Wij gaan niet opzij

Drink Witte Anker tegen kanker bij DOK en kom Almere City-NAC kijken

Benn076

NAC neemt het aanstaande zondag op tegen Almere City en hoopt die dag een ticket voor de play-offs te bemachtigen. Voor iedereen die niet naar Almere gaat om de ploeg te steunen is er een goed alternatief: Drink Witte Anker tegen kanker bij onze vrienden van DOK 19.

Het evenement wordt georganiseerd door onze eigen Thijs Kroezen (Das Phantom), die dit jaar voor de zevende keer meedoet aan Alpe d'HuZes. Op 1 juni beklimt hij samen met zijn teamgenoten Daniël, Job en Nicole zo vaak mogelijk de Franse berg om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. 

Een van de acties die het team organiseert is 'Drink Witte Anker tegen kanker' aanstaande zondag. De helft van de opbrengst van een Witte Anker Hopwit gaat die dag naaer het goede doel en een deel van de andere consumpties. Daarnaast is het ook mogelijk om te komen lunchen zondag. Op het menu het DOK-trio: Soep, een DOK-Monsieur en salade (€12,50). 

Uitleggen hoe belangrijk geld inzamelen voor onderzoek naar kanker is, is denken wij inmiddels overbodig. Wel hopen wij natuurlijk dat er een aantal van jullie zondag een Hopwit komen drinken en NAC komen kijken op de grote schermen. Het evenement begint om 11:11 uur en eindigt om 16:00. 

Mocht je niet aanwezig kunnen zijn, maar wil je Thijs toch een duwtje in de rug geven? Op zijn actiepagina kan je een donatie doen. Dank alvast voor jullie steun en hup NAC, hup DOK en hup Thijs! 

Bron:
B-Side Rats
6 Reacties
55   2  
Heksenketel

Top initiatief Thijs. Meteen ook maar gedoneerd. Mooie manier om mijn waardering uit te spreken voor het vele werk wat BSideRats doet!

55   2  
Heksenketel

Top initiatief Thijs. Meteen ook maar gedoneerd. Mooie manier om mijn waardering uit te spreken voor het vele werk wat BSideRats doet!

18   0  
Judge M.

Donatie ✅

Succes Thijs! 💪

9   0  
Frans

Donatie gedaan en succes

15   0  
Mike Zonneveld

Mooi initiatief en altijd gezellig in de DOK! Gelukkig bij ik er zondag zelf bij in Almere. HUP NAC!

5   0  
Ibio

Goed initiatief!

5   0  
Das Phantom (BSR)

Dank allen voor de reacties en de donaties. De NAC-familie stelt nooit teleur! 💛🖤

Laad alle berichten na dit bericht in