Wij gaan niet opzij

B-Side uitverkocht voor NAC - PEC

Gerrit

De B-Side laat weer merken dat het achter NAC staat. Alle kaarten voor het vak zijn inmiddels uitverkocht.

Dat NAC op de veertiende plaats staat, kan de steun van de fans niet drukken. Op zaterdagavond zal NAC om 21:00 uur aftrappen met een volle B-Side achter zich.

In PEC Zwolle treft NAC een tegenstander die aardig rendeert. PEC degradeerde vorig jaar uit de Eredivisie, maar bevindt zich op de tweede plaats in de KKD. NAC zal daarom alle steun van het publiek kunnen gebruiken. 


Bron:
B-Side Rats, NAC
Vorig bericht
Ex-NAC: Weekoverzicht 9 reacties
Volgend bericht
Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #143 32 reacties
Terug naar overzicht
35 Reacties
113   11  
Rijen is NAC

Zaterdag weer ouderwets een ram volle Vismarktstraat, allemaal aanwezig vanaf 15:00 uur! We zullen vervolgens gezamenlijk naar het stadion vertrekken.

... zal nooit verloren gaan!

38   13  
Bredaaaaa

Mooi. De meerderheid van de NAC supporters heeft nog vertrouwen. Zo hoort het ook. We hebben elkaar allemaal nodig. De fanatieke supporters en de grote meerderheid die van partyen houdt. Samen zijn we NAC.

113   11  
Rijen is NAC

Zaterdag weer ouderwets een ram volle Vismarktstraat, allemaal aanwezig vanaf 15:00 uur! We zullen vervolgens gezamenlijk naar het stadion vertrekken.

... zal nooit verloren gaan!

21   44  
Ernie

Een goed signaal!!
Blijkbaar vinden de supporters het allemaal prima, zoals het nu gaat.

49   54  
Henri

Welke studentenvereniging zit er nu weer?

42   14  
Zak hooi

@ Ernie

Als jij nou samen met Bert thuis blijft gaan wij onze club supporten.

32   8  
Andre vermeulen

Denk dat er toch de nodige stoeltjes leeg zullen blijven.

35   12  
De Gier

Klasse initiatief om vanaf de stad in corteo naar het Rat Verlegh te lopen, hopelijk komt het de sfeer ten goede en kolkt het weer als vanouds!!

74   34  
De Gier

Daarnaast hoop ik dat die domme studentengroepen en meisjes van 15 die NAC alleen zien als een leuke locatie om in te drinken voor de stad heel snel weg blijven. Liever met 12.000 echte fans dan met 18.000 waarvan 1/3 niet eens de helft van het elftal kan opnoemen.

13   3  
De rijen

Ongelofelijk

62   15  
Linie

Studenten, studentes, lesbiennes, halve garen of hele gekken. Het maakt mij geen reet uit wie er op de tribune zit.

Laten we met 18.000 man ze juist nu naar voren schreeuwen. Ja de kwaliteit is niet best. Maar de spelers hebben meer dan ooit onze steun nodig om boven zichzelf uit te stijgen.

Vol erop klappen vanaf minuut 1 hugodver.

25   12  
Bas

@De Gier
Iemand die hippe woorden als corteo gebruikt kan moeilijk anderen de maat nemen geen echte fan te zijn. Fan is overigens ook een jeukwoord. AZ, PSV, Ajax en Vitesse hebben fans. Fans zijn passief.

6   4  
Sjaak

Mooi dat is 1 vak. Sinds jaren weer wedstrijd op zaterdag had eigenlijk verwacht dat het al eerder uitverkocht was

21   11  
De Gier

@bas

Deze link snap ik even niet zo goed? Omdat ik het woord corteo gebruik ben ik geen echte supporter? Zal wel een generatie dingetje zijn denk ik

17   20  
Bas

@De Gier
Corteo's, megafoons, trommels en andere copy/paste ultradingetjes hebben niks met NAC te maken. Dat is generatieonafhankelijk. Opmerkelijk genoeg begin jij er zelf over wie wel of geen echte fan is.

41   10  
De Gier

@Bas

Ik begin over mensen die NAC beschouwen als een leuke plek om dronken te worden en de hele wedstrijd met hun rug naar het veld staan te snapchatten met hun vriendjes, wat helaas meer en meer gebeurt tegenwoordig. Polonaises in de Beatrix een kwartier na een blamage tegen Telstar. Dat vind ik geen echte fans en dat irriteert me. Mag toch hopen dat jij dit ook kwalijker vindt dan het gebruik van het woord “corteo” in plaats van “wandeling”

20   9  
Yayo

Dit seizoen is afgeschreven en hopen op goede ontwikkelingen in de structuur. Om in deze situatie in een mars richting het stadion te lopen : WAANZIN. Laat het maar zien op het veld en in het bestuur, tot die tijd in alle rust halve liters gifbekers drinken.

52   18  
Ben

Weer die eeuwige discussie over Corteo's, trommels en mega foons. Als ouwe knar heb ik de beatrix mogen ervaren, dat is niet meer te evenaren en te vergelijken. Maar sommige draven echt door, die lichtkrant die niet weg mocht, bepaalde muziek, geen trommels, geen sfeer acties niks. Maar je ziet wat het heeft gebracht. 0,0 sfeer meer, rauwe randje weg en kijk waar we staan, want die mensen die overal op tegen zijn en liever nog met een leren bal met touwtjes spelen hebben alle andere deals kapot gemaakt en gepraat en zijn in het plan van nac=breda getrapt. Ja, dat is weer als vanouds lekker zuipen en de sanseveria draaien bij winst of verlies, dat maakt niet uit.

17   1  
Theoden King

Wij kunnen onderhand ook wel eens wat steun gebruiken van dit elftal. Voor het grootste deel salonvoetballers en andersoortige doetjes.

Ik ben verhinderd tegen pek.

31   8  
Tip

Een beetje een dilemma. Dit is toch iets waar we trots op mogen zijn. Was laatst bij een wedstrijdje van Lommel en kreeg meerdere keren te horen “ verdomme jullie spelen ook nu nog voor 17000 mensen , hoe is het mogelijk, ongekend, knap zeg.” Of iets dergelijks. En gelijktijdig ontstaat tevens het beeld dat NAC meer carnaval dan voetbal is. Ik denk zelf dat veel supporters blijven komen in de HOOP dat in die wedstrijd “ de grote ommekeer “ zal zijn. En een stuk ramptoerisme speelt mee denk ik. Verder vind ik dat iedereen NAC op zijn eigen manier mag beleven. Sfeer ontstaat alleen door wisselwerking tussen veld en tribune weet ik zeker. Je kunt goeie sfeer niet dwingen.

6   33  
Andre vermeulen

De beste manier om sfeer te (terug) krijgen is goed voetbal en overwinningen .zie Heracles, en toch wel lekker een bepaald vast liedje na een doelpunt dat iedereen dan kan mee doen

30   10  
NAC Voor Altijd

Zet Vreven weer voor de groep, dan word de sfeer in het stadion weer beter!

29   2  
Wie?

Ik hoop echt dat Vd Sande een creatief liedje krijgt! Een van de weinige die het verdiend. Zal de eentonigheid qua liedjes goed doen💪🏽

9   4  
Vent van de bok

Man man …altijd weer die roep om een trainer!!!

Let is op …Vreven gaat naar Dessel

15   5  
yllwblackarmy

Mooi initiatief weer, tegen de nummer 2 een loop van de stad naar het stadion, alles geven met z'n allen!

8   15  
Pirke12

Nac gaat gewoon winnen, ineens valt alles op zijn plaats (de wens en iets met gedachte ) .....

Blijf positief mensen, ooit komt het goed.

2-1

Doe nog mee (bijna bij de 200)

https://links.voetbalpoules.nl/SJG6YofquQFHZ1A5A

11   6  
Volksclub NAC

Ondanks dat wij er niet bij gaan zijn wel mooi om te zien dat er nog veel mensen zich kunnen zetten om iets op poten te zetten….
Goed bezig FR0NT76

10   10  
Cees-2

De gier: Voor mij is het niet te (inz: 15.56) bevatten, hoe je zo iets kunt zeggen. Werkelijk onbegrijpelijk. Puur egoïsme! Tweederde deel is het nog eens ook met jou! Wil jij niet dat "jouw" club meer aan recette en o.a. merchandising ontvangt? Jij ziet liever "lege" stoeltjes, onbegrijpelijk.

17   6  
De Gier

@cees 2

Het liefst zie ik een gepassioneerd Rat Verlegh stadion waar iedereen komt om NAC naar de overwinning te schreeuwen. Als ik carnavalsliedjes wil zingen en de polonaise wil lopen ga ik wel naar café Janssen op mijn vrijdagavond

9   6  
Twan

@Ben

Helemaal met jou eens.
Toch iemand met een beetje verstand hier.
Jij beschrijft dus helemaal wie de club kapot gemaakt hebben.

12   9  
ctk

Hooguit 12.000 meer zullen er niet komen.
En gelijk hebben ze, het voetbal is niet om aan te gluren en nacompetitie is al uit zicht aan het verdwijnen.
Waarom dan kou lijden op de tribune!

21   1  
Tonn

Gun iedereen zijn eigen beleving van en bij NAC. Laatst liep ik achter een vader met zijn dochter van een jaar of 12 op de parkeerplaats naar het stadion en hoorde haar zeggen. “NAC is echt leuk, hier zou ik ook graag met mijn vriendinnen naar toe gaan” Mooi toch, ieder zijn ding en val niemand lastig met die kulpraat over “ de NAC supporter”

8   11  
Van Rumschoten

Volle tribunes. Het is keer op keer HET excuus geweest voor de RvC-ers en aandeelhouders om de boel maar de boel te laten. Zolang bij hen het "ze komen toch wel" leeft zullen zij niet echt in beweging komen. De aanwezigheid van mensen zullen zijn altijd uitleggen als steun voor hun gedrag, resultaten of beleid. Altijd. En als het niet vol zit, dan ligt het aan het weer of vakantietijd. Over 500 gratis kaartjes wordt nooit gerept. Hauptsache: het zit vol. Ook een striemend fluitconcert deert hen niks, want tegen die tijd staan ze al lang achter glas of in de rij voor de urinoirs.

2   2  
Dzieki

Hallo even een vraagje tussendoor.
Zijn de Poolse NAC sjaals eigenlijk al binnen? Alvast bedankt

3   1  
Edit

Nog niet binnen, kreeg net mail van NAC.

1   1  
420

Beste NAC’ers

Komende zaterdag kom ik, vanwege de winterstop, groundhoppen met 3 vrienden op de eretribune. Nu willen we natuurlijk ook vantevoren wat gezelligheid in de stad. Welke plekken raden jullie aan? En hoe komen we snel met het OV naar het stadion?

Thanks alvast

Laad alle berichten na dit bericht in