Wij gaan niet opzij

NAC-spelers definitief opgeroepen

Praatpapegaai

NAC maakt op haar website bekend dat diverse spelers een definitieve oproep hebben ontvangen en zich in de komende interlandperiode op mogen maken voor wedstrijden met hun nationale selectie. NAC speelt tijdens deze interlandperiode overigens geen competitie-wedstrijden

Eerder berichtten wij al over de selectie van Colin Rösler voor Noorwegen O-21 en Adilehou voor Benin, nu kunnen we daar een drietal namen aan toevoegen. 

Omar Mekkaoui
Deze 16-jarige verdediger is opgenomen in de voorlopige selectie van Oranje door coach Mischa Visser. Nadat Omar met Oranje onder 17 afgelopen september de Syrenka Cup heeft gewonnen wachten er nu wedstrijden tegen Wales en Spanje die plaatsvinden op 8 en 10 oktober op het 'Albir Garden Resort Sports Complex' te Albir in Spanje. 

Ayouba Kosiah
Kosiah kwam al twee keer eerder uit voor het nationale elftal van Liberia en is nu opnieuw definitief geselecteerd voor de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Kaapverdië op 7 en 10 oktober. Omdat enkel de groeps-winnaar een ticket naar het WK verdient en Liberia momenteel tweede staat achter Nigeria zijn de wedstrijden tegen Kaapverdië ontzettend belangrijk voor de aanvaller die al meer dan 150 minuten speelde in het nationale elftal met de bijnaam 'the Lone Stars'. 

Jarchinio Antonia
Op 6 oktober speelt Curaçao een vriendschappelijke tegen Bahrein in het 'Bahrain National Stadium' en 4 dagen later staat alweer de uitwedstrijd tegen Nieuw-Zeeland op het programma. Twee oefendwedstrijden waarvoor Antonia definitief is opgeroepen.

Moïse Adiléhou
'The Squirrels' komen weer in actie en dat betekent dat we Adiléhou even (op de training) moeten missen zodat hij op 7 en 10 oktober aan kan treden met het nationale elftal van Benin tegen Tanzania. Op 7 oktober eerst de uitwedstrijd in het oosten van Tanzania (Dar Es Salaam) en op 10 oktober de thuiswedstrijd in het 'Stade de l'Amitié' te Cotonou, Benin. Het laatste onderlinge duel tussen het thuisland van Moïse en Tanzani dateert uit 2017 en eindigde destijds in 1-1 gelijkspel. Omdat beide teams nog strijden om als groepswinnaar uit deze kwalificaties te komen worden dit twee bepalende wedstrijden!

Colin Rösler
Colin Rösler is zoals eerder vermeld definitief opgeroepen voor Noorwegen O-21. De jonge centrumverdediger is een vaste waarde bij de Noorse jeugdelftallen en mag voor het eerst sinds een tijdje bij de oudste leeftijdscategorie aansluiten. Noorwegen gaat wedstrijden spelen tegen de leeftijdsgenoten van Kroatië en Estland.

Bron:
B-Side Rats
16 Reacties
62   4  
Rob

Zal Antonia niet eerst even fit worden?

62   4  
Rob

Zal Antonia niet eerst even fit worden?

21   8  
Thierry14

Als antonia dat kan gelijk buiten trappen bij terugkomst..l

13   5  
Ata

Welja, met allemaal spelers uit de Nederlandse competitie lassen we even een vriendschappelijke uitwedstrijd tegen Nieuw Zeeland in..

8   5  
Tip

Die Omar is erg goed.

6   1  
Rade

Curaçao tegen Nieuw Zeeland is ook in Bahrein

2   1  
Ata

Dank Rade, nuttige toevoeging als dat klopt.

6   4  
Ed

Gvd ga eerst eens je kunsten bij NAC laten zien. We staan nog net niet onderaan. Laat je club maar dokken en in de steek. Vervolgens moe of geblesseerd terug komen.

10   2  
Wallie

Ed . Moe terugkomen . Niet overdrijven he . De mannen in de bouw komen s.avonds moe terug .

11   2  
NAC Vooruit!

Zouden die bondscoaches deze spelers dan helemaal niet op vorm en fitheid selecteren?

Op basis waarvan zou Antonia bijvoorbeeld opgeroepen moeten worden?

3   2  
The Cosmic Gate

Misschien handig om Omar vast te leggen voor paar jaar ! Met een ongelimiteerde transfer som enz . We zien de bui hier al wel weer hangen.
Maar een TD is niet nodig joh, en onze AD......is ziek ..

3   1  
Ron

Als je als land spelers van een club uit de kelder van de KKD moet halen dan is het nivo toch wel heel erg bedenkelijk. Maar ik snap die gasten wel. Het is makkelijk kiezen: Of je moddert dagelijks maar wat aan in Zundert tussen lotgenoten die er toch ook niks van bakken, of je doet hetzelfde, maar dan even in Bahrein of waar dan ook. Het weer is in ieder geval een stuk beter dan hier, en je ziet je familie misschien ook nog effe.

2   5  
Nonkel Frans

Lees ik het goed:
Even heen en weer naar Nieuw Zeeland?
Voor een vriendschappelijke wedstrijd?
Zo n vlucht vraagt sowieso een week herstel. Jetlag en een bio ritme wat compleet van de kaart is.
Vreemde keuzes midden in de competitie.

3   4  
Wanny

Misschien moet je als club dan ook geen jongens uit Suriname, Benin, Liberia en Curacao aantrekken.

Je weet dat hier altijd gedoe mee is als ze moeten komen opdraven. Van de zomer ook al met Malone die naar een toernooi was en daardoor weinig rust kon nemen. En er is ook elke keer gezeik rond die Afrika cup.

Als je dan toch goedkopere buitenlanders wil halen, kijk dan naar Oost-Europa. Of beter nog, haal jongens uit de regio.

1   3  
Ed

Wallie@
Helemaal gelijk. Maar let maar op. Voor hun land de pannen van het dak spelen, zodra ze het gele shirt aantrekken lukt het niet meer. Presteren bij je club

5   0  
scheppioni

Ik hoop van harte dat we van Antonia nog wel zeker plezier gaan beleven .......
zo'n speler hebben we in de NAC selectie wel zeker nodig !! HUP NAC, met Antonia !

0   0  
Tony93

Ik mag hopen dat ze die Omar Mekkaoui heel snel voor een aantal jaren vast gaan leggen?!
Als ze nu weer liggen te slapen en het laten afweten, dan is deze jongen heel snel niet meer in Breda te bewonderen verwacht ik zo.
Is echt wel een gozer om in de gaten te houden!

HupNAC!

Laad alle berichten na dit bericht in