever

Supporter ben je in goede en slechte tijden! Ook al zijn het de laatste jaren vooral slechte tijden.

0    
Nacman

Nog 10500 te gaan dus verlengen!!!!!!

0    
Breda1965

Beest ..Mij (de gewone supporter ) hebben ze niet nodig,anders ,had rvc ,of de grote 3 deze site wel bezocht.Hadden ze dat wel gedaan,dan hadden we niet gedegradeerd.De grote 3 hebben het schijt aan de NACsupporter,en kennis van zaken hebben ze al helemaal niet.Niet dat ik denk dat ik voetbalkennis bezit,maar hier op deze site zit meer kennis van NAC en voetbal,dan er in de bestuurskamer zit.Ik laat me niet meer voor de gek houden.Met de grote 3 doorgaan betekent jaren kkd.En daar ga ik niet naar kijken.Ik laat me niet meer als debiel behandelen..Ze hebben NAC van mij afgepakt,en dan heb ik het over het echte NAC.Het afgelopen seizoen was een parodie...

0    
NAC... what else?

Laten we elkaar aub een beetje in z’n waarde laten zeg. Iedereen mag voor zichzelf beslissen wat hij komend seizoen doet en wat daar de reden voor is. Ik ben er volgend seizoen gewoon bij maar ik kan me heel goed voorstellen dat er supporters zijn die om verschillende redenen (voorlopig) afhaken. Het is niet alleen vorig seizoen, wat een absoluut dieptepunt was op elk vlak, maar het is natuurlijk de afgelopen 8 a 9 jaar waarin het uitermate klote gaat. En laten we eerlijk zijn, het vooruitzicht voor komende seizoenen is ook niet geweldig. Het is niet alleen een bak met geld die je nodig hebt om de club terug te krijgen. Belangrijker is dat er eindelijk eens een goede mix van mensen met verstand van zakendoen en personen met voetbalkennis, visie en een netwerk aan het roer komen. Dat laatste lijkt me nog de zwaarste opdracht!

0    
Nacman

Om de aantal jaren heb je bij nac wel een dieptepunt dan had ik al vaak afgehaakt moeten zijn maar na elk dieptepunt gaat de mac zo'n weer schijnen voordat we Europees haalde een aantal jaren geleden hadden we ook een dieptepunt dit hoort bij een club als nac niet nooit genoegd financiële middelen heeft gehad dit zal nog vaak gebeuren tenzij er een oom dagobert duck komt en de financiële middelen oneindig worden

0    
Naccer 2.0

Geleik verlengd

Clubliefde kent geen divisie

0    
Ad B uit Roosendaal

5.000 is mooi, maar nog veel te weinig!!

Kom op NAC supporters, verleng je seizoenkaart!!

Met veel seizoenkaarten kun je een goed signaal
naar sponsors en aandeelhouders afgeven.

0    
Geelzwartwit

Sinds wanneer is het bedacht dat als je een seizoenkaart hebt je een goede supporter bent?
Ik ga iedere wedstrijd dat ik kan gaan een kaartje kopen en dan ga ik hier toch ook niet bij ieder gekocht kaartje lopen borstkloppen dat ik weer een kaartje gekocht heb in goed en slechte tijden en blabla. Verleng je kaart of koop een los kaartje of support NAC vanachter je computer of tv of waar dan ook ter wereld maar stop aub met dat borstklopperij gedoe.

Je bent NAC supporter of je bent het niet simple as that.

0    
Jf

Met alle respect natuurlijk mag iedereen voor zich uitmaken of je een seizoenkaart neemt ja of nee maar als je op de site van nac supporters komt om te zeggen dat je er geen neemt mag je ook duimpje omlaag verwachten. Wat wil je anders bereiken met je comment?
Op naar de 12.000 harde kern supporters die een leuke vrijdagavond willen en niet op de bank willen zitten.

0    
H V.M.

Ik heb mijn seizoenkaart vorige week al besteld, maar ik begrijp best dat een behoorlijk groot deel, zeker op dit moment de nodige twijfels heeft.
Er is het afgelopen seizoen wel heel erg veel Goodwill verloren gegaan.
Met dank aan onze (ex) T.D. die er een ontiegelijke puinzooi van gemaakt heeft.
Gokker én vernietiger Smulders is het afgelopen seizoen hoofdverantwoordelijk geweest voor een buslading spelers (36) die vrijwel allemaal het mooie NAC Shirt niet waard waren.
Al had je ze een vierkante bal gegeven, ze zouden het niet eens gemerkt hebben!

Tijdens de winterstop hadden we een piepklein beetje hoop dat het vierkoppige Technisch Hart misschien nog iets zou kunnen redden!
We hebben inmiddels vast kunnen stellen dat ze het dramatisch beleid van Smulders moeiteloos voortgezet hebben.
De vier 'versterkingen' bleken helaas géén versterkingen te zijn.
Hoe is het in hemelsnaam mogelijk dat er op een totaal van maar liefst 40 man amper eentje is die naar de goede kleur weet te spelen!!
Wat een wanbeleid en tevens minachting naar ruwweg 19000 Fans.

Als het dan op bestuurlijk niveau ook nog eens een grote puinhoop blijkt te zijn, ja, dan snap ik wel dat een behoorlijk deel nog even afwacht om naar de kassa te snellen.

NAC heeft héél snel goed nieuws nodig om de twijfelaars alsnog over de streep te trekken.
Blijft dat goede nieuws uit, dan wordt het nog een hele klus om de tienduizend seizoenkaarten te halen.

0    
misterbean

Ben ik de enig die dit een rare uitspraak vind van TomvdA?
"Ralf Seuntjens wilde niet in de aan hem voorgestelde rol spelen. Daarnaast staat er een drie voor zijn leeftijd, dat past niet in het duurzame beleid."
Saat er op deRat te lezen.
Ik weet niet of hij dat zo gezegd heeft, maar ik vind dat 2 dubieuze argumenten.
We willen dus weer spelers willen opstellen op plaatsen waar ze zich niet thuis voelen blijkbaar, ipv poppetjes op de juiste plaats.
En moeten we weer een team vol jonge jaknikkers zonder leider krijgen?
En wie neemt plaats van beoogde Seuntjes dan in?

0    
Harrynak

Sunderland till I die. Check out docu Netflix. Clubliefde kent geen divisie. (Hoop alleen dat het bij ons beter afloopt....)

0    
Edjenac

Snap mensen die er mee kappen wel, dan is het wanbeleid bij NAC één ding, maar de kkd divisie is ook wel van een andere orde. Het feit dat er 4 jong teams in zitten en dat je dus 8 wedstrijden speelt voor de katsekut, doet mij ook wel pijn. Daarnaast vind ik de maandagavonden ook echt niet oké. Desondanks voor mijn vrienden en voor NAC weer verlengt. Hup NAC!

0    
Beest

@JF


Precies dat !

Wil je niet verlengen , niemand zal je tegenhouden .

Maar op welk punt denk je van : goh ik ga dat op bsiderats zetten , hopelijk steunen ze me .


Puur provocatiegedrag en opruiing . Om te kosten

0    
NAC4Ever

@Edjenac
Die 8 wedstrijden tegen de beloften spelen wij niet voor 'de katsekut'. Wij kunnen daar namelijk (maximaal) 24 punten tegen pakken. Die punten kunnen het verschil maken tussen wel of niet promoveren.

De beloften doen alleen wel voor zo goed als 'de katsekut' mee aan de compentitie.

0    
Vinnie Jones

NAC!

0    
Bommel

Die 12.000 gaan we heus wel halen. Nu loopt het nog geen storm, maar er komen straks 15 nieuwe spelers en bij elke speler, die zoals gebruikelijk door de fans beter wordt gemaakt dan dat hij is, krijgt men weer vetrouwen en stromen de aanvragen binnen. What's new?

0    
Dutchbird

vdA is een nog grotere prutser dan Smulders. De manier waarop hij over zijn loopbaan vertelde zegt alles. Baantjes bij PSV en AA Gent en toen TD bij St. Truiden, waar hij na korte tijd al opzij is gezet door de Japanners en de rest van zijn salaris kreeg uitbetaald onder de functienaam adviseur. Smulders had qua ervaring meer vlees op de botten (figuurlijk ook) en bakte er helemaal niets van. Van deze man kunnen we nog veel meer ellende verwachten dan van Smulders, want hij schets zijn verleden veel mooier dan het was. Ik heb ooit een Belgische directeur meegemaakt met hetzelfde euvel. Na drie maanden zakte hij door zijn hoeven.

De rest van de avond hield hij zich vast aan een paar kruisjes op een flipover. Niveau trainer van een vijfde klasser. Verhaal over Seuntjens rammelde, want hij bleek nog niet te hebben nagedacht over leiderschap in het veld. Hij had zich voorgenomen geen namen te verklappen uit respect voor de spelers en flapte er vervolgens van alles uit over Olij, de Ilic brothers en de trainer. Smulders kon niet communiceren, vdA weet niet eens wat communiceren betekent.

Iedereen mag van mij deze man zijn/haar vertrouwen geven tot het tegendeel is bewezen. Ik voorspel dat dit geen maanden gaat duren. Dat is ook niet raar als je nog eens even het verhaal van Edelenbosch over de werving van vdA op je netvlies haalt.

0    
Beest

Dutchbird ..

Jezus wat kan jij slap ouwehoeren

Je typt veel maar zegt niks.

Je eerste alinea veroordeel je hem omdat je wel eens belgische directeur heb gekend die er niks van heeft gebakken... hahaha serieus??

Je 2de alinea zet je hem weg als amateurtrainer? Populistisch gelul. Hij deed dit puur om aan te merken welke posities hij de eigen spelers wou hebben en welke de cityspelers(aanvullend) zouden moeten vormen.

Daarbij loop je ook nog is onzin te verkopen want hij heeft geen naam van trainer genoemd. Alleen brood maar dat was geen nieuws. En heeft hij genoemd dat Ilic zelf aangaf te willen blijven. Olijve heeft hij niet eens zelf genoemd , dat was een vraag vanuit het publiek . Waarop hij antwoordde: dat heeft hij zelf via social media verkondigd.


Je bent echt de lidl versie van fliegertje

0    
Dutchbird

En jij een dislekt die selectief luistert

0    
Breda1965

@ BSR..jullie hebben je wel laten kennen zeg

Laad alle berichten na dit bericht in