Wij gaan niet opzij

Al meer dan 2000 supporters verlengen seizoenkaart in eerste twee dagen

Das Phantom

NAC lanceerde afgelopen woensdag de campagne voor het verlengen van je seizoenkaart. In de eerste twee dagen zijn er al meer dan 2000 supporters die hun plekje voor volgend seizoen al hebben gereserveerd, meldt NAC.

Op vrijdagochtend staat de teller om precies te zijn op 2118 supporters die komend jaar weer op de tribune zitten. Iedereen heeft nog tot en met 26 mei 17:00 uur om zijn of haar kaart te verlengen en zeker te zijn van de eigen plaats in het stadion. De laatste dagen zal er vermoedelijk een run volgen, omdat op de dagen de meeste mensen hun salaris en vakantiegeld ontvangen. 

Wie een andere plaats op de tribune wil bemachtigen of in de vrije verkoop een seizoenkaart wil kopen moet nog even geduld hebben. NAC komt later met informatie over die processen. Vorig jaar bleef de teller staan op 12906 verkochte seizoenkaarten staan. 

Wil jij je seizoenkaart verlengen? Klik dan hier voor alle informatie

Bron:
B-Side Rats, NAC
53 Reacties
221   28  
Leo

NAC=BREDA is een goede keuze geweest! De mannen hebben ons NAC nieuw leven ingeblazen!!!

Chapeau mannen! Wij zijn daar heel blij mee!

221   28  
Leo

NAC=BREDA is een goede keuze geweest! De mannen hebben ons NAC nieuw leven ingeblazen!!!

Chapeau mannen! Wij zijn daar heel blij mee!

13   69  
Spin

Is dat niet weinig vergeleken met voorgaande jaren?

36   1  
Wanny

@ SPIN

Ieder seizoen zijn er van die berichten dat het flink achter zou blijven. En dan eindigen we toch weer met 12k+ seizoenkaarten.

je ziet trouwens dat als het een beetje draait de losse verkoop ook snel gaat. Dus of er nu 11.000 of 12.000 verkocht worden zal financieel niet zoveel uit maken. Die 1,000 man komen toch wel weer als er wat te beleven valt.

96   4  
Sia

NAC is de mooiste club van de wereld.

57   2  
SjorsNAC

Kan me voorstellen dat mensen twijfelen na dit seizoen maar het ziet er eindelijk naar uit dat we aankomend seizoen echt wel iets te zien gaan krijgen. Met enkele echte versterkingen voor de achterhoede, banzuzi die zijn kans gaat grijpen, onze toppers in de aanval met Ómarsson die er 20+ gaat maken en vd Sande met zijn assistst en goals en hopelijk ook Garbett er weer bij.

30   13  
VAKGBAARD

We moeten niet vergeten dat veel mensen wachten totdat hun salaris gestort is voordat ze verlengen. We gaan zeker weer boven de kruikjes uitkomen in aantallen!

30   6  
Das Phantom (BSR)

@Spin

Heb even teruggekeken:

Vorig jaar zat je op dag 1 wel sneller op de 1912 supporters.

Op dag 4 zat je op 3000.

Lijkt er op dat je dat nu ook wel gaat halen.

15   2  
Wanny

Vraag is ook of de club van 1912 hier al bij zit of niet.

16   12  
scheppioni

Ene ding hebben ze slimmer gedaan gezien met vorig jaar, nu het uiterste datum vier dagen later aangehouden 26 mei !! Dat geeft bij de meeste de perfecte mogelijkheid ! HUP NAC !!!
Op naar dat shit almere 1-2 !!!

16   2  
GJ_NAC

@Wanny,

Nee, ook wij als 1912 leden moeten officieel verlengen ieder jaar.

Ik zeg dat na rond 24 a 25 mei als bij iedereen het vakantiegeld binnen is we al op de 10.000 zitten.

79   4  
WillyG

Wanneer je nu niet verlengd mis je:

A) Eredivisie volgend jaar omdat we gaan promoveren via de play-offs.
of
B) Het kampioensjaar volgend jaar in de KKD.

Niet verlengen is 100% naast de pot piesen. HUP NAC!


33   1  
Jandorstig

WillyG

Ik heb maar vlug verlengd, pis niet graag naast de pot🤣

26   1  
Nb.vos

Veel mensen in mijn omgeving en ook ikzelf wachten even tot einde deze maand ivm vakantiegeld. De teller zal dan waarschijnlijk harder oplopen.

25   1  
Geeltje

Al twee dagen de paarse heide in mijn kop, heerlijk!

38   1  
Baske

M’n vrouw wordt altijd boos als ik naast het potje pies…
Dus ook maar snel verlengd

13   1  
Barent

Dat schiet al aardig op!

Even off topic: weet iemand op welk vak van Almere je moet zitten als NAC supporter? Uitvak is helaas uitverkocht en het veiligstellen van de play offs wil ik niet missen.

16   0  
Niek Jongepier

@Barent

dan zou ik voor c3 gaan naast het uitvak en niet tussen de 'harde kern'

4   2  
Spin

Das Phantom Thanks. Dat zal idd ongeveer wel gelijk eindigen dag 4.
Ben benieuwd. Als NAC promoveert ben ik er zeker van dat het gewoon uitverkocht is. Anders denk ik dat het vooral ook gaat afhangen of NAC is Breda gaat investeren in een elftal dat voor rechtstreekse promotie gaat.

8   29  
Matc

Voor vanavond voor 1x , sorry boys, hup Willem 2

8   3  
Bogdanovic

Hoe kan het ook anders met zo'n kippenvel makend filmpje

4   1  
Zwampie

Matc
Als we het zelf niet meer halen heb je het zeker niet verdiend en mor je blij zijn.
Als je afhankelijk wilt zijn van die andere club verdien je het ook niet.
En wil zeker niet van hun afhankelijk zijn

3   53  
ton

nac meer supporters ---willem 2 meer punten wat is het beste ???????????????????????????????????????????????

16   6  
Volksclub NAC

Prima aantal voor 2 dagen!

@Leo ‘NAC=BREDA is een goede keuze geweest! De mannen hebben ons NAC nieuw leven ingeblazen!!!’
Dat zal toch nog moeten blijken. Wanneer we nu niet promoveren is het aan hun om toch vol te investeren zodat het volgend jaar wel gebeurd.

11   8  
Tip

Reactie 18.27 dient volgens de huisregels te worden verwijderd ! Met seizoenkaarten komt uiteraard goed. Nu zit er heel heel misschien promotie in en zo niet is er de hoop op volgend seizoen promoveren. Er is geen reden voor supporters om af te haken. Ben benieuwd wat we tegen Almere gaan doen.

12   1  
NAC4EVER

Jammer van de winst van Eindhoven, maar verder zijn de uitslagen voor ons prima. Nog één puntje en we zijn definitief gekwalificeerd (ADO kan in theorie nog over ons heen).
Zondag winnen en we doen goede zaken voor plek 5. (Dan spelen we de return van de eerste ronde thuis).

15   1  
Ivo

@NAC4EVER

Buiten dat zijn de KKD-clubs die mee gaan spelen in de playoffs nou niet bepaald in topvorm. VVV, MVV en Eindhoven hebben na de winterstop veel minder punten gehaald, en Willem 2 maakt op mij ook geen supersterke indruk. Tegen NAC vond ik het een matige ploeg. Ik ben benieuwd naar Almere. Die kunnen tegen NAC hun 3e plaats versterken, wat volgens mij wel een clubrecord is voor Almere.

4   4  
D'n Klaagmuur

@NACForever: ik hoop dat NAC 5e wordt.

ALS je dan de finale zou halen speel je de return thuis.

3   1  
Blue

@Dn Klaagmuur

Dat zou ik inderdaad ook verwachten, maar ik kan me uit vorige seizoenen nog herinneren dat er gekeken wordt naar de ranglijst. Mochten we inderdaad :-) tegen bijv willem ii spelen in de finale, spelen zij dan niet thuis in de return vanwege de hogere eindklassering?

25   2  
Lamington

Verlengd. Maakt niet uit wat ze wel of niet behalen (ik heb wel een voorkeur uiteraard..) maar we zijn er gewoon weer bij. De tweede seizoenshelft is het enthousiasme meer toegenomen dan de afgelopen vier jaar bij elkaar. Alleen dat al is een mooie winst.

Hup NAC!

16   3  
Tip

Willem2 wordt overschat. Ik vond ze tegen NAC in Breda ronduit bedroevend. Zit geen meter voetbal in. Ze hebben gisteren met mazzel gelijk gespeeld bij Telstar. In de keuken vind ik Almere na PEC en Heracles duidelijk de sterkste. Dus ben erg benieuwd naar morgen. De ereploeg wordt erg moeilijk. Als je ziet dat Groningen met in potentie een heel redelijke ploeg degradeert ……. Tref je w2 dan krijg je wel een wedstrijd met veel extra lading en sentiment. Zo’n wedstrijden worden meestal beslist door rariteiten. Volgend seizoen wordt promoveren net zo moeilijk met Groningen en Cambuur erbij. Maar niemand weet hoeveel NAC gaat investeren en hoeveel kan investeren in het eerste elftal. Daar zal veel van afhangen. Veruit het beste nu promoveren en investeren in enkele ere spelers. Dan zijn we vertrokken.

8   8  
Wanny

Ik denk dat er helemaal niet zoveel geïnvesteerd hoeft te worden.

Met een directe versterking centraal achterin en eentje op het middenveld heb je een elftal staan dat bovenin mee moet kunnen doen. Je zou daarnaast nog een betere keeper kunnen halen.

Alles wat er daarnaast nog komt is goed voor de breedte van de selectie.

Vastigheid is ook belangrijk. Je hebt nu de opgaande lijn te pakken met het huidige team. Daar moet je geen 6 mutaties in gaan maken. Dan begin je weer helemaal opnieuw.

5   2  
NAC4EVER

@D'N KLAAGMUUR
06 mei 2023, 01:35
Dat ligt er aan. Als nummer 5 hebben we een kans om eventueel de finale van de return thuis te mogen.
Dan moet de nummer 7 of 8 de finale halen.
(Wat mogelijk is. Gebeurde in 2021).

3   5  
Cees-2

NAC kan de Playoffs haast niet meer ontgaan. Maar pas als het 100% zeker is, pas dan kun je "echt" gaan speculeren. Naast de overige deelnemers, dat gaan Willem ll, MVV, FC VVV, Eindhoven en Almere City worden, is de laatste absoluut de favoriet. Zij hebben het degelijkst het seizoen afgewerkt, en laten tot op heden nog steeds geen verval zien.

Zij springen er wat bovenuit! Maar het kan desondanks ongemeen spannend gaan worden. Ook zij moeren het in deze extra ronde allemaal nog een keer waar maken. Kort gezegd, we gaan het zien?

2   2  
Cees-2

En vergeet uiteraard de Eredivisie club niet! Wie gaat dat worden?

4   4  
Tip

@wanny. Je redenering klopt ….. voor de keuken. Voor de ere moeten er zeker twee of drie heel goede spelers bij. Niveau verschil tussen rechterrij ere en subtop keuken is flink gegroeid. Morgen weten we of NAC een ploeg als Almere aan kan. Ik durf er mijn hand niet voor in het vuur te steken.

2   4  
NAC4EVER

@IVO
05 mei 2023, 22:58

Ben het met je eens, maar naar dit soort dingen kijk ik pas na de competitie. De vorm kan snel om slaan.
Achteraf waren wij in 2017 ook pas de laatste 1,5 wedstrijd van de competitie in vorm. (Vanaf de tweede helft thuis tegen Oss).

@CEES-2
06 mei 2023, 10:17

Misschien Telstar, maar zeker De Graafschap beschouw ik nog niet als 'uitgeschakeld'. Zij spelen volgende week tegen VVV. Hebbben het dus in eigen hand de strijd weer open te gooien.

17   1  
Ouwkus

Prachtig filmpje gezien hoe Seuntjes wordt onvangen bij zn club in Japan.
#goosebumps

4   22  
van Flieger

Velen kijken de kat nog uit de boom. Het is dan ook geen 'tof' seizoen geweest.

2   32  
van Flieger

12.906 afgelopen zomer? Aha, dat is minder dan het rondgestrooide fabeltje van 13.500.

13   2  
Andre Vermeulen

13.500 is incl.sponsorstoelen

7   5  
Molenschot Loco

Vliegertje....iedereen behalve jij weet...dat DIT EEN OVERGANG seizoen is! In de winterstop zijn door nac is breda mooie aankopen gedaan
.vol gaan voor volgend seizoen!

7   28  
van Flieger

Geen Mats Seuntjens volgend seizoen in Breda, althans niet in het Rat Verlegh. In plaats van allerlei histerische kreten rond te strooien en videootjes van 6 jaar geleden zou het de heren van de Stadionstraat sieren om de eerste aankopen voor volgend seizoen eens snel bekend te maken. Dat levert seizoenkaarten op.

4   27  
van Flieger

Inclusief, exclusief, brutto, netto, stekende tellers, het interesseert ze allemaal weinig zolang ze van mening zijn dat 'die sadomasochisten toch wel komen'.

Voor de zogenaamde toeschouwers, supporters en sfeer schijnt in ieder geval geen speler meer naar ons NAC te komen. Dat heeft met andere factoren te maken.

11   2  
NAC4EVER

@VAN FLIEGER
06 mei 2023, 13:56

Zou leuk zijn. Maar vind het prima als ze dat achter de schermen houden en de blik verder op dit seizoen is.

Nu al nieuwe meer nieuwe spelers presteren vind ik geen 'must'.

@06 mei 2023, 14:02
Vermoed dat je hier maar wat roept.
Heb sterk de indruk dat je het gewoon leuk vind negatief over NAC te praten.

10   31  
van Flieger

Misschien kan Annie de volgende keer bij 'het aantal toeschouwers van vanavond' nog een specificatie geven. Bijvoorbeeld Het Aantal Toeschouwers Van Vanavond (HATVV) is 17.200, dat is inclusief 320 mensen met een stadionverbod die toch gewoon binnenzitten, 500 gratis weggegeven kinderkaartjes en 2 SCC for life geschonken aan de vorige aandeelhouders. Maar exclusief de extra stewards en ballenjongens.
Zoiets, dan is het duidelijker.

12   4  
De zwijgende meerderheid

En wederom 0 Zwitsers erbij ook vernoemen, ook voor de duidelijkheid. Laten ze je nu op drol maar aanlullen en kom je daarom hier maar zuigen Harry?

4   4  
De zwijgende meerderheid

Misschien moet je ook hier weer even vermelden dat de V’s 7 mio hebben betaald voor een lege huls met alleen een bvo licentie en 17.000 volgzame bukmasochisten

7   3  
Volksclub NAC

@Wanny Als je volgend jaar zeker wil zijn van promotie (en dat is wat Karel Vrolijk altijd aangegeven heeft --> binnen 2 jaar terug in de Ere) zal je zeker wel fors moeten investeren. Het gaat sinds de winterstop een stuk beter, maar vergeleken met Zwolle en Heracles (de ploegen die het hele seizoen er boven uitstaken en daardoor zonder al te veel moeite rechtstreeks gepromoveerd zijn) is het verschil nog veel te groot. Dan red je het echt niet met 2 versterkingen en een keeper.
Neem bijvoorbeeld Wernerson, hij scoort natuurlijk een fantastisch doelpunt, maar hoe hij voorbij werd gelopen tegen Den Haag geeft aan dat zo'n jongen tekort komt. Zo kan je er nog een hoop opnoemen bij het huidige NAC.
Persoonlijk vind ik alleen Ómarsson (topaankoop!) een eredivisiewaardige speler en zijn er nog 2 max 3 die zouden kunnen doorgroeien naar een niveau eredivisie.

20   0  
Volksclub NAC

Volgens mij was het aantal gewoon 12.906 bij begin seizoen en is dat in de maanden erna opgelopen naar 13.500. Wat echt bizar is voor een 4de jaar KKD.

14   6  
Maarten

@ Flieger,
13500 of minder,who cares? Zolang jij maar met je azijn op die alp blijft zitten hoor je mij niet klagen.

16   5  
Tip

Het aantal toeschouwers / supporters in Breda is voer voor psychologen. Maar eigenlijk is het dood simpel. Wij zijn , stuk voor stuk, ramptoeristen die leven op HOOP. En laat NAC nu net de club zijn die HOOP is stand houdt door het bijna altijd net niet te halen en de organisatorische zooi nooit helemaal op geruimd krijgt. Ze blijven dweilen. Combineer het ingredient HOOP met een te duur lauw pintje bier , louter zeer lelijke rauwe koppen op de tribunes , een smakeloos broodje worst en een supporters die idioot uit hun dak kunnen gaan en de resultante is toch meestal een leuke avond. Regelmatig sensationeel. Bij NAC is niks rationeel niks is logica alles is emotie. Prachtig toch.

16   15  
Yellow

Ik heb reeds verlengd, maar waar die euforie vandaan komt is mij een raadsel. We staan op de 6e positie, we winnen niet van Willem 2, tegen fc Zwolle nagenoeg geen kans gecreëerd, tegen eindhoven winnen we gelukkig door een goede 2e helft, tegen rode kunnen we geen afstand nemen . Keeper pakt geen punten en gemiddeld kunnen we 2 tegentreffers incasseren. Playoffs halen we wel, 1e ronde met wat geluk ook, maar dat engeltje op de lat is dan weg. Volgend seizoen is fc Groningen kampioenskandidaat met daarnaast op plaats 2, 12 gegadigden, goed voor de spanning, maar nac heeft een heleboel injecties nodig.

15   0  
NAC4EVER

@YELLOW
Promotie zal inderdaad niet makkelijk zijn. Maar zie de laatste wedstrijden veel progressie.

Je zegt dat we tegen Roda geen afstand namen en niet wonnen van Willem 2. Daar vind ik tegen over staan dat we ook niet verloren van Willem 2 en vier goede goals maakte tegen Roda.

In de play-offs vind ik de lat hoog liggen. Maar we hoeven niet het niveau van de nationale top aan te tikken. Wij hebben zwakke punten, maar de anderen clubs ook.

Laad alle berichten na dit bericht in