Wij gaan niet opzij

Afscheid Sydney van Hooijdonk voorafgaand aan NAC-Top Oss

Benn076

In navolging van Thom Haye zal ook Sydney van Hooijdonk aanstaande vrijdag zijn verdiende afscheid bij NAC krijgen. De 22-jarige spits maakte vorig jaar de overstap naar Bologna en koos deze winter voor een verhuur aan SC Heerenveen.

Sydney kwam in 2016 over uit de jeugd van Beek Vooruit en maakte in 2018 zijn debuut voor het eerste van NAC. Hij speelde in totaal 70 officiële wedstrijden voor NAC en wist hierin 23 keer te scoren. Navraag bij NAC leert dat Sydney net als Thom voorafgaand aan het duel zijn afscheid zal hebben. Een avondje doorhalen in Breda zit er voor hem niet in. Zondag staat de derby tegen Cambuur op het programma voor de spits van Heerenveen die in de Eredivisie inmiddels een vaste basisplaats heeft. 

Dus kom op tijd naar het stadion vrijdag. 

Bron:
B-Side Rats
Volgend bericht
Het Dinsdag Dilemma #20 37 reacties
Terug naar overzicht
103 Reacties
232   63  
Judge M.

Sinds wanneer is een afscheid verdiend als iemand nog geen 100 wedstrijden gespeeld heeft en bewust heeft aangestuurd op een transfervrij vertrek?

84   81  
Bredaaaaa

Prima initiatief. Deze held moet geëerd worden. Fantastisch gebaar van Manders en Sidney. We kunnen t allemaal niet met elkaar eens zijn, maar we blijven NAC familie. Wie weet komt Sidney over een aantal jaren terug bij NAC.

61   7  
Ivo

Betekent dit dat het geld binnen is?

17   26  
Nacman

Helaas kan ik er niet bij zijn ongelukje gehad en achillespees af gescheurd voor de 4 keer buiten dat we niet naar stadion konden dat ik een wedstrijd moet missen.

37   50  
De Baviaan

Eerst centen van de Italianen en dan een afscheid.
Sidney ook al aan het zeuren bij sc Heerenveen?

64   45  
Nachoreca1

Verheug me er nu al op! Die jongen en zijn vader zijn de echte, bij tegenslagen laten ze zien echte naccers te zijn.....
Sarcasme modus aan!!

43   39  
Tip

Ik ben verbaasd dat SvH het in de ere zo goed doet. Daar ben ik eerlijk in. Had ik dus niet verwacht. Al kan die andere jonge gast bij Heerenveen ,uit Zweden geloof ik,veel beter ballen. Maar Sidney schiet ze ook binnen. Vet compliment aan Sidney. Ik vind Bannis trouwens een goeie. Zeker als ziet in wat voor kwaliteitsarm elftal hij moet spelen. Die gast komt er wel.

54   19  
Fietscombi

Waarom gebeurt dit niet in de rust wanneer iedereen in het stadion is?

74   62  
Cees-2

Het adoderen richting Van Hooijdonk vanuit BSR is schijnbaar oeverloos. Het druipt er werkelijk van alle kanten af dat e.e.a. ver afwijkt bij vele andere vertrokken NAC-spelers. Kwalijk te noemen. In een organisatie is dat dodelijk, dat gedrag. Meten met twee maten noemt men dat. Zeg niet dat het niet waar is, want je maakt je eigen nog meer ongeloofwaardig. NAC behoort iedereen te zijn!

232   63  
Judge M.

Sinds wanneer is een afscheid verdiend als iemand nog geen 100 wedstrijden gespeeld heeft en bewust heeft aangestuurd op een transfervrij vertrek?

71   27  
Ernie

Wat een onzin.

64   11  
Ouwe Spionkop

Kan dit onder de wedstrijd? Dan hoeven we ons niet zo te vervelen.

29   33  
benn076 (BSR)

@Cees-2

Het is niet waar.

40   47  
Scheppioni

Terecht ! Vernederd door een ongelofelijke Pipo ! Sidney heeft veel te kort bij ons NAC gebald gvd !!! Sidney moet een liedje zinguhh !

67   28  
Rade

Prima. Kom ik wat later

9   9  
P

Hoopnie dattie gaot zinge

34   32  
Bobby Firmino

Dan zag vader van Hooijdonk het toch goed in zijn zoon.
Die jongen doet het niet verkeerd bij Heerenveen!

60   26  
Boyke

Welkom Sydney…..blablablabla…….kind van de club…….blablablablabla…..voor altijd 1 van ons……. blablablabla………

Doe dat gelul idd maar niet in de rust. Hypocriet geneuzel. Heb niks tegen dat manneke, maar vind het onderhand gênant hoe dit opgeklopt word. Laat’m over een paar jaar terug komen en z’n voeten laten spreken ipv dit voor spelers met ZONDER minimaal 250 caps.

74   31  
1 van de 2

Volgens vele "kenners" hier op deze site een beperkte voetballer.
Speelt nu in de ere en doet het gewoon prima.
Is door Stein gewoon vernederd, maar stond er desondanks gewoon als het moest- scoren tegen nec-
Dan ben je mentaal ijzersterk.
Jammer dat ie niet bij Nac in de spits speelt

39   33  
Naccert

Daar komen alle reacties weer “ het ligt niet aan Sidney”.
Mooi voor die jongen dat die in 9 wedstrijden 3 goals (waarvan 1 pingel) heeft gemaakt. Wat mij vooral opviel is het zwaar overtrokken gedrag tot 3x toe toen meneer gewisseld werd tussen de 60-70ste minuut. Net zulk vervelend gedrag als zijn pa. Kan goed begrijpen dat hoop trainers daar niet op zitten te wachten of op afknappen zijn gedrag.

33   4  
Ivo

Off-topic: Mooi verhaal!

https://www.joe.co.uk/sport/nac-breda-man-city-football-group-331831

72   33  
Sjef de gevulde koek

Voor alle kansloze op deze site. Sydney heeft meer NAC dna dan werkelijk alle spelers momenteel bij elkaar. Dus hou aub je bek en klap voor deze jongen. Als je dat niet ziet of hem kent zeg dan aub niks. Vader staat ook nog regelmatig met iud nac op het veld en bij de noad cup maar hier blijven zeiken. Kansloos maar past goed in het beeld wat je al weken hier leest.

39   26  
Tonn

Dan verwacht ik dat r straks ook een afscheid komt voor Wout Neelen als dit voor Sydney VanHooijdonk nu gebeurt. Een verdediger is net zo belangrijk als een aanvaller. Geen onderscheid. Of is de ene lokale ex jeugd speler toch anders dan de andere?

31   5  
GeelZwarHart

Weer iets om met zijn allen ruzie over te maken.

25   9  
Supporter!

Dan weet ik al wie en wat er uitgebreid besproken wordt zaterdag in BnDeStem is…

33   14  
Nonkel Frans

Ongeacht wat de in aantal beperkte meningen over dit onderwerp op dit forum zijn, gaat deze jongen een geweldig applaus krijgen van de supporters. Daar maak ik me geen zorgen over.

Hup NAC, Hup Sydney!

25   13  
Dos

Begrijp een afscheid bijna een seizoen later niet. Wat is de toegevoegde waarde hiervan?

Verder ontzettend jammer dat het geen NAC speler meer is. Sydney is echt een winnaar en was was echt topscorer geweest met 30 doelpunten minimaal als hij wekelijks in de basis had gestaan. Een echte spits.
Werkt ook constant aan zichzelf in zijn vrije uurtjes om een betere speler te worden.
Zal niet net zoals zijn vader Oranje halen, maar een goede eredivisiespits kan hij zeker worden.

8   35  
Tip

Sidney had zich bijna onsterfelijk gemaakt door met NAC te promoveren. Ik ben ervan overtuigd dat na zijn 2-2 hij in de verlenging er nog 1 had binnen geschoven. Er is een bepaalde theorie dat door 1 gebeurtenis te veranderen alles verandert. Was NAC gepromoveerd dan was de situatie nu 100 procent anders. Konden we die gelukkige derde goal van NEC maar uitgummen. Ik baal daar nog steeds ontiegelijk van. De gevolgen van die derde NEC goal waren desastreus.

39   9  
Ivo

@Tip

Waar heb jij het over? Derde goal? NAC verloor met 1-2 door die late treffer van Okita.

Steijn vond het wel een strak plan om in eigen huis met 9 verdedigers te spelen...Sydney en Bilate begonnen op de bank. Zelden zo'n laffe promotiepot gezien. Totaal niet des NACs. Ik schaamde me rot na die vertoning.

48   17  
Fritske d'n Olifant

Ongelofelijk wat een hoop zure reacties zeg! Heb gewoon eens respect voor oud-spelers.

De Van Hooijdonks, wat je ook van ze vind, hebben meer voor NAC betekend dan alle droeftoeters die ze hier nu affakkelen bij elkaar ooit zullen doen.

19   7  
Ouwkus

Beste supporters van het land. Zelfbenoemd dat dan weer wel🤣🤣

17   28  
Cees-2

Benno76: De feiten spreken overduidelijk voor zich. Feiten liegen niet! Daar kun je nooit omheen. Complete onzin jouw reactie. Het spijt me dat ik dit op deze manier moet melden, maar in dit geval kan dat helaas niet anders. Feiten Benno 76! Kijk de historie van deze site er maar op terug. Gênant is dan het juiste woord, minachting naar overige spelers is mijn mening.

20   47  
steven73

ALs die niet word uitgefloten snap ik er echt niets meer van. wat is die gozer vervelend geweest in kleedkamer en daar buiten.

18   30  
RM

Haye snap ik maar laat Sidney lekker thuis...

11   25  
Tip

@Ivo. Klopt ging over de tweede goal. Sidney maakte 1-1. Strekking verhaal als we waren gepromoveerd was nu alles anders geweest.

25   10  
Thierry14

Haye was met de rust al Vertrokken!! Nee voor zulke moet je de handjes op elkaar zetten ipv eigen gasten die op verschillende manieren weggejaagd worden....had sydney er liever bij gehad ipv bilate antonia of onze nieuwe nu al afgeschreven hilterman die nu al bankzitter is tov een huurling??

30   9  
MV

De reacties onder dit artikel zijn veelzeggend voor de situatie waar NAC in zit...
Verder is het prima om een afscheid te hebben van een kind van de club.

22   7  
HupNac

Zure bende...

Hopelijk wanneer we in rustiger vaarwater komen dat dat dan ook weer normaliseert.

HupNac en Sidney bedankt!

8   4  
Fritske d'n Olifant

@Steijn73

En daar weet jij alles van want je was er zelf bij, toch??

51   12  
Ome Cor

Ik reed vorige week op de Moerlakenbrug een busje van de jeugdopleiding van NAC voorbij.
Op de achterkant stond Sydney van Hooijdonk afgebeeld als voorbeeld, als trots product uit eigen jeugd.

Dit is toch wat we willen ? Eigen jeugd die het eerste elftal haalt ?
Maar nee, de Bredase aanhang is geen succes meer gewend, die kan alleen oh maar zeiken.
Toen Sydney zei: een speler van mijn leeftijd moet niet op de bank zitten, maar elke week spelen, vond men hem arrogant.
Je kunt het ook ambitieus noemen.

Dat vader Pierre op de tribune zat was ook reden voor Bredaas gezeik. Alsof het raar is dat een trotse vader zijn zoon volgt.
Daarbij is Pierre door een aantal lamstralen uitgekotst, maar hij is toch ook verantwoordelijk voor mooie NAC momenten waar ik persoonlijk enorm van genoten heb.

Toen Steijn het jeugdproduct Sydney totaal misbruikte waardoor een vertrek bij NAC de beste oplossing leek was er weer bijval voor Sydney, want van Steijn afzeiken heeft een nog hogere prio dan van Hooijdonk afzeiken.

Als we Sydney blijven afzeiken, of domme opmerkingen maken dat je dan ook afscheid van Wout Neelen moet nemen straks....dan ben je vast geen voorstander van NAC=Breda, dan geloof je niet in eigen jeugd, spelers uit eigen regio en ook niet in meer clubcultuur dan alleen met je maten bier zuipen in het stadion.

Of Sydney nu je favoriete NAC speler was of niet, als jij NAC supporter bent, van jezelf denkt dat het geelzwart bloed je door de aderen stroomt, dan neem je op een mooie manier afscheid van Sydney van Hooijdonk, zoals het een trouwe achterban betaamt.

14   30  
Cees-2

Hupnac: Niets zure bende. Met twee maten meten heeft NAC daar gebracht waar het nu staat. Het fundament is, eerlijkheid, transparantie, objectiviteit. Dat zijn de bouwstenen van het succes. Geen achterdeur zaakjes. Niet met twee maten meten, nergens in de club. Hard en zakelijk zijn mag, eerlijk zijn is een "must". En dat is ook hier absoluut niet het geval. Zo zeker ben ik van mijn zaak.

9   11  
NAC!!!

Zonde van de CITY-deal!
Als je het plastieke CIty nu ziet spelen, het had nooit gekund in Breda.
🤣🤣🤣🤣🤣…

HUP NAC!!! 💛🖤

15   31  
Frans

Wat een lachertje …
Afscheid nemen van Sydney hahaha

15   12  
Ernie

NAC!!!
Nee het voetbal mag ook weer niet te goed worden in Breda.

43   15  
Das Phantom (BSR)

Zou zo graag een keer in gesprek willen met mensen die ons nu voor van alles en nog wat uitmaken. Hoeft geen camera bij, geen microfoons, maar leg me uit hoe of wat we allemaal verkeerd hebben gedaan.

[email protected]bsiderats.nl. Kunnen we een afspraak maken!

12   5  
HupNac

@cees

Begrijp dat je het geen zure bende vind. Verder snap ik werkelijk niks van je reactie op mijn post 😂

Trek het je niet aan Cees het zal vast aan mij liggen.

HupNac

19   12  
Braze

Hypocriet van NAC. Eerst Sidney weg laten pesten en dan nu op het eind van een mislukte competitie Sidney op laten draven om de supporters te pleasen.
Jammer voor Sidney , hij had beter verdiend.

6   30  
Cees-2

Hupnac: Het ligt inderdaad he-le-maal aan jou! En aan niemand anders, daar heb ik geen enkele twijfel over.

14   32  
Cees-2

Das phantom: Ik voel me in deze toch enigszins aangesproken. Ik maak jou (lees: BSR) niet voor alles en- nog wat uit. Kijk dat bedoel ik nou. Blijf to the point. Ik spreek alleen, over het meten met twee maten. Meer niet, in dit geval.

14   6  
HupNac

@cees

Ik ga er ook vanuit dat het aan mij ligt.

Het zal vast een goed verhaal zijn. Jammer dat ik het niet begrijp.

Fijne avond Cees.

HupNac

42   18  
BREDA 1965

Sydney is meer NAC dan haye en seuntjes samen,en daar klapte de negatievelingen wel voor.Nou Sydney is voor mij een held,en dat was zijn vader ook.

23   7  
Geelzwartwit

Vind het wel mooi als het publiek hem alsnog een stukje waardering kan laten voelen. Was altijd benieuwd hoe hij zich bij NAC zou ontwikkelen en of jij van net zo'n waarde als zijn vader zou worden. Soap afleveringen 54 tm 82 bepaalden een ander script.

Sydney dank je voor dat beetje wat je voor NAC hebt kunnen betekenen en jammer dat het gissen is naar wat het meer had kunnen worden.

30   3  
Ata

Typisch zo'n topic waar je heel enthousiast over kunt worden of kunt zeggen: 'Goh, beetje overtrokken, had van mij niet gehoeven.'

Maar allejezus zeg, als je dit hierboven toch allemaal leest.....

50   16  
Belgische Naccer

Gratis weggegeven en weg gepest door Steijn en Manders.

Let maar op dat Heerenveen hem straks voor 2,5 miljoen overneemt van Bologna.

En Steijn maalt er niet meer om, want die heeft nog 3 ton meegekregen ook voor de grootste wanprestatie uit de geschiedenis van NAC. En die andere droeftoeter die loopt nog gewoon rond. En die zit te pronken met een opleidingsvergoeding, die nog niet binnen is, van 4 ton.

Flikker toch alsjeblieft allemaal op man.

18   10  
Scheppioni

Goed gezien Belgische NaCCer !
Let op, pipo lovers zien het anders, want pipo is een held !! SvH heeft natuurlijk veel te kort bij ons NAC gevoetbald, ook nu is de t.s. nog steeds ondermaats, mede te zien aan de spitsen die nu maar bijna niet tot scoren komen !! In oss zien ze echt degelijk kansen vrijdag, ze hebben ergens nog gelijk, met deze gelaten t.s. is NAC uitgeblust !

10   12  
Scheppioni

Sund voor sparta maar met pipo gaan ze er keihard uit !

10   6  
Geelzwartwit

@SCHEPPIONI

Zo tweestrijdig dit. Ik gun Sparta het beste en dan krijg je dit.

10   8  
Scheppioni

Idd Geelzwartwit !

21   8  
Los Pollos Hermanos

Was niet goed genoeg zeiden de (zelfbenoemde) kenners. (Fred 1, kom er maar in) Leuke pinchhitter, maar zeker geen basismateriaal in de eredivisie, zeiden ze.

Speelt nu basis bij SC Heerenveen. Een club die werkelijk op alle fronten beter is georganiseerd dan NAC.

Hoe komt het toch dat spelers uitblinken en wij ze overnemen, ze altijd slechter gaan spelen. Toeval? Ik denk het niet. Geldt overigens ook voor spelers die bij ons minder presteren en wanneer ze verkassen ze ineens de belangrijkste man van de ploeg worden.

Heel bijzonder allemaal. To say the least.

24   6  
MickJ

Ik denk dat het afscheid van Sidney gezien
moet worden als een bevestiging van hemzelf
dat zijn innerlijke zegt , kijk ik ben weggestuurd
en vernederd door Hr Steyn .
Zonder een weerwoord van jullie eigen trainer van
nu, en zie waar ik nu sta.
Daaaag allemaal.
En gelijk heeft hij .

21   9  
Boyke

Los Pollos….. op alle fronten beter georganiseerd ? Sfeerloze tribunes, trommels, veel lege plekken, schulden moeten dichten met de verkoop van Veerman, een kut volkslied vooraf, stonden op degradatie koers, miljoenen schuld. Dit Heerenveen is niet het Heerenveen van onder Foppe en Riemer. Toen had je gelijk, nu Ist net zo een zooitje als hier….. Super leuk voor Syd dat hij het daar goed doet. Dat wel.

17   3  
Nonkel Frans

Mick het ligt denk ik iets preciezer - Sydney neemt vrijdag officieel afscheid van de supporters en staat met pijn in zijn hart voor de hem zo vertrouwde tribunes
De dikke middelvinger en "lekker puh" is voor de huidige NAC BV directie en co.
Het blijft een klein " tis doodzonde " drama voor hem en voor de supporters, die hem onder en vooral na mannetje Steyn graag hadden zien blijven.

En ja FC Heerenveen is niet meer wat t geweest is. Daar heeft het tot clublied verheven friese volkslied niets mee te maken. Dat was er ook al onder Foppe en Riemer in betere oude tijden.

18   2  
Geelzwartwit

@boyke

Eens

Echter in een onlangs gegeven interview volgens mij bndestem vertelde hij dat het verschil met beleving qua club en stad tussen heerenveen en Bologna erg groot was maar hij verbaasd en verrast was ober de sfeer op de tribunes in Heerenveen die is eigenlijk best goed vertelde hij enthousiast.

En als we de sfeer van andere clubs met onze eigen sfeer gaan vergelijken mogen we best eens een keer wat minder op onze eigen borst slaan denk ik.

Als andere clubs voor sfeer trommels nodig hebben moeten ze dat zelf weten als dat voor hun werkt prima.
Bij NAC is de sfeer nu anti spandoeken gezeik over alles en een kutsfeer en ern eeuwenoud overal waar we komen.
Nou mensen vragen niet wie wij zijn ze vragen waar het oude NAC en avondje NAC blijft dat is wat men vraagt.

Merk in heel het land dat als ik NAC noem men nul interesse heeft in de status van NAC. "die spelen nu toch al een tijdje kkd?" dat is de reactie.

Er is nog veel werk aan de winkel. En vergelijken met andere clubs die nog wel in de eredivisie spelen heeft sowieso weinig zin. Wij zitten in het moeras laten we daar maar eens eerst uitkomen.

En de beste supporters van het land zijn we pas weer als blijkt dat de afgewezen city deal rn een succesvol NAC = Breda de club er weer bovenop geholpen heeft.

Over een jaar of 3 mogen we weer eens kijken naar de onszelf toegewezen status van beste supporters. Iets wat ik overigens verschrikkelijk vind als men dat overzichzelf zegt

7   13  
Cees

Ik steun het idee van een nieuwe BVO!

NOAD BREDA!

17   14  
Maarten

Gun het hem het beste maar een afscheid? Op basis van?

11   7  
Ouwkus

Nee @Boyke op de Bredase tribunes is werkelijk een feest hoor. Man man man Heereveen speelt eredivisie en ja de tribunes leven daar meer dan in het triest sfeerloze stadion in Breda.
Man man man moeilijk he respect geven aan een ander als je volzit van jezelf.

3   5  
Boyke

Ouwkus. Ik ben meer van de sfeer in de Kuip, als het kopieer gedrag van die trommels. En zeg ik ergens dat wij de beste zijn? Nee. Dus aub. Kom niet met die shit aan. En geef respect als ze dat verdienen. Heerenveen zingt alles na wat Ajax zingt. Dan krijg je van mij geen respect als supporters groep. En ach…. Die eredivisie. Nou nou wat een punt dat je daar maakt. Maar eh. Als we zo sfeerloos zijn etc. Wat de neuk doe je hier dan. Vort…. Ga ergens anders heen. Van mijn mag je.

13   4  
Ouwkus

@boyke

NAC leeft in je hoofd hart en in je leven. En dat is mooi want daarin verschillen we niet. Maar onze club leeft verder niet meer in het land vriend. We zijn een nietszeggend clubke geworden. Een beetje realisme daarin mag wel. We staan net linkerrijtje KKD en daar blijven we de komende "vrolijke" jaren ff hangen. Dus bereid je voor op een max half gevuld stadion minder sponsors. We hebben het, mocht je wat ouder zijn, allemaal al meegemaakt. Fijne koningsdag Boyke ondanks een klein verschil onze meningen. Dus voor hoef jij niet weg of vort of ga ergens anders heen. Dat wil ik niet dat je ergens anders heengaat, Jij bent een medesupporter met een NAC hart. Die hou ik liever, ondanks dat klein verschil van mening, liever in het vak in ons stadion.

11   0  
Boyke

Ouwkus. Thanks. Jij ook een hele fijne dag. Wie weet tot in het stadion. En qua leeftijd zit ik tussen de 45 en 50. We hebben alles mee gemaakt idd. En daarom ben ik trots op wat we op de tribune, ondanks alles nog zijn. Bij een hele hoop andere clubs waren er al veel eerder grote groepen sponsors en supporters afgehaakt.

9   32  
NAC4ever

Ik kom wel wat later. Wil voorkomen dat ik een braakje moet doen.

5   34  
Realist

Als die judas van een pa maar wegblijft....

18   10  
Scheppioni

Best misselijk NAC4ever !! Noemt zich dan NAC4ever 🤔 best triest joh

17   0  
Dos

Dat het NAC stadion niet kolkt zoals voorheen is meer dan een logisch gevolg van alles binnen en buiten het veld. Iedereen is lamgeslagen, dus hier hoef je geen studie van te maken.
Ik blijf gaan, zal altijd een seizoenkaart nemen, tegelijkertijd is mijn wedstrijdbeleving niet wat het geweest is.
Dit komt echt wel weer terug, alleen de vraag is wanneer.

14   4  
Patje

Dit krijg je, als toemalig trainer je niet moet, waar het dan kan eindige. In de basis bij Heerenveen en scoren. Steijn en manders bedankt!!

16   9  
Nacdictive

Waarom kunnen mensen niet gewoon zeggen:"mooi dat hij een afscheid krijgt!"?

Ongeacht dat hij op een vervelende, ongewenste manier is weggegaan en of hij nu wel of niet goed genoeg is voor een bepaald niveau en zonder dat hij de zoon is van.

SvH bedankt! Wil je hem een afscheid geven dan kijk je, wil je geen afscheid nemen / vind je het overbodig, ga dan ff in de gracht staan of praat met je buurman/buurvrouw.

7   4  
Nac

Ik zie nog wel een aantal transfervrije opties voor komend seizoen.

Rechtsback
horemans excelsior
Pachonik vvv
Lelieveld de Graafschap
Vermeulen fc eindhoven

Linksback
Armondo Ottewill excelsior
Burnet Fc emmen
Absalem roda

Verdedigende middenvelder
Lieftink de graafschap
Alex Plat fc volendam

Aanvallende middenvelder
Boy Deul fc volendam
Van Ooijen fc emmen

Aanval
Adzic pec zwolle
Oussama Bouyaghlafen almere

Zijn allemaal beter dan wat we nu hebben.


10   1  
Maarten

Joey Slegers ook transfervrij

16   11  
Scheppioni

Leegloop jeugdopleiding .....🤨 maar narcist laten we gewoon zitten, enorme stilte overname ..... tis weer ouderwets lekker kut bij ons NAC, over de t.s. is al genoeg gezegd ! Wat interesseert mij verder de feestdag gvd !!! NAC is wat telt !!!

5   10  
Nacdictive

@Scheppioni: maar wie moet MM nu ontslaan?
Ook.al heb ik liever vandaag dan morgen een andere AD maar dat gaat nog wel even duren met alle perikelen rondom de overname.

33   6  
Spionkop

Is toch bijna verdrietig hoe deze jongen behandeld wordt hier. Ik vind het super jammer dat die niet bij ons in de spits staat.

Is gewoon een goed jong. Die altijd hard werkt, en heel enthousisast is.

Wordt die eerst keihard genaaid door een trainer. Diezelfde trainer die door iedereen hier uitgekotst werd. Maar dan terug naar de speler, en dan lijkt die trainer ineens vergeten te zijn. Ligt alles aan hem, en zijn vader.

Sneu hoor.

4   7  
Scheppioni

Heb je wel gelijk in NACdictive, maar echt elke dag langer is dieper in het moeras !! Des te langer dat er in de toekomst weer hersteld moet worden !

17   4  
Geelzwartwit

@spionkop

Sydney wilde in ieder geval voetballen.
Een instelling die we dit seizoen nogal eens misten bij de selectie

10   7  
Scheppioni

Zo is't Spionkop 👍

11   33  
Ernie

Ik zal het nog 1 keer uitleggen speciaal voor Scheppioni.
Sydney had gewoon bij Nac moeten blijven. Alleen meneertje vond zichzelf te goed. Hij heeft voldoende kansen gehad om zichzelf te bewijzen. Had een goede fase totdat hij zichzelf blesseerde met een domme actie thuis. (Iets met een douche deur).
Bovendien heeft zijn vader op de achtergrond ook nog een irritante rol gespeeld. Maar goed, hij heeft nu voor het geld gekozen, hij verdient schijnbaar 4 ton per jaar. Ik denk op dit moment de best betaalde speler bij Heerenveen. Het lijkt mij dat je dan ook wel iets mag laten zien op het veld. Voor alle duidelijkheid ik gun het hem van harte en hoop dat hij slaagt.

7   15  
Ivo

Trainers jeugdopleiding vertrekken, eerste City-effect merkbaar. Triest.

7   6  
Bobby Firmino

Ivo , City effect?
Dat ze alsnog NAC gaan overnemen?

5   9  
Ivo

@Bobby

Is geen hogere wiskunde, dit zie je overal.

Bij een forse/vijandige overname of baanonzekerheid loopt het beste personeel als eerste weg.

Waarom zou je willen werken voor een jeugdopleiding die een formaliteit is? Uiteindelijk stelt City de selectie samen en blijft je eigen talent hangen ten koste van die parel uit ....(vul zelf maar een exotisch land in).

6   7  
NAC!!!

Beste mensen,

Stop toch eens met op elkaar te kakken seg…

Het wordt echt tijd dat de overname snel rond is.

De grote schoonmaak van boven naar onder.
Nieuwe mensen nieuwe kansen, incl in de trieste selectie.

En allemaal de neuzen terug de zelfde kant uit.


Eens word de hemel stralend blauw… 💛🖤

8   3  
SjorsNac

Prima om afscheid te nemen, heel erg jammer dat het niet gelukt is bij nac.
Uiteindelijk maar 1 persoon verantwoordelijk voor namelijk persona non grata Steijn!!! Zijn doelpunt tegen nec in de playoffs vergeet ik niet meer, gaf ons weer hoop.

5   17  
Bredaaaaa

NAC 2022-2023

Van der Sande
Velanas De Rooij
Van Schuppen

Agougil Cagro

Mashart Adilehou
Bakker Malone
Kortsmit
De Graaf

Kampioensteam

12   3  
1 van de 2

Ernie

Leg jij het nog maar een keer uit, wat een onzin kraam je uit.
Ga Bert zoeken.

11   20  
Ernie

Hoe zit het trouwens met het alternatief voor de City-group? Of was het weer grootspraak van een paar Bredase ondernemertjes? Ben bang dat komend seizoen nog erger gaat worden.

17   15  
Scheppioni

Nee Ernie, Sydney en Kay o.a. zijn gewoon voetbalvermoord door die pipo die jij adoreert !! Liefde voor jou oompie maakt blind blijkbaar !! Sydney dacht dat pipo zou blijven en koos voor andere oplossing, pas daarna kwam de leugende persbericht ! Ik gun Sydney het beste en hoop dat die pipo van jou zo diep in de stront zakt zoals ons cluppie nu zit gvd !

21   17  
Ome Cor

@scheppioni
Vind jij jezelf nu niet een enorme kneus om overal Mattijs Manders narcist te noemen en je af te vragen waarom hij nog niet ontslagen is ?

Ik wel !

Een: heb je de man wel eens live ontmoet ?
Hoe beoordeel jij in al jou alwetendheid of iemand narcist is of niet ? Ben jij deskundig op dat gebied of lul je maar een beetje met de meute mee ? Ken jij de afspraken die MM net zijn werkgever heeft ? Waarop is je boute oordeel gebaseerd, O, grote ziener van Mill ?

Twee: Manders mag op de winkel passen zo lang NAC eigendom is van de huidige aandeelhouders. Wat snap jij daar niet aan ? Dat is gewoon een interne afspraak die iedereen buiten Mill volgens mij wel kent.
Zo lang de club niet verkocht is zit Manders op deze positie.
En nu allemaal braaf op het duimpje omlaag drukken, want die stoute ome cor valt een supporter aan.

15   18  
Tip

De waarheid ligt zoals dikwijls in het midden. Sidney laat bij Heerenveen zien mogelijk in ere mee te kunnen. Hij heeft nu 3 goals in 9 wedstrijden en 1 assist. In een ploeg waar hij best ballen krijgt en een goede spits naast hem heeft. Dat mogen we wat mij betreft kwalificeren als voldoende-ruim voldoende. Laten we niet gaan overdrijven, Sidney is er nog niet. Ik gun het hem van harte dat het gaat lukken in de ere.

Terug kijkend had hij van mij vaste spits mogen zijn bij NAC in de keuken. Je moet ook wat geluk hebben. Had SvH ons naar promotie geschoten was hij de grote held geworden. Laten we de zaak niet groter maken dat het is. Bannis is niet minder dan Sidney vind ik en die gast van Eindhoven kan wel eens een verrassing worden.

Zelfde verhaal betreffende City. Ik begrijp hartstikke goed dat het onaangenaam klinkt dat NAC in de holding van City komt. Maar je dient wel een beter alternatief te hebben. Een lening van 12 miljoen is veel te weinig als je 7,1 miljoen kwijt bent voor de aandelen.
En wie heeft men in gedachten voor de functies van AD en TD ( technische staf) en leden van het nieuw bestuur ? Noem bv. eens een naam voor mogelijke AD die status/draagvlak heeft, betaalbaar is en wil komen ?

Kortom, City heeft zonder meer nadelen, maar het alternatief is het ook (nog) niet. We zitten inmiddels bijna wel in mei.

Ruzie onderling krijgen als supporters is onzin, we willen allemaal het beste voor NAC. Meningen daarover verschillen. Gewoon meningen respecteren.

9   17  
Scheppioni

Verder best goed bij je paasei ome cor ?

11   18  
Tip

Ik vind overigens het constant (!) in een discussie iemand stigmatiseren met narcist er overheen. En het is grote onzin.
Ik vind dat een redactie daar best iets van zou mogen zeggen.

Tevens moet ik er wel mee lachen. Als we het over City hebben beginnen over de verloedering van ons moreel kompas. Je moet hier af en toe de reacties eens lezen....

18   4  
Ivo

Daar gaan we weer.

Nergens, maar dan ook helemaal nergens, is terug te vinden wat de CFG in NAC zou investeren, tegen welke condities. Die informatie is niet gegeven, en zelfs NOAD heeft er om moeten vragen. Onbekend is nog of NOAD die informatie uberhaupt gekregen heeft. Dat zullen we wellicht later nog horen.

De aanname dat CFG méér zal investeren dan de lokalen, is een aanname gebaseerd op het kapitaal van CFG. Maar het is nergens bevestigd.

Van Lommel weten we dat CFG kapitaal in de vorm van leningen heeft verstrekt. Willen we dat dan?

In enige fase is het bedrag van 12 miljoen (eenmalig) genoemd voor NAC=Breda. Maar dit was enkele weken geleden en is waarschijnlijk al achterhaald.

Hieraan conclusies verbinden is gewoon onzin, zeker door mensen die minimaal 25x op deze site gezegd hebben eerst de complete plannen te willen lezen.

De complete plannen van CFG hebben we nooit gekregen. Ik hoop en reken op volledige transparantie van NAC=Breda. Minder dan dat zou ik teleurstellend vinden.

13   2  
Fritske d'n Olifant

De NOS heeft vandaag een informatief filmpje online gezet over CFG en het idee achter hun voetbalimperium. Vooropgesteld zegt dit niets over de concrete plannen die ze met NAC hebben, maar het geeft wel een inkijkje in hun belangen en de belangen die NAC had moeten gaan dienen. Het zegt ook iets over de manier waarop verschillende supporters, voor- en tegenstanders NAC beleven.

Wat een miljardenbedrijf moet met clubs als NAC Breda of Lommel SK - https://nos.nl/l/2426729

4   4  
ctk

Als hij slim is gaat hij direct na het afscheid terug naar Heerenveen, dan hoef thij ook die ellende op het veld en de matige sfeer op de tribune te aanschouwen....NAC is dood en de supporters ook!

0   4  
fvf6

Houdoe en bedankt

0   4  
lievereensoaaanm'nzakdanmeteenqrcodenaarnac

Wat een stelletje zeikwijven op deze site zeg!

Bah.

0   1  
F7Rij77

@judge: en de boel bewust naait om de opleidingsvergoeding in eigen zak te steken als

Laad alle berichten na dit bericht in