Wij gaan niet opzij

'Altınordu FK gooit lijntje uit naar Dogan'

F8Hipster

Huseyin Dogan staat in de belangstelling van Altınordu FK, zo melden Turkse media. De Turkse eerstedivisionist sleutelt aan de selectie voor komend seizoen en zou in Dogan een welkome versterking zien.

De 26-jarige Dogan heeft in Breda nog een contract tot de zomer van 2021 met een optie voor een extra seizoen. De aanvaller was afgelopen zomer dé grote aankoop, maar slaagde er niet in een vaste plek in de basis te veroveren. Hij kwam dit seizoen tot 18 competitiewedstrijden, waarin hij vijf keer scoorde en vijf goals voorbereidde. 

Omdat Dogan onder Hyballa moet vechten voor speelminuten, lijkt een vertrek niet ondenkbaar. De aanvaller is naar alle waarschijnlijkheid één van de grootverdieners en zal in deze fase van zijn loopbaan niet op de bank willen zitten. Mogelijk biedt Altınordu uitkomst. 

De club uit Izmir is overigens niet bepaald een hoogvlieger. De Kırmızı Şeytanlar (Rode Duivels) bivakkeren onderin de Turkse eerste divisie, net boven de degradatieplaatsen.  

Bron:
B-Side Rats, Yeni Asir
25 Reacties
93   9  
Jemo

Ik zou niet snappen waarom we Dogan moeten laten gaan. Die jongen kan voetballen en laten we een keer een speler een kans geven en hem niet het volgende seizoen laten opbloeien bij een andere club. Ik weet zeker dat als hij juist gebruikt wordt en wat vertrouwen we nog een hoop aan deze jongen kunnen hebben en anders is het een prima 12e of 13e man.

93   9  
Jemo

Ik zou niet snappen waarom we Dogan moeten laten gaan. Die jongen kan voetballen en laten we een keer een speler een kans geven en hem niet het volgende seizoen laten opbloeien bij een andere club. Ik weet zeker dat als hij juist gebruikt wordt en wat vertrouwen we nog een hoop aan deze jongen kunnen hebben en anders is het een prima 12e of 13e man.

61   6  
Brecht

Dit moet NAC niet doen. Dogan zit bij NAC nog lang niet op de top van zijn kunnen en is wel een vechter. Op enig moment gaat dit klikken. Bovendien verkopen aan een eerste divisieclub in Turkije levert te weinig geld op en geld dat niet wordt overgemaakt

40   1  
Nacman

Als hij weggaat eerst geld op de bank dan pas de speler vrijgeven zie uit het verleden wat er gebeurt is

13   3  
GeelZwarHart

Hmm transfervrij of transferbedrag maakt niet uit, geld gaan we toch nooit zien.

10   28  
Harrie

Dogan kunnen we best missen. Is geen speler van eredivisie niveau. Wanneer hij goed gebruikt word is het een bruikbare KKD speler, maar zeker niet onmisbaar.

6   1  
Marti

NAC moet eens uitkijken naar een spits waarvan je zeker weet dat die Garant staat voor een x aantal doelpunten ieder seizoen , en niet kijken naar een speler die het een jaar goed heeft gedaan, en er maar vanuit gaan dat hij dan optimaal blijft presteren , kijk eens naar de prestaties Hoe de spits meerdere seizoenen heeft gepresteerd!

14   2  
ome cor

Overgang is alleen bespreekbaar bij vooruitbetaling.
We hebben al eens eerder de neus gestoten aan een transfer naar Turkije.

3   0  
Ice

@Jemo

Ik denk dat het met name belangrijk is van de trainer in hem ziet, en met hem van plan is. Een 12e / 13e man in de selectie hoort nu eenmaal niet 1 van de grootverdieners te zijn, maar een gretige jonge speler die zichzelf graag wil bewijzen.

Mits Hyballe echt plannen met hem heeft, zie ik hem graag blijven. Als hij zo speelt zoals tot de winterstop, lig ik er niet wakker van mocht hij gaan.

8   2  
Vinnie Jones

betrokken bij tien goals in 18 wedstrijden terwijl wij hem nog geeneens goed vonden voetballen. Best aardige statistieken. Ik zou het daarom ook zonde vinden als hij gaat. Die gast kan, mits fit, echt wel voetballen. Als we volgend jaar KKD spelen hebben we hem denk ik gewoon nodig.

Ome Cor, na wat lezen zie ik alleen maar bevestiging dat de Turken het eerste termijn hadden overgemaakt. Hebben we daarna er nooit meer wat van gezien? Ook vanwege de bankgarantie?

3   2  
DunErwt

Izmir is geen verkeerde stad om te wonen en werken. Kzou het wel weten.

6   4  
Ric

Absoluut niet wegdoen. Ondergewaardeerde speler en nog niet losgekomen. Heeft veel pech gehad met zijn kansen en in systeem van Brood verzoop elke aanvallende speler. Denk echt dat hij nog veel gaat betekenen voor ons. Scoorde niet voor niets vorig seizoen zo vaak. Zou niet de eerste speler zijn die ergens anders ineens alle ballen van alle afstanden binnen gaat schieten.

1   23  
De Baviaon

hmmm laat maar gaan. zo'n uitblinker is het ook niet.
zal vast met stevig contract bij nac zijn binnengehaald.
Beter budget vrijmaken en hem laten gaan voor mooi prijsje..

Niet geheel kapot van hem.
En Sydney ook beter laten gaan. komt echt te kort en blijft te kort komen.
Haal die Kramer binnen een lekkere zuiger die voor spectakel zorgt.
en dan mag die van mij wel een broodje kroket happen..

21   1  
Ric

Kramer??? Meen je dat nou echt? Die frikandel hoef ik echt nooit in een NAC shirt te zien. Onruststoker, te oud en 0,0 transferwaarde

14   4  
Otjes

Veel te dure speler voor wat hij brengt. Is de groot verdiener buj Nac. Voor beide partijen beter. Succes

9   4  
Otjes

En dan wordt er nog geroepen door sommige supporters dat tie in ieder geval goed is als 12/13de man.

Kan echt niet met zijn salaris. Duidelijk dat velen roepen maar geen benul hebben.

4   1  
Ad B uit Roosendaal

Dogan is een goede speler, maar op een of ander manier komt het er niet meer uit.

Goed begonnen, maar teruggezakt, mede ook door een blessure.

Als hij vertrekt, moet hij toch een behoorlijk bedrag opbrengen. En uiteraard een bankgarantie, geen risico's.


4   9  
Ratjeduneerste

@Otjes

En hoe hoog ligt zijn salaris? Hoe is dit in verhouding tot andere grootverdieners? Kun je anders direct foto's van zijn contract doorsturen?
Over praten zonder kennis gesproken...

Nee, deze jongen heeft niet de statistieken uit zijn laatste seizoen bij Oss behaald. Dit komt mede door de manier waarop Brood hem liet spelen. Een manier die niet bij hem paste en hem tijd kostte om aan te wennen.

Ondanks dat zijn de cijfers (5G en 5A in 19 wedstrijden) een van de beste bij de club.

Ik denk zeker dat hij meer kan en zal laten zien. Daarnaast is een deal met een Turkse club garantie voor moeilijkheden zoals het verleden heeft laten blijken.

Lekker hier houden tenzij er een beter alternatief is (SvH komt namelijk veeeel te kort).

8   3  
Otjes

Laten we zeggen de meest verdienende speler. Over statistieken gesproken door de eerste periode doelpunten van SvH spelen we evt nacompetitie. Nee Dogan mag zeer zeker vertrekken...

6   4  
Buurman

Goals - assisten. 10
Is niet zo beroerd maar veel te weinig uiteraard. Toch gaat het goed komen. Dogan kan voetballen. Houden.

4   1  
Ivo

Dogan heeft een paar prima wedstrijden gespeeld, maar ook slechte.
Hyballa is vooral van het mouwen opstropen en blijven buffelen, Dogan is meer een momentvoetballer. De diepe spits die met een actie in de 16 de goal moet maken.

Je hebt Stokkers en Sydney al als spitsen en NAC moet op zoek creatieve aanvallende middenvelders. Dus als je een mooi bedrag kan krijgen voor Dogan zou ik daar denk ik op ingaan.

2   0  
Jamie

Dogan is in mijn ogen ook helemaal geen diepe spits, en al helemaal niet als je 4-3-3 speelt.

Is toch echt een nummer 10 als je het mij vraagt!

1   0  
Wanny

Zoals het er nu uit ziet moet je als voetbalclub blij zijn als je van spelers af kunt komen. Zeker de beter verdienende jongens.

1   0  
Arie

Turkse clubs uitknijpen als het op Turkse spelers aankomt!
2 miljoen minstens en dan gewoon doen, met waterdichte bankgarantie. Zeker in deze crisistijden om wat financiële buffer op te bouwen. Hij is grootverdiener, dus dat scheelt een berg.

0   0  
@10Diego

Is niet het type speler die past in de voetbalvisie van Hyballa. Te weinig loopvermogen.

0   0  
BredaParel

Was bij zijn vorige club een goeie speler, heeft bij NAC het soms laten zien. Mocht hij voor een mooi bedrag (bijv. een paar ton) kunnen gaan, is dat zeker geen probleem. NAC moet gaan bouwen aan het team en nu al kijken welke spelers weg kunnen.

Kijk naar groeicurves; welke spelers kunnen het niveau KKD aan, maar zijn ook evt. beter?

Laad alle berichten na dit bericht in