Wij gaan niet opzij

Kennismaking nieuw CR-Lid: Tristan Melissen

Thiestemberg

De Clubraad presenteerde afgelopen week twee nieuwe leden. Tjerk van Loenhout en Tristan Melissen zijn de namen. Om de supporters kennis te laten maken met beide heren publiceren wij twee kleine interviews. Lees hieronder verder over Tristan Melissen!

Wie ben je en wat doe je: 

Ik ben Tristan Melissen, 31 jaar oud, ben geboren en getogen in Breda en woon samen met mijn vriendin in Amersfoort. Ik werk daar als manager content & communicatie bij een bureau dat zich voornamelijk bezighoudt met gebiedsmarketing. In mijn vrije tijd ga ik graag op reis; bijna elke vakantie of stedentrip zorg ik er wel voor dat ik een wedstrijd van een buitenlandse club meepak. 

Hoelang ga je al naar NAC?

De eerste wedstrijd van NAC in het huidige stadion (tegen Grêmio) was de allereerste wedstrijd die ik ooit in een stadion zag. De jaren daarna zat ik met mijn vader en broer wisselend op Vak G en de Eretribune en inmiddels sta ik alweer zo'n vijftien jaar met een vriendengroep achter de goal op de B-side. Mijn eerste uitwedstrijd was overigens een stuk memorabeler; in 2006 konden supporters door een sponsordeal voor negen euro met de bus mee naar Vitesse. 1200 man ging helemaal uit zijn dak toen Zonneveld in de laatste minuut, redelijk onterecht, de 0-1 maakte.

Hoe zie jij de rol van de Clubraad in relatie tot bijvoorbeeld directie, supportersgroepen en aandeelhouders/RvC?

In mijn ogen staat de Clubraad tussen de supporters en NAC als organisatie in. Wij moeten goed zichtbaar en makkelijk bereikbaar zijn voor alle supporters en tegelijkertijd nog meer naar voren treden als gesprekspartner binnen de club. Wij moeten zeker niet achterover leunen en gaan wachten op input van supporters, maar deze vooral zelf gaan ophalen. Daarnaast denk ik dat het belangrijk is dat we het vertrouwen winnen door goed te luisteren, transparant te communiceren en vooral ook door te laten zien wat we samen bereikt hebben.

Hoe ziet de taakverdeling binnen de Clubraad er nu uit?

Nu Tjerk en ik zijn toegevoegd is het goed om te kijken naar waar individueel onze krachten liggen, zodat de rolverdeling voor onszelf, maar ook voor de achterban helder wordt. Daarnaast is het denk ik ook goed om naar elkaar onze verantwoordelijkheden uit te spreken, zodat we ook kritisch naar elkaar kunnen zijn.

Wil je nog iets kwijt richting de supporters? 

Ik vind het belangrijk dat alle supporters bij NAC serieus genomen worden. Alle suggesties en opmerkingen zijn welkom, dus spreek mij vooral aan, zodat we samen kunnen sparren over hoe het beter kan binnen de club. Ik geloof er heilig in dat we samen dingen kunnen veranderen.

Wanneer je als supporter behoefte hebt om contact met ons op te nemen met ideeën, opmerkingen of andere punten, mail dan naar [email protected].

 

Bron:
B-Side Rats, Clubraad
Volgend bericht
BSR TV: Nick Olij op de laatste training 46 reacties
2 Reacties
22   3  
Verlegh

Ook jij veel succes Tristan

19   3  
Wanny

Veel succes! Zal een flinke extra inspanning zijn als je in Amersfoort woont en werkt.

22   3  
Verlegh

Ook jij veel succes Tristan

Laad alle berichten na dit bericht in