Wij gaan niet opzij

Adilehou en Kosiah boeken goede resultaten in WK kwalificatie

Thiestemberg

Ayouba Kosiah en Moise Adilehou zijn weer in actie gekomen voor Liberia en Benin. De spelers kwamen beide in actie in interlands voor de WK kwalificatie van Afrika. Voor Kosiah was het zijn tweede interland, Adilehou is al jaren vaste waarde bij Benin.

Adilehou speelde met Benin gelijk tegen Congo-Kishasha, de eindstand was 1-1. De ploeg gaat nu aan kop in Groep J met vier punten uit twee wedstrijden. Zes oktober kan Benin een grote stap zetten naar poulewinst, dan komt de ploeg van Adilehou uit tegen Tanzania.

Kosiah mocht ook in zijn tweede interland in de basis beginnen bij Liberia. Enkele dagen geleden was het sterke Nigeria nog te machtig, nu boekten de Lone Stars een mooie overwinning op Centraal Afrika, eindstand 0-1. De goal werd gemaakt in de 86ste minuut door Sherman. Door deze overwinning staan de Liberianen nu gelijk met Nigeria, dat nog wel een wedstrijd tegoed heeft. 

Bron:
B-Side Rats
4 Reacties
48   2  
NAC Vooruit!

Mooi dat wij bij NAC deze Afrikaanse parels in de selectie hebben!

48   2  
NAC Vooruit!

Mooi dat wij bij NAC deze Afrikaanse parels in de selectie hebben!

25   3  
Ed

Kosiah heel snel een huis en contract geven

10   1  
Nac

Maurice Steijn gokte met oude spelers op promotie, dat is mislukt.

Hij gokte met Adilehou en dat is wel goed gebleken.

Jammer dat hij er bij het belangrijkste naast zat.

7   3  
Henri

Laten we wat Kosiah betreft met beide benen op de grond blijven. Deze jongen heeft het bij Almere niet gered en is mij in de wedstrijden bij NAC bepaald niet opgevallen als een Afrikaanse Parel. Hij miste zelf 2x een 100% kans en Afrikaanse parels doen dat meestal niet.

Laad alle berichten na dit bericht in