Wij gaan niet opzij

Bannis kan morgen debuteren voor NAC

Italo

Aanvaller Naoufal Bannis is op tijd speelgerechtigd en kan morgenavond meespelen tegen FC Volendam. Alle formaliteiten zijn inmiddels afgerond. Bannis werkte gister zijn eerste training af voor NAC.

Dat Bannis morgen direct zijn debuut kan maken voor NAC, is zeer welkom. Zoals bekend zijn er voor trainer Edwin de Graaf geen smaken meer over in de punt van de aanval. Tegen FC Eindhoven speelde middenvelder Boris van Schuppen noodgedwongen als diepe spits.

Naoufal Bannis werkte woensdag zijn eerste training af voor NAC. De aanvaller is fit en in staat om morgen aan de aftrap te verschijnen. NAC huurt Bannis tot het einde van het seizoen van Feyenoord.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
17 Reacties
46    
BreekdeBannis

Mooi, met de aanvoer van de Seun of God, de Rooij, Antonia en Haye verwacht ik 10 goaltjes in de 2e seizoenshelft van deze jongen.

9    
Nacman

Mooi hopelijk niet meer corona gevallen en is de seun of God en de professor er ook bij op naar 3 punten voor NAC

5    
fvf6

Snel geregeld door NAC kunnen we eindelijk gaan voetballen met een echte spits , alhoewel dat geen garantie geeft dat de ballen er nu wel in vliegen , maar hoop doet leven Hup NAC .

46    
BreekdeBannis

Mooi, met de aanvoer van de Seun of God, de Rooij, Antonia en Haye verwacht ik 10 goaltjes in de 2e seizoenshelft van deze jongen.

12    
Wanny

Ben benieuwd of Boris dan achter Bannis gaat spelen.

1    
Mika

Maak je maar niet druk. Gisteren stond 15 man op t trainingsveld. Ik vrees dat we t met n gehavend team moeten doen.. dj, haye, bannis en olij zijn de enige die k weet die dr waren maarja..

-22    
Ouwe Spionkop

Kansloos morgen.
Voorspelling 0-3

4    
Tip

Als Seun en Haye meedoen kunnen we van Volendam winnen. Zo simpel is het. Ik verwacht dat Bannis een verbetering voor de voorhoede is.

5    
NB.VOS

dat is snel!

hoe laat komen de spelers morgen aan bij het stadion ;)?

7    
Fred 1

Als ik het voor het zeggen had, maar dat heb ik niet dus het is allemaal maar fictief, maar dan zou ik toch anders beginnen.
Wetende dat Ralph er niet bij is.
Ik weet ook dat het niet gebeurt want de meeste trainers kunnen niet buiten de lijntjes denken.
Maar ik zou Ligeon rechtsback zetten en Bakker linksback en ik zou Marijnissen naast Malone in het centrum zetten.
Haye centraal op het middenveld.
En absoluut NIET met de Rooij beginnen die heeft wel zo’n slechte wedstrijdmentaliteit en een dramatische uitstraling, weet niet wat er met die jongen aan de hand is maar daar zit iets absoluut niet goed.
Ik denk zowel mentaal als fysiek.
Antonia zou ik zéker een hele wedstrijd laten staan nu er een spits bij loopt.
En als ik van Schuppen was zou ik weer in mijn schoenen gaan staan dat voetbalt makkelijker en het gewoon simpel houden.
90 minuten niet in beeld zijn net als vorige week dat kan natuurlijk niet.

9    
Signase

"De aanvaller is fit en in staat om morgen aan de aftrap te verschijnen."

Mooi, want dat is in het verleden ook wel eens anders geweest met 'aanwinsten'. De Graaf heeft zijn gewenste spits zelfs relatief op tijd binnen en niet pas aan het einde van de transferwindow. Benieuwd naar het effect dat Bannis' komst gaat hebben. Hopelijk gaat het hele elftal iets beter lopen, nu er weer een echte spits staat en Seuntjens meer in zijn kracht kan voetballen vanaf het middenveld.

-2    
scheppioni

Prima !
Lekker fris begin met een overwinning tegen de palingboeren !
We Boris ook laten staan op het middenveld, want Kaj en Antonia voetballen ook nog wisselvallig, laat iederen er nu eens voor vechten voor een basisplaats ED !!!

-1    
scheppioni

De iedeale verdediging Fredje !!
Wat zou dat al heel veel schelen, want met de backs van Ed voetbal je al met twee man minder !
Zoals jij weergeeft zou het echt als een huis staan ! HUP NAC !

0    
mvgmarty

Wat @fred1 ook zegt! daar ben ik het meer dan mee eens. Marijnissen vind ik sowieso wel iemand die wat meer minuten mag gaan maken (denkend aan volgend seizoen ook al). Leek mij een talentvolle jongen. Bakker op back is ook al vaker geopperd hier, lijkt me ook wel logisch.

Vooruitkijkend naar een evt vertrek van de professor, hoe zien we dat ingevuld worden? Agougil, Bakker een optie? Ik ben benieuwd!

-1    
gjoewie

"De aanvaller is fit en in staat om morgen aan de aftrap te verschijnen."

Hij moet alleen in een t-shirt van de Wibra spelen, omdat zijn shirt door onze kledingsponsor pas over een week of 3 opgestuurd zal worden.

6    
Karbonkel

Mooie opsteker nu Banzuzi naar de -018 verbannis

0    
RaraNAC

Het is een wonder..

0    
jimcp

De werk-ethiek van Bannis schijnt echt van het soort NOAD te zijn. Welkom bij NAC. Go For It.

Laad alle berichten na dit bericht in