Overal waar we komen

'NAC bereidt contractaanbieding Te Vrede voor'

Volgens BN DeStem zal NAC Mitchell te Vrede op korte termijn een aanbieding doen om zijn contract te verlengen. De aanvaller, die een uitstekend seizoen doormaakt, heeft een aflopend contract en dus kan het absoluut geen kwaad eens met elkaar te gaan praten.
Het is geen verrassing dat NAC met Te Vrede door wil. De aanvaller is een steunpilaar in het elftal en ligt op koers om NAC's best presterende aanvaller in dit millennium te worden. Sinds de eeuwwisseling waren Tighadouini (14), Boussaboun (13) en Amoah (12) de meest productieve aanvallers in Bredase dienst. Het lijkt waarschijnlijk dat Te Vrede, die nu op negen doelpunten staat, hen na de winterstop inhaalt. De grote vraag is wat Te Vrede na dit seizoen van plan is. Een transfervrije topscorer heeft de clubs normaliter voor het uitkiezen, maar Te Vrede kent natuurlijk ook zijn eigen historie. De spits kwam in de afgelopen negen seizoenen tot 119 wedstrijden, een gemiddelde van slechts 13 per seizoen. Op één seizoen bij Heerenveen en zijn periode bij NAC na, was hij nergens langere tijd vaste basisspeler. Een buitenlands avontuur bij Boluspor mislukte zelfs faliekant. Bij NAC weet Te Vrede dat hij op handen gedragen wordt en in een elftal speelt, dat voor een groot deel op zijn kwaliteiten is ingericht. Kiest hij komende zomer voor zekerheid of gaat hij voor een nieuw (naar alle waarschijnlijkheid lucratiever) avontuur?

Bron: B-Side Rats, BN DeStem

Terug naar overzicht
69 Reacties
0    
baosje

Dé man en leider bij NAC !
heel snel een contractverlenging met bijbehorend salarisverhoging aanbieden
en volgend seizoen heel snel aanvoerder maken ..

deze man is momenteel ONMISBAAR

0    
F4

De beste speler, in de eerste seizoenshelft, van NAC. En negen goals maken voor de nummer zeventien van de eredivisie is onwijs knap. Maar wat ik vooral mooi vind, is zijn leidersrol. Op natuurlijke wijze verkregen. Door altijd voorop te gaan in de strijd, aanspeelbaar te zijn als de ploeg lucht nodig heeft en in de pers als een man voor zijn ploeg te staan en verantwoordelijk te nemen. De geestelijk aanvoerder van deze selectie.

Contractverlenging zou een belangrijke slag voor NAC zijn. Het betekent dat je verzekerd bent van een targetman voor de komende twee á drie seizoenen. Plus een afmaker. Realistisch gezien is het voor Te Vrede zelf natuurlijk geen uitgemaakte zaak. Het risico van spelen in de eerste divisie zal hij begrijpelijkerwijs niet per definitie willen nemen. Daarnaast is er zekerheid van spelen, maar zekerheid van een financieel onbezorgde toekomst kan ook een afweging zijn die je een voetballer in zijn categorie niet kwalijk kan nemen. Ik ben echter blij dat hij vorig jaar op advies van schoonvader Ten Cate is gekomen. Een speler die me absoluut heeft verrast, want zoals veel van mijn medesupporters was ook ik sceptisch over zijn entree.

0    
Sjef de gevulde koek

Zou top zijn natuurlijk ben benieuwd. Gaat hij voor zekerheid of nog om ergens zijn zakken te vullen want stel hij maakt er 15 en is transfervrij kun je vast ergens een miljoen in je zak laten steken ergens in de zandbak op China.

0    
Beest

Goed nieuws. Nu zo snel mogelijk veilig spelen zodat hij niet bang hoeft te zijn voor de kkd

0    
Nac breda

Iets wat Hans Smulders al lang geregeld zou hebben!

0    
Sjef de gevulde [email protected]

Mooie dat je dit zegt want ik werd de vorige post door een paar grappenmakers hier op de site voor lul gezet totaal onterect. Ik was ook zeer sceptisch en zag het somber in voor zijn komst. Heeft me ook echt verrast en is wel echt een NAC Spits en buiten dat een zeer sympathieke vent.

0    
brda

iemand nog iets gehoord of er met de laatste training voor de derby nog wat word gedaan?

0    
Wanny

@ Nac breda

Hans Smulders had dit van de zomer ook al kunnen doen, maar blijkbaar is dit niet of niet succesvol gedaan. Rommens is dan wel weer verlengd van de zomer.

0    
Breda

Ik zou Te Vrede geen aanvoerder maken. Spitsen lekker de focus laten houden op hun eigen spel. Natuurlijk is hij een leider, maar laat hem maar slim bij een scheids weglopen de diepte in:-)

0    
ibio

ik hoop dat MTV heel snel verlengt

0    
Eljé

Leuk om te weten, maar waarom komen zulke vooralsnog interne aangelegenheden ineens weer op straat?

0    
mul

Schiet er zondag maar lekker 2 in MTV!
nog niet eens uitverkocht zondag bij de kruiken.. tragisch

0    
kopspion

't is te hopen dat hij zelf ook wil bijtekenen !

0    
Kinderkaartje

Jongens, we kunnen blijven kibbelen over wat Hans Smulders wel of niet gedaan heeft of gedaan zou hebben, maar het feit is dat hij de laan is uitgestuurd.
Terugkijken of filosoferen over 'what could have been' heeft geen zak zin. En door!

Ik hoop dat ze Te Vrede een langjarig contract geven voor een mooie (maar realistische) zak centen en bijvoorbeeld een afspraak dat hij na zijn actieve carrière iets kan gaan betekenen bij NAC. Opleiding doen, jeugdtrainer, spitsentrainer, weet ik het.

Hup Mitchell! Hup NAC!

0    
Leurenaar

Misschien dat wij als supporters een ludieke actie kunnen organiseren waarin wij kenbaar maken dat hij ons NIET moet verlaten.

0    
Pizzabakker

Aanbieding snel voorleggen nu. Moet er niet aan denken dat hij net voor het sluiten van de transfermarkt wordt weggekaapt. Belangrijke speler voor ons dit seizoen.

0    
SjorsNAC

Voor deze speler moet je dat plafond wel een keer verhogen, je gaat geen betere vinden op dit moment. Hij dwingt het zelf af met zijn prestaties.

Als je erin wilt blijven meest verstandige om te doen, risico moet genomen worden.

0    
Bieritieti

Ik had persoonlijk m'n twijfels bij deze spits toen hij kwam maar ik moet mijn woorden van toen keihard inslikken. Als je het dan over NOAD hebt dan is dit het schoolvoorbeeld.

0    
Zagge

Los van het feit dat ik hoop dat hij blijft hoop ik ook dat NAC sowieso al/nog bezig is met een eventuele vervanger. Hopelijk is NAC niet alleen realistisch maar vaart het ook sterker haar eigen koers. En dat is niet reageren op maar voorbereid zijn op.

0    
Breda-Loyal

Spandoekie maken met ? : Als Mitchell blijft zijn wij te Vrede

0    
Ivo

Ik hoop natuurlijk ook dat hij blijft. Is een van de topspelers.

Kan op andere plaatsen meer verdienen, maar is dan geen vaste waarde in het team.
Maar het lijkt me niet iemand die voor het geld gaat, maar voor de prestatie.
De vraag is wat hij zelf wil, settelen en Mr. NAC worden, of trekt toch het avontuur?

0    
Breda-Loyal

Waarom zegt mijn vermoeden overigens dat Mühren zondag hoge ogen gaat gooien samen met Mitchell in de aanval ?

0    
Breda-Loyal

@Ivo , ik denk zelf overigens zelf ook dat Mitchell genezen is sinds zijn stap naar Turkije om voor de centen te kiezen. Ik zie hem wel blijven hoor. Jongen zit op zijn plek in Breda.

En elders heeft hij eigenlijk nooit echt op zijn plek gezeten

0    
S.NAC.G

@breda-loyal

Omdat mijn voorgevoel dat ook zegt, en de twee heren elkaar ineens erg goed weten te vinden in de oefenpotten tegen de Belgen.

0    
Breda-Loyal

@S.NAC.G

Ik vertrouw het voorgevoel. Aangezien ik dus niet de enige ben :)

0    
naxioma

Ongelofelijk dat dit nu pas gebeurt. Had al lang gedaan moeten zijn. En waar blijven de verstekingen? En wat doet NAC om de waardevolle samenwerking met City te versterken? Het technisch hart overtuigt vooralsnog niet. Clubs als Groningen zijn veel slagvaardiger.

0    
NaccieNAC

@naxioma

Ik begrijp je frustratie dat er nog geen (2 tot nu toe) versterkingen zijn binnen gekomen. Maar wat groningen doet zijn allemaal bankzitters halen van andere clubs en veel dure spelers halen. ik zie dat meer als paniek aankopen. Is te begrijpen, want ook Groningen staat veel te laag. Maar zit kan hun weleens de kop kosten. 5 spelers waarvan 3 op dezelfde plek spelen.
NAC neemt zn tijd, wat opzich wel begrijpelijk is, ze maken de juiste keuze! heb er vertrouwen in!

HUP NAC

0    
Ruud

NAC is met MTV al lang tot een mondeling akkoord gekomen. Het gaat nu nog om details en het papierwerk. Die jongen vormt zich tot een jongen van de club en ziet NAC als een warm nest.

0    
Kinderkaartje

Ruud

Inside info, of hoop??

0    
Wanny

Andere clubs trekken wel nieuwe spelers aan en wij pas eentje, maar vergeet ook niet dat er veel jongens terug komen van blessures.

Muhren, Van Anholt worden nu pas echt fit en hebben nu langere tijd goed kunnen trainen binnen het systeem dat Van der Gaag wil spelen.
En Kali, Fernandes en Kasteneer zijn lang niet beschikbaar geweest, maar komen er ook weer aan.

Met Karami erbij heb je straks veel meer spelers om uit te kiezen. En in potentie zijn dit alle 6 behoorlijke eredivisiespelers.

0    
steefl

Dat mag ik hopen ja.
Raar dat dit nieuws is.

0    
Rob

Waar blijftcde nieuwe spits?

0    
Chris W.M.

@Rob

Komt geen spits.

0    
scheppioni

Ik mag aannemen dat er achter de schermen veel geregeld wordt !!
Voordeel is dat Te Vrede de andere kant van de medaille al heeft meegemaak dus .....
Mitchell blijven en op links een tweede Rosheuvel erbij, dat moet NAC goed gaan doen in 2019 !
Iedere NaCCer Te Vrede !

0    
Ert

Mooi dat ze willen verlengen! Hopelijk doet ie het, maar ik snap het wel als ie ergens anders nog een keer wilt proberen, mede door salaris (zal niet al te hoog zijn tov andere clubs).
Een goede invaller zou niet overbodig zijn, want ik zie Sydney en consorten een eventueel uitvallen van Mitchell (wat zomaar mogelijk is, aangezien hij op dit moment 1 van de spelers is die rake klappen krijgt) niet opvangen.

Overigens lopen hier knap wat mensen te zwetsen over versterkingen. Zullen we niet eerst proberen om van een aantal overbodige voetballers die niet mee kunnen op dit niveau te lozen / verkopen? Of willen we straks genoeg spelers hebben voor 3 complete teams waarvan 1 compleet team (11 spelers) wel eredivisiewaardig zijn en dus ruim 25 spelers niet?
We hebben namelijk wel iets of wat vet op de botten maar absoluut niet genoeg op dit moment om spelers met (zoals sommige supporters hiero aangeven) genorg ervaring.
Overigens heeft genoeg ervaring geen flikker te maken met of we erin blijven of niet. Kijk maar naar de selecties toen we degradeerden in 1999 en een aantal jaar geleden.

Maar zoals altijd; Ik laat me graag verrassen.

0    
Ander geluid

Ik vrees dat we deze prachtige spits niet vasthouden. Als hij deze lijn doortrekt kan hij probleemloos elders minimaal 600k verdienen volgend jaar. NAC zal niet verder gaan dan zeg 300k en dat gat is te groot.
Jammer..gewoon nog een half jaar van genieten dus !

0    
signase

Met Karami lijkt vooral de hoogste prioriteit ingevuld te zijn: een multifunctionele back. Wellicht blijft het hier dit seizoen bij. Prima. Er staat een volwaardige selectie, zeker omdat enkele jongens terug aan het komen zijn van blessures. Goed, Zwolle en Groningen halen veel versterkingen. Maar kwantiteit zegt niet alles over kwaliteit. En dan is er nog het teambuildingaspect. Groningen haalt zes man. Da's een half team. Lekker signaal aan de rest van de selectie. Bovendien zijn het vooral spelers die geen wedstrijdritme hebben. We weten uit het verleden dat het 2 tot 3 maanden kan duren, voordat iedereen echt fit is. En dat je met veel nieuwe mensen een stap achteruit zet bij het smeden van een ingespeeld team. Nee, NAC lijkt het goed te doen. Geen paniekaankopen, geen idioot hoge salarissen (waar halen Grunn en Zwolle trouwens dat geld vandaan?) en gewoon doorgaan met de langzaam stijgende lijn.

0    
Schrikbarend

Groningen weer 2 aankopen...volgens mij staan die al op 5...ons programma kruiken ado de graafschap hadden al minimaal 3 versterkingen bij ons moeten staan op 31 januari is te laat met wedstrijden zoals az thuis ajax uit psv uit vitesse uit en dan nog ingespeeld raken of wedstrijd fit onze 9 punten wedstrijden starten gelijk zaterdag...1 februari met zon programma voor de boeg en nog maar 14 wedstrijden...zetten groningen zwolle wel druk op de spelers

0    
S.NAC.G

Schrikbarend, hou eens op man dakduif. Je maakt jezelf belachelijk

0    
210853

Ons pa zegt dagge een drammert ben.... @schrikbarend

0    
Kinderkaartje

Ha. Woensdagmiddag. De basisscholen in Tilburg hebben weer vrij.

0    
210853

En ik trouwens ook! ;)

0    
NAC4Ever

@Oma
Dan weten we in ieder geval zeker dat hij niet naar Stilburg gaat!

0    
NAC4Ever

@Schrikbarend

Veel 'versterkingen' in de winterstop. Volgens mij heb ik dat bij Twente, Roda en ons eerder gezien....
Ik moet nog zien of Groningen er op vooruit gaat. Al die 'aanwinsten' moeten ook ingespeeld raken.

Ik wil alleen spelers in de winterstop die er direct staan. Hoef niet weer mee te maken dat een speler maanden nodig heeft om een beetje zijn draai te vinden, zoals ene Fernandez in 2015.

0    
Nick

Zolang ons NAC in financiële mogelijkheden qua spelersbeleid fors achterblijft bij clubs als W2,Zwolle, Groningen, etc, kunnen we stellen dat de organisatie van onze club zich manifesteert op het niveau van de KK- divisie!!

Ik vraag me af of die wetenschap ook bekend is bij het management!

Niet doorgroeien, betekent uiteindelijk degradatie!

0    
Tombola Breda

Wat een paniekreacties weer. Laat al die andere clubs hun elftal maar lekker op 6 plaatsen wijzigen met overgewaardeerde bankzitters. Stuk voor stuk aankopen met een verhoogd risico. Doelend op salarisindicatie, potentie en fysieke gesteldheid. Dat is ook exact wat je terug leest op de betreffende fansites van deze clubs. Daar wordt ook zeer gematigd gereageerd op al deze aankopen.

NAC moet gewoon het hoofd koel houden en niet in dezelfde paniek modus schieten. Hoe tenenkrommend slecht het seizoen ook is begonnen, er zijn genoeg indicatoren geweest waaraan je kunt zien dat dit team veel verder kan komen en punten gaat pakken. Zelfs bij enkele verloren wedstrijden was dit te zien. Het begint een echt team te worden, met nog steeds pijnlijke individuele fouten die punten kunnen kosten. Maar het "fundament" lijkt in ieder geval steeds beter te staan. Het laatste wat je dan wilt creëren is opnieuw onrust zaaien door nieuwe spelers in te brengen. Vooral als dit spelers zijn die overgewaardeerd zijn.

0    
Chris W.M.

@Schrikbarend

Zullen we de nieuwe spelers van Groningen eens op een rijtje zetten?

Thomas Bruns: Gewoon een goeie speler. Punt.
Kaj Sierhuis: Onzeker. Heeft in 16 wedstrijden in de KKD voor Jong Ajax 4 x gescoord. Niet bepaald een indrukwekkend moyenne.
Bel Hassani: Onzeker. In anderhalf seizoen slechts 19 wedstrijden gespeeld. Kan even duren voordat hij wedstrijdfit is, wellicht na een maand of anderhalf kan hij van waarde worden. Maar speelt op dezelfde plek als Bruns, dus 1 van de 2 zal niet spelen lijkt me.
Ko Itakura: Geen idee. Zal tijd nodig hebben te acclimatiseren in NL, gok dat dit pas volgend seizoen een basisspeler zal worden.
Paul Gladon: Onzeker. In 56 wedstrijden op Eredivisie niveau slechts 10 keer gescoord. Leuke pinchhitter, maar meer ook niet.
Mo El Hankouri: Onzeker. 1 seizoen Eredivisie in de benen bij de zusjes. In 21 potjes niet gescoord en slechts 3 assists. Gemiddelde speeltijd per wedstrijd: 58 minuten. Is dus vaak voortijdig naar de kant gehaald, wat je niet doet als je de beste van het veld bent.

In mijn ogen ( persoonlijke smaak dus ) is Gladon minder dan te Vrede, en El Hankouri minder dan Korte. Bel Hassani in goede doen vergelijkbaar met Fernandes in goede doen, Sierhuis vergelijkbaar of iets beter dan van Hooijdonk? Al met al een hoop spelers die misschien wel mee kunnen met het huidige niveau van Groningen, maar niet het niveau enorm omhoog krikken. Dus of je daar dan zoveel geld aan uit moet geven?

0    
Frans

Heeft Hans Smulders dan toch iets goeds gedaan. Of komt Mitchel ook uit het netwerk van Pierre hahahaha.

0    
Michel

We moeten rust in acht nemen, leuk dat FCG allemaal spelers huurt maar om nu te zeggen dat dat goed uitpakt? Veel vaker niet dan wel

0    
Ouwe Spionkop

Laten we rustig blijven met zijn allen.

0    
WillyG

Waten we naar Ouwe Spionkop luisteren met zijn allen

0    
WillyG

Laten*

0    
GeelZwartHart

Tekent bij met degradatieclausule en max. transfersom.

0    
voetballiefhebber

Om heel eerlijk te zijn zag ik niet zoveel in Mitchel. Alleen als je voorzetten geeft vanaf de zijkanten is hij van waarde. Langzaamaan laat hij zien dat hij wat vaker op de juiste plek staat. Maar nog steeds zeer afhankelijk van aanvoer vanaf de zijkanten (zoals zoveel spitsen en waar niks mis mee is). Dus als je verlengt graag buitenspelers die voorzetten geven vastleggen. Rosheuvel is er 1 van.
ik hoop voor Nac (niet voor van Hooijdonk) dat hij blijft. kunnen we over 1 a 2 jaar nog wat verdienen op hem.

0    
am

Hoop dat hij bij ons blijft. Goed contract geven maar niet overdrijven. Ik zou het niet raar vinden als hij wacht tot het einde van het seizoen.
Ik vind het raar dat er nog geen andere spelers zijn aangetrokken. Door die paar goede wedstrijden voor de kerst wordt er door sommigen hier gedacht dat we het zo wel gaan redden. Dat is niet realistisch. Feit blijft dat we met een aantal niet eredivisie -waardige spelers zitten.

0    
Toontje

En terecht..goede spits. Met hem moet NAC proberen om De Graafschap, Emmen en Excelsior onder zich te houden. Dat zal nog een hele klus worden.De andere ploegen hebben zich zo versterkt dat gaat echt niet lukken.

0    
Jeffrey

Klopt selectie van Willem 2 is ondanks vertrek Sol veel beter. Dat is helaas gewoon een feit.
Wanneer komen onze echte versterkingen?

0    
Beest

Jeffrey rot toch op naar jullie eigen site stink kruik

Der is geen speler bij jullie die ik graag in Breda zoude willen

0    
leeuw

Jeffrey.....is het niet slimmer om je mening hierover na de wedstrijd in Tilburg uit te spreken?

0    
Boris

Willem-II haalt topspits uit Duitsland .

0    
scheppioni

Dag Boris ! Schijt aan je stilburg !

0    
Boei

Ja Boris, ook gehoord. Jürgen Klinsman wil het nog eens proberen.

0    
RV

Prima als Te Vrede verlengt maar lijkt me ook wel iemand die nog voor een buitenkans gaat, en gelijk heeft hij. Er is geen reden voor paniek maar de staf moet wel honderd procent zeker zijn dat spelers als van Anholt, Muhren, Kali en met name Kastaneer 100% conditioneel in orde zijn. We starten gelijk met cruciale wedstrijden en opnieuw een magere start zoals aan het begin van de competitie wordt NAC echt fataal.

Ook het doorgaan in de huidige samenstelling wordt NAC uiteindelijk fataal, zeker gezien het speelschema.
Tegen Vitesse en Heerenveen heeft dit NAC lekker opportuun kunnen spelen en zat tegen Heerenveen het wedstrijdverloop ook erg mee.

Er moet echt creativiteit en scorend vermogen op het (aanvallende middenveld) én linksbuiten bij.
Als Kastaneer en Muhren die rol kunnen invullen volgens de technische staf en het technische hart prima, indien niet volledig fit moet er zo snel mogelijk iets bij. Zeker met het noodscenario nacompetitie voor ogen. Als we daarin terecht komen acht ik NAC niet direct beter dan Twente, Den Bosch, Go Ahead en Sparta. Het is bewezen dat we in de basis weinig leiderschap hebben en het vertrouwen zo weg kan zinken.

Excelsior, Emmen en de Graafschap worden denk ik de directe concurrenten.
Groningen zie ik niet als concurrent ook al vind ik de aankopen niet bijzonder, die gaan zich wel redden.
Moet zeggen dat een Emmen dan met Michael de Leeuw wel weer zo'n typische speler heeft gehaald die daar wel weer een aantal cruciale doelpunten gaat maken. Wat dat betreft hoeft NAC geen onverantwoorde zaken te doen maar had het wel wat feller door mogen pakken wat mij betreft op de nodige posities.

0    
Kinderkaartje

RV

Eens met je verhaal, maar je vergeet PEC volgens mij nog.
Is nou ook niet echt een ploeg in vorm en die blaakt van het zelfvertrouwen op dit moment.

Kan natuurlijk volledig omslaan na de winterstop, met Stam aan het hoofd, maar ik heb geen idee wat de kwaliteiten van Stam in werkelijkheid zijn.

Wat me van hem bij is gebleven is die penalty in de kuip, tegen de Italianen. Die hebben ze in Barendrecht terug gevonden, geloof ik.
Als hij net zo traint, zit het wel goed.

0    
scheppioni

@ Rv en kinderkaartje
De eerste drie wedstrijden van ons NAC gaan echt bepalend zijn tussen uiteindelijk nog rustig de competitie uitspelen of blijven bibberen tot het einde !! De paar clubs die nu rond plek 11 staan en maar vijf punten meer hebben kunnen ook zomaar in verval raken em bijna iedereen roept nu dat grunn wel bij de eerste tien gaat eindigen, veel aankoop zorgt ook voor onrust !!! Dus NAC, zondag meteen korte metten en het is nog maar ene punt verschil met stilburg !

0    
f4ratje

dit millenium? dat duurt nog 900 jaar. wie weet wie er nog bij NAC komen te voetballen in die tijd:P

0    
Boei

981 jaar

0    
Vincent

@Breda-Loyal

Dat gevoel had ik al meteen.
Muhren is echt een teamspeler, die anderen ook beter laat renderen door z'n slimme loopacties
en weet zich ook altijd goed te positioneren voor de goal.
Dit bewees hij bij AZ en ook bij Sparta. De trainers gaven vaak de voorkeur voor anderen (Advocaat bij Sparta) maar kwamen altijd weer bij Muhren terecht. Is geen spelverdeler , maar maakt aanvallend altijd het veld groot
waardoor er ruimtes ontstaan en bij de laatste 2 oefenduels was hij zeer belangrijk daarin (met ook 2 goals)
velen zullen het niet met me eens zijn, maar hij is wel 10 wedstrijden weggeweest door z'n blessure en is nu topfit. Laten we hopen dat we de echte Muhren weer gaan zien en als hij niet speelt..... ook goed.
Hij gaat nooit bij de pakken neerzitten en blijft knokken voor een basisplaats

0    
Jan de Jong

Als hij slim is gaat hij bij tekenen bij de mooiste club van Nederland ?????

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja