Wij gaan niet opzij

Corona-uitbraak NAC zet niet door, getroffen spelers nog niet beschikbaar

Italo

De corona-uitbraak waar NAC vorige week mee te kampen had, zet deze week niet door. Van de zes spelers die positief testten keert alleen Vieiri Kotzebue terug in de selectie. Daar staat tegenover dat een andere speler die deze week positief is getest morgen ontbreekt.

Trainer Edwin de Graaf kan tegen FC Volendam over nagenoeg dezelfde groep beschikken als vorige week tegen FC Eindhoven. Dit betekent dat Mashart, Maria, Azzagari, Velanas en Seuntjens er morgen sowieso niet bij zijn. Vieiri Kotzebue zat vorige week uit voorzorg in quarantaine en is inmiddels wel weer beschikbaar.

Naast het genoemde vijftal mist De Graaf nog een speler vanwege een positieve coronatest deze week. Mogelijk komt er nog een coronageval bij. Deze speler is niet geheel fit, maar heeft vooralsnog een negatieve uitslag van zijn test.

Trainer Edwin de Graaf, die vanochtend op het trainingscomplex uitgebreid sprak met Thom Haye over zijn situatie, kan morgenavond sowieso beschikken over aanwinst Naoufal Bannis. De 19-jarige spits maakt een goede indruk en start morgen direct in de basis. 

Bron:
B-Side Rats
Volgend bericht
Bannis kan morgen debuteren voor NAC 17 reacties
Terug naar overzicht
12 Reacties
32    
faltje

@Bertus,

Overdrijven is ook een vak;)

-19    
TheBeek

Alleen seuntjens is een gemis. De rest kan zo naar de amateurs of lager :)

-29    
Bertus

@ thebeek, noem mij eens een amateurclub die daar blij mee zou zijn?
Die gasten zijn voor geen enkele club een verrijking al gaat het alleen maar om instelling.

32    
faltje

@Bertus,

Overdrijven is ook een vak;)

-24    
Boyke

“Sprak uitgebreid met Haye over zijn situatie” Oftewel…. Die is gedemotiveerd doordat NAC dwarsligt.

-13    
Ouwe Spionkop

Kansloos.
Voorspelling 0-3

8    
Wanny

Die gasten kunnen allemaal echt wel tegen een bal aantrappen. Als je met zulke jongens in een pannakooitje gaat staan word je helemaal scheel getikt.

Alleen is dat niet voldoende om in de KKD het verschil te maken, laat staan in de eredivisie. Mooi voetbal is in de KKD niet het belangrijkste.

Het begint met instelling. Alles ervoor over hebben om de bal te veroveren, duels te winnen, vooruit willen spelen. En dan komt er nog een stukje tactisch inzicht bij, dat is bij de meesten ook niet erg ontwikkelt.

Als je dan kijkt naar jongens als Dirk Kuyt. Dat was waarschijnlijk technisch de slechtste speler van Liverpool. Maar wel eentje die tot het gaatje ging en daardoor een prachtige carriere heeft gehad. Daar zouden die jongens een voorbeeld aan moeten nemen.

Mashart is wat mij betreft het beste voorbeeld waar het probleem zit. Stikgoeie jongen, maar die mist alle gif om een meerwaarde te kunnen zijn. Dan had je meer aan die Leigh. Die kon er technisch weinig van, maar klapte er wel op en rende 30x per wedstrijd van voor naar achter.

4    
Judge M.

Beterschap aan alle zieken!

Helaas nog steeds zonder met name Ralf. Dan maar eens kijken wat het duo Boris & Bannis ervan weet te maken.

COME ON NAC!

3    
Will Broeders

NAC zit Tom Haye helemaal niet dwars ze mogen vragen wat ze willen voor hem NAC heeft al genoeg spelers voor niets weg laten gaan dus begrijpelijk dat NAC er genoeg voor vraagt heeft tenslotte nog een contract tot 2003 en als hij zo goed is als ze zeggen zal hij dat a.s vrijdag laten zien dat hij de beste is

2    
NAC4Ever

@OUWE SPIONKOP
13 January 2022, 13:50

Dit soort reacties lees ik de laatste wedstrijden tegen Volendam wel vaker en steeds valt de uitslag in dat opzicht best mee. Ook worden we niet eens zo vaak door hun zoekgetikt. (Vorige seizoen één keer thuis, maar die wonnen alsnog).

1    
Boyke

@ Will : de negatieve duimpjes interesten me geen reet, ben tegendraads geboren en zal dat altijd blijven, maar als Thom eerst een contract wil met een gelimiteerde transfersom, zal hij dit 100% als dwarsliggen oppakken. Das gewoon logisch denken. Dat NAC z’n poot stijf houd en is een keer niet met een aalmoes tevreden is, daar over zeg ik niks. Das juist goed.

3    
Ad B uit Roosendaal

We missen meerdere spelers, maar dat neemt niet weg dat je die wedstrijd kunt winnen.

Met zelfvertrouwen, inzet en drang naar voren kun je een eind komen.

NAC is beslist niet kansloos!

-2    
Real Robert

Met uitzondering van Seuntjens missen we niets aan die spelers.
Het tegendeel is zelfs waar.
Toch beterschap voor ze..

Laad alle berichten na dit bericht in