Wij gaan niet opzij

Alle trainersposities jeugdopleiding ingevuld

Italo

NAC maakt zojuist bekend dat het alle trainersposities binnen de jeugdopleiding heeft weten te vullen. Het betreft vooral verschuivingen, terwijl Robbie Haemhouts voor het eerst een eigen team gaat leiden.

In de bovenbouw werd eerder al bekend dat coaches Michael Dingsdag (O21) , Rogier Molhoek (O18) en Jasper Somsen (O16) hun werkzaamheden binnen de jeugdopleiding voortzetten. Het drietal loopt inmiddels al een poos rond in Breda en weet wat er van hen verwacht wordt.

Vandaag werd ook de begeleiding binnen de onderbouw bekend gemaakt. In lijn met de bovenbouw ook hier vertrouwde namen: Robbie Haemhouts gaat voor het eerst als trainer op eigen benen staan. De assistent van Dingsdag bij het O19 elftal (afgelopen seizoen) krijgt de leiding over het O15-elftal. Luke Ogbolu blijft op zijn post bij het O14-elftal, terwijl Sam Burger (NAC O13) en Sander Wirix (NAC O12) een leeftijdscategorie opschuiven.

Het team van specialistentrainers wordt gevormd door Matthew Amoah (spitsentrainer) en de keeperstrainers Maik van den Kieboom en Glenn van Peer.

Hoofd Jeugd Opleiding Eric Hellemons heeft qua trainerspotentie binnen de club weinig te klagen en is dan ook content met de aanstellingen: “We hebben een aantal veranderingen ten aanzien van afgelopen seizoen. Dat wil zeggen dat niet alleen onze spelers, maar ook onze trainers zich ontwikkelen waardoor zij stappen kunnen maken.”

Bron:
B-Side Rats, NAC
12 Reacties
41   1  
Martinus

Mooie rij namen.

Amoah als spitsentrainer is toch ook mooi. Altijd veel respect voor hem gehad. Voor zo'n kleine man zo sterk in de lucht en een garantie op doelpunten.

41   1  
Martinus

Mooie rij namen.

Amoah als spitsentrainer is toch ook mooi. Altijd veel respect voor hem gehad. Voor zo'n kleine man zo sterk in de lucht en een garantie op doelpunten.

0   50  
VdH

Toch ook al snel weer een half miljoen aan salarissen deze 10 trainers samen...

20   3  
Sjaak

Al kost het salaris van dingsdag een half miljoen, kampioenschap is binnen.

22   1  
Bou

@vdh jij bent goed op de hoogte, ik neem aan dat alle trainers jou persoonlijk hun salaris hebben doorgegeven?! Nee joh, ze zullen het voor niets doen. Kwaliteit kost geld en gezien de resultaten de laatste jaren is het dubbel en dik waard!

9   1  
die ne gast

@vdh
Dat denk ik niet.
Er zijn genoeg jeugdtrainers bij NAC geweest die hun reguliere baan niet konden combineren met hun werkzaamheden bij NAC. Het is meer een vergoeding dan een salaris dat de meeste jeugdtrainers krijgen.

17   0  
ome cor

@vdh
En wat als je gelijk hebt ?
Dat is investeren in de jeugdopleiding.
Of had je liever gezien dat elk jeugdelftal van NAC getraind werd door 1 of 2 vaders ?

3   0  
Da Huge

Biedt een hoop perspectief voor de toekomst!

2   0  
Ivo

Jeugdtrainer zijn bij NAC is geen fulltime functie, lijkt me.

Veel trainers hebben nevenfuncties en werken bij bijv. middelbare scholen of CIOS, of werken als ZZP'er als personal coach of zijn verbonden aan voetbalscholen.

0   11  
BredaParel

@Bsiderats

Wel off-topic:

Op www.transfermarkt.nl wordt het gerucht genoemd dat Jayden Braaf naar NAC zou komen, vanuit ManCity.

Is dit waar?

https://www.transfermarkt.nl/nac-breda/startseite/verein/132/saison_id/2019 zie rechts

6   0  
Tante Annie

@Bredaparel
Dat gerucht is al lang ontkracht volgens mij. Vanuit kamp Braaf

2   0  
Scheppioni

Zeer benieuwd naar het duo Dingsdag/Molhoek ! Daarbij Matthew as spitsen trainer, dat moet wel zijn vruchten afwerpen zou je zeggen !??⚽️

0   0  
Buurman

Ivo heeft wederom een goed punt. Het ‘rauwe ‘zit niet niet meer in de Nederlandse samenleving. Daarnaast hebben de NAC supporters gekozen voor overleg structuren middels een CR , SvN etc. Dus komt er inderdaad geen aktie meer. We zullen ermee moeten leven. Toch kan het NAC publiek nog steeds fantastisch steunen. Remember NEC thuis en uit voor promotie. Ik zou zeggen ; laten we onze zegeningen tellen. Mogelijk pakt het komend seizoen alles weer eens goed uit. Dat hopen we.

Laad alle berichten na dit bericht in