Overal waar we komen

Luka en Ivan Ilic speelgerechtigd

Da Pope

Luka en Ivan Ilic zijn per direct inzetbaar voor NAC. Alle formaliteiten voor hun transfers zijn afgerond en dus mogen de broers per direct voor NAC in actie komen.

NAC huurt Luka en Ivan Ilic voor één seizoen van Manchester City. De huurovereenkomsten waren al even rond, maar de benodigde werkvergunningen ontbraken nog. Inmiddels is ook dat papierwerk in orde gemaakt en dus zijn de Serviërs speelgerechtigd. Zo heeft NAC een week voor de start van de competitie de selectie zo goed als rond.

Technisch directeur Tom van den Abbeele is blij dat de transfers zijn afgerond: "Het had wat voeten in de aarde, maar we zijn blij dat we vanaf nu een beroep kunnen doen op Luka en Ivan. Soms heb je niet direct invloed op bepaalde procedures en formaliteiten, die nou eenmaal moeten worden doorlopen en helaas kostbare tijd in beslag nemen. Dat was hier ook het geval. Gelukkig is alles nu afgerond en kunnen zij zich nu volledig richten op voetbal. Het zijn twee talentvolle spelers, die we als een directe versterking voor het team beschouwen."

Bron:
B-Side Rats, NAC
Volgend bericht
Liveblog: NAC - RWDM 63 reacties
Terug naar overzicht
49 Reacties
61    
Eddy W (BSR)

Fijn dat dit zo snel rond is. Had niet verwacht dat dit voor Helmond thuis rond zou zijn.

-56    
Maikolg

Ik lees directe versterkingen, ik krabbel me achter de oren. Ik hoop in ieder geval dat ze het waarmaken! HUP NAC

8    
Tico

Yesssss!

32    
Ivo

Luka krijgt zoals verwacht nummer 8, Ivan krijgt verrassend nummer 7. Wat toch de indruk wekt dat ze hem direct als basisspeler zien. Al zegt zo'n nummer ook niet alles.

Ik verwacht nog een linksback, een reservekeeper (Kramer?), buitenspeler Middleton en een extra centrale verdediger vanuit Manchester city.

En dan eind augustus nog 1 of 2 buitenkansjes. Mede afhankelijk van evt. vertrekkende spelers.

-33    
Arie

Ik ben ook huiverig. Ook met die Middleton die wordt, zijn toch weer allemaal jonge broekies.

61    
Eddy W (BSR)

Fijn dat dit zo snel rond is. Had niet verwacht dat dit voor Helmond thuis rond zou zijn.

3    
NAC4Ever

Top!
We mogen er van Manchester City 4-6 per seizoen huren. Heeft iemand een idee wie de andere spelers zouden kunnen worden?

17    
WillyG

HOERA!! Vrijdag mee in de oefenwedstrijd.

***: Ik ben blij met de functie van push meldingen!

5    
Kwartbelg

Het kan niet op vandaag

-9    
The Cosmic Gate

Als ze dan maar niet direct geblesseerd raken :S , schijnt soort van terugkomend probleem te zijn bij NAC (al is het deze 2 keer vette pech denk ik)

11    
Chris W.M.

@NAC4Ever

Colin Rösler en Luke Bolton denk ik. Centrale verdediger en een jongen voor de rechterkant. Bolton van origine rechtervleugelaanvaller maar heeft vorig seizoen ook rechtsback gespeeld. Eentje voor de hele rechterkant dus. Wat goed van pas komt mocht NAC inderdaad 4-4-2 willen gaan spelen.

8    
Le Frank

Knalle vanavond !!

4    
Duif

Olij
Schouten - Mosalve - Riera - Mashart?
Verschueren - L. Ilic - I Ilic? - El Allouchi?
Stokkers - Dogan

Zoiets?

5    
Scheppioni

Sneller dan verwacht ! Dus eens positief !! Nu de start van de competitie niet meteen verknallen !

-45    
seuter

Als ze naar Ajax zouden gaan waren ze vast wel eerder speelgerechtigd geweest.
Maar ja wij zijn NAC maar,wel veel goed nieuws vandaag.

26    
Mot van den Eleebba

Potjandorie, deze 2 augustus begint een mooie dag te worden voor NAC!

Lancering van het vetste supporter site van Nederland en het een na de andere goede nieuws vanuit het Rat Verlegh Stadion !

Wat heb ik zin in het nieuwe seizoen!!!

Hup NAC!

19    
sjef de gevulde koek

Klopt het toch wat ik woensdag bevestigd had gekregen van Eisinga dat het rond was. Vandaar dat ze dus terug waren voor de stempel top!! Illic is natuurlijk een versterking zoal niet de beste speler die we hebben.

2    
Hont

Mooi! Luka in de KKD is zeker een versterking, hopelijk kan Ivan er ook wat van.
Hoop toch alleen niet dat de selectie hiermee al rond is. Blijf toch vinden dat er te weinig ervaring in de groep zit. Moeten nog een paar echt goede spelers bij om kampioen te worden vrees is.

17    
Sp1

Kom er maar in Schrikbarend!....

22    
Chris W.M.

@Hont

Uit BNDeStem:

"Intern is men er echter van overtuigd dat Ivan (18) en Luka (20) Ilic een absolute meerwaarde zijn, waarbij de jongste van de twee als het grootste talent wordt gezien."

Dus als je Luka al goed vind....

5    
naccer076

Super!!

10    
Sia

Dat is geweldig nieuws. Al die stress "dat het weken zou gaan duren en dat ze de eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen niet inzetbaar zouden zijn" waren dus ongegrond!

Succes, heren Ilic!

-31    
geelzwartwit

Smulders maakte vooral de fout te gokken op de spelers van City. De City deal is ter aanvulling op een sterke basisselectie. Dit zou NAC dit seizoen anders doen. En wat doet de TD? Haalt 2 City spelers en ziet ze als directe versterking voor de basis...

Ik hoop dat ze het goed doen en heet ze van harte welkom maar even serieus waarom weer hetzelfde verhaal en hoor ik hier niemand nu over? Het is en blijft blijkbaar links lullen en rechts doen.

0    
Marti

Oke goed bericht , nu nog wachten op seizoenkaart , of heb ik alleen het idee dat dit lang duurt voorbij andere jaren ? Heeft iemand er al een binnen ?

8    
7Hills

@geelzwartwit

Waar zie jij basis staan? Ik lees namelijk: die we als een directe versterking voor het team beschouwen.

Team dus, niet basis.

Maar goed, blij dat ze er eindelijk zijn. Geeft ons wat meer mogelijkheden, én zou moeten betekenen dat Damen nu bedankt wordt voor bewezen diensten? Ivan Ilic is nu speelgerechtigd, als reserve kun je nu van der Gaag gebruiken. En later nog een extra linksbenige middenvelder vastleggen die de strijd aan kan gaan met Ivan, of andersom. Damen voegt in ieder geval niets toe.

3    
sjef de gevulde koek

Even ***. Is het stadion vanavond open om te kijken ?

41    
Bart

Pff oké.. even een samenvatting van vandaag: Boris tekent eindelijk zn contract bij ons! Gebroeders illic eindelijk speelgerechtigd! Bijna een toptalent gehuurd van rangers! Mijn seizoenskaart viel net op de mat! EN STEVEN GERARD HEEFT NAC BREDA GEZEGD!!!! What a day!!!

-18    
geelzwartwit

@7hills

Nou euhm.. Ze zochten voor die posities nog basis spelers. Ze krijgen rugnummers die normaal gesproken bij basisspelers horen. Ze worden genoemd als directe versterking en ik las ook ergens dat we met de Schot en Boris en deze 2 nagenoeg compleet zijn.

Die gasten zijn echt wel als basis gehaald waarmee je dus met 2 van de 10 veldspelers jezelf enorm tegenspreekt als TD en je een herhaling van zetten doet.

Stel er komen voor die posities nog wel 2 directe basisspelers en je hebt de broertjes illic als talentvolle aanvulling. Ja dan heb je dus 2 hele goeie basisspelers met daar achter nog eens deze 2. Dan heb je wel wat staan. Maar zo zal het wel niet zijn. Als de broertjes toch te licht blijken voor het KKD geweld op oa het middenveld heb je straks weer dezelfde poppen aan het dansen.. TvA gokte op de talenten van City...

Ben ik de enige kritische overgebleven supporter hier??? Er wordt wel heel snel vergeten wat er door de TD gezegd is lijkt het.

Kom maar op met die 2 basisspelers die nog beter zijn dan de broertjes. Ik zit er klaar voor. Euhm welke nummers krijgen die dan?

5    
Ollie bier halen

@marty seizoenskaarten vandaag binnen gekregen
On topic: super dat ze vanavond al mee kunnen doen, begint toch wel een mooi elftal te worden lijkt me. Zo’n zin in Dordt uit voor de eerste 3 punter!!

5    
M.H. te R.

Ik wordt een beetje wild van al dat goede nieuws. Nou hopen dat de blessure van Dogan meevalt. Dan zal ze vanavond iets beleven, ik vouw ze dubbel denk :)

8    
7Hills

@geelzwartwit

Owkee, ik snap je gedachtegang. En misschien heb je wel gelijk. Maar totdat ik ze heb zien spelen ga ik niet oordelen of het slecht of goed is dat 1 of 2 basisspelers van City zijn. Sowieso moet ik zien waar ze Luka neer willen gaan zetten als iedereen fit is. Voor Ivan moet nog wel een concurrent komen, dat ben ik met je eens. Maar de vorige keer dat we een basisspeler van City in de KKD hadden staan op het middenveld liep dat volgens mij wel. Dus daarom, oordelen op kwaliteiten. Niet op waar hij vandaan komt. Toch?

-5    
geelzwartwit

@7hills ik hoop dat ze de sterren van de hemel spelen. Daar gaat het mij niet om. Ik hiu er gewoon niet van als de nieuwe TD van NAC aangeeft waar zijn voorganger het verkeerd liet lopen. En dan aangeeft hoe hij zelf zijn gaat doen en dan zonder gene gewoon hetzelfde doet als zijn voorganger.

Niet zeggen dat alle city spelers en de city deal niet voor de basis is en je daar als NAC dit seizoen niet vanuit gaat en dat je die fout niet nog een keer maakt. En dan ondertussen 2 van de 10 spelers gewoon uit je City deal laat komen.

Ik ben wel een beetje klaar met de TDs bij NAC die 1 zeggen en zonder slag of stoot gewoon het andere weer doen.

Nogmaals dit staat los van de kwaliteit van de broertjes.
De TD moet gewoon zijn woord houden. En bij zijn eigen beleid en visie blijven. We hebben al te vaak bestuurders gehad die zichzelf niet nakomen in beleid.

Hup NAC
En aub blijf wakker mensen.
We hebben 2 weken geleden al gezien hoe ene polonaise in 2 dagen tijd een vat azijn werd.

HUP NAC de voortekenen voor het seizoen zijn goed en laat de bal maar rollen.

6    
7Hills

@geelzwartwit

Snap wat je zegt, maar persoonlijk heb ik hier wat minder moeite mee. Voorlopig zijn de broertjes Ilic er tenminste, en is het maar de vraag wie er nog bij gaat komen. In het meest positieve geval heeft vooral Ivan Ilic iedereen verrast qua niveau, en zijn ze afgestapt van het idee een betere speler te halen, zoeken ze nu naar een vervanger die genoegen neemt met een plek op de bank. Vrees dat bijvoorbeeld Damen wel voor te porren is.

Te star vasthouden aan een visie is ook niet goed. Vooralsnog krijgt de TD nog steeds het voordeel van de twijfel van me, mag nu laten zien waar hij voor de overgebleven posities mee komt.

5    
D’n Dijk

Dit gaat steeds meer lijken op de ploeg die ons naar de grote markt gaat brengen !

Top dat dit voor de competitie geregeld is !

Top website mannen en vrouwen van BSR !

8    
Hotseknots

Heerlijk en d’n Tom mag best een complimentje krijgen samen met Ruud B. We hebben een leuke selectie met nog een paar gaatjes...ik zeg nog 2 versterkingen en 2 city boys erbij, we hebben echt nog een centrale verdediger nodig en een back #hupnac #gotomvda

11    
The M.

Luka heeft afgelopen seizoen aangetoond een (in principe!) volwaardige Eredivisie speler te zijn. Helaas kwam hij terecht in een elftal met bagger waar zelfs Messi het verschil nooit zou kunnen maken. Ben positief verrast dat hij na zo'n seizoen alsnog terugkeert in Breda en zijn broertje meeneemt.

Meerdere Eredivisie ploegen zouden dolgraag Luka Ilic in hun selectie (en zelfs als basisspeler) willen hebben! En dan doel ik niet op de RKC's en de Emmen's maar middenmoters als Heracles, PEC en onze oosterbuurtjes (en kijkend naar de domstedelingen gisteren, zou hij daar ook het verschil maken!)

Denk echt dan Ilic komend seizoen dé revelatie van de KKD gaat worden, maar als zijn broertje schijnbaar nu al als de betere wordt genoemd....

4    
NAC4Ever

@CHRIS W.M.
Persoonlijk ken die die spelere niet. Bedankt voor de info over op welke positie zij kunnen spelen. Op die posities kunnen we denk nog wel wat gebruiken. (Mede door de blessures van Bohui en Dogan).

3    
den hulk

damen is nu overbodig niet meer opstellen vijf spelers erbij loopt alleen maar in de weg brood stopt er nu mee met vriendjes politiek

0    
Dreman

Gelukkig.
Wordt tijd
Willen we mee doen om de prijzen zijn dit aardige spelers.
Ook de rest van onze concurrenten zijn goed op dreef.
Vooral Roda de laatste paar dagen waar inmiddels ook al de 8e aanwinst is gepresenteerd en blijkbaar nog niet uitgewinkeld zijn.

Het wordt spannend deze competitie.

0    
Vinnie Jones

Op zich hebben we met El A, Verschueren en Dogan een prima kkd-middenveld, dus Luca en Ivan zijn extra spelers die overigens prima in de basis kunnen komen. Daarin hebben we wel een sprongetje gemaakt als je dit vergelijkt met vorig jaar. Als we "volwaardige spelers" gaan interpreteren als basiskracht, dan maakt TvA hetzelfde foutje als Smullie, echter hoor ik bij de eerste groep en vind dat we een volwaardig kkd-elftal hebben staan vóór de start van de competitie (blessures buiten beschouwing gelaten natuurlijk).

-8    
Breda 1965

Vanwege mijn lompigheid cq ouwerwetsigheid,kan ik nou pas een reactie plaatsen.BSR,pluim voor jullie,ziet er geweldig mooi uit.Daarnaast blijf ik me verzetten tegen city.Maar dat is misschien ook lompigheid,ouwerwetsigheid is het zeker.Fuck city,WIJ ZIJN NAC

1    
ome cor

Goed nieuws !

3    
Ef drie

Een hoop goed nieuws sinds de nieuwe site in de lucht is! Zouden ze bij NAC expres zolang gewacht hebben...

3    
malpolon

@M.H. TE R.

Pas maar op. Als je ze dubbelvouwt, breekt ze, en dan kom je er niet meer in.

Je hebt het toch over je seizoenkaart, hè?

2    
Bommetje

Luca vond ik vorig seizoen bij vlagen erg goed spelen, wel veel pech met blessures.
Nu in de juup kan het een sensatie worden.

@Geelzwarthart
Het is een misverstand dat Smulders zich afhankelijk maakte van City. Gehele spelersbegroting van naar verluidt 4,7mio opgebrast.
Dat hij verkeerde spelers haalde is weer een andere discussie

0    
NAC Vooruit!

Rap in de basis die twee, in plaats van Damen!

-7    
Briljante Belg

Hoeveel voeten het in de aarde zou hebben had u kunnen weten beste Tom. Dan was u eerder gestart en hadden onze broertjes al een paar oefenwedstrijden in de benen gehad. Hollanders vinden ons niet zo slim en daar brengt gij geen verbetering in.

1    
B

@brilliante Belg
Ze konden pas een werkvergunning regelen nadat de contracten bepaald waren.
Daarna is het wachten, al met al is het volgens mij na het tekenen van de contracten binnen een week geregeld dus een stuk sneller als vorig jaar.....

-2    
Dun hector

Ja die van ilic gaan ons redden, vorig jaar die ene 7 maanden ziek zwak of misselijk, en die andere kent niemand

0    
Badeend

Waar zijn de zuurpieten die allemaal zo zeker wisten dat de Ilic Brothers de eerste 6 wedstrijden zouden missen??

Mooi nieuws.

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja