Wij gaan niet opzij

Al 37 teams voor de NOAD Cup '21

Benn076

Ruim een week na de opening van de inschrijvingen voor de NOAD Cup hebben al 37 teams aangegeven er graag bij te zijn op 10 juli. Inmiddels hebben we ook de bevestiging van alle sponsoren van 2020 dat zij er graag weer bij zijn.

Komende weken zullen we de artiesten, DJ's en andere activiteiten bekend maken. Achter de schermen zijn we samen met de Breda Loco's druk bezig met de organisatie. 

Wij willen via deze weg alvast de volgende sponsoren bedanken:

NAC Supportersvereniging (hoofdsponsor), De Graaf CreativityDok 19, RB-Media, Trust Verhuizingen, Breda Loco's, B-Side Rats, GiG creative film production, FlexPons, Cibo Vloeren, ViaJou Werving en Selectie en Boost Productions

Mocht je erbij willen zijn op 10 juli. Schrijf jouw team van 10 deelnemers dan snel in via deze link. Je betaalt dan 50 euro voor de voorinschrijving. De overige €125 betaal je op een later moment wanneer we zeker weten dat je kunt deelnemen. 

Wacht niet te lang, we hebben plaats voor 45 teams. 

Bron:
B-Side Rats, Breda Loco's
Terug naar overzicht
8 Reacties
12    
Bash (BSR)

Heel tof! Wordt een groots evenement met meer dan 300 Bredase top-spelers! Zin in!

6    
sjef de gevulde koek

Kan de selectie niet komen kijken dan kunnen wij eens laten zien hoe het moet haha

9    
Da Huge

Grote klasse weer voor de tijd en moeite die jullie hierin steken!

-1    
BREDALIVE

Waarschijnlijk wel bekend en misschien totaal niet relevant maar toch.. zaterdag 10 juli is het ook Breda Live, tenminste ALS...

7    
Benn076 (bsr)

@Bredalive

Ik hoop ontzettend dat het 10 juli Breda Live is, dat betekent namelijk dat de NOAD Cup ook in z’n volledigheid door zal gaan.

3 juli is Ploegendienst, 18 juli Breda Drijft, 31 juli Breda in Concert en de weken ervoor zit je met het EK. Al met al genoeg te kiezen ;)

2    
BREDALIVE

@BENN076 (BSR) helemaal waar, laten we het hopen...

0    
Ata

Dit zijn de dingen waar je naar uitkijken, mannen. Mooi dat jullie het opnieuw hebben ingepland!

1    
PietP

Ik gun iedereen van harte een evenement als deze, maar het is natuurlijk niet aannemelijk dat dit door kan gaan.

Als Breda Live door kan gaan, zal dat gaan met de Corona Check App waarmee aan de deur vaccinatie of recente negatieve test aangetoond kan worden. Dat geldt ook voor andere grote evenementen.
(Zie Stap 5: https://www.rijksoverheid.nl/binaries/medium/content/gallery/rijksoverheid/content-afbeeldingen/onderwerpen/coronavirus/posters-png/13-april-2021/openingsplan-stap-voor-stap-meer-mogelijk.png)

Kleine lokale en ongecontroleerde evenementen zullen pas tegen het einde, of zelfs na de zomer, mogelijk zijn.

Laad alle berichten na dit bericht in