Wij gaan niet opzij

‘Lucassen fit, twee wijzigingen op het middenveld’

Thiestemberg

Op de laatste training voor de ontmoeting met Jong FC Utrecht is er nieuws gekomen vanuit Zundert. In de grote partij waren er namelijk wat verschuivingen met betrekking tot de basisopstelling. Lucassen viel uit tegen Jong Ajax maar lijkt fit genoeg om tegen Jong FC Utrecht te starten.

Als eerste de ziekenboeg: Daar zit Bakker voorlopig nog in lijkt het. Hij was afwezig op de training. Daarnaast speelde Lucassen die uitviel tegen Jong Ajax wel mee met de basis. Hij zal dus waarschijnlijk wel kunnen spelen morgen. Antonia, Ligeon en Mashart trainde afzonderlijk van de groep.

De afwezigheid van de geschorste Mac Nulty lijkt opgevangen te gaan worden door Rowan Besselink. Het middenveld speelde in de volgende samenstelling: Plat, Vet en van Schuppen. Banzuzi zat niet bij de basiself. Uit deze informatie kunnen we de onderstaande opstelling optekenen. Dit blijft natuurlijk slechts een vermoedelijke opstelling.

Vermoedelijke opstelling: Kortsmit; Lucassen, Besselink, Velthuis, Sanchez; Plat, Vet, van Schuppen; de Rooij, van de Sande, Velanas.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Ex-NAC: Weekoverzicht 10 reacties
Volgend bericht
Stef de Wijs tekent eerste profcontract 24 reacties
Terug naar overzicht
34 Reacties
116   13  
BREDA 1965

Hoop dat VAN SCHUPPEN laat zien dat hij er altijd in hoort te staan

9   10  
Bas

Ik ben benieuwd hoe besselink het gaat doen vergeleken met hoe goed luc marijnissen het deed die paar wedstrijden vorig seizoen. Besselink moet trouwens maar heel snel ff n contract onder z'n neus gedouwd worden!

116   13  
BREDA 1965

Hoop dat VAN SCHUPPEN laat zien dat hij er altijd in hoort te staan

7   13  
Thierry14

De 3 die afzonderlijk van de groep trainen is dat weer een gevalletje tijd uitzitten en beuren of ? Spelen nooit dus waarom zolang uit de running?

26   1  
Wanny

Een rechtsbenige aan de rechterkant centraal achterin lijkt me sowieso een stuk beter werken.

19   9  
scheppioni

Klopt Wanny, normaal wel, geldt ook voor links !
Ik ben verheugd dat Lucassen fit is, want spring in het veld rutten is vijf klasses minder !
Besselink, Vet en Boris...... hopelijk biedt dit het nieuwe elan, die het ook in de tweede helft staande houden ! Zeer jammer dat groot talent L.M. nauwelijks fit is zeg !!
HUP NAC, ik verwacht een reactie van de groep en staf dus een 3-0 zou een zege(n) zijn !

16   6  
Cees-2

Antonia, uiteraard is hij de eerste die weer fit wil zijn. Maar we mogen zachtjes aan toch wel stellen, dat we daar aan mogen gaan twijfelen, of dat ooit voor een respectabele tijd gaat geschieden? En leuk voor hem, of niet, zakelijk gezien dreigt het in dat opzicht een regelrechte flop te worden.

Jammer voor de mens Antonia, ........maar?

22   7  
henkietenkie076

ik heb bij deze Antonia afgeschreven.

10   3  
Gilze

Gelukkig is Lucassen fit. In aanvallend opzicht vind ik dit maar een matig speler maar verdedigend zie ik hem in iedergaval fel er op zitten. Als je dit toch eens vergelijkt met die uitgerngeerde Rutten , man of man. DIe gast peert elke bal blind naar voren en loopt erbij alsof ie gisteren een nacht heeft doorgehaald.

7   84  
Los Pollos Hermanos

Vet gaat gruwelijk door de mand vallen nu hij 90min aan de bak moet. Miskoop van het seizoen.

44   0  
Tante Annie

Los pollos,
Goed dat je dat nu al weet. Wel knap

20   1  
Charpie

@ Tante Annie;

Misschien een beetje kippig....

12   1  
Tante Annie

Scherp, Charpie ;)

3   39  
Arie

Luckassen verdedigend, fit tov van Rutten, ja. Maar voetballend valt die jongen me toch ook wel heel erg tegen. Benieuwd of mensen over 3 wedstrijden nog zo enthousiast zijn over Vet. Hopeloze aankoop wat mij betreft. Wat kan die jongen eigenlijk? Behalve lui zijn?

9   16  
Tip

Op basis van de wedstrijd tegen ajax2 , waar NAC de eerste helft alle ruimte kreeg en NAC de tweedehelft werd gedeklasseerd , meent men te concluderen dat Lucassen 5 klassen beter is dan Rutten. Lucassen had geluk dat hij niet mee hoefde te doen anders had hij ook alle hoeken van het veld gezien. Die gast van Ajax was wel een klasse te sterk. Ik vrees dat @LP gelijk heeft over Vet. Maar goed , Vet wel eerlijke kans geven. In principe kan NAC van j-Utrecht winnen met deze voorhoede denk ik.

5   17  
Joop

Wat is er met banzuzi geblesseerd en luc marijnissen nog steeds?nu stef de wijs is mashart afgeschreven rutten kan ook weg ligeon lijkt me sterker 2de optie rechtsback

20   1  
RV

Voor Banzuzi is het denk ik ook nog veel om 2 wedstrijden in 5 dagen te spelen. Interessant om van Schuppen dan eens op 10 te zien en te kijken hoe Vet er voor staat. Feitelijk zou je met Vet en van Schuppen wat meer scorend vermogen hebben op het middenveld.

Agougil en Banzuzi waren wel op de goede weg en stonden terecht in de basis. van Schuppen zal echt wel aan de bak moeten om die basisplaats te verdienen hoor. Vond hem in zijn invalbeurten niet altijd sterk, maar dan viel hij vaak ook in als buitenspeler.

Benieuwd ook naar Besselink, ik ben niet zo kapot van ons huidige centrale duo (die gaan ons zeker tegen de wat sterkere tegenstanders nog punten kosten) en zou daar ook zeker een fitte Bakker als meerwaarde zien.

Gezonde concurrentie!

27   5  
Ernie

Mensen kom op zeg, jong Utrecht.

21   2  
Breda83

@Arie

Lui zijn? Waar slaat dat op?

11   6  
scheppioni

mee eens Ernie !

31   6  
RV

Begrijp de kritiek op Lucassen niet zo, geen hoogvlieger maar vind het wel een gretig mannetje die zich vastbijt in de tegenstander. Voetballend ook OK. Kwam bij de 0-1 tegen Jong Ajax goed op, nam de bal goed mee en verzorgde een prima strakke lage voorzet. Ik zie hem wel graag spelen eigenlijk.

38   1  
Arubaanse NACcer

Ik las dat Antonia wel geselecteerd was voor de trip van Curaçao naar Indonesië? Neem aan dat NAC daar geen toestemming voor geeft?

11   3  
Ernie

Scheppioni
Het lijkt hier wel of ze van elke tegenstander bang zijn. Ze doen net of we tegen Barcelona moeten.

18   9  
Charpie

@ Joop;
Zal ik de leestekens een keer komen aanwijzen op je toetsenbord?
Het doet gewoon pijn aan mijn ogen.

3   17  
Schrikbarend

Charpie gewoon 3 punten morgen en je bek houden!

11   1  
Ivo

Vorig jaar was Jong Utrecht thuis een draak van een wedstrijd en het werd 1-1.

We zijn na Jong Ajax weer terug bij af, ik hoop op 90 minuten scherpte ipv 45.

Van Schuppen ipv Banzuzi en Vet ipv Agougil, daar hoeven we niet per sé slechter van te worden.

Jammer van Danny Bakker. Wat mankeert hij nou, want hij ligt er al een hele tijd uit. Hetzelfde kunnen we zeggen over Antonia. Deze mannen kunnen van waarde zijn maar zo schiet het niet op.

9   5  
Charpie

@ Schrikbarend;

Ik moet heel diep nadenken over het verband tussen de twee delen van je zin, maar kom er niet uit. Je doet in ieder geval je naam eer aan, dat wel !

4   19  
Arie

Breda83

Ik vind Vet een luie voetballer. Het tegenovergestelde van Luckassen zeg maar.

4   2  
marknuch

@THIERRY14: Ligeon is nog steeds niet fit. Antonia is op de goede weg, na de terugslag. Heeft ook al gedeeltelijk met de groep getraind. En Jetta was een aantal dagen ziek, maar nu weer beter genoeg om te trainen.

9   2  
marknuch

Overigens is er vandaag ook specifiek getraind op “variant B”, waarbij er voornamelijk voorin een aantal omzettingen gedaan worden, om o.a. snel onder druk uit te kunnen spelen, door bijv sneller lang te spelen.

Ze lijken in ieder geval dus wel geleerd te hebben van de afgelopen wedstrijden. Benieuwd of we het morgen gaan zien.

6   0  
nac.be

Weet iemand wat er precies met Luc Marijnissen aan de hand is? Is hij constant geblesseerd? Ik zag hem vorig jaar heel graag spelen...

7   0  
marknuch

@NAC.BE: is net hersteld van een vervelende blessure. Heeft lang geduurd, maar ze wilden geen enkel risico nemen. Hij traint nu al een aantal weken volledig mee met de groep.

1   9  
Mo

Eindelijk die banzuzzi eruit..gewoon met 11 man spelen

4   1  
Ernie

No
Wanneer ga jij eruit?

0   0  
jaap

heeft iemand een link voor de wedstrijd Nac-J-Utrecht

Laad alle berichten na dit bericht in