Wij gaan niet opzij

Antonia voor een wedstrijd geschorst door de clubleiding

Thiestemberg

BN DeStem meldt vandaag dat Jarchinio Antonio voor één duel is geschorst. Dit na zijn uitspraken in dezelfde krant van afgelopen week. Antonia liet zich kritisch uit over hoe hij terug in de ploeg is opgenomen na zijn lange blessureleed.

"Wij voeren hier een beleid waarin we de deur openlaten, intern mag je er alles van vinden, maar we communiceren niet via de media." Aldus Molenaar tegen de lokale krant. Antonia had intern niks laten weten, bij Molenaar vielen de uitspraken zodoende rauw op zijn dak.

 Buiten het feit dat Molenaar het niet eens is met de communicatiewijze van de buitenspeler is hij het ook pertinent oneens met het beeld dat Antonia schetst van het interne beleid. Antonia is nu geschorst voor de rest van de week en is maandag weer welkom op de training. Heracles Almelo - Uit zal hij dus moeten missen.

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
Terug naar overzicht
38 Reacties
218   20  
Ouwe Spionkop

Antonia zegt wat wij al lang vinden en dat verder geen speler durft te zeggen.
Antonia heeft 100% gelijk!
Hij is een speler die het van lanceren en diepgaan moet hebben. Als Molenaar wil dat hij meeverdedigt en van achter uit moet opbouwen dan snap je er geen hol van als trainer. De praktijk wijst het ongelijk ook uit van Molenaar, het spel is niet om aan te gluren. Ook De Rooij moet regelmatig meeverdedigen. Die jongen doet dat naar eer en geweten, maar die hoort daar helemaal niet!
Ook op het punt van volledig meetrainen voor spelers die nog niet helemaal fit zijn heeft hij natuurlijk gelijk. Met als gevolg veel onnodige blessures bij NAC.
Zuur voor Antonia dat net nu hij fit is na al die tijd hij er naast wordt gezet.
Molenaar laat zich kennen als een kinderachtige trainer die niet tegen kritiek kan.
#teamAntonia

31   47  
DenTinus

Hij had zijn ongenoegen intern moeten uiten en niet zo op alle sociale kanalen.
Niet zo handig van hen.
Los van het feit dat ik mijn vraagtekens heb bij de medische staf van NacBreda.

13   45  
Andre vermeulen

Die wil contractontbinding ,met hopelijk een zak geld mee .Anders breng je het niet extern zonder het eerst intern besproken te hebben.

93   18  
Rijen is NAC

Ik zou Molenaar ook voor een wedstrijd willen schorsen, benieuwd hoe dat uitpakt.

218   20  
Ouwe Spionkop

Antonia zegt wat wij al lang vinden en dat verder geen speler durft te zeggen.
Antonia heeft 100% gelijk!
Hij is een speler die het van lanceren en diepgaan moet hebben. Als Molenaar wil dat hij meeverdedigt en van achter uit moet opbouwen dan snap je er geen hol van als trainer. De praktijk wijst het ongelijk ook uit van Molenaar, het spel is niet om aan te gluren. Ook De Rooij moet regelmatig meeverdedigen. Die jongen doet dat naar eer en geweten, maar die hoort daar helemaal niet!
Ook op het punt van volledig meetrainen voor spelers die nog niet helemaal fit zijn heeft hij natuurlijk gelijk. Met als gevolg veel onnodige blessures bij NAC.
Zuur voor Antonia dat net nu hij fit is na al die tijd hij er naast wordt gezet.
Molenaar laat zich kennen als een kinderachtige trainer die niet tegen kritiek kan.
#teamAntonia

47   13  
Maarten

Hmmm, Russische praktijken. Blijkbaar is kritiek geven überhaupt niet getolereerd. Intern zal dit ook zeker spelen. Dat Antonia naar de media grijpt is wellicht Antonia roepende is in de woestijn.

Toch ben ik blij dat Antonia transparant is naar de media en achterban. Discussies komen nu in elk geval los. Het is al jaren een probleem de vele gevallen blessures en het trage herstel.

23   35  
Rotje

Heel goed, dit soort uitspraken zorgt alleen maar voor onrust.
Hij moet dit intern aangeven als dat al zo is.
Goed signaal van de club.

33   18  
Elf Meter

Molenaar is een parodie op een people manager.
Molenaar is een parodie op een trainer.

Zijn eigen falen maskeren, door de media aandacht te verleggen naar in principe een van zijn betere spelers. Oudste trucje van wereld.

28   2  
Barrie

Wat ik me nou afvraag. Moet Antonia maandag gelijk volle bak meetrainen of mag hij nou wel rustig opbouwen?

48   13  
WiSe1979

Volgens mij heeft Antonia een punt wat betreft zijn positie op het veld.
Volgens mij heeft Antonia een punt wat betreft trainingsopbouw.
Volgens mij heeft Molenaar een punt wat betreft media.
Volgens mij heeft Molenaar verder slechte argumenten in het verhaal.

Ik zeg 2-1 voor Antonia; Dus die schorsing is dan onterecht!

17   8  
Reflektor

Ouwe spionkop slaat de spijker op zen kop wat mij betreft.

19   8  
The Cosmic Gate

Nee want met zo'n schorsing komt het allemaal goed....
Wat een drama zeg

12   37  
Livingthedream

Het typeert de situatie waarin we verkeren.

Een speler die circa 150.000 salaris in 1.5 jaar tijd in zijn zak heeft gestoken maar bij elkaar opgeteld 11 wedstrijden voor NAC heeft gespeeld moet gewoon zijn bek houden. Ongelofelijke zakkenvuller.

En Molenaar moet ook eens niet zo huilen maar zich bezig houden met het spel van NAC. De roda supporters waarschuwden ons al dat het een oer en oer saaie trainer is. Dat is wel uitgekomen..

13   13  
BUNGH

Maandagochtend 14 November - Zundert, Noord Brabant

Molenaar: Goedemorgen Antonia, heb je er van geleerd? gaan we er weer volop tegenaan?
Antonia: Goedemorgen trainer, ik wens eerst even op 50% te trainen gezien mijn afwezigheid.
Molenaar: Het is alles of niet Antonneke.
Antonia: YADRANNNNN....

12   5  
fvf6

Het is wel raar dat Antonia nu pas , nu hij fit is met de kritiek naar buiten komt . Daarover heeft hij nooit iets laten blijken in de lange herstel periode , het ziet ernaar uit dat aan het solliciteren is naar een tussentijds vertrek of een ontbinding van zijn contract . Maar enkele punten van zijn kritiek zijn wel terecht .

61   7  
Da Pope

Molenaar heeft voor zichzelf een situatie gecreëerd, waarin niemand hem ter verantwoording kan roepen. Er is geen sportieve doelstelling, er is niemand in de organisatie die hem controleert, supporters hebben te horen gekregen dat prestaties dit seizoen irrelevant zijn (we testen immers alleen spelers voor komend seizoen) en spelers worden uit de selectie geflikkerd als ze een keer een kritische noot kraken.

Ondertussen wordt er niemand beter, is het spel niet om aan te zien en zijn we voorzichtig op weg naar de absolute krochten van het betaald voetbal. Misschien kan het toch geen kwaad wat meer open te staan voor kritiek, Robert.

17   11  
scheppioni

Hulde Da Pope !!!

10   2  
Ivo

@Ouwe Spionkop

Deels mee eens. In het moderne voetbal val je met 11 spelers aan en verdedig je met 11 spelers. Meeverdedigen door aanvallers is meer regel dan uitzondering. Backs komen steeds vaker mee op, buitenspelers moeten deze opvangen. Part of the game, iedere tegenstander doet dit ook.

Wat NAC opbreekt is de trage, voorzichtige opbouw van achteruit. Hierdoor is de tegenstander altijd klaar om ons op te vangen. Als Kortsmit zijn doeltrappen en uittrappen direct naar voren trapt kunnen de aanvallers ook veel hoger gaan staan. Met Vet en van der Sande hebben we de lengte om kopduels te winnen, maar zo ver komen we niet eens.

12   0  
RaraNAC

Laten we hopen dat Toontje onze medische staf ook eens goed onder de loep neemt.

24   1  
Ouwe Spionkop

@Ivo
Waarom denk je dat Kortsmit geen ballen naar voren mag jassen?
Juist opdracht van Molenaar.
Opbouwen van achter uit terwijl ze dat niet kunnen. Tegenstanders hebben dat al lang door en zetten hoog druk. Molenaar blijft er halsstarrig aan volhouden.
Om gek van te worden voor de spelers en de supporters.

9   3  
Sanderh

Oude spionkop slaat idd de spijker op zijn kop. Ondanks dat Antonia hier niet rendeert kan je dat gedeeltelijk op de speelwijze afschuiven maar natuurlijk ook op de medische staf. Ik zou als mt (lees in dit geval aandeelhouders) blij zijn als een speler zijn mond opentrekt. Natuurlijk moet je dat intern doen maar ik vraag me bij wie je dat moet doen. Ik heb ook niet het idee dat Molenaar open staat voor meningen van spelers. Dan kom je al snel uit bij de pers en bij Bndestemmingsmaker zijn ze daar maar wat blij mee. Ik mag hopen dat de aandeelhouders maar ook Gerbrands hier iets mee doen bij het samenstellen van een nieuw mt.

9   17  
Cees-2

Zoals ik al eerder aangaf, NAC moet Antonia per direct berispen voor het gebabbel met het regio krantje. Dat hij daar intuint, onbegrijpelijk. Alleen te begrijpen, als hij iets wil forceren! We gaan het zien, of deze uitspating met een bepaalde bedoeling van hem de wereld is ingebracht?

Van mij mag hij per direct vertrekken. Antonia wist wat dit teweeg ging brengen. Hij is namelijk geen beginneling in het voetbal. Puur met voorbedachte rade, naar mijn mening.

16   6  
Rudy

Technische staf, vooral zo lekker door blijven gaan bij NAC. Ga meer aandacht besteden aan training en teambuilding in plaats van dit soort onnodige "spelletjes".
Je hebt iedereen nu keihard nodig, met uitzondering van Molenaar en Lokhof.

NAC=BREDA moet het lef hebben om beide heren voor twee wedstrijden schorsing te geven vanwege slecht behaalde resultaten en wanprestatie.

2   1  
Steven

Rijen is nac goed denk ik

12   7  
Pietjebel

De waarheid doet pijn he molenaar
De scheurtjes worden groter en groter
Het is weer eens wachten tot het barst

6   1  
GB

Communicatie, Communicatie en ....... jawel Communicatie. Zowel intern als extern.

Oftewel neem kou en aannames uit de lucht door eens te reageren of naar buiten te treden als er onrust is. Dat hoeft niet altijd met uitgebreide verklaringen, ook aangeven dat men ergens aan werkt is communicatie. De verhalen van" "We treden allenlen naar buiten als er iets concreets te melden is" werken nooit. Bovendien, er is concreet onrust. Zowel binnen als buiten Nac.

Proef de onrust en doe er iets mee. Laat de onrust woekeren en je krijgt ongeruste supporters, interne onduidelijkheid etc.. enz......

U zijt gegroet!

6   15  
F V P

Laat iedereen bij NAC betaald of vrijwilliger een contract tekenen waar in staat bij communiceren met de buitenwacht direct ontslag. Bij communiceren met Blanco, Gabrieis of Karelse tevens levenslang stadionverbod. Ook weer opgelost .

17   4  
Van Rumschoten

Het slechtste NAC in 35 jaar tijd. Ze moeten allemaal hun muil houden. Gadverdamme wat een sfeer, wat een leiding.

Ligeon, Rutten, Bakker, ook allemaal zwaar ontevreden. Maar niemand heeft op dit moment enig recht van spreken, Hellemons en Molenaar incluis.

19   2  
Ome Cor

Dan kunnen ze wel meer mensen schorsen.
Inclusief supporters.

Wat een onzin.
Is die jongen eindelijk weer eens speelklaar gaan ze m schorsen omdat hij gelijk heeft.
Prutsers

14   1  
steef

Wat een enorm zwaktebod. De sfeer in de groep zal totaal kut zijn.
Bende.

1   2  
Enkhuizer

Antonia schorsen voor een wedstrijd

T wordt nog lastig om daar een match voor te kiezen tussen alle blessures door

8   6  
Mo

Je bestte speler schorsen,goed bezig

12   3  
Rbull

Zwak. Iedereen mag zijn mening geven als het maar onderbouwd is.

4   4  
Kwartbelg

Jullie zijn hierbij allemaal geschorst voor morgenavond! Groetjes PvH

12   4  
Belgische Naccer

Ik zou Molenaar levenslang willen schorsen en per direct Hyballa het seizoen af laten maken. Misschien dat we dan nog wat punten sprokkelen uit de komende 3 wedstrijden.

Nu zullen dat op zeker 0 punten zijn met deze trainer.

5   7  
Mo

ROTOP MOLENAAR!

5   3  
JeePee

Nooit via de pers je gelijk willen halen of excuses zoeken. Ik snap dat NAC daar tegen optreedt. Wat heeft Antonia tot nu toe ook laten zien? Sluit maar aan achteraan in de rij..
Echter, ook op het vlak van fysiologie, periodisering en trainingsopbouw blijft het "bijzonder" waar we staan. In de Amerikaanse profsporten kijken ze naar hoeveel "mangames" ploegen missen aan blessures als indicator. Om daarvan verder te gaan analyseren wat je kunt doen, continue verbeteren. Ik heb echt het gevoel dat we ook hier, juist als je selectie niet te groot is, echt veel meer uit moeten en kunnen halen.

1   3  
ctk

Triest van NAC cq Molenaar, we leven in een democratisch land en daar hoort het doodzwijgen van spelers niet bij.
En de speler in kwestie zal zo lekker gemotiveerd blijven?!

3   3  
steven73

@ouwe spionkop 100% met je eens. wat een slecht beleid. iedereen houdt het hand boven het hoofd van een ander. lokhof eruit en molenaar zo snel mogelijk.

Laad alle berichten na dit bericht in