Wij gaan niet opzij

Reactie RvC op afketsen deal met City en voordragen NAC=Breda

Das Phantom

De RvC heeft bij BN DeStem gereageerd op het afketsen van de deal met de City Football Group en het voordragen van NAC=Breda als alternatief. "Een door Stichting NOAD ingebracht alternatief tegen City Group zal eerst door de aandeelhouders moeten worden beoordeeld. Het zijn per slot van rekening hun aandelen", aldus Edwin van Baal, voorzitter van de RvC, tegen de krant.

Van Baal waarschuwt de supporters dat er nog geen deal is en de vlag dus nog niet uit kan. De huidige aandeelhouders kunnen de verkoop van de aandelen aan NAC=Breda nog tegenhouden. "Indien de aandeelhouders NAC=Breda afwijzen en vasthouden aan hun voornemen tot gunning aan City Group, dan loopt NAC het risico dat een rechter uitspraak zal moeten doen." 

Volgens de voorzitter zijn er ook nog twee andere mogelijkheden: de aandelen worden overgedragen aan NAC=Breda en daarmee het verkoopproces afgerond of het verkoopproces wordt gestaakt. Dan zou de club bijna een jaar later weer terug bij af zijn met een nieuw seizoen voor de deur. 

Als de aandeelhouders de deal met NAC=Breda sluiten, gaat het papierwerk richting de KNVB. De voetbalbond moet de overname dan nog goedkeuren. Van Baal zegt ondertussen mee te leven met de supporters van de club. "Wij betreuren het feit dat er nog steeds geen duidelijkheid is over de toekomst van de club. Wij leven mee met de supporters en alle andere mensen die NAC een warm hart toedragen", besluit hij. 

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
66 Reacties
134   34  
Das Phantom (BSR)

@Sjonnie

Boeren, varkens.

Jij zet mensen die zich vrijwillig inzetten voor de club wel uitstekend neer, vriend.

59   186  
Sjonnie

Ik snap nog steeds niet dat een paar boeren uitmaken wie wel of niet NAC mogen of gaan overnemen.
En zet er maar een paar supporters site’s voor en ze volgen ze als varkens .
Over een jaar of 2a3 zullen al die varkens denken van oh oh oh wat hebben we in April 2022 toch de verkeerde keuzes gemaakt.
Dit word nog 10 tallen jaren aanrommelen in de KKD met af en toe een deelnamen via plek 8of9 in de nacompetitie 1ste ronde als figuranten.
Bedankt NOAD , BSITERATS, DERAT om al die niets wetende supporters om te lullen met jullie statement om achter jullie aan te hollen.

134   34  
Das Phantom (BSR)

@Sjonnie

Boeren, varkens.

Jij zet mensen die zich vrijwillig inzetten voor de club wel uitstekend neer, vriend.

60   15  
FlipDeBurger

@Sjonnie,
Jouw reactie zegt heel veel over jou en echt helemaal niets over dit nieuwsitem. Of zelfs over een ander willekeurig nieuwsitem. Of over boeren of varkens.
Btw, elk persoon uit West Brabant is een boer, als je dat niet ziet dan ben je hier niet geboren.

45   15  
Beest

Sjonnie

De intelligentie spat er vanaf.


Waarom zouden de aandeelhouders deze deal nog gaan blokkeren. Ze zijn tegen hun wil aandeelhouder geworden. Hebben altijd gezegd de club niet aan buitenlandse partijen te verkopen. En hun wens was om de aandelen op termijn terug naar de club te brengen.

Al deze wensen van de aandeelhouders worden dus ingewilligd met het plan van NAC =BREDA.

Iedereen weet dus Dat de aandeelhouders gewoon akkoord gaan. De rvc is er natuurlijk gebaat bij dat de deal afketst. Die worden samen met Manders Als 1ste buiten gekegeld.

23   17  
Boyke

Ist misschien een idee om op over duidelijke, niet NAC supporters als Sjonnie gewoon botweg niet meer te reageren. Dit soort provocatie geeft toch duidelijk genoeg aan, waarom je juist niet met een partij als City in zee moet gaan.

21   43  
Jb

Sjohnnie helemaal me eens masr het mag van mij ook
Wel die Amerikaanse geldschieter zijn als je kijk naar
Denhaag doen ze het niet slecht en manchester united krijgt ook een input van 170mil van die Amerikanen zo waarom niet

45   40  
Sjonnie

DAS PHANTOM (BSR)

Zo worden we al jaren hier weggezet als ze menen dat er iets verkeerds gezegd word, en dan druk ik me nog zachtjes uit.
Wat ik allemaal lees zoals gisteren in de liveblog daar lusten de muizen geen kaas van.
Bijvoorbeeld gisteren van

BREDA 1965
22 April 2022, 23:34
fred1 en consorten VAL KAPOT TER PLEKKE

En als Fred1 dan aan jullie het volgende vraagt

FRED1
22 April 2022, 23:42
Ik neem aan dat er op de walgelijke post van Breda 1965 23:34 toch wel een vette ban gaat volgen?
Dit zijn onaanvaardbare uitingen die hier en eigenlijk nergens passen.

En hier word niks mee gedaan, dus dan vallen die boeren uitspraken toch wel mee.
Maar ik snap het wel , ik ben voor de CFG en dat mag niet gezegd worden volgens jullie.
Ik vind het een goede site van de BSR en ben jullie ook dankbaar dat jullie er zoveel vrije tijd in besteden , maar iedereen mag toch wel zijn eigen mening geven.
En dan zijn boeren of varkens niet echt scheldwoorden die niet door de beugel kunnen en dat is VAL DOOD TER PLEKKE wel.

13   16  
Lamington

Mee eens Boyke
Dat soort lui dat zelf door varkens grootgebracht lijkt te zijn is de aandacht niet waard.

Verder niet anders dan verwacht: er moet een akkoord komen. Zijn de aandeelhouders echt met het beste voor NAC bezig of voor de eigen portemonnee? De RvC lijkt overigens geen enthousiasteling met deze ontwikkeling. Enkel wat zakelijke toelichtingen.

Ik ben zeer benieuwd. Of er nu witte rook gaat komen en of wij allen nader tot elkander gaan komen of verder uit elkaar komen te staan.

26   23  
Rotje

Ik verwacht dat dit niet gaat gebeuren van Aalst wil met city verder dat is duidelijk
Je bent eigelijk weer tien jaar terug met het plan Breda...zodra er 1 niet aan zijn betalingsverplichting kan voldoen heb je al een gat in de begroting.
Gemeente zal niet meer bijspringen en Red Nac is niet meer aan de orde.
Vrees dat er maar 1 goede keuze is...verkopen aan City of Amerikanen alleen dan he je bestaansrecht.
En kan je gaan voor promoties

53   11  
Ivo

Ik ben na gisteren echt even klaar met NAC, het slechte voetbal, het wanbeleid, het gezeik en gedoe door mensen die zich belangrijker vinden dan de club.

Ik weet eerlijk gezegd niet of ik mijn SCC nog ga verlengen. Ik ben er klaar mee. Tot er duidelijkheid komt pas ik.

Als de aandeelhouders de boel nog verder frustreren, haak ik af. Als we een filiaal van City worden, haak ik af. Ik ben het beu en ga onderhand net zo lief weer net als vroeger naar RBC kijken. Positieve vibe, leuk voetbal, kleinschaliger en ook gezellig. NAC is in potentie zo veel mooier maar de club is verwoest door een handvol mensen. Bah.

17   6  
Breda F2

@ sjonnie, niemand weet hoe de club er in de toekomst uit zal gaan zien. Het verleden is duidelijk. Ups en downs zoals het bij Nac hoort te gaan.

Deze ups en downs hebben de boeren en varkens zoals jij ze noemt, De club liefde niet afgenomen.

Nac zit in het hart, dat zal altijd zo blijven. Ongeacht de teringzooi het blijft een haat liefde relatie welke bij mij en mijn familie van generatie op generatie wordt doorgegeven.

We hebben nog steeds vrije wil en het is ieders keus welke richting ze op willen. Lokaal of niet. Maar het is de liefde wat blijft.

Het zijn mensen zoals jij die met zo'n uit emotie geschreven stukje deze liefde koste wat t kost proberen te verbreken. Echter zal dit nooit lukken. Er zijn twee echte volks clubs in Nl ( NAC-Feyenerd) waar het altijd rommelt maar waar de liefde voor de club alles overwint.

Ik wens je veel succes met het temmen van de varkens en boeren. Dit gaat jou in ieder geval nooit lukken. Fijn weekend.

36   1  
Das Phantom (BSR)

@Sjonnie

Goed dat je mij er op wijst, want dat hoort inderdaad ook niet op deze site.

25   7  
Ome cor

@Sjonnie
Wat ben je knorrig vandaag

15   9  
Nonkel Frans

De RvC van NAC.......waarschuwt. BNdeStem maakt er een kop van en de sfeer is weer lekker lousy - terug naar af?
Houdt het nooit op.

De RvC die voor heel NAC staat kan ook kiezen niet te waarschuwen maar een andere toon aanslaan. Bijvoorbeeld zeggen dat
" het een interessant moment is voor NAC en dat het gouden aandeel een dito element is van de club. En dat deze hun taak hebben uitgevoerd en de indruk van de RvC is dat ze dit serieus hebben gedaan.
De eigenaren hebben besloten te verkopen - de RvC spreekt mede namens hen maar moeten de verkopers als toezichthouders in belang van de club ook bij de les en regels van de club knvb etc houden. De RvC kijkt uit naar de volgende stap met de door NOAD aangedragen kandidaat en hoopt op produktieve laatste onderhandelingen. Het is belangrijk voor de club en de regio en ieder die NAC een warm hart toedraagt, om er nu uit te komen"

Helaas. Communiceren of inspireren? Het is een keus.

18   32  
naxioma

@nonkel frans

De Raad van Commissarissen en de (groot)aandeelhouders hebben een zeer duidelijke voorkeur voor verkoop aan de City Football Group. Het lijkt me logisch dat ze dan niet de loper uit gaan leggen voor het lokaal alternatief.

12   4  
Bertus

En waar zijn de Amerikanen in het hele verhaal gebleven?

49   9  
Sjonnie

Beste NAC supporters

SORRY van mijn taalgebruik over boeren en varkens, die woorden neem ik allemaal terug , het zijn gewoon vrijwilligers die veel voor ons NAC over hebben.
Maar deze uitspattingen zijn nog steeds van MIJN woede en boosheid over de wanvertoningen van gisteravond om voor de 2de x in één seizoen te verliezen van het lelijke eendje(DORDRECHT) van de KKD.

15   21  
Forum

Prima reactie van de RVC. Lijkt me ook terecht dat de plannen van de lokale optie eerst online bekend worden gemaakt. Althans, dat was bij CFG wel een vereiste.

Zou het sterk vinden als RVC en de aandeelhouders voorlopig bij hun standpunt blijven. Eerst maar eens een duidelijk en inzichtelijk plan van de alternatieve partijen voordat we ernaar overstappen. Het CFG afkeuren op een verkeerd geplaatste komma is ook niet juist.

De rechter wilt natuurlijk niemand maar van een eerlijk overnameproces moet wel sprake zijn natuurlijk.

25   7  
NACHouten

@Forum
NAC = Breda heeft laten weten eerst het plan in detail met aandeelhouders en RvC te willen bespreken, dus dat wordt geregeld.

Verder is het natuurlijk niet zo dat het plan van CFG op een verkeerde komma is afgekeurd, dat is echt een te simpele voorstelling van zaken.

En een eerlijk verkoopproces? Ik ben inmiddels de tel kwijt hoe vaak van Aalst de spelregels heeft gewijzigd. Het besluit van NOAD en het aanbrengen van een alternatief is echt het enige deel van het proces dat wel volgens de spelregels is verlopen.

16   7  
Hedde'um

@Beest,

Ik vrees met grote vrezen dat Van Aalst en Co niet in zee gaan met NAC=Breda, gewoon puur uit rancune. Van Aalst heeft al vaker laten zien dat het kan reageren als een klein kind wiens speelgoed wordt afgenomen. Het zo precies in het straatje passen.

Overigens ben ik na die wanprestatie van gisteren even helemaal klaar met NAC, ik weet mijn goed niet waar ik naar heb zitten kijken, na de eerste 10 minuten was het weer helemaal niets.

13   17  
Cees-2

Wat ik al stiekem dacht, de kogel is absoluut nog niet door de kerk. MCF is nog niet voor 100% van de baan. De rechter is er ook nog, indien nodig? We gaan het zien. De huidige aandeelhouders gaan zich vast nog roeren. Maar het gaat uiteindelijk om de beste deal voor de club.

12   7  
Die ne gast

Ik hoop dat de aandeelhouders net zo moe zijn van het gezeik en gedoe en eieren voor hun geld kiezen, die 7 mln pakken en zsm de aandelen overdragen. Zoals Ivo ook aangeeft: als er geen duidelijkheid komt over de eigenaar en de plannen, gaan supporters en sponsoren afhaken. Nog een keer twee keer in één seizoen van Dordrecht verliezen wil niemand meer.

Ben alleen bang dat er in dit proces zoveel ego’s gekrenkt zijn dat niemand meer bezig is met het belang van de club, maar alleen met de eigen belangen en het dwarszitten van anderen.

42   25  
Fred1

Als “boeren” als een scheldwoord wordt gekwalificeerd dan zullen veel agrariërs zich in de wiek geschoten voelen.
Sjonnie heeft het hier ook over gedrag niet over mensen.
Wat ik erger vind, zoals Sjonnie ook aangeeft, is dat er mensen doodgewenst worden, en dat er niets aan wordt gedaan, ook niet op mijn verzoek.
Dit zijn uitlatingen die doorspekt zijn van haat en men weet blijkbaar niet wat er bij mensen los wordt gemaakt ( helaas ook ik ) die de dood in ogen hebben gekeken.
Dit hoort niet en dat hoor je als BSR ook niet te accepteren.
En je maakt het nog erger dat er dan wel een reactie op Sjonnie komt, de verdenking is dan toch wel gerechtvaardigd dat het wel degelijk uitmaakt of je pro of anti bent.
Jammer.
Ik ben het totaal niet eens met de mensen die er alles aan hebben gedaan om het CFG verhaal af te blazen en anderen hebben geïndoctrineerd.
Ik ken bijna al de mensen van de RVC en NOAD en helaas zijn dat geen capabele mensen om zulke zware beslissingen te nemen.
Dat gouden aandeel is de grootste fout uit de geschiedenis.
Mensen als NAC 1965 blijken dus gevaarlijke mensen te zijn die heel makkelijk zijn te manipuleren en dat omzetten in blinde haat.
Het feit dat ik het niet met jullie eens ben wil nog niet zeggen dat ik haat koester, het is eerder verontwaardiging en teleurstelling over de kortzichtigheid en weigeren om te luisteren naar anderen.
Het is bewezen dat een dialoog aangaan ook niet lukt men wil niet eens nadenken over een wijziging van vooringenomen standpunten, dus praten is nutteloos.
Het frustreert mij dat we geen eenheid meer zijn, dat de mensen op de tribunes geen supporters meer zijn en dat we niet zien dat dit juist de reden is van het verlies van onze identiteit.
Ik vind dat het eindelijk eens afgelopen moet zijn dat supporters een vinger in de pap hebben dat is te belachelijk voor woorden.
En wat er hier soms gezegd wordt nogmaals het kan niet, ik stop al 59 jaar mijn ziel en zaligheid in deze club, vanaf de jaren 80 sponsor ik en stop er jaarlijks zuurverdiend geld in en dan zegt zo’n idioot dat ik en vermeende metgezellen op moeten flikkeren naar Ajax.
Deze mensen weten niet waar ze het over hebben en dankbaarheid en respect is ver te zoeken.
Ik heb al eens eerder gezegd dat van Aalst onder de sponsoren niet bekend staat als aimabel, je gaat er niet een avond mee stappen, maar deze man heeft wel destijds NAC gered en daarn héél veel fouten gemaakt door verkeerde mensen aan te stellen en foute adviseurs binnen te halen.
Maar ook naar hem zou een beetje respect voor wat hij eerder heeft gedaan op zijn plaats zijn.
Heel zwart wit gezien waren we het destijds allemaal eens dat hij met zijn kompanen de club hebben gered, dit houdt in dat deze mensen de eigenaar zijn, wie zijn wij dan om over hun eigendommen te beslissen?
Helaas en dat meen ik, is het aan van Aalst ( en zijn goed recht ) wat hij met de club doet.
Deze benadering is helemaal de verkeerde geweest, en daar gaan we wellicht straks achter komen.
Laten we ons neerleggen bij de situatie en het aan de aandeelhouders overlaten wie de nieuwe eigenaars worden.
Wij hebben een tijdje geleden met een paar mensen van lokaal gesproken maar wij wisten al gelijk dat we in eenzelfde structuur als nu terecht zouden komen.
Waren niet onder de indruk want zo kan de club niet eens promoveren, laat staan groeien.
Het kan ook niet anders dat de situatie niet veel verschilt met de huidige als je logisch nadenkt.
Ook ik vraag me af waar de Amerikanen plots zijn, sprak vorige week Ton Lokhoff die heeft al weken niks meer gehoord.

14   3  
NAC..... What else?

Wat een beschamende vertoning. De oude Antoon zou zich omdraaien in zijn graf als hij wist wat er de afgelopen jaren in Breda aan de hand is en wat er op de grasmat wordt gelegd. We zijn niet, zoals sommige spelers beweren, door een ondergrens gezakt maar eerder als een raketinslag dwars door metersdik pakijs geslagen en in tomeloze vaart onderweg naar het absolute nulpunt. We hobbelen af op de eindstreep in een onooglijk zeepkistje, links en rechts ingehaald door een kruiwagen met lekke band uit Almere en een trapauto met vierkante wielen uit Doetinchem. Resterend een smeulende puinhoop van gemankeerde spelers, omhooggevallen gevallen niet ontwikkelde “talenten” uit de jeugd, wanhopige staf en een afwezig en incompetent bestuur, geleid door een getrouwe kopie van the joker uit Teteringen. Hopelijk hebben de meeste spelers nog statiegeld zodat we ze kunnen inleveren bij de lokale buurtsuper. Annie houdt de moed er nog steeds in door dapper om te roepen hoeveel toeschouwers er elke wedstrijd wel zijn maar dit is natuurlijk wishfull thinking en net zo doorzichtig als een glasaal in een lichtbak. Het werkelijke aantal supporters in het stadion ligt al tijden veel lager als genoemd. De op internet doorgaans voorbijkomende aantallen van 18.000-19.000 zijn in werkelijkheid slechts maximaal 2/3e hiervan en dat zal komend seizoen ook helaas weer minder worden. Seizoenkaarthouders gaan wederom afhaken en geen weldenkend mens gaat voor deze rotzooi toch nog een los kaartje kopen. De vraag rijst wat nu? De tekortkomingen, aandachtspunten, broodnodige acties op alle gebieden van spelersgroep, technische staf, bestuur, jeugdopleiding en noem maar op zijn dermate groot en complex geworden dat waarschijnlijk niemand bij NAC momenteel weet hoe dit aangepakt moet worden. Alles van hoog tot laag moet eigenlijk tegelijkertijd worden aangepakt en is daar wel de tijd, geld en capaciteiten voor? Ik weet het ook niet maar hoop dat CFG definitief wordt afgeblazen. Of het lokale initiatief goed uit zal pakken is voor mij ook onzeker maar geef ik wel het voordeel van de twijfel. Hopelijk wordt de verkoop snel afgerond en kan er eindelijk weer aan de toekomst gewerkt worden. In de juiste volgorde, te beginnen met een competente AD die een goed team kan wegzetten om vanaf daar de weg omhoog weer in te slaan.
Lets keep the flag flying high!

12   23  
Cees-2

Zo is het Fred, wat betreft het ongeoorloofd taalgebruik. Ook de BSR maakt zich daar schuldig aan, zij gaan te ruimhartig met een bepaald taalgebruik om. Zij bepalen hierbij "hun eigen " normen. Ook bij NAC is de maat vol, door deze n ormen. Je moet op dat gebied nooit de grens opzoeken. Verre van dat blijven, dan loop je niet tegen een soort van boycot aan. Op een beschaafde manier kun je ook iets zeggen. Ludiek, of hoe je het noemen wilt, kan desondanks pijnlijk zijn. Ludiek is een grijs plaatje, voor sommigen zwart. Blijf daar ver vandaan. Het siert de mens.

23   10  
Beest

@fred1

Jij loopt hier nu al 10 jaar werkelijk elk personeelslid van NAC met de grond gelijk te maken. Ongegrond en met aannames omdat " je ze kent".

En precies jij begint over respect? Over bepaalde reacties? Hoe ongelooflijk hypocriet ben je dan.

20   13  
Beest

@ fred 1

En als je werkelijk waar een sponsor bent ( wat ik betwijfel) dan ben ik je daar zeer dankbaar voor.

Maar dan moet je je onvrede uiten op de sponsoravond en niet hier al 10 jaar stoelpoten van iedereen te lopen zagen.

Je bent zelf medeplichtig aan zoals je het zelf zegt " belachelijk dat supporters de dienst bepalen" .

Erg hypocriet om dan nu tegenstanders van City zo weg te zetten ,terwijl je zelf al 10 jaar niets anders doet.

15   15  
Fred1

@ Beest je weet wekelijk niet waar je over praat.
DE sponsoravond bestaat al lang niet meer de laatste échte was nog onder Smulders.
Het zal mij worst zijn wat je denkt maar denk dat je iets meer research zou moeten doen alvorens ongenuanceerde uitspraken te doen.
Ik heb jou niks te bewijzen velen hier op de site weten wel beter.
Al het personeel bij NAC?
Je bent gek man!
Je bent echt niet goed wijs.
Ik ben 3 keer per week bij die mensen op kantoor.
Als je iets zegt baseer het dan op waarheid.

2   1  
Cambridge

Het is volkomen logisch dat er emoties vrij komen op het moment dat het gaat om het voortbestaan van de club. Het op de man spelen, niet alleen hier maar bijvoorbeeld ook op Twitter, helpt echter geen enkele discussie. Luister eens naar elkaars argumenten. Ook al was ik tegen het plan (en de achtergrond) van City, ik kon mij wel bijzonder ergeren als mensen met een andere mening persoonlijk werden aangevallen.

De vraag: wat is het belang van NAC? is moeilijk te beantwoorden. Eigenlijk moet je dat uitsplitsen in een financieel, technisch (sportief), organisatorisch en cultureel belang.

Dat dat laatste enorm zwaarwegend is lijkt mij duidelijk. Vraag blijft voor mij wel wat het sportieve plaatje is dat NAC=Breda heeft geschetst en wat de financiële consequenties zijn. Voor mij is het wel duidelijk dat de spelersbegroting omhoog moet. Daar hadden de Amerikanen wel een plan voor, ik hoop dat het lokale initiatief dat ook heeft. En hoe zit het met de zeggenschap? Als het lokale initiatief formeel geen zeggenschap heeft, wie kan dan een algemeen directeur op non-actief stellen?
Vragen en nog eens vragen.

5   4  
Nacman

Hoewel ik nog niet sta te juichen voor NAC =Breda zolang ik de plannen niet kent.
Want waar ik bang voor ben is dat hun zakken niet diep genoeg zijn om NAC naar een stabiele eredivisie club te brengen in de middenmoot.
Het hoeft van mij niet elk jaar Europees voetbal te zijn .
Ten tweede ben ik ook bevreesd dat er weer een Bredase vrienden kliek in het bestuur komt te zitten die weinig tot geen verstand van voetbalzaken of financiële zaken heeft en zo de club ver afbreekt.
Vol spanning wacht ik op hun visie en plannen met de club.
Nog een wel gemeend advies aan dhr w van Aalst als het bod gelijk is aan dat van CITY accepteer het en maak een einde aan deze NAC soapserie die al lang genoeg heeft geduurd.

11   14  
Ernie

Fred1
Ik ben het de laatste weken erg met jou mening eens. De stukken die jij schrijft snijden hout en geven exact weer waar het probleem ligt.
Maar toch wil ik je erop wijzen dat jij in het verleden ook vaak fout zat. Met name met jou hetze tegen bepaalde personen in de Staf bij Nac.

12   7  
Beest

@ernie

En dat is dus precies wat ik bedoel.

Dan is het toch een tikkeltje hypocriet dat hij nu tegenstanders van City zo te kakken probeert te zetten.


14   6  
Beest

@fred1

Goh volgens mij is er ruim 2 jaar een of andere pandemie geweest waardoor de sponsor avond niet doorging..

Maar er zijn zat andere gelegenheden geweest om als sponsor je ongenoegen te uiten. Je bent al 10 jaar bezig met leden uit technische staf uit te kafferen. Je gaat me toch niet vertellen dat er in die 10 jaar geen gelegenheid is geweest om je ongenoegen te uiten.

In plaats daarvoor koos je ervoor om op het forum stoelpoten te gaan zagen. En nu het tegenovergestelde verwachten van je medesupporters

8   2  
Fan uit Zevenbergen

@FRED1

das nie waar Lokhoff heeft van de week samen met Rene Meulensteen

Bij Stichting Noad aan tafel gezeten om de plannen van de Amerikanen uit toeleggen!!!!!!

En Lokhoff komt ook in de plannen voor van Nac = Breda
Nu

21   19  
Tip

@Fred 1 is al tientallen jaren NAC sponsor. Hij is van de generatie Gasthuisvelden. Hij heeft in de jeugd van NAC gespeeld en was een verdienstelijk amateur trainer. Fred kent half Breda en v.v. Fred is fanatiek voor goed voetbal met inzet. @Naxioma is al jaren vanaf zijn jeugd NAC supporter. Hij heeft meegeholpen aan de voorloper van Ons NAC wat, denk ik, SvN werd. Hij gelooft heilig dat de CFG het beste voor NAC is. Beide zijn correcte mensen. Uiteraard hoef je het niet met hun eens te zijn , maar blijf bij de inhoud van hun reacties die m.i. echt zo gek niet zijn. Op de inhoud blijven en niet persoonlijk worden geldt overigens bij een discussie voor iedereen. Ik lees zowel goede proCity reacties als goede antiCity reacties. Voor beide standpunten valt veel te zeggen. Om die reden ben ik voor het rationeel beste plan. Als NAC=Breda te weinig vermogen heeft ben ik er zeker op tegen. Anders in principe voor. Graag dus meer info over NAC=Breda. Iedereen een fijn weekend.

20   5  
die ne gast

@Fred1
Als Volendam, Go Ahead en Cambuur kunnen promoveren moet een club als NAC dat ook gewoon kunnen.
Er moeten alleen wel capabele mensen aangesteld worden.
Het duo Goetzee / Smulders wil ik nog wel een beetje het voordeel van de twijfel geven. Die hebben in ieder geval nog een tijdje de rust in de tent weten te bewaren en enkele sportieve successen geboekt. Van Den Abeele was een leuke hoofdscout, maar miste de compententies en inzicht om een Technisch Directeur / manager te zijn.
De rest van alle AD'en en TD'en die we gehad hebben was eigenlijk al bij aanstelling duidelijk dat het niks zou worden: Eskes, Eiginga, Manders, Edelenbos a.i....

Dat heeft niks met lokaal gekonkel en vijfde colonnes te maken, dat zijn gewoon verkeerde aanstellingen door de RvC en Van Aalst geweest.
Daarom ben ik benieuwd naar de plannen van NAC=Breda en met welke mensen zij dat willen gaan doen.
De mensen zijn belangrijker dan het geld.

10   14  
Fred1

@ Ernie helemaal mee eens.
Ik heb in het verleden meer dan me lief is me uitgelaten over de staf die in mijn ogen niet voldeden.
Maar ik denk zelden onterecht.
En ik zat er natuurlijk en zeker destijds wat dichter op.
En uiteraard verbleken achteraf al die lui bij Steijn Manders en de huidige leiding bij NAC.
Maar als je eerdere recente bijdrages van mij leest zeg ik dat zelf ook.
De vraag is nu heden ten dage hadden we dat moeten doen en zijn we er iets mee opgeschoten?
Ik vind met de kennis van nu dat we ons te vaak bemoeid hebben met de club, we moeten dat eindelijk eens loslaten.
Wat van Aalst vorig jaar heeft besloten hebben we over onszelf afgeroepen.
En ik spreek dus in wij vorm.
Tja en wat dat beest zegt over de anti CFG te “ kakken “ zetten, ik denk dat het 2 meningen tegenover elkaar zijn, maar mensen als Beest kloppen dingen graag op en verstoren héél graag de orde.
Met dat soort mensen ga je toch de dialoog niet aan?
Ik zie juist van dit soort mensen vrijwel nooit intelligente of respectvolle bijdragen.
Ach ja als je zo’n nickname kiest dan kan je helaas ook het bijbehorende gedrag verwachten.

28   8  
Ivo

City of faillisement.
We verliezen van Dordrecht: zie je wel dat we City nodig hebben

Het is vals, onterecht, smerig gewoon.

Volendam promoveert. Emmen promoveert. RKC, Go Ahead, NEC, Sparta, Heracles, doen het gewoon goed.

Zonder City. Daar hoor je niemand over.

Ik ben echt pissed. Wat worden we hier toch belazerd. Ik denk bijna, stik er maar in en richt een nieuwe club op.

Against Modern Football!!

8   16  
Fred1

@ Tip, goed vertaald ja, op de “ gasjes “ daar werd je het voetbal met de paplepel ingegeven je groeide op tussen de Bouwmeestertjes, Heintje van Gastel, Lou v d Linden, Peter en Jan v d Merwe , Daan Schrijvers, Bertus Quaars, Joop Korebrits en noem maar op.
Betere leerschool kon je niet hebben.
Je merkt dat sommigen hier maar kort op de site zitten en de geschiedenis amper kennen.
Een mening geven wordt door sommige simpel denkende mensen als stoelpoten zagen gezien maar dat is natuurlijk niet terecht.
Aan poten zagen doe je als je zelf die positie wilt innemen en die intentie en ambitie heb ik nooit gehad.
Daar ben ik te veel supporter voor en ex NAC mensen en een functie is zelden een goed huwelijk geweest.
Ik sta echter wel altijd open als ze me nodig hebben op scouting gebied maar dan alleen maar in de juiste conjunctuur, want met de huidige mensen zou ik nooit willen en kunnen werken.

10   19  
Beest

@fred1

Dus je geeft zelf aan dat je in het verleden meermaals stafleden volledig heb af lopen branden. Tot je eigen schaamte aan toe.

Maar je beschuldigd mij wel even van niet respectvolle opmerkingen? Jij doet zelf al 10 jaar niet anders .

Ongelooflijke zelfingenomen kwal. Je bent nog enger dan Manders

4   15  
steven73

@SJONNIE PRECIES.
En dan een ding eerst nog maar eens zien of er genoeg geld komt.
IK voorspel je van niet. En dan moet je ook nog langs de knvb. En

19   3  
Nonkel Frans

@Fred je bent zelf supporter en een hele goede. Je hebt meer centen aan de club gegeven dan menig collega trouwe supporter die zich tot de jaarlijkse bijdrage in vorm van een of meerdere seizoenkaarten beperkte. Wilde of kon beperken. Van geberatie op generatie.
Maar dat je je tegen het gouden aandeel verzet onder het mom van supporters mogen de dienst niet uitmaken.....
Wanneer wordt dat gouden aandeel aangegrepen en wanneer valt de beslissing anders uit dan verwacht? Nu voor het eerst? En waarom? Als verkopers met een CFG als kandidaat- eigenaar aan komen? Tja gezien de felicitaties die van binnen en buitenland binnen stroomden - merendeel volksclubs uit de middenmoot - is die keuze niet zo extreem en bijzonder. Misschien is ze je niet welgevallig. Dat kan.
Maar waarom zou NOAD met zoveel tijd om zich voor te bereiden niet in staat zijn
om zich een goed oordeel te vormen? We hebben details van het beoordelingsproces nog niet. Dus nog even wachten met afkraken.
En als het Gouden aandeel het Amerikaans voorstel hadden mogen beoordelen was je dan ook zo boos geweest? Wat is er mis met voorkeur geven aan lokale eigenaren met een NAC hart? Jij bent er ook 1 van. En ook hier zal niemand perfect zijn maar waarom moet Breda zich met vreemd geld gek laten maken om naar de zgn top te werken. Met lokaal geld in de middenmoot is toch ook een voor jou aanvaardbare situatie? . De crux zit hem in de kwaliteit van de leiding - de poppetjes. Een zak met geld maakt nog geen doelpunt (Johan C. )

Een BVO is geen doorsnee bedrijf - het is een bedrijf dat van de club is en de club bestaat bij de gratie van supporters - grote en kleine - of je dat nu fijn vindt of niet. Dat weet jij ook.
Het gouden aandeel vertegenwoordigt 4 geledingen: supporters via clubraad - oud spelers - museum en jeugdopleiding. Ik weet niet of een extra geleding van regionaal mkb- sponsoren hier ook bij zouden passen. Komt dat meer in de beurt om je frustratie weg te nemen?. Ik zoek naar een oplossing.

Voorheen was je op dit forum helder in je mening en vertelde je over de spanning binnen de grote en kleine aandeelhouders - de huidige directie en kwaliteit van de organisatie en impact op personeel en op de resultaten van het team. Lovend over het gedrag Van Aalst was je niet echt. Je voorkeur voor lokaal geld staat me bij. Respect voor lokale ondernemers - kleine adh-s voorop.
Schelden op Van Aalst helpt niet en is niet verstandig - dat zijn we eens. Erkenning van zijn hulp destijds mag niet genoeg uitgesproken worden. Maar er is een tijd van komen en van gaan. Dat heeft hij zelf aangegeven.
Hier op dit forum is men niet bezig met die erkenning. Er wordt hier altijd van alles geschreeuwd. BSR moet hierop beter modereren, dat is al vaker gevraagd. Lukt soms wel soms niet. Allemaal goede vrijwilligers en hardwerkende lui . Laat gaan.
Ik probeer ondertussen de inhoud die iedereen aandraagt te begrijpen.

Als we dat gouden aandeel niet hadden waren we helemaal aan de duvel en zijn oude moer overgeleverd, lijkt mij. Of het lokaal alternatief het goed gaat doen? Waarom niet ? Hoe hoog leggen we de lat Fred? Of geldt alleen jou lat? Nu is het toch ook niks?

Ik betreur net als jou de verdeeldheid die lijkt te zijn ontstaan in de NAC gemeenschap. Er wordt misschien veel kapot gemaakt. Die verdeeldheid komt in de kern niet van de supporters. De onvrede over de organisatie en de prestaties werd tot aan de verkoopmededeling van vorig jaar juni door iedereen gedeeld. Die gemeenschappelijke deler is er nog steeds. Er wordt veel geluld en gestookt door vreemde stuurlui en gretige media. Door hen wordt de verdeeldheid gezaaid. Dat weet de regionale NAC aanhang. We zijn hier niet achterlijk he.
We weten inmiddels ook dat we geen vreemd volk zonder echt NAC belang meer moeten toelaten. Ze hebben een kans gehad - we hebben het laten gebeuren - maar de maat is vol en de boel is flink geklapt. We moesten en kunnen niet anders dan het zelf laten zien. En dat hier regionale Bredase ondernemers voor nodig zijn die hun nek uitsteken en hier risico s nemen mogen de niet- ondernemers, en sommige journalisten onder ons zich goed realiseren. Soms denk ik ook net als jij - dat niet iedereen dat echt niet goed snapt en te snel wat roept.

Het is een gegeven dat Breda geen wereldhaven noch een Philips met groot geld binnen haar regio en geledingen heeft. Aardig dat een havenbaron ons even heeft proberen te helpen maar dat is niet ideaal gebleken. Hebben we hem gebruikt? Kwam het toen goed uit? Ja dat moet haast wel.
Historisch gezien is Breda door regenten altijd als lastig gezien. Twee aparte werelden maakten de dienst uit. De KMA en de Bredase ondernemers. Met de eerste konden de - vaak Hollandse - regenten overweg met de tweede niet echt. Die lokale Mkb ers gingen hun eigen gang en riepen de gemeentebestuurders wanneer nodig tot de orde. Hoezo tegendraads? Tis maar hoe je het bekijkt. Zelfbewust mag dat ook?

We hebben hier vanouds veel goede bedrijven ( nee InBev is in waalse handen helaas) Maar er zijn genoeg oude en nieuwe generatie regionale mkb's die de middelen bij elkaar krijgen. En dat gebeurt nu. We zijn inmiddels een club die de internationale pers heeft gehaald. Die bewondering oproept. Wie wil daar nu niet bij horen? Dus komt ineens van alles op ons af; de aandachtsgeile types hebben zich al gemeld. Hou je kop erbij en de boel alsjeblieft bij mekaar Fred. Neem een voorbeeld aan Lokhoff. Die zag misschien ook liever de amerikanen komen maar legt zich neer bij de komende keuze mits goede visie en plan. En dan altijd bereid.
Heb vertrouwen Fred , zie de lichtpuntjes, draag goede namen aan en geef het een kans alstublieft.

Of we het op lange termijn gaan redden in de grote commerciele wereld die voetbal heet - zie Volkskrant van vrijdag jl. - weten we niet. Daar heeft iedereen hier ook een mening over. Maar NAC staat hierin niet alleen. Er komt mondiaal en zeker in Europa veel in beweging momenteel en de kritiek op het systeem en de perverse macht van het buitenlands geld groeit. Voor nu zou ik zeggen benen op de grond, handen ineen en gaon. Gaon met NOAD, veul NOAD!

Hup NAC!

13   1  
Die ne gast

@ Beest / Fred
Ik verbaas mij ook over de turn die Fred gemaakt lijkt te hebben, maar ik ben de polarisatie en persoonlijke aanvallen hier op de site meer dan beu.
Laten we het helingsproces dat nodig is door alle NAC-geledingen heen starten op deze site en persoonlijke sneren voortaan weglaten aub.
We hoeven het niet eens te worden over de inhoud, als we het maar eens zijn over het doel: een stabiel en succesvol NAC.

15   9  
Beest

@ivo

Laat je niet kennen. Nog geen 10 % van het stadion zit te wachten op City.


Hier proberen de pro,s te doen voorkomen of Dat anders is door 10 keer dezelfde reactie te plaatsten.

1   5  
Dabbert

Gaat het hier nou over NAC of boer zoekt vrouw? Feit blijft dat lokale eigenaar ons alleen opzadelt met een flinke schuld van 12 miljoen. City was net zo erg. Dus daar geef ik ze gelijk in. Maar die Amerikanen leken me wel wat. Zeker gezien de failliete boedel van NAC. En dan bedoel ik op het veld. De Amerikanen hebben wel woord gehouden met de aankoop van Angers uit Franse ligue 1. Dat was een mooie club om onder NAC te dienen. En natuurlijk de directeuren met een NAC hart.

12   12  
Bertus

Hoe hier mensen weg worden gezet met een andere mening is niet normaal meer.
BSR grijp in.
Ik heb hier geen zin meer in, ik stap hier voorlopig weg, asociale mensen als Beest bevuilen de discusiie en het wordt steeds nieveauloser.
Niet meer op reageren mensen laat de wijste maar stoppen.

2   0  
Kleingroenballetje

@fred1

Piet van Twist was er ook zo ene

8   8  
Scheppioni

We weten nu al wat er gaat gebeuren met de eigenheimers, verkoopproces wordt gestaakt door ikke, ikke en nog eens ikke ! Dus misschien weer NAC in 2027 !

4   9  
Beest

Ach Bertus.

Je mening laat me totaal koud.

Er is de afgelopen weken maar gebleken dat vanuit het kamp city 1 fatsoenlijke reageerder is waarmee je een normale discussie aan kan gaan en dat is naxioma.

De rest neem ik totaal niet serieus. We delen onze mening over elkaar dus;)

Een fijne dag

13   9  
Scheppioni

Vaak met Fredje eens geweest over denkwijze voetbal, alleen dat city story ...... nee city is zo onbetrouwbaar as wat, het idee ook al dat v aalst dit met alle geweld wil, dat zegt genoeg, die heeft alleen maar verkeerde keuzes gemaakt !!! Let wel, city is met fc list&bedrog ook goed bevriend en partnerschap !!!

11   19  
Fanneke

Ik heb het al eerder geschreven. NAC gaat binnen nu en een paar jaar ophouden te bestaan. De reden zal zijn een faillissement, want er is straks niemand die de tekorten die ontstaan gaat aanvullen.
Het zal de keiharde realiteit worden.

14   6  
H.V.M.

Edwin van Baal, dé bruinwerker van de rancuneuze WvA zal er werkelijk álles aan doen om hem te behagen.
Deze man van de Slokker Bouwgroep en tevens concurrent van Vrolijk Bouwbedrijf blijft op voorhand van WvA angst zaaien dat het met NAC slecht zal aflopen als men de City Group niet zal omarmen.
Uitermate storend is dat EvB Überhaupt weinig met NAC op heeft.
Sinds september 2019 is hij voorzitter van de RVC en dat is het dan!
Hij is absoluut geen fervent NAC supporter, wat overigens ook niet altijd noodzakelijk is om tot een RVC toe te treden.
Maar ga dan niet jezelf presenteren als doorgewinterde supporter.
Opvallend is dat Nicole Edelenbos, die destijds óók al in de tang van WvA zat, een groot aandeel had in de aanstelling van deze windwaaier.
Concreet gezegd zal deze vazal van WvA er alles aan doen om de plannen van NAC=Breda te dwarsbomen.

"De persoonlijke drijfveer van EvB is om bij te dragen aan bestuurlijke rust en van NAC een stabiele Eredivisieclub te maken".
EvB, Notulen vergadering 25 maart 2021.

Helaas heeft hij vanaf deze datum precies het tegenovergestelde gedaan.

9   11  
Fred1

@ Scheppioni ik had van jou iets meer realiteitszin en nuchterheid verwacht.
Niet alles is wat het lijkt namelijk.
Maar we hoeven het niet altijd eens te zijn.
Ben wel benieuwd naar de feiten over list en bedrog NAC aangaande want zo ken ik de MC mensen waarmee ik van doen heb gehad niet.
We zijn namelijk nooit te oud om te leren.

13   10  
ELH

@bsr
Klopt het dat 1 van de geldschieters van NAC= Breda de BSR site sponserd??

4   9  
Fan uit Zevenbergen

@ ELH

Ja 😁

11   10  
Dutchbird

We kunnen alleen bij een rechter uitkomen als de aandeelhouders van mening zijn dat het proces niet correct is gevolgd door stichting NOAD. Dat gaat van Aalst nooit doen want dan moet hij de rechter gaan uitleggen hoe en waarom hij zelf het proces heeft verkracht. Als er iemand in juridische zin pakken boter op zijn hoofd heeft is het van Aalst. Dus gelul van die van Baal (RvC-vazal van van Aalst).

13   19  
Belgische Naccer

Zoals ik hier maanden geleden al heb aangegeven.
NAC is al een tijdje failliet. Waarom?:

- 10 jaar wanbeleid, na dit seizoen een negatief resultaat, wat hard gaat oplopen.
- De aandeelhouders zijn er klaar mee, er wordt geen nieuw geld meer ingepompt.
- De enige speler met een restwaarde is Olij, en die vertrekt over 2 wedstrijden voor een habbekrats of gratis. Verder geen enkele speler met enige transferwaarde.
-De supporters willen geen City want dat is eng..want oei een duiventil, en hoe zit het dan met "de cultuur"?
-En verder een inspiratieloze groep spelers die nog niet van Dordrecht of Helmond Sport kunnen winnen... en een al even inspiratieloze staf

Kan iemand mij aangeven waar de "waarde" van deze club in zou zitten?

De supporters (BSR en consorten) leven in een droomwereld en maken zich druk of ze nog wel Europees voetbal kunnen spelen als CIty eigenaar wordt. Terwijl het tegenwoordig spannend is of we van Baronie winnen.

Volgens mij is Van Aalst de enige die de werkelijkheid onder ogen ziet. Want het is zijn geld wat er in zit. En als er dan een bod komt van 7 miljoen Euro van City voor een failliete boedel, dan zou ik het wel weten als ik van Aalst was. Namelijk verkopen die handel en cashen.

En ik denk dat het nobele loakel initiatief van Vrolijk daar geen verandering in gaat brengen. Alle intitiatieven van Vrolijk zijn nu inmiddels 4x afgeschoten door de aandeelhouders dus de kans dat dit bij dit initiatief ook gebeurt is zeer groot. En daarbij duurt deze soap ook al veel telang. En het risico dat City afhaakt door dit geneuzel, zal Van Aalst niet gaan nemen.

Dus bereid jullie maar voor op een hostile take-over.
Het wordt gewoon City. Puur eieren voor het geld. Een strik erom en weg. En dan kun je hoog of laag springen als supporters, maar de betaler bepaald, en ik denk dat een rechter hier in mee gaat, want alle beloftes die de lokalen maken of de Amerikanen, zijn van gelijke strekking als wat City beloofd.

Ik zou het niet erg vinden dat City het wordt.
10 jaar geleden waren we ook failliet. En mensen die roepen dat we niet failliet gaan of zijn, waar zit de waarde dan mensen? Zeg het eens! En als je dan een partij hebt die de toekomst veilig stelt voor NAC, dan mag je in je handjes klappen. Niet alleen van Aalst maar zeker ook als NAC supporter. Want dat we de eredivisie met City 10 jaar eerder gaan halen dan doormodderen met de lokale bouwboer, dat voel je ook op je klompen aan. En als je dat niet geloofd, draai de laatste 10 jaar dan nog maar eens af!

Kom er maar in Wim, met de afwijzing van plan Vrolijk 4.2.5. Dan kan het lokale suffertje ook weer lekker paniek zaaien. Ik zie de kop al tegemoet: NAC alsnog verkocht aan City! en laat de juridische strijd maar losbarsten. Wie gaat dat trouwens betalen dan voor de lokalen? Gaat een langdurig verhaal worden...

Maar hopelijk komt er wel snel duidelijkheid, want het zou fijn zijn als we volgend seizoen eens van Dordrecht zouden winnen...anders noteer ik alvast -6 punten.


10   8  
Alleballenopwannie

Fred1 gelooft wel erg veel in zichzelf. De zelfbenoemde redder die graag gevraagd wordt om iets op technisch gebied te gaan doen omdat hij er één van de “Gasjes” is.
Is er soms helemaal klaar mee ( met alles en iedereen) , kent iedereen, sponsort een vermogen, houdt van de club en wil graag een functie hebben.
Tevens vindt hij de betrokkenheid van locale mensen helemaal niks. Hhmmm is Fred van de “Gasjes” ook geen local ?

Ik heb ook bij NAC gevoetbald , ga al 49 jaar naar NAC , ken iedereen , ga naar thuis- en uitwedstrijden ben al vanaf de jaren 80 sponsor , heb bij de grootste voetbal makelaar gewerkt onder meer als scout en toch denk ik dat ik niet op mezelf zit te wachten in een functie bij NAC.

Het enige wat van belang is volgens mij:
Wie de club ook overneemt (het liefst betrokken capabele mensen ) moeten zorgen voor een top AD en een top TD die een trainer en selectie aanstelt die een NAC waardig niveau haalt. Als de goede TD rustig zijn werk kan doen gaan we mooie tijden beleven.
Maar nu ..,, pffff hopelijk heeft kenner Fred ook gezien dat als iemand Azzagari ontleedt dat je moet constateren dat deze jongen totaal ongeschikt is voor betaald voetbal. En dan staat ie ook nog eens op een cruciale plek in het elftal. Wat was het middenveld ongekend slecht.
Ook trainer De Graaf is niet capabel. Kan de selectie niet motiveren.

Dus kom er maar in Fred. En blijf niet langs de kant staan. Maar redt ons !

5   7  
Scheppioni

@ Fredje
Wat is realiteitszin in deze situatie, aangezien dat city al zoveel clubs als partnerschap heeft en dan ook nog eens niet geregistreerde partnerschap, heb ik 1 vraag nog, denken jullie nou echt dat men bij city echt hoog in het vaandel staat of ons NAC nu in de eredivisie voetbalt of niet, ik geloof daar werkelijk niets van. Het feit is dat hun zoveel spelers hebben, dat is hun macht om dit zoveel bij clubs te stallen, gewoon uit angst dat concurrenten voor city er niet mee aan de haal gaan ! En ja, we hebben prima spelers vier stuks hier gehad maar ook meer spelers die niet beter waren ! Bij city ligt men niet wakker van ene van de zoveel sattelietclubje, als dit nou 100% wel zou zijn dat men in het belang ook van ons NAC dacht, dan ben ik het met je eens !!! Dus realiteitszin, of wat minder naief, zeg het maar .....

7   1  
Nonkel Frans

@ELH ja tis een groots complot met Frietboer Schraven als centrum van de universe. 🤣

6   6  
Fred1

@ alleballenopwannie, je moet de feiten kennen om ergens over te kunnen oordelen.
Vind je betoog toch wel ver beneden de waarheid en nogal generaliserend.
Natuurlijk sta ik me niet voor op een functie bij NAC , ik ben 65 jaar wat moeten ze met een ouwe lul.
Als ik zeg dat ik best in de scouting zou willen helpen, iets wat ik eerder op pro deo basis heb gedaan, wil het niet zeggen dat ik iets anders zou ambiëren.
En ik zeg met nadruk helpen, ik kan er ook niets aan doen dat ik de nodige ervaring daarin heb.
Maar bemerk wel als je met goede intenties iets meer van jezelf prijs geeft er vaak lullige reacties zijn.
Helaas is in een paar jaar tijd onze supportersschare significant verandert en druipt het cynisme en het wantrouwen er van af.
Men denkt niet eens na over het feit dat er ook goede intenties bestaan.
Het is ook allemaal wat anderen er van maken, ik ben en blijf maar een simpele jongen en sta me echt nergens op voor, mijn grote fout en valkuil is dat NAC bijna een obsessie is al vanaf dat ik kon lopen.
Ik heb het trouwens druk genoeg, werk nog voltijds in mijn bedrijf , en ik ben onderdeel van een groep voetbalfanaten die al jaren in de opleiding en scouting actief zijn in vooral het Belgische.
Daarbij geef ik regelmatig met een oud Naccer individuele training aan jeugdspelers die extra training ambiëren en meer is er niet.
Én ik heb mijn gezin en kleinkinderen waar ik veel plezier uit haal.
Mijn kleinzoon speelt bij NAC in de jeugd en volg ook de meeste van zijn wedstrijden.
Dus maak alles niet groter dan het is, mijn privé is me heilig dus wat dat betreft laat ik het hier bij.
En ik ben overigens niet tegen lokaal, ik ben tegen lokaal zonder perspectief dat is een heel ander verhaal.
We hebben met een aantal sponsoren ook al eens geopperd om de krachten van lokaal in een spelersfonds te stoppen waarop NAC een beroep kan doen voor extra slagkracht.
Maar ik heb de indruk dat niemand écht vooruit wil en het zo wel goed vinden.
@ Scheppioni, ik ken de mensen die betrokken waren bij de samenwerking van de voorbije 5 jaar, integere mensen , die toen al duidelijk maakten dat NAC voor hun wel degelijk een belangrijke pion zou kunnen zijn .
Waarom zouden ze toen al zoveel geïnvesteerd hebben denk je?
Vergeet niet dat NAC nog steeds potentie heeft onder een goede leiding en zich op termijn in de top 6 zou kunnen nestelen.
Dat is de visie die er toen was en eerlijk is eerlijk ik ken net als de meesten de huidige plannen niet maar ik sta niet afkeurend hier tegenover, al zie ik bij voorkeur ook de Amerikanen als optie 1.

4   4  
Scheppioni

Oke Fredje ! Jij zit dichter bij het vuur, al hou ik toch wat wrange gevoelens bij city .... hopen maar dat nu niet nog een langere soap gaat worden, voor volgend seizoen, nu nog zonder td en een vreemd mannetje ad lopen we alweer achter de feiten aan ! Volgend seizoen hoeven we niet meer te verwachten.... tis echt afzien !

10   8  
Fred1

@ Scheppie , we hebben zaterdag gezien waarom promotie ver weg is.
En geloof mij als de Amerikanen of CFG het niet overnemen wordt het een héél lang verblijf in de KKD.
In de wandelgangen hoor je dat lokaal denkt aan 3 a 4 jaar om op het hoogste niveau terug te komen.
Ik ben niet zo geduldig en dat is ook veel te lang.
Ik wil dat niet.
Je moet je toch niet voorstellen dat je nog zo lang naar niveau Mashart en Azagari moet kijken?
Ik wil strijd en voetbal zien.
En laten we eerlijk zijn veel alternatieven zijn er niet.

5   4  
Scheppioni

Ligt ook aan de staf Fred !!
De Graaf wil wel met goeie intenties, maar raakt de spelers niet, meerwaarde assistenten zie ik ook niet !

9   11  
Mo

Ja denk tog dat we city hadden moeten pakken ipv chris van n en zijn bla bla vrienden die niet bereikbaar zijn

5   5  
Tom

@mo

Daar zit m.i. het probleem. Die kliek.

Laad alle berichten na dit bericht in