Wij gaan niet opzij

'Agougil gaat voor twee jaar bijtekenen in Breda'

Das Phantom

Sabir Agougil blijft mogelijk langer in Breda. Ingewijden melden aan BN DStem dat de middenvelder twee jaar gaat bijtekenen in Breda. De middenvelder zou dan tot de zomer van 2024 vastliggen bij NAC.

Agougil tekende in 2019 zijn eerste profcontract bij NAC. Deze zomer zou hij transfervrij mogen vertrekken, maar volgens de krant worden er snel krabbels gezet onder een nieuw contract. 

Daarmee wordt de 20-jarige middenvelder een van de vier spelers die voor komend seizoen al vastliggen. Naast Agougil hebben Boris van Schuppen, Welat Cagro en Ezechiel Banzuzi een contract. Eventueel kunnen Danny Bakker en Boyd Lucassen ook uit de voeten op het middenveld. 

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
58 Reacties
205   15  
Beest

Gefeliciteerd Sabir.

Groot talent. Net als van schuppen en Banzuzi.

Alleen ik blijf erbij. Zet 2 ervaren mannen op dat middenveld. Talenten worden alleen beter als ze zich omringen met goede ervaren spelers.

Als je naast Cagro staat ga je niks leren in ieder geval

205   15  
Beest

Gefeliciteerd Sabir.

Groot talent. Net als van schuppen en Banzuzi.

Alleen ik blijf erbij. Zet 2 ervaren mannen op dat middenveld. Talenten worden alleen beter als ze zich omringen met goede ervaren spelers.

Als je naast Cagro staat ga je niks leren in ieder geval

20   30  
Thierry14

Ben toch benieuwd wie deze beslissingen nu neemt met het oog op de komende jaren.
Als ad td en trainer nog niet bekend zijn is het misschien wel handig om wat centen te reserveren voor aankopen die iets meer nodig zijn dan middelmaat...

54   2  
RV

Werd soms snel bekritiseerd als hij een paar fouten maakte.
Ik kijk liever naar de dingen die ik hem goed heb zien doen.
Als het kan de bal vooruit spelen in plaats van breed, fel in de duels, mannetje durven passeren op de nummer 6 positie.

Er moet alleen kwaliteit bij op het middenveld.
Het spijt me voor Cargro, maar die vind ik te weinig toegevoegde waarde hebben.
Van het beschikbare budget is die positie toch een van de belangrijkste om in te investeren. Een echte leider op het middenveld. Het vertrek van Malone en Olij kun je mijns inziens intern al opvangen met Adilehou als zijn contract verlengd wordt (die jongen wil wel en is bereid om in zichzelf te investeren) en Kortsmit. Maar het middenveld moet echt kwaliteit er bij komen om jongens als van Schuppen, Banzuzi en Agougil (echt drie goede talenten) beter te laten renderen.

27   4  
Das Phantom (BSR)

"De komende tijd gaat Verkuilen namens NAC=Breda aan de slag om de nieuwe structuur op poten te zetten, daarbij geholpen door onafhankelijke specialisten. Het huidige MT zal de lopende zaken waarnemen en het nieuwe seizoen voorbereiden: Eric Matijsen (algemeen), Eric Hellemons (technisch), Edgar Mol (financiën) en Leon Aerssens (facilitair)." - Bericht vanuit NAC=Breda op de site van NAC.

Overigens moeten beslissingen boven een bepaalde waarde worden goedgekeurd door de huidige en de nieuwe aandeelhouders. Dus er wordt op gecontroleerd :-)

56   17  
Ivo

Ik heb hier dus twijfels over. Ik geloof niet in het eindeloos "langzaam brengen" van spelers. We hebben Mashart's contract ook vorig jaar nog verlengd. Ik begrijp dat niet. Typisch NAC, dat blijven aanmodderen met spelers.

Pure kwaliteit en talent komen snel bovendrijven. Agougil voetbalt op een goede dag leuk mee. Op een slechte dag laat hij het compleet lopen. 20 wedstrijden, 900 speelminuten, 0 doelpunten, 0 assists. Dan ben je bij mij gezakt voor je examen.

Ik zou dus doorselecteren. Volgens mij zoeken we spelers die in de top van de KKD meekunnen en dan ook het verschil kunnen maken. Agougil kan het dan bij een club in het rechter rijtje van de KKD laten zien. Niks ten nadele van die jongen hoor, maar dit hoort bij topsport.

38   4  
J0667

Nu moise nog

18   3  
Nac

https://mobile.twitter.com/fc_watcher/status/1529376831685677057

Olij mogelijk naar Utrecht

26   2  
die ne gast

@IVO
Agougil is wel een ander kaliber talent dan Mashart. Ik ken hem verder niet, maar puur gezien vanaf de tribune, lijkt hij wel extra begeleiding nodig te gaan hebben. Hij liet in het begin leuke dingen zien, maar daarna wat mindere potten gespeeld (en dat mag op die leeftijd). Hij is er dus nog lang niet, maar op het veld lijkt af en toe uit te stralen dat hij denkt dat hij er al wél is. Maar als het muntje bij hem valt dat hij er nog hard aan moet gaan werken, gaan echt nog veel plezier aan hem beleven. Ik snap deze verlenging wel.
Succes Sabir!

14   10  
Tip

Je wordt inderdaad niet opgewonden van de van de resultaten van Agougil. Van de andere kant is het voor een jeugdspeler moeilijk invallen in een elftal als dat van afgelopen seizoen. Invallen in een lekker draaiende ploeg is vele malen makkelijker.
Er moeten m.i. inderdaad, wat @Beesd ook zegt, enkele goeie ervaren spelers bij.

Goed natuurlijk dat de lopende zaken door gaan, kan ook niet anders.
Extra geld om het elftal te versterken zal er , verwacht ik , wel komen als de nieuwe AD en TD zijn aangesteld. Maar dat extra geld wordt volgens mij dan winterstop want streefdatum voor de TD is 1 september en dan is de transfermarkt volgens mij gesloten. Heeft hij wel een aantal maanden om zich te oriënteren, op zich is dat niet verkeerd.
Ik denk niet dat je met de huidige spelersgroep zonder een paar echte versterkingen in de top van de keuken gaat draaien. Maar goed als we een stijgende lijn zien t.o.v. afgelopen seizoen ben ik tevreden.

27   5  
Ivo

@Die ne gast

Het punt is dat we met van Schuppen en Banzuzi al 2 talenten hebben op het middenveld. En Velanas is op papier ook een middenvelder en verdient daar ook een kans. Ik zou het zonde vinden als die jongen nog een seizoen noodgedwongen linksbuiten staat.

Daarnaast wil je minimaal 2 echte versterkingen op het middenveld. Jongens met meer body en ervaring. Types als Vet, Lieftink, Leemans. Waardoor je verdedigend minder kwetsbaar wordt en meer power op het veld krijgt.

Agougil, Cagro en Azzagari passen niet meer in dat plaatje. Azzagari gaat al weg, maar ik zou Agougil dus niet verlengen. Smaken verschillen, ik vind dat NAC wel wat steviger mag doorselecteren.

9   2  
die ne gast

@IVO
Je hebt ook te maken met blessures en schorsingen dus Velanas, Van Schuppen, Banzuzi en Agougil kan je gewoon in je selectie hebben, hoor.
En ik vind dat Agougil al best wat body en power op het middenveld kan brengen.
Overigens : ik ben geen superfan van Agougil en hij is er ook nog niet, maar ik snap de rationale achter deze beslissing / verlenging dus wel.

17   7  
Kopspion

Met dit middenveld ga je het echt niet redden ben ik bang…..leuk als er 1 of max 2 van die talenten mee kunnen, maar met die Cagro erbij gaat dat niet werken
Ik zou ook liever Velanas op het middenveld zien en de Rooij dan eindelijk op linksbuiten !
Cagro lijkt me ook helemaal niet in dit team passen, ook niet goed voor de sfeer lijkt me

10   2  
Maarten

Voorlopig kon hij mij niet overtuigen maar ik snap het 2 jarig contract wel. De hoop dat het eruit komt blijft aanwezig.

18   6  
Voorwaarts

Even ter verdediging van cagro.

Ik vind hem geen slechte speler, alleen een ontzettend behouden. Balbezit, veilige passes en afleggen richting een teamgenoot.

Dit kan je wel degelijk gebruiken! Als er veel druk gezet, een wedstrijd "volwassen uitgespeeld" moet worden of als bijv de jonkies net te snel net te veel willen.

Heb behouden en rouleren in het middenveld vind ik dus geen probleem. Alleen dan wel icm creativiteit en power.

36   1  
Judge M.

@Ivo:

Velanas staat niet noodgedwongen op linksbuiten, onze beste linksbuiten staat altijd op rechts opgesteld.

Laat Velanas en De Rooij eens doorlopend wisselen tussen 10 en linksbuiten. Ze spelen elke verdediging gek als het moet. Nu alleen nog een trainer die dat wil inzien.

14   8  
Mo

Achterin Marijnissen en Adilehou centraal + nog een back erbij voor direct! ( + schaduw back en cv erbij)

Voor het middenveld hebben we N O G EEN GOEDE EN TECHNISCHE SPELVERDELER NODIG MET NOAD.

+

Voorin een GOEDE S C O R E N D E SPITS
( VD Sande is m.i. een goede pinchhitter)


Hellemons zal dat ook wel weten!

13   8  
Bredaaaaa

Prima speler voor de bank en de toekomst. Nu doorschakelen naar eredivisie niveau spelers svp.

10   2  
Adriaan

Daar moeten we het helaas niet van hebben
Ga met een kleinere maar kwalitatief betere selectie werken
NOAD en een goede trainer die de juiste man op de juiste plaats zet zodat er een TEAM ontstaat

7   9  
Spongebob

@ Ivo

Gelukkig ben jij niet werkzaam in de voetballerij

5   2  
Bp

Bijtertje Vermeulen (ehv) optie ???

19   1  
Chris W.M.

@Bp

Gaat naar het tweede elftal van Borussia Dortmnund. En Sleegers gaat naar de zandbak.

13   18  
scheppioni

Ik ben er zeker van overtuigt dat een prima staf hem wel (MET NAME IN DE OMSCHAKELING)
Agougil prima aan het voetballen krijgt, want er zit zeker voetbal in !
Net wat Beest zegt, hij samen met Boris en Banzuzi en in de verdediging Marijnissen en Siereveld heeft ons NAC echt goud in handen, hadden we maar een type Arne nu komend seizoen voor de groep ! De technische staf gaat de doorslag geven, ik had de hoop op Graham Arnold, maar lijkt volgens mij ook ijdele hoop ! HUP NAC !

21   3  
Dr.

Wat gebeurd hier?!
Een inhoudelijke discussie met nuance en respect voor elkaars mening....nou ja zeg.

3   3  
Bp

Eindhoven gaat volgend seizoen opnieuw promotie naar de Eredivisie af proberen te dwingen, maar waarschijnlijk zonder Joey Sleegers en Valentino Vermeulen. Sleegers maakt waarschijnlijk een lucratieve transfer, Vermeulen kan naar Duitsland.

Een club uit het Midden-Oosten hoopt Sleegers (27) op te halen in Eindhoven. De gesprekken daarover zijn in de afrondende fase beland en het moet dus raar lopen wil dit nog afketsen. Voor Sleegers is het zijn tweede avontuur in het buitenland. Hij speelde eerder al eens voor AS Trençin uit Slowakije.

Sleegers tekende in de zomer van 2019 voor drie seizoenen bij Eindhoven. Met 24 goals en twaalf assists had hij dit seizoen een belangrijk aandeel in de prestaties van Eindhoven, dat in de play-offs om promotie naar de Eredivisie werd uitgeschakeld door ADO Den Haag.

Sleegers stond er ook goed op bij clubs uit de Eredivisie, waar hij eerder speelde voor Feyenoord en NEC. Hij stond al eens onder contract bij Eindhoven en droeg ook het shirt van VVV-Venlo.

Vermeulen
Eindhoven raakt niet alleen de transfervrije Sleegers kwijt, maar waarschijnlijk ook Valentino Vermeulen. De verdediger kan naar Borussia Dortmund ll. Ook hij heeft een aflopend contract.

2   7  
Mo

Ja als het amateur contract is het leuk voor nac,vind zelf weinig eigen jongens talentvol ...word tijd dat we een goede middenvekder krijgen

15   11  
Breda-mike

@ mo

Met marijnissen en adilehou centraal speel je weer rechterrijtje kkd.

11   1  
Ivo

@Spongebob

Nee, jij wel?

Ik heb hier gewoon een mening over en vind dat NAC hoger in moet zetten. Agougil kan je als reserve speler bij de selectie houden, maar ik zou er voor kiezen om dat niet te doen.

4   0  
Bp

Nac is bezig om de trainers vast te stellen bij de jeugd. Ook Robbie Haemhouts gaat nac verlaten. Dat betekent dat na Molhoek en Haemhouts er geen enkele oud prof ( muv Amoah, spitsentrainer) meer werkzaam binnen onze jeugd.

Kees Luijkx liep stage bij Molhoek, blijft die wel behouden ??

1   39  
Trainerscarrousel

Aantal trainers Namen:

GRAHAM ARNOLD
FRANK DE BOER
PHILLIP COCU
JOHN VAN HET SCHIP
DANNY BUIJS
HANS DE KONING
STIJN VREVEN
PETER HYBALLA
JOHN VAN DN BROM
ZELKO PETROVIC
GERTJAN VERBEEK
ROBERT MOLENAAR
ROB PENDERS
BOB PEETERS

8   1  
Nacman

Leuk dat hij bijtekend ik ben dit seizoen niet overtuigd dat hij een meerwaarde is voor NAC.
Nieuw seizoen nieuwe kansen.

2   23  
Nac

Van de Pavert iets voor ons?

Dan is Bakker een optie voor linksback of middenveld. Hij is beter dan Cagro

14   10  
Arie

Ik word van Cagro nog veel minder blij en die is helaas al verlengd. Nog een seizoen frustratie met die slappe tikke terug einzelganger op het middenveld lijkt me vreselijk.

Agougil mag het van mij zeker nog minstens een seizoen laten zien.

6   2  
Tamtam

Victor Sikora is aangewezen als nieuwe hoofd scouting bij NAC:

"We zijn erg verheugd om Victor weer welkom te heten op het -voor hem- oude nest. We hopen dat we met zijn inzet en ervaring een kwaliteitsimpuls kunnen leveren aan het scoutingsnetwerk in binnen en buitenland. We wensen Victor dan ook veel succes toe bij de toekomstige werkzaamheden"

https://i.ibb.co/SrrL2kF/victor-sikora.jpg

11   2  
Mike Snoei

@trainerscarrousel
Jammer dat ik niet op het lijstje sta maar misschien dat Mourinho en Van Gaal het wel leuk vinden om samen NAC te gaan trainen. Misschien dat ze Koeman ook nog kunnen gebruiken tot eind van het WK. En heeft Joachim Löw eigenlijk al een club?

10   4  
den hulk

nu nog een trainer met pit bijvoorbeeld vreven

3   24  
Vrolijke karel

Er is definitief gekozen voor Molenaar als trainer.

Lokhoff wordt assistent.


Gerbrands gaat Nac helpen TD en AD aan te stellen.

Vandaag bevestigd door bronnen rondom Vrolijk.

Mark my words

12   17  
Fred1

Met het karakter van Agougil en zijn gebrek aan trainingsarbeid en gebrek aan inzet in wedstrijden ga je er niet komen.
Weer een rotte appel dus ze inner kist laten zitten.
Ik ken hem al als broekie.
Maar als ik in een iemand teleurgesteld ben dan is hij het wel, heeft een onmiskenbaar talent maar doet er nagenoeg niks mee.
Is er ook eentje die niet goed in de groep ligt, eerst komt er een berg trots en eigendunk om de hoek en daarna volgt Agougil.
Dit is een Ihattaren in de dop.
De vedette uithangen moet je doen als je resultaten en palmares kunt overleggen.
Een Canadees redenen dat ik voorstander was voor CFG of de Amerikanen is dat dit soort spelers contracten krijgen die al hebben bewezen het om diverse redenen niet te kunnen brengen.
Ik ben bang dat NAC=Breda de oren weer te veel naar de oude meuk laat hangen enige weten allemaal waar dag toe kan leiden.
Een TD en een trainer zou eerste prio moeten zijn en die trainer moet dan beslist niet De Graaf zijn, daar komen we niks verder mee.
Het zijn helaas de feiten maar ik laat mij graag verrassen.
Het is CFG niet geworden de minderheid heeft beslist en de meerderheid zal zich er bij neer moeten leggen en hier achter moeten gaan staan, ik denk dat het een grote vergissing is maar ik schaar me er schoorvoetend achter.

3   8  
Billy Bonus

De nieuwe Azzagari.

2   1  
Ivo

Als Cagro al verlengd is dan snap ik de rol van Agougil niet.

Ik ga er van uit dat er een nieuwe basisspeler komt voor de "6" positie. Een verdedigende middenvelder met als hoofdtaak ballen op een zo vroeg mogelijk moment veroveren bij balverlies. Een meestal forse middenvelder met verdedigende kwaliteiten die het spel kan verdelen.

Cagro is voor die positie gehaald en Agougil is ook een controleur. Komt er dan niemand bij voor deze positie? Dat zou heel teleurstellend zijn. En drie spelers voor één plekje is gewoon te veel.

Voor de "8" positie hebben we Banzuzi en Velanas al en voor de "10" positie van Schuppen. Daar zoeken we ook nog iemand voor.

Wat moeten we straks met 8 of 9 middenvelders?

7   4  
Buddha

Vergeet dan Contractueel ook niet vast te leggen dat hij met z’n man mee moet lopen.

4   2  
Vak G 1912

Denk dat hij met de juiste mensen om zich heen nog genoeg kan groeien en een meerwaarde kan worden voor NAC. Misschien dat ze Javier vet nu alsnog op kunnen pikken bij NEC. Zijn contact loopt af en hij wilde zelf ook al graag naar NAC. Zou m.i. Wel een ervaren toevoeging kunnen zijn op het middenveld.

4   3  
Martinus

Punt is wel dat we nu de jeugd moeten beoordelen op hun prestaties in een veel te dragende rol. Weinig tot geen ervaren spelers om ze te begeleiden, maar vooral zelf veel druk op de schouders. Als er een speler verzuipt in zo'n situatie wil dat niet zeggen dat de potentie voor basisspeler er niet is. Je kunt dan vrijwel alle jeugd weg doen en dat is pas echt kapitaalvernietiging. Ik geef Agougil nog wel een kans.

4   1  
ome cor

Persoonlijk zie ik het nog niet helemaal in deze jongen, maar goed....ik ben geen trainer of technisch directeur.

Ik hoop dat hij komend seizoen laat zien waarom hij nu mag bijtekenen.

Succes !

2   5  
Cees-2

Fred1: Jij kaart Agougil aan. Heel uitgebreid zelfs, en ik moet toegeven, dat de verschillende punten, die jij aanhaalt, dat die mij ook enigszins waren opgevallen. Maar, erger, dat er ook weinig tot geen verbetering is op enkele essentiële punten bij hem. Maar goed, mijn kennis is niet van dien aard, om? Moeilijk lijkt me. Dus ik geef hem het voordeel van de twijfel.

3   2  
sem

Van jonge talenten moet je niet meteen verwachten dat ze staan.

Talenten moeten rustig ingebracht worden waardoor ze zich verder kunnen ontwikkelen.

Ze horen dan ook meerjarig contract aangeboden te krijgen om te voorkomen dat ze na 2 jaar gratis weglopen.

Als talenten zich na 2 jaar trouwe dienst niet bewezen hebben dan hoef je contract ook niet te verlengen.

Omdat NAC niet het geld heeft en binnen NAC al jarenlang wanbeleid gevoerd is, is het heel erg belangrijk dat er in de jeugdopleiding geïnvesteerd wordt zodat er 4 spelers per seizoen doorkomen en onderdeel gaan uitmaken van een selectie van max 22 spelers.

Je kunt beter 1 milion in jeugd inversteren dan in te brede selectie
en spelers die laatste seizoen niet in basis gestaan hebben.

Kijk naar miskopen van laatste jaren en afgelopen seizoen die nog doorlopend contract hebben.

1 maria
2 rutten
3 Ligeon
4 cagro
5 buffonge (aflopend contact)
6 antonia
7 Hilterman
8 Bilate (aflopend contact)

15   8  
Bertus

Deze jongen heeft reeds bewezen niet te willen luisteren en hard te werken, niet van fouten te willen leren en zijn lamlendige houding te veranderen.
Lekker doorgaan met zwakke schakels als Agougil en Cagro te verlengen dan weten we zeker dat we volgend seizoen nergens op moeten rekenen.
Want de zwakke schakels bepalen nog altijd de mate van het succes.
En beste @ Sem ik zou Maria toch niet als miskoop aan willen merken, was basisspeler bij Twente op linkshalf, juist wéér een voorbeeld van een trainer die het werkelijk niet ziet.
Net zoals meerderen die nooit op hun plek hebben gestaan.
Stoppen met deze technische staf en professionals aanstellen met autoriteit en ballen aan hun kont!
Vreven, Hyballa, Molenaar, Buys, Tobiassen dat zijn trainers die bij NAC passen.
Maar ik vrees dat de nieuwe eigenaren alleen maar mee gaan lopen met wat de brullers willen?

4   3  
Geelzwartwit

@trainerscarousel

Je vergeet jaap stam en wellicht nog een aantal meer

6   1  
Geelzwartwit

Je weet natuurlijk pas of je spelers moet halen en of verlengen als je weet hoe je wil gaan spelen. Dan weet je ook wat je op je middenveld nodig hebt.

Agougil is mijn inziens verlengd omdat er rek en potentie inzit. Een talent wat de afgelopen 2 jaar in het diepe gegooid is kun je in de situatie van afgelopen jaren slecht toetsen en het is ook zonde om een opgeleide speler dan nu al te laten gaan.
In het kader van eigen spelers ontwikkelen en transferwaarde creëren logisch om met hem door te gaan.

6   2  
Fritske d'n Olifant

Mits er de juiste begeleiding vanuit NAC is komt deze jongen er wel. Talent en bravoure heeft hij wel. Nu nog wat weer inzicht en de juiste werkmentaliteit.

1   4  
Scheppioni

Da bedoel ik Fritske, de juiste staf !!!
Een echte overtuigende voetballende trainer !

4   1  
Ome Cor

Het zal er ook wel aan liggen hoe deze jongen gebruikt gaat worden.

NAC heeft er natuurlijk patent op om spelers te halen voor het eerste elftal die goed renderen op een bepaalde positie en dan bij NAC 1 op een totaal andere positie op te stellen.

En dan wordt er vervolgens geoordeeld (door club én aanhang) dat betreffende speler wellicht toch niet goed genoeg is.

3   4  
Scheppioni

Klopt Cor zeker de laatste jaren.... toch onder Spelbos, ten Cate, Brandts en Maaskant kon het wel al was de selectie ook zeker van hoger niveau, maar ook de poppetjes op de juiste plaats !

2   1  
Dos

Noad1976

Als ik zo over mijn club zou denken, zoals jij doet, dan zou ik snel afscheid nemen van NAC en alles wat met NAC te maken heeft.
Wat doe je jezelf aan man.

Schijnt dat seizoenkaarten van Dortmund niet heel duur zijn, het is maar een suggestie.

3   0  
Ivo

Ik ben het dit keer eens met NOAD.

Bij topsport hoort geen zesjescultuur. Dan moet je voor een 9 of 10 gaan.
Agougil is gewogen en te licht bevonden. Een zesje. Leuk om erbij te hebben, maar heeft in geen één wedstrijd het verschil gemaakt. Het over de streep getrokken. Als we echt vooruit willen, moeten we de lat hoger leggen.

En het kan best zijn, dat Agougil zich nog verder ontwikkelt en een betere speler wordt. Een verhuurperiode van één seizoen is daarom ook nog een optie. Maar hij is op dit moment zeker geen basisspeler.

9   4  
Martin

Agougil en Welat blokkeren het aantrekken van een middenvelder die wel kwaliteit heeft.
De lamlendigheid en het chagrijn druipt er van af.
Deze twee een contract geven is idioten werk.
Hier was ik al bang voor toen het Nac =Breda werd die gaan gewoon door met de ouwe meuk en we schieten er dus niet veel mee op.
Alles blijft zoals het was let maar op!
Als die twee talent hebben dan hebben ze dat heel goed verborgen weten te houden.
Knap dat er bij Nac dan “ kenners” zijn die het ergens hebben gezien.

3   3  
Felix

Ik zou dit niet hebben gedaan. Heeft mij ondanks zijn jonge leeftijd niet echt kunnen overtuigen. Geen goals en ik dacht ook geen assists.

Als je top KKD wil spelen moet je doorselecteren.

0   6  
kees bouw

dani hola komt vrij niks voor nac

3   0  
Bertus

Een grote brok ellende en constante orde verstoring die ze laten zitten.
Snap het niet.
Leren doen ze het nooit.

Laad alle berichten na dit bericht in