Wij gaan niet opzij

EX-NAC: ´Thierry Ambrose mogelijk na halfjaar alweer terug naar City´

DeWeesJr

Oud NAC-speler Thierry Ambrose ´speelt´ dit seizoen voor het Franse FC Metz. Bij de Franse nummer 18 komt de spits amper in de plannen voor. Daarom meldt Sportwitness vandaag dat de aanvaller mogelijk in de winterstop terugkeert bij Manchester City.

Sinds zijn periode bij NAC is de fransman nog niet echt succesvol geweest. Bij RC Lens (Ligue 2) speelde Ambrose wel 40 wedstrijden maar scoorde de spits maar vijf keer. Dit jaar ging de aanvaller voor een nieuwe kans in Frankrijk. Deze nieuwe kans is er alleen nog niet gekomen want tot nu toe kwam de spits pas 321 minuten in actie. Wat er met de fransman gebeurt als hij terugkeert bij City is nog niet bekend.

De spits zal zich opnieuw in de kijker moeten spelen zoals hij dat deed bij NAC. In het seizoen 2017-2018 kwam de spits in 31 wedstrijden tot 10 goals en 6 assists. Hierdoor had Ambrose een groot aandeel in de handhaving van NAC dat seizoen. 

Bron:
B-Side Rats, Sportwitness
7 Reacties
61   0  
Blufnek

Halen!!!

61   0  
Blufnek

Halen!!!

33   0  
SjorsNAC

Zou welkom zijn, toch klasse beter als de huidige spitsen.

8   1  
JN

Weinig kans dat ie komt.

Maar wat zou het mooi zijn...

7   0  
kopspion

van mij mag hij nog wel een half jaartje terug komen hoor

3   0  
Molenschot Loco

Hallo van de Abeele ga eens een telefoontje plegen richting City mocht hij werkelijk terug keren naar city.....

1   1  
ome cor

Een half jaar alleen maar trainen bij City of een half jaar om zich opnieuw in de kijker te spelen bij NAC, waar City tenslotte een deal mee heeft.....
1 + 1 zou toch gewoon 2 moeten kunnen zijn lijkt me.

Aan de andere kant denk ik dan....welke ballen krijgen Sydney en Finn die Ambrose er wel in zou schieten ? Zonder aanvoer kan geen enkele spits tot scoren komen.

1   0  
Jan Bril

Laat maar komen, twee klasse beter dan Dogan, Stokkers en Flippo.

Laad alle berichten na dit bericht in