Wij gaan niet opzij

'Barcelona B probeert Riera los te weken bij NAC'

Raskolnikov

Barcelona B hoopt zich te versterken met Roger Riera. Dat meldt het Catalaanse dagblad Sport. NAC werkt volgens het medium vooralsnog niet mee aan een transfer.

Barcelona B werkt dit seizoen met een jonge kern en is daarom op zoek naar wat meer ervaring. De Catalanen, die uitkomen op het derde niveau van Spanje, denken met Riera de juiste man te hebben gevonden om hun elftal wat meer body en volwassenheid te geven. Riera is geboren in El Masnou (om de hoek bij Barcelona) en speelde in de jeugd van de Azulgranas.

Riera heeft bij NAC nog een contract tot komende zomer, al is in zijn verbintenis een optie voor een extra jaar opgenomen. 

Bron:
B-Side Rats, Sport
Vorig bericht
Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #35 34 reacties
Volgend bericht
MAN OF THE MATCH: NAC - FC Den Bosch (2-1) 70 reacties
69 Reacties
288   4  
Voorwaarts

Hij is 3 miljoen waard, en als Barca dat biedt is hij opeens 7 tot 9 miljoen waard!

288   4  
Voorwaarts

Hij is 3 miljoen waard, en als Barca dat biedt is hij opeens 7 tot 9 miljoen waard!

70   4  
Tante Annie

Liefst niet laten gaan, tenzij je flink kan cashen! Is toch een erg fijne speler, die vaak goed werk levert. ook al is hij wel eens direct verantwoordelijk voor een tegentreffer.

20   56  
Bladran Yanco

Voor de juiste prijs is hij te koop. Met Malone, die aangaf ook centraal te willen spelen, en Rosler heb je twee prima verdedigers. Je moet alleen zorgen voor minimaal één degelijke backup nu Monsalve nog geblesseerd is.

Toch zou ik het jammer vinden als hij vertrekt. Kan nog altijd beter worden en lijkt al klaar voor een stap hogerop. Hopelijk is dat volgend jaar met NAC in de Eredivisie.

152   10  
013Kiurk

Lekkere resultaten tot nu toe 076! Ga zo door. Volgend jaar weer lekker clashen (met publiek!)!

72   3  
Ginnekense Football Club

Verademing deze man, aub niet laten gaan gezien we van hecke ookal missen. Moeten we weer opnieuw beginnen centraal achterin

Bij 3 miljoen of meer kan er gepraat worden anders aub gewoon echt niet doen

32   2  
Rick

Ik schrok heel even ik had de B bij Barcelona niet staan 😂😂😅
Niet laten gaan tenzij ze echt een mooi bedragje hebben open staan

31   11  
De Bolle Damen

Ben fan van deze kerel.
Ondanks zijn matigste wedstrijd gisteren tot nu toe.
Iemand die uit zijn contract loopt , nooit heeft verzaakt en naar zijn "hometown" kan gaan voor zijn droomclub; ach daar moet je compassie mee hebben.
Ik zou zeggen 1,5 miljoen y gracias por todos, adios hombre, que te diviertas, y suerte por siempre.

38   2  
Vak G 1912

Zou zonde zijn als ze deze man laten gaan. Vind dit echt een goede verdediger voor NAC en is uit standaardsituaties ook vaak gevaarlijk. Vraag me ook af of Barcelona B nou een grote stap vooruit is, als NAC promoveert heeft hij volgend seizoen ook een mooier podium om zichzelf in de kijker te spelen voor andere clubs.

65   4  
Tegel

Scoutingsprogramma van Tommekes vrouw heeft wel gewerkt dus.

39   3  
Sia

@013Kiurk: dat is de bedoeling maar dan moeten jullie wel van de laatste plaats afkomen anders zijn de rollen volgend jaar misschien wel omgedraaid. ;)

Riera niet laten gaan. Is niet alleen een solide en betrouwbare speler maar ook nog gevaarlijk bij corners voor het vijandige doel. Fijne kerel om in de basis te hebben!

20   2  
Nacbreda1989

Riera, echte speler die bij nac past. Speler met noad. Maar naar barca B gaan zou wel een vreemde move zijn,ook gezien zijn leeftijd. 3e niveau en het 1e haalt hij nooit. Hij gaat(hopelijk) met nac snel in de eredivisie in,wat toch een mooier podium is(al is Barca b qua leven natuurlijk ook niet verkeerd)

13   4  
Dun Diëe

Solo por cinco millones Euros!!! Transferencia bancaria directamente y ya está, trato hecho.

32   3  
Hont

In dit team en sleutelspeler. Enkel voor een bedrag boven 1 miljoen laten gaan, anders kunnen ze verder zoeken.
Wel mooi te zien dat deze selectie echt waarde heeft.
Zou fijn zijn als we binnenkort weer wat waarde aan de selectie gaan toevoegen. De Rooij, nieuwe CV, verlenging Sydney...

16   1  
Bart

Nee

80   3  
Babos

Kunnen we niet stiekem Nacho sturen?

28   0  
Ratjeduneerste

Niet laten gaan. Dan moet je wederom naar een vervanger op zoek in een elftal waar al te veel wijzigingen hebben plaatsgevonden. Riera & Olij kunnen het goed vinden samen en begrijpen elkaar!

Of Barca moet mooi een paar miljoen wegleggen.

Overigens zie ik Malone als CV voorbij komen, niet doen. Hij speelt zelf het liefst op het middenveld en komt daar veel beter tot zijn recht. Zijn loopvermogen heb je gewoon nodig daar!
Team nu intact houden, op natuurlijk de afvallers na.

23   4  
Nac

Elk bedrag boven het miljoen accepteren.
Daar kan Nac echt wel goede vervanger voor halen.
Riera uitstekende verdediger, maar er zijn biedingen die je niet kan weigeren.

12   3  
Plastieke annemieke

Sterkhouder achterin . 1.5 miljoen niet minder.

22   7  
Henri

@Tegel
Het scoutingsprogramma van Tommeke zijn vrouw heeft zeker goed gewerkt: Stokkers, Filipovic, Kudimbasa. Bohui, Noblejas.
Zou er nog meer interessants in staan?

9   6  
Akkie

Voor 2 miljoen, gelijk doen
Prima verdediger voor ons niveau, maar 2 miljoen is veel geld en voor een paar ton kun je dan Kevin Felida halen van den Bosch.
Samen met Malone, Adiléhou. Monsalve en Rösler heb je dan genoeg mogelijkheden in de verdediging of als verdedigende middenvelder.

18   0  
F4 NAC

Absoluut niet laten gaan voor een lullig bedrag, alleen voor de hoofdprijs valt er over na te denken. Een prima duo samen met Rössler die me tot op heden ook zeer kan bekoren!

15   3  
Wanny

Voor het juiste bedrag is Iedereen te koop.

9   6  
signase

Mooi compliment voor Riera. Vrees dat we onze Spaanse sterkhouder kwijt gaan raken. Spelen in het shirt van Barca, dat moet toch een droom voor hem zijn.

20   1  
Tombola Breda

Dat ze lekker met hun poten van onze Spaanse sloper afblijven! Hij is een zeer belangrijke speler binnen het verdedigende blok waarmee we vorig jaar zo weinig doelpunten hoefde te incasseren (Riera, Monsalve/v Hecke, Olij). Die goede lijn lijkt nu met Rösler aan zijn zijde te worden doorgetrokken.

Stel dat we een flink bedrag zouden krijgen. Hoeveel goede CV's zijn er in deze fase van de transferwindow nog beschikbaar? En al vind je een geschikte die voor NAC wilt spelen, hoe lang zal het gaan duren voordat hij net zo goed in het verdedigende blok functioneert als Riera nu doet? Ik denk dat we niet moeten onderschatten hoe belangrijk het is dat Riera en Olij goed op elkaar zijn ingespeeld. Die kunnen lezen en schrijven met elkaar.

13   2  
Scheppioni

Ik mag het niet hopen, openbreken en twee jaar verlengen, mocht ie dan alsnog gaan, niet onder de 5 miljoen !! Maar sportief gezien, BLIJVEN !!!

25   3  
sanderson

Als Riera dit zelf zou willen dan zou het alleen voor zijn thuisstad, club en familie zijn en niet direct voor het sportieve. Hij heeft al jaren bij Celta de Vigo B en Villarreal B gespeeld en toen hij naar NAC kwam gaf hij aan in een eerste elftal te willen spelen. Barcelona B speelt nu Segunda Division B (dus nog onder de Segunda Division) en een plek bij het eerste elftal daar is ook niet reëel (alhoewel…). Als je daar speelt weet je dat het niet om jou draait maar om de echt jonge gasten die het eerste eventueel zouden kunnen halen.

Inderdaad vanuit NAC gezien Riera niet laten gaan behalve als er een échte hoofdprijs voor NAC (minimaal een 'van Hecke bedrag') tegenover staat.

Trouwens Noblejas is jeugdspeler geweest van Real Madrid t/m Real Madrid Castilla (tweede team). Zoekt Real Madrid misschien nu geen ervaren linksachter met een belangrijke rol in de kleedkamer voor het tweede team?

Overigens is Nacho Monsalve jeugdspeler geweest van Atlético Madrid. Misschien kunnen zij ook wel een goede verdediger met ervaring gebruiken voor Atlético B?

En Manchester City kan volgens mij ook wel Leigh die daar in de jeugd rondgelopen heeft gebruiken om jeugdspelers mee te geven wat bij een profcarriere hoort?

En Kali is natuurlijk jeugdspeler van FC Utrecht geweest. Hij lijkt me een ideale speler om Jong FC Utrecht wat meer body te geven!

Sorry, ik draaf door....

5   1  
Tombola Breda

@SIGNASE, Barcelona B hé. Dat shirt heeft hij min of meer al eens aangehad toen hij nog bij de O18 en O16 van Barcelona speelde. Er zitten een paar goede talenten in het B team. Maar het overgrote gedeelte van het team bestaat uit spelers die het niveau onderkant KKD niet ontlopen. Het niveau van die competitie idem.

Desalniettemin denk ik dat het voor Riera zelf wel voordelig zou zijn. Hij kan dan immers weer naar zijn (zonnige) thuisland. Bovendien zal hij er financieel ook wel wat beter van worden. Maar voor de wedstrijdambiance of jezelf in de kijker te willen spelen voor het 1e team van Barcelona hoeft hij het niet te doen.

4   8  
Tomvi

Wellicht proberen om Leigh te verkopen of mee te nemen in de deal?

10   4  
@Tovmi

Briljant idee zeg, laten we ze ook gelijk Kali betrekken in de deal!

18   3  
Judge M.

Of ruilen met gesloten beurzen tegen Pique als we hier toch al met miljoenen gaan smijten. Dan hou ik Shakira wel gezelschap...

En toen kwam er een olifant met een lange snuit....

10   4  
Bertus076

Ze mogen hem hebben als wij Ansu Fati een jaar mogen lenen.

5   23  
NACPB

NAC heeft nog een eenzijdige optie om het contract met 1 jaar te verlengen.
Iedereen roept bedragen boven de miljoen dan pas accepteren. Op wat is dat gebasseerd ? Teveel Fifa of fm gespeeld? Wij spelen in de eerste divisie en moet eerlijk zijn Riera was vorig seizoen nou ook niet de uitblinker. Een prima speler misschien nog wel onderkant eredivisie maar toch niet meer. Als ze 6/7 ton vangen dan doet NAC dat al heel goed. Er is in Nederland of België echt wel een groei briljantje te vinden voor dat bedrag. Misschien ook wel in den haag;)

27   17  
Teflon don

Mooi om te lezen dat iedereen vindt dat hij minimaal 1 mln moet kosten....maar wel janken dat Eindhoven 7 ton vraagt voor een speler waar veel meer toekomst in zit

27   0  
Ibio

Afblijven! Riera is echt een zekerheid bij dit NAC. Nooit geblesseerd, altijd fit, sterk in duels, scorend vermogen en fel in de duels.
Dus voor minder dan 1.000.000 niet laten gaan.

9   3  
Ivo

@NACPB

Riera was vorig jaar zeker wel een uitblinker. Vorig seizoen was de verdediging de beste linie en dat kwam vooral door Olij, Riera en van Hecke, en in iets mindere mate Monsalve en Schouten.

Absoluut niet verkopen dus, Riera gaan we hard nodig hebben en hij pakt ook nog wel wat goaltjes mee, gisteren had hij 3 goede kansen uit corners en vrije trappen. Hij staat vaak op de goede plek.

8   1  
Michel

Roger zou wel gek zijn om NAC voor Barcelona B te verruilen; opvulling voor een team zijn of gewaardeerde kracht, geen lastige keuze!

8   5  
Badeend

Ohja, Kali - die hebben we ook nog.

Alsof iemand, laat staan een tweede team, een miljoen gaat bieden voor Riera, een speler op het tweede niveau in Nederland. Dan ben je echt de weg kwijt, als je dat gelooft.

15   2  
MdH

Oei! Die willen wij niet kwijt. Tenminste, als we serieus zijn over promotie. Uiteindelijk zal Riera's keuze doorslaggevend zijn.

Off topic: Ik zit nog steeds na te genieten van gisteren. Anderhalf uur lang schreewend naar mijn laptop (ik zit in Canada) en dan uiteindelijk die aderlating! Wat fijn voor Sydney. Die Kaj snel ophalen, deze lijn doortrekken en we gaan voor de top 2!

14   5  
Belgische Naccer

Je hebt in potentie 2 vervangers voor zijn plek die hem kunnnen opvangen. Monsalve en Noblejas. Maar laten die nu net allebei geblesseerd zijn...

Dus niet laten gaan onder de 2,5 miljoen. Is net zo goed als van Hecke hoor.

Hopelijk gaat Sydney ook blijven. Want hij heeft gisteren en vorige week bewezen, dat hij de ballen er gewoon inschiet....mits hij ze krijgt....en daar ligt de manco van dit NAC.

Allouchi en Dogan krijgen maar zelden een bal goed bij de spits(en). Daar kunnen we nog heel veel winst pakken. De enige die ballen voor krijgt vanaf de zijkant is momenteel onze rechtsback Schouten.

Dat is echt schandalig. We hebben Kai hard nodig op linksvoor, en eigenlijk ook een echte rechtsbuiten, alhoewel Bohui, nog niet echt een kans heeft gekregen.

Maar wat was het toch weer moeizaam harken voorin gisteren. Je pakt de 3 punten met veel geluk...ook al was het natuurlijk terecht!

5   2  
Tombola Breda

@TEFLON DON, die vergelijking kun je pas maken wanneer:

1. Riera hier aan zijn plafond zit en zelf weg wilt
2. NAC een prijs vaststelt en ze op het moment dat Barcelona een bod neerlegt de prijs zouden verdubbelen
3. Barcelona géén begroting van meer dan een half miljard zou hebben (het doet wel iets met de prijs namelijk als een club uit dezelfde competitie interesse toont of wanneer dit de rijkste voetbalclub ter wereld is...)9   8  
Mo

3,5 miljoen + 10 % dv perc.

4   1  
F4

@tante annie

Je hebt zeker zelf nooit gevoetbald?? Hij moest een keuze maken omdat Haye zijn man liet lopen Riera kiest de voorste man wat logisch is! Dus zeker niet de fout van Riera!! Overigens speelde Haye gewoon heel goed alleen met overnemen van mensen op posities worden wel is fouten gemaakt. De voorzet en afronding waren ook perfect van de 10x komt ie 9x niet eens aan laat staan dat je hem zo afmaakt

16   0  
Maarten

Absoluut niet laten gaan. Dat is een van onze sterkhouders. Vraagprijs boven v Hecke plaatsen.

9   3  
Malpolon

@BELGISCHE NACCER

De voorzet voor het winnende doelpunt kwam van El Allouchi.

3   1  
Arie

Pedri, Puig, Alena en Abel Ruiz deze kant op!

8   6  
Belgische Naccer

@MALPOLON

Dat klopt, maar 1 fatsoenlijke voorzet in 3 wedstrijden is wel wat mager niet?

6   1  
Tante Annie

@F4,
heb ik zeker vroeger wel gedaan, maar had toch iets teveel biertjes op voor een maandagavond. Ik kijk het straks even terug na werk

9   3  
Kopspion

Zou het erg jammer vinden als hij weg zou gaan ! Ben bang dat we die toch zullen missen

Kunnen we Kali niet daarheen sturen ?

18   1  
RV

Ik denk dat we van Hecke echt prima kunnen opvangen, maar van Hecke + Riera is echt teveel.
Schouten ontwikkeld zich goed.
Rutten valt mij nog wat tegen maar je ziet ook aan alles dat het niet zijn natuurlijke positie is.

11   1  
Hartstikke Betrouwbaar

Voor rond de €1,5m verkopen is Ok, beneden dat bedrag niet. Deze man staat er, heel simpel. Een vervanger oplijnen kost minimaal een paar wedstrijden en moet sowieso een gearriveerde kerel zijn.

19   5  
Nr. 20

Stel je ontvangt ook hier een grote transfersom....opgeteld met Van Hecke.....dan eerlijk is eerlijk dan heeft Tommeke dat niet slecht gedaan....

7   2  
Dun Diëe

Blijft toch apart, Hecke heeft een half seizoen uitstekend gespeeld en is ruim 2 miljoen waard. Riera vind ik minstens zo goed, zo niet beter en heeft veel meer wedstrijden in de benen, ervaring in 3 landen en is nog jong. Maar hij is volgens transfermarkt slechts 300.000 euro waard.

Stel dat hij bij Barcelona B tekent dan schiet zijn waarde waaarschijnlijk wel over de miljoen heen. Schiet mij maar lek hoe die markt werkt. Maar ik baal er altijd wel van dat NAC op de een of andere manier aan de verkeerde kant van het dubbeltje terecht komt. Blijft een mysterie.

6   1  
De Leeuw

Ik zie op de Insta van Venema een filmpje voorbij komen met een goal in het stadion van Den Bosch. Misschien vanmiddag een besloten oefenwedstrijd gespeeld?

8   11  
Harrie

Gewoon net als bij Sydney transfervrij laten gaan 😂

14   1  
Ad B uit Roosendaal

Het is van groot belang nu de grote kern van de selectie bij elkaar te houden, waaronder Riera.
En de selectie nog te versterken met een vleugelaanvaller.

Alles moet gericht zijn op promotie en even niet op het cashen van euro's.

9   1  
Henri

@Nr 20
Wat heeft Tommeke met Van Hecke te maken. Je moet wel bij de feiten blijven.

3   2  
Vrouwke

Nooit laten gaan! Of ze moeten miljoenen bieden maar dat geloof ik niet want zoveel geld hebben ze daar niet meer

2   0  
F4

@ tante annie

Haha dat kan een hoop inzicht schelen 😉 Riera gewoon behouden.... echt een betrouwbare speler en we maken allemaal fouten!

4   0  
Pirke12

Ik zo het heel erg vinden als hij vertrekt.
Prima Nac verdediger. Een hele goede prijs en anders gewoon niet laten gaan.

Staat net zo goed daar achterin.

7   1  
Chingblauw

4 mil vragen en dan onder het mom van jong psv wil hem ook hebben opeens vraagprijs verhogen naar 7 m. 😂 😂

4   0  
Breda-Loyal

Rierra is zo vreselijk belangrijk achterin dat je hem echt niet van de hand moet doen.

Gewoon zijn contract openbreken en verlengen.

Die jonge heeft aangegeven op zijn plek te zijn bij zowel NAC als in Breda in een interview in bndestem vorig seizoen ( toen zagen we al dat hij een steunpilaar is in dit elftal )0   3  
doom

niet laten gaan.. alleen voor hoofdprijs gewoon 5mil. andersniet zou eerder openbreken verlengen ..perfecte speler voor nac ook als je eredivisie in gaat , nac kennende weer voor snoepzak en 2 knikkers, en danhalen ze kai voor teveel geld , sydney doen ze ook gratis van de hand.. wat ook nergens op slaat gewoon bij nachouden en laten spelen

0   2  
Ojee

Ruilen tegen Gérard Piqué

6   2  
Tegel

Van ruilen komt huilen... dat zag je maandagavond wel weer 😉

5   0  
Malpolon

@belgische naccer

1 assist en 1 goal (die was je voor het gemak vergeten) in 3 wedstrijden is gewoon een prima score. Over een heel seizoen zou dat 12 assists en 12 doelpunten opleveren. Goed, dat gemiddelde zal hij wel niet volhouden, maar gisteren speelde hij heel behoorlijk. Hij scoorde ook nog bijna de gelijkmaker.

7   1  
Nonkel Frans

Roger Riera staat als een huis achterin. Hij geeft passes vooruit ipv tiktak achterin. Houdt overzicht en KIJKT. Hij is voor de duvel niet bang en als het nodig is komt hij naar voren en maakt nog een puntje. Buiten het veld muy sympa. Kortom een Catalaan en Naccer naar mijn hart! Hoort hier. Hou eens op met die duiventil. Consolideren por favor!!! Hup Nac.

4   1  
Arubaanse NACcer

@ malpolon, het heeft geen zin om op de belgische NACcer te reageren, die is al een tijdje bezig om een hetze te voeren tegen Dogan maar vooral El Allouchi. Check zijn posts maar na, is bijna elke raak en de treurigheid ten top.

0   3  
RSi

Verkopen met 'n optie tot terughuren?

1   0  
Bas

Laten we het allemaal even heel positief bekijken:

A - Absolute uitblinker is Tom haye, zijn inzicht en passing is geweldig

B- de 2 Hagenezen: Malone het meeste brengt voor het team
-immers komt daarin tegen, loop vermogen te kort!

C- Rutten en rosler zijn een verademing en zeer verdienstelijk spelers

D- dogan vind ik wederom teleurstellend!
- - venema een twijfelgevalletje
- - Onze tropische verassingen dj en onze Afrikaanse vriend : daar kan je nog heel weinig over zeggen.

Hoe dan ook is nac titel kandidaat nmr 1

-Cambuur is minder dan vorig jaar
-en de graafschap laat wederom punten liggen in uitwedstrijden.

Promotie is belangrijker dan talenten op te stellen,tenzij het talenten zijn van het kaliber SvH of JP

HUP NAC!!!

Laad alle berichten na dit bericht in