Go to Top

Verkeersschool bij NAC?

Verkeersschool bij NAC?

Potjan-potjan-potjan-potjan-potjan-potjan-potjan-potjan-potjan-potjan-potjan-potjan-potjan-potjan-potjan-potjan-potjan-potjan-potjan-potjan-potjandosie.. we zijn de scheidsrechter vergeten te melden eerder deze week!

Ik wilde (en zat) eigenlijk (te) godveren maar weet niet of ik dan fanatiek-religieuzen tegen het zere been aan stoot. En het laatste wat ik wil, is dat ik vanaf de nek al gescalpeerd wordt en mijn hoofd voor de ingang van de Eretribune, naar binnen gapend wordt weggezet. Ik ben dus voorzichtig in mijn bewoordingen voordat iemand over mijn kale harses struikelt.

En nee, ondanks dat er binnenkort wél een transport- (en logistiek)dag is in het Rat Verlegh Stadion -volgende week overigens, voor de geïnteresseerden- is ook de titel van dit bericht niet helemaal (helemaal niet?) wat het lijkt. Het gaat dus over de scheidsrechter, en die draagt dezelfde naam als een rijschool waar velen van jullie niet hebben leren autorijden.

Kevin Blom is de man die vanavond de scepter zwaait tijdens NAC-FC Oss. Wij hopen dat Kevin maar vaak mag fluiten en weer naar de middenstip mag wijzen nadat NAC heeft gescoord, net zoals zijn collega Van de Graaf dat mocht doen in Oost-Brabant. Blom carpoolt met zijn assistenten Richard Brondijk en Johan Hubers naar Breda toe. Voor Steven van der Vrande is er geen plek in de auto; vierde officials moeten zelf maar kijken hoe ze bij een wedstrijd komen, wordt wel eens vaker gezegd.

Verrassend genoeg wordt er eens een keer om 20:00 afgetrapt. Als je nog geen kaartje hebt en NAC in de oude vertrouwde (…) 4-4-2 Opstelling wilt zien spelen, kun je die vandaag nog halen tot 17:00 via NACtickets of vanaf 18:00 aan de kassa bij het Rat Verlegh Stadion.
Kun je er helemaal niet bij zijn om wat voor reden dan ook (rugklachten bijvoorbeeld) dan kun je op twitter via @Bsiderats of hier op de site de wedstrijd volgen via ons wekelijkse Live Verslag. Hup NAC!

 

Bron: B-Side Rats.

One Response to "Verkeersschool bij NAC?"

 • scheppioni
  11 maart, 2016 - 17:48

  Hahaha BreDaN, geestig man !
  Ik dacht effe dat Cor Taxi een inbreng kreeg met zijn taxi in de verkeerschool !
  De fanatiek religieuzen onder ons kunnen de potjandosie hahaha wel waarderen al zullen dat er niet heel veel zijn, ach zolang er niet met ziektes gesmeten wordt moet het wel kunnen !
  Laat ons NAC vanavond dezelfde creativiteit als gij binnen de lijnen showen dan blijven de drie punten in BREDA !

  0

  0