Wij gaan niet opzij

B-Side Rats en Breda Loco’s presenteren: NOAD Cup ‘22

Benn076

We hebben even moeten wachten met de aankondiging maar achter de schermen zijn we samen met de Breda Loco's alweer even druk met de organisatie van de mooiste dag van het jaar, de NOAD Cup ’22. Net als afgelopen jaar zal het evenement weer plaatsvinden bij RKVV Jeka. En wel op zaterdag 16 juli 2022.

NOAD Cup ’22:

Na het succes van vorig jaar hebben we besloten ook dit jaar de NOAD Cup te organiseren voor alle NAC-supporters. Het toernooi begint op zaterdag 16 juli om 09:00 uur waarna 48 teams het op de zes velden van Jeka tegen elkaar zullen opnemen. Aansluitend is er weer een geheel verzorgde BBQ voor alle deelnemers met de muzikale omlijsting van niemand minder dan Feest DJ Ewout (Café Beatrix) en DJ Melvin (‘t Stammenéke). Tijdens de feestavond avond draaien deze mannen uiteraard door en zullen diverse artiesten optreden waarvan wij de namen later bekend gaan maken.

Damestoernooi:

Toen wij in 2020 de NOAD Cup hebben bedacht, was het plan daar om naast het toernooi voor de heren ook een damestoernooi te organiseren. Toen wij afgelopen jaar werden geconfronteerd met wat uitdagingen in de veldbezetting hebben we deze plannen laten varen. Inmiddels ziet onze afdeling ‘puzzels en planning’ voldoende velden beschikbaar om een of twee extra poules toe te voegen aan het toernooi voor een mooi damestoernooi.

Sponsoren NOAD Cup ’22:

Dat wij deze prachtige dag weer kunnen organiseren hebben we te danken aan onze sponsoren die al toegezegd hebben ook dit jaar weer ons te steunen. Daarom zijn wij trots om te kunnen melden dat de NAC Supportersvereniging wederom hoofdsponsor is van deze editie van de NOAD Cup. Daarnaast danken wij Dok 19, RB-Media GiG Creative Film Production, Boost Productions, FlexPons, CIBO Vloeren, ViaJou Werving en Selectiebureau, Stichting B-Side Rats, Stichting Breda Loco's en OK Tankstations voor hun bijdrage aan de NOAD Cup. Ook verwelkomen wij nieuwe sponsoren: Peoples Republic, Mercurys Chain, Purpose en MK Gilze.   

Kaartverkoop:

Op zaterdag 30 april start om exact 12:00 de kaartverkoop voor de NOAD Cup ’22. Teamcaptains kunnen op deze dag tickets aanschaffen voor het hele team van 10 personen en nog extra deelnemers. Een teamticket is dus voor minimaal 10 deelnemers. Dit geldt zowel voor het dames- als herentoernooi. Let op, veel teams geven aan dit jaar weer mee te willen doen en het aantal plekken is beperkt. Verzamel dus snel jouw team en schrijf je in zaterdag. Het is uiteraard weer mogelijk om later deelnemers toe te voegen. 

Aftermovie 2021:

Wij kijken uit naar een prachtige NAC-dag in juli, want we zijn eraan toe!

Bron:
B-Side Rats, Breda Loco's
16 Reacties
49   10  
Das Phantom (BSR)

@Sjonnie

Je hebt gelijk, man. We cancelen het evenement en doen nooit meer iets leuks. Bedankt voor het openen van onze ogen.

10   6  
Bash (BSR)

Hopelijk weer net zo tof als vorig jaar. Bestellen we wel zonnig weer dit keer? ☀️

10   8  
Das Phantom (BSR)

Zin in!

7   5  
Mika

Ben helaas dan op vakantie.. had graag mee willen doen maar heb t vertrouwen dat het een topdag gaat worden. Volgend naar gaan we meedoen. Veel plezier die dag heren en dames. Dpeel maar met meer passie dan gisteren tegen Dordt, maar dat lukt jullie wel💪🏼

6   5  
Martin bosmans

Zeker weer van de party

4   4  
Slipperbaas

Waar is de link om in te schrijven? Of kijk ik er nu helemaal over heen? :)

4   4  
Slipperbaas

Sorry, mezelf vergist in de datum...

7   17  
Bredaaaaa

Prima nieuws. Party time!
Wat de lokale helden financierders betreft zal alles goed komen. Met gedegen beleid, met niet teveel geld te spenderen kan NAC hetzelfde bewerkstelligen als fc emmen of fc volendam. Deze grotere clubs (helaas) zijn terecht gepromoveerd door goed beleid te voeren. NAC moet realiseren dat het een kkd club is geworden. Met een kkd budget en lokale talent moeten we binnen 5 jaar promoveren. We hebben nu een team met spelers die veel vlieguren hebben gemaakt in de kkd. Mashart, van Schuppen, Azagarri, Cagro, Agougagil hebben flinke stappen gemaakt. De Rooij zal zich ontpoppen tot een publiekslieveling. Onze hulk voorhoede zal ijzersterk worden (Bilate en Hilterman). Eerst rust in de tent. Dan komen de resultaten vanzelf. Ik hoop dat NAC doorgaat met de Graaf, maar dat lijkt onwaarschijnlijk. Ik denk dat Rob Penders de nieuwe trainer moet worden als super Ed naar een andere club gaat.

12   17  
naxioma

@bredaaaaaaaa...

De vergelijking met Emmen en Volendam gaat helaas niet op. Zij hebben structureel lagere kosten en kunnen derhalve relatief meer besteden in kwaliteit van de selectie. NAC draait in de KKD structureel verlies, terwijl kleine clubs wel een sluitende begroting weten te realiseren.
Daarnaast zijn dit veel makkelijke clubs om te leiden dan de moeilijkste club in Nederland, NAC Breda. Elke keer weer nemen wij ons voor om directie en technische staf voor de langere termijn aan te stellen en consistent beleid te voeren, maar telkens komt het daar niet van. Dat komt omdat bijna niemand bestand is tegen de krachten die hier los komen als het weer eens tegen zit. Een solide professionele partij die wat meer afstand heeft zal de druk beter te weerstaan dan indien de aandelen in handen zijn van de club of lokale eigenaren. Zij worden door te veel mensen aangesproken en voelen zich op enig moment gedwongen om te handelen. Zo is het in het verleden altijd gegaan hier in Breda, en zo zal het vrees ik altijd gaan. het is misschien de charme van de club en leuk voor clubwatchers, fansites and beroepsintriganten, maar het is de doodsteek voor een betaald voetbal organisatie.

4   4  
Fietscombi

Hoogtepunt van vorig jaar! Gaan zeker weer meedoen!

14   40  
Sjonnie

Typisch NAC zuipen belangrijker dan goed voetbal en CFG.
Oh wat worden we daar VROLIJK van.

49   10  
Das Phantom (BSR)

@Sjonnie

Je hebt gelijk, man. We cancelen het evenement en doen nooit meer iets leuks. Bedankt voor het openen van onze ogen.

23   17  
Sjonnie

DAS PHANTOM (BSR)

Sorry en ik vind het leuk dat dit georganiseerd word en dat moet ieder jaar blijven gebeuren, maar ik zit met nog zoveel woede en boosheid na de wedstrijd tegen Dordrecht.
2x in één seizoen verliezen van het lelijke eendje van de KKD daar word je toch niet vrolijk van toch.
Sorry nogmaals voor mijn woede uitspattingen.

5   6  
Tip

Hartstikke mooi initiatief. Altijd blijven doen. Heb zelf afgelopen woensdag nog meegedaan aan toernooitje ouwe lullen voetbal in Eindhoven. Gaat nergens over maar je hebt een topdag met louter kameraadschap. NOAD Cup van zelfde laken een pak. Top. Altijd doorgaan met dergelijke tradities.

7   4  
BredaCentrum

FC Balophetdak 5 zal weer present zijn. Dus maak je borst maar nat, heren! We zijn in training..

3   3  
Beest

Gezellig! Zijn weer van de partij

9   6  
DenN

Treedt Evert ook op?

Laad alle berichten na dit bericht in