Overal waar we komen

MAN OF THE MATCH: NAC - FC Den Bosch (2-1)

Praatpapegaai

Het hoofdstuk NAC in het jongensboek van Sydney van Hooijdonk lijkt vanavond ineens niet meer aan zijn einde te zijn gekomen. Door het vroege uitvallen van de nieuwe aanvalsleider Bilate greep van Hooijdonk junior zijn kans en trok de drie punten over de streep voor NAC. Daardoor heeft NAC de langste ongeslagen reeks in de KKD sinds 1993 te pakken. Ondanks dat we verwachten dat er iemand gaat uitschieten in de ranking is het weer tijd om de man of the match te kiezen.

Man of the match NAC - FC Den Bosch (1364 Stemmers)

Wie speelde volgens jou de beste pot? Stem op alle spelers hieronder en samen maken we er een mooi overzichtje van!
 
Even geduld: Je stem wordt verwerkt
N. Olij
-
R. Schouten
-
R. Riera
-
C. Rösler
-
M. Rutten
-
T. Haye
-
D. Malone
-
L. Immers
-
H. Dogan
-
M. Bilate
-
M. El Allouchi
-
J. Bohui
-
N. Venema
-
S. van Hooijdonk
-
M. El Allouchi
6.9
M. Bilate
4.7
H. Dogan
5.7
L. Immers
6.9
D. Malone
7.5
T. Haye
7.9
M. Rutten
6.4
C. Rösler
6.7
R. Riera
6.8
R. Schouten
7.5
N. Olij
7.9
S. van Hooijdonk
8.6
N. Venema
6.1
J. Bohui
6.3
Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
70 Reacties
234    
Raf17

Naast dat Van Hooijdonk natuurlijk Man of the Match is, wil ik toch ook wel even een groot compliment geven aan Olij. De redding op de vrije trap van Hornkamp en later nog de bal die hij pakte in de korte hoek van Van Moorsel. Klasse. Zo win je wedstrijden.

Deze overwinning is wel echt lekker zeg.

35    
Praatpapegaai (BSR)

@Raf17,

Net andersom bij Olij, Van Moorsel was net gewisseld bij die vrije trap.
Maar echt uitstekend gekeept. Malone ook echt een beest op het middenveld.

57    
Baco

Olij was en blijft de meest stabiele factor bij NAC. Top keeper !!! Maar ook alle respect voor Sydney. Hij bewijst maar weer dat hij het verschil kan maken. Gauw contract aanbieden en houden die gast . Goud waard 👍🏻

10    
Raf17

Praat papegaai,

Dankje voor de verbetering! Klopt inderdaad. En zo zijn er wel meer spelers die de complimenten verdienen vandaag. Mooie maandagavond.

26    
Nac-till-i-die

Vandaag een wedstrijd die matig begon maar na verloop van tijd (zonder echt hoogstaand voetbal) wel goed onder controle was. De ervaring met Malone en Immers (en toch ook wel Haye) vind ik een positieve verandering ten opzichte van de afgelopen jaren. Dit zijn gasten die zorgen dat je ook deze wedstrijden makkelijker over de streep trekt.

31    
Nac-till-i-die

Wel een opmerkelijk dingetje (is mijn mening!). Persoonlijk vond ik Schouten een zeer goede eerste helft spelen. Denkt altijd aanvallend en zorgt dat we via rechts genoeg kansen creëren. Had alleen de bal moeten afleggen ipv voor zich zelf te gaan. Tweede helft vond ik hem echt heeeeel matig. Zat niet kort op de man, minder drive naar voren en was veel te nonchalant in de passing. Dit is hoe ik het zag en daarom vind ik zijn punt aan de hoge kant. Het neemt niet weg dat ik het een goede back vind voor NAC en dat zijn contract zeker verlengd moet worden trouwens. Ik ben benieuwd wat jullie argumenten zijn:)

30    
Penders4president

Beste spelers waren voor mij: Haye, Schouten en Sydney. Dat ADO Haye zo makkelijk heeft laten gaan vind ik echt onbegrijpelijk. Schouten is met zijn snelheid aanvallend een enorm gevaar. Sydney moet wat mij betreft de kans krijgen als eerste spits. Ontzettend doelgerichte jongen en wordt aan de bal steeds sterker.

Ook positief: de passie en strijd van Malone en Immers. Immers won veel duels en verder degelijk in de combinatie, passte veel vooruit.

Ondermaats: Dogan en in mindere mate El Allouchi en Rutten. Dogan en El Al proberen alleen maar met elkaar gekke combinaties aan te gaan, maar presteren weinig. Enige keren dat El Allouchi gevaarlijk was, was wanneer hij zich daadwerkelijk als buitenspeler gedroeg. Rutten is geen linksback...

Mijn conclusie: in een 4-4-2 komen veel van onze selectiespelers beter tot hun recht. Sydney met Immers naast zich bijvoorbeeld. Een linksbuiten (nieuw halen) en een linksback (Noblejas mits fit of evt zelfs Leigh) zouden eigenlijk geen overbodige luxe zijn voor dit elftal.

12    
MdH

@ PENDERS4PRESIDENT
Ben het grootendeels met je eens. De enige dingen die ik anders zag:
1) Ik zou Olij ook toevoegen aan de beste spelers. Goh wat lekker om eindelijk weer een goede keeper te hebben!
2) Immers viel voor mij toch wel tegen. Misschien verwacht ik te veel van hem.
3) El Al was niet ondermaats voor dit niveau. Als hij die bal er in had geknalt zou iedereen hem loven.

Kortom, 9 uit 3 - daar hadden we voor getekend!

Hup NAC!

29    
Gevleugelde Stadsrat

Wat mij opviel is dat wij eigenlijk de volledige eerste helft zonder linksbuiten hebben gevoetbald. El A trekt zover naar binnen dat hij meer aan de rechterkant te vinden was dan linksbuiten. Het is ook niet dat hij en Dogan van plek wisselen, want ze lopen rustig te combineren aan de rechterkant. Enkel in het verdedigen neemt El A een linksbuiten positie in zonder al te ver in te zakken en mee te verdedigen.
Dit maakt het voor Rutten ook wel erg moeilijk voetballen. Effectief mist hij een aanspreekpunt voor hem op zijn flank om echt goed te kunnen aanvallen en tijdens het verdedigen moet hij effectief 2 man dekken als Immers niet op tijd terug is om het gat van El A te dichten. Precies een soortgelijke situatie zorgde ervoor dat Rutten met de verkeerde speler meeliep waardoor een speler van Den Bosch helemaal vrij voor de goal van Olij kon opduiken en scoren.

Dus we hebben een veredelde rechtsback en een centraal aanvallende middenvelder, die beide rechtspotig zijn, op de linker flank staan. Niet gek dat we dan over links geen aanvoer hebben. Ik denk dat het aantrekken van spelers zoals De Rooij en die linksback, waar we in de race voor zijn, crucialer is dan Steijn nu doet lijken als je kampioen wilt worden. Simpelweg Rutten/Maschart en El A op de linker flank neerzetten en Malone af en toe over links diep sturen, creëert gewoon niet genoeg aanvoer om dreigend te kunnen zijn en doelpunten te kunnen maken

31    
Rikkert

@mdh
Immers tegenvallen..? Speelde een prima pot!

Leuke pot voetbal gezien vandaag, dit maakt naar meer!

9    
Luisindepels

Wat denken jullie welke rol zijn vader hierin speelt? Qua advies en tips. Zijn vader is goud hierin. Een beter gratis advies orgaan kun je niet hebben. Neem maar van mij aan dat dit de beslissende procenten zijn in Junior zijn spel. De analyses samen thuis zijn, denk ik, om te smullen. Natuurlijk moet hij ze nog wel maken maar met zo'n rugzak bij je ben meer dan goed bewapend! Let maar op...nu zal het gaan over druk op de schouders. Iedereen kijkt nu naar Sydney, en terecht! Dit is de juiste man voor die plek. Het fine tunen is begonnen...

20    
Bladran Yanco

Soms heb je als jonge speler het geluk nodig van een blessure van een concurrent. De grote wisseltruc met Bilate, die na negen minuten bewees dat zijn lichaam niet gemaakt is om te voetballen op dit niveau, kan wel eens een geschenk zijn uit de hemel voor Van Hooijdonk junior.

Hij pakte dit cadeautje met beide handen aan en is wat mij betreft eerste spits op dit moment. Voetbalde prima mee, raakte de bal soms maar één keer en deed waar hij voor in het veld stond: scoren.

Samen met de man die de zuurstofflessen van Verschueren heeft gevonden op de rechterflank wat mij betreft MotM.

8    
Harrie

Waar dat vertrouwen in Venema op gebaseerd is bij vele weet ik niet, maar die heeft het echt nog niet laten zien. Waarschijnlijk is het het hoop. En ja, Sydney heeft het ook niet altijd laten zien, maar die had ik zelf al vaker zien spelen en weet wat die kan.

21    
Peter13

Haye, Immers, Van Hooijdonk en Olij. Ik kan geen keuze maken wie van hen het belangrijkste was vandaag. Meest in het oog springen natuurlijk Olij met enkele geweldige reddingen en Van Hooijdonk met de twee goals. Maar Haye had ontzettend veel onderscheppingen en bijna altijd een goede voortzetting. En wie Immers gisteren tegen vond vallen, heeft inderdaad verkeerde verwachtingen. Heel veel duels gewonnen, oorlog in de 16, hard werken, goed afspelen. Goud waard voor NAC.

18    
Prager

Waar zijn alle mensen die in de vorige berichten Van Hooijdonk zo afbranden en zwart maakten? Die jongen maakt nu in twee wedstrijden, herstel net iets meer dan één wedstrijd (invalbeurt en deze pot) drie zeer belangrijke doelpunten. Tegen Helmond kapt hij de verdediger keurig uit en vlamt de verlossende 0-2 binnen en gister de gelijkmaker en de winnende. Die jongen is extreem gericht op de goal en gaat, mits goed gebruikt en met fatsoenlijke aanvoer, echt wel 15/20 goals binnen prikken. Geef die jongen a.u.b. een contract en geef 'm meer tijd en kans!

NAC do toho!!!

17    
JN

Zo slecht als Dogan wordt geschetst, is hij zeker niet. NAC was De eerste helft continu over de rechterkant (vooral Schouten) gevaarlijk en dat gebeurt niet Als Dogan daar staat te niksen.

Daarnaast was Riera 2x dichtbij een doelpunt uit zijn spelhervattingen, als ik me niet vergis. Je kunt je dus afvragen of het lag aan zijn trap of aan loopacties/afwerking voor de goal.

Natuurlijk hebben we meer spelers met een goede trap, dus dat mag niet de enige reden zijn om hem te laten staan. Toch is enige nuance wel op z’n plaats.

31    
SjorsNAC

Olij, heeft wederom weer punten gepak voor NAC, langer vastleggen.

18    
Scheppioni

Idd ook zeker alle credits aan Nick Olij !

-23    
Ernie

Dogan is veruit de zwakste speler in dit elftal. Als je hem kan ruilen tegen een voorhoede speler van Den Bosch zeg ik, doen!

11    
Wanny

Van Hooijdonk natuurlijk Man of the Match op basis van zijn twee goals. Speelde verder ook best behoorlijk.

Olij en ook Haye waren zeker niet minder. Alleen die scoren niet, dus dat valt minder op.

-8    
Johnny1912

Goede overwinning, het is wel nog heel wisselvallig maar vorig jaar verloren we in deze potjes punten. Nu is de ervaring net genoeg om het over de streep te trekken.

Verder leuk voor Sydney, alleen verder niet te veel waarde aan hechte. Volgende keer mist hij kansen of we verliezen punten en dan is hij weer niet goed genoeg. Maar gister is hij de matchwinner en dat verdient credits, volgende week kan het weer anders zijn.

Ik word alleen helemaal gek van Mounir en Dogan op de buitenkanten. Op deze manier heeft het totaal geen nut om 433 te spelen, ze lopen de ruimtes dicht en brengen aanvallend helemaal niks wat een buitenspeler moet brengen. Schouten brengt aan de rechterkant nog wat diepgang maar Rutten aan de linkerkant totaal niet. Alleen jammer dat bij Schouten de voortgang en de eindpass gewoon erg slecht is. En wat ongelukkig in zijn keuzes aan de bal.

14    
RM

Voor mij vandaag toch Schouten man of the match. Wat een loopwerk heeft die jongen verricht. Helemaal kapot was hij op het einde en toch bleef hij gaan!

10    
Ric

Onze huidige linkerkant heeft geen enkel nut. Er staat namelijk helemaal niemand. Makkelijk verdedigen voor een tegenstander als alles naar het midden gaat en geen enkele ‘buiten’speler zijn man voorbij kan.
In de 2e helft een soort 442 systeem met immers en SvH dicht bij elkaar liep meteen een heel stuk beter.
En wat staat het middenveld met Malone en Haye toch lekker zeg. Echt hele goede spelers voor NAC.

11    
FVBreda

Immers man of the match. Daarnaast waren Haye en Olij ook heel belangrijk. Sydney doet waar een spits voor staat met het afmaken van zijn 2 kansen. Zeer leuke wedstrijd gezien die wat moeizaam op gang kwam. Op naar de volgende.

14    
MisterMG

Voor mij was 1 van de beste Immers, die man speelde een dijk van een wedstrijd, won enorm veel duels en brengt rust in het elftal.

Mooi dat Sydney zn kans pakt, die heeft een wedstrijd gespeeld zo hebben we hem nog nooit zien spelen.

12    
Boxer

Van Hooijdonk moet gewoon eerste spits worden. Gisteren heeft hij bewezen dat hij als aanspeelpunt kan fungeren en dat hij kan scoren. Natuurlijk zal hij heus nog wel een keer een bagger wedstrijd spelen, moet hij nog leren en zal hij een slechte periode krijgen.

Bij Ajax is de filosofie als er een jonge spel vrijwel net zo goed is als een oudere, speelt de jongere simpelweg omdat de jongere nog verder door kan groeien en op termijn meer transferwaarde kan opbrengen.Zowel bij Stokkers als Bilate kun je die transferwaarde wel vergeten.
Als Steijn zegt dat het verschil tussen vHooijdonk en Stokkers minimaal was en dat er nu ook nauwelijks verschil is met Bilate, is het onbegrijpelijk dat hij van Hooijdonk niet opstelt.
Ik zou bijna zeggen gelukkig is Bilate een paar wedstrijden geblesseerd zodat Sidney het kan laten zien.

24    
Krenk

Zonder toppers als Olij, Schouten, Riera, Immers, van Hooijdonk, Malone te kort te doen is er voor mij maar één de beste van dit NAC en dat is Haye! Heeft alles. Kan passen, schieten en heeft een dribbel. Knokt voor elke meter met gif in zijn spel. Verbind de verdediging met de aanval en kan onder de druk uit voetballen.

Is gewoon linkerrijtje eredivisie niveau en gaan we nog veel plezier aan beleven!

12    
Ray

@GEVLEUGELDE STADSRAT en @JOHNNY1912

Volgens mij heeft Maurice Steijn aangegeven dat dit de manier is waarop hij wilt spelen. Aan een kant een speler die diep kan gaan. Bijvoorbeeld op links Schouten (of een linksbuiten als die voor handen is) en aan de andere kant een teruggetrokken speler die niet diep hoeft te gaan maar in de combinatie met een balvaste spits om de spits heen kan voetballen.
Ik denk dat het team het probeert uit te voeren zoals Steijn het voor ogen heeft. Dogan heeft nul diepte maar doordat hij aan die kant staat en af en toe de bal diept steekt kan Schouten er overheen de diepte in. En het tweede doeplunt wordt ook precies uitgespeeld zoals Steijn het aangaf. Sydney houdt de bal vast. Mounir beweegt er omheen en geeft prima af aan Sydney die binnen schiet.

Wat ik al jaren heel bijzonder vind is dat elke keer als er een nieuwe trainer komt, lijkt het er in het begin op dat Mounir er naast gaat komen te staan. Toch, elke keer opnieuw, wordt hij onder elke trainer basisspeler. Ik zie regelmatig dat veel supporters iets op hem aan te merken hebben. Maar schijnbaar doet hij toch iets goed in de ogen van de trainers waar hij elke dag meewerkt. Ook Steijn gaf hem gisteren weer complimenten

7    
Luusje

Aldus Steijn speelt hij het liefst met een echte buitenspeler en op de andere flank niet (meer een middenvelder). Ik vond Bohui ook meer dan verdienstelijk invallen vandaag. Misschien de flank bezetting eens concentreren op die flank en het spelletje omdraaien?

2    
Toontje

Dogan hoort hier niet in thuis.
Staat er alleen voor corners en vrije trappen (lukt ook niet goed)
Voor de rest loopt hij er verloren bij en in de weg.

22    
De Bolle Damen

Haye was fantastisch. Wat een aankoop is dat.
SVH snoert alle kritici (waaronder ik) de mond met een foutloze wedstrijd (alle duels gewonnen, geen balverlies) en 2 game changing moments.
Geweldig gedaan Sid!

Middenveld van NAC is absoluut van ere divisie niveau.
Haye, malone en Immers waren uitstekend.

Ik heb er écht heel veel vertrouwen in dit jaar.

ps: Signase wat vond je van de goal van Hornkamp?
Deze jongen is / wordt zo goed. Dat niemand dat ziet....

11    
vosnb

Olij is altijd goud waard.

Over Sydney had nooit een discussie moeten komen. Had gewoon eerste spits moeten zijn voor Stokkers.
Als je deze jongen ziet werken is dat al meer in 1 wedstrijd dan ik Stokkers zijn hele NAC tijd heb zien doen.

Immers = NOAD. Snap echt niet dat mensen anders zien. Ruimt op, Creëert rust en kansen en heeft overzicht door zijn ervaring. Vind hem weer één/ of misschien wel het beste van het veld. Heeft zich kapot gestreden gister en bleef maar doorgaan.

19    
Johnnyboembastik

Tom Haye was absoluut de beste man op het veld. Heerlijk om zo'n speler in je ploeg te hebben.
Malone was ook belangrijk, wat een kerel is dat zeg. We hebben echt een goed middenveld voor de KKD.
Natuurlijk schopt SvH er 2 in en is daarmee super belangrijk en doet daarmee ook wat hij moet doen. Dat maakt hem nog geen goede voetballer.
Hij speelde overigens voor het eerst wel een zeer behoorlijke wedstrijd, er sprongen eens geen ballen van zijn voet en hij werkte hard.
Als hij dit kan volhouden, gaat hij echt wel vlieguren maken bij NAC.
Zou goed zijn als iemand hem in zijn oren fluistert dat geduld hebben ook een kwaliteit is.

-9    
Dirk

Als Venema in de slotfase de bal niet knullig verliest in de 16 meter en afgelegd had op de geheel vrijstaande van Hooijdonk had ie wellicht voor de hattrick kunnen gaan.

17    
De Bolle Damen

@Dirk
Als mijn oom een kut had gehad, dan was het mijn tante geweest. Denktenie?

2    
signase

@Bolle Damen:

Die goal (incl vrijlopen) van Hornkamp was grote klasse, zag ik vanochtend op Fox-site in samenvatting. Heb de wedstrijd niet live gezien, dus weet niet hoe Hornkamp verder speelde.

3    
Pizzabakker

Zeer blij met deze overwinning tegen voor het eerst een redelijke KKD opponent.
Opportunisme viert natuurlijk hoogtij binnen de voetballerij. De kritiek op Sydney in het verleden was zeer terecht in mijn ogen, want hij komt op bepaalde vlakken echt nog wel wat tekort. Gisteren speelde hij wat mij betreft zijn beste wedstrijd tot nu toe bij NAC. Dat maakt hem nog steeds geen wereldspeler, maar hij heeft toch wel laten zien dat hij meer in zijn mars heeft. Wellicht haalt hij nooit Eredivisie niveau, maar in de KKD kan hij echt wel met iedere ploeg mee als hij dit weet vast te houden.
Ik hoop dat het niet enkel voortkwam uit het feit dat hij zichzelf wilde bewijzen en in de kijker spelen voor mogelijke andere clubs nu hij transfervrij weg mag!

Met vele anderen ben ik het zeker eens dat Haye een grote aanwinst is voor NAC. Wat een goede speler is dat zeg!

10    
L.

Eerste pot met Sidney als echt aanspeelpunt, dit wil de trainer zien en dit laat hij nu zien. Hij kan nog zeker groeien en zal dat ook doen met betere spelers om hem heen (in vergelijking met vorige seizoenen) .
Ik zie hem graag nog langer blijven (was ook al mn mening voor deze pot), zit nog veel potentie in.

10    
Richard

Waarom spelers met nagenoeg geen speelminuten laten beoordelen geef dan keuze nvt

1    
NAC4Ever

Op het eerste kwartier na een goed NAC gezien wat kon en wilde vechten voor de winst.

Terecht overwinning, jammer dat we zolang tegen die tegengoal hebben moeten knokken.

De start is goed. Vorig jaar wonnen we de wedstrijd zoals we nu hebben gespeeld tegen Helmond en Den Bosch niet. (Letterlijk deze wedstrijden, maar ook het soort wedstrijden wonnen we te weinig).

6    
Hatsse

Prima wedstrijd gisteravond maar een ding waar ik me toch aan kan ergeren is de tunnelvisie naar de goal van schouten. Zodra hij de 16meter inkomt heeft die alleen nog oog voor de goal en ziet die de assist niet. Verder Nick weer een topwedstrijd!

-2    
Vreven4President & Hyballa fur Fuhrer & Sydney in de spits ole ole

Het verschil met vorig seizoen is vooral te duiden met dat we nu een paar ‘over-de-streep-trekkers’ in het team hebben. Ook al komen ze op achterstand, je weet dat het goed gaat komen.

Ook tegen betere ploegen speel je met meet gif en met het mes tussen de tanden. Afgelopen jaren hadden we vooral heel veel lieve spelers. Nu zitten er een paar bij die een ‘over-mijn-lijk-mentaliteit’ vertegenwoordigen. En dat komt de jonge gasten - waaronder Sydney- ten goede! Goede ontwikkeling!

7    
Baosje

ik denk dat Immers méér van waarde is , dan menigeen denkt...

is hij er niet , dan pas zal je hem enorm missen ... hij doet veel vuil werk , loopt de gaatjes dicht , brengt rust
kan wellicht misschien allemaal net wat beter ... maar ik ben blij met de ervaren krachten Malone en Immers

en wat is die Haye goed hé jongens !!! en wat te denken van die gebronsde tank Malone !!!

beste van het veld ? in mijn ogen:

Haye 9
Malone 8
Olij 8
van Hooijdonk 10 mét een griffel !!

vanaf nu Immers én van Hooijdonk in de spits in een 4-4-2 opstelling , en VOL GAS de tegenstanders overlopen

8    
H.V.M.

Olij, Malone, El Al, en Haye verdienen een eervolle vermelding.
Bovenstaand kwartet speelde een prima wedstrijd.
Man of The Match kan echter alleen maar SVH zijn.
Twee goals en zijn taken uitstekend uitgevoerd.
Chappeau!

Onlangs de hoge temperaturen zakte Dogan opnieuw door het ijs. Niveau Baronie.

Ook Venema lijkt behoorlijk veel weg te hebben van een blind paard.
Het loopt en het loopt, maar als hij de bal heeft, zit er weinig plan achter.
Desondanks zal hij zo af en toe wel een goaltje meepikken.

-1    
nacorakel

Elftal heeft maar weinig zwakke plekken en is oerdegelijk. We kregen vorig jaar al weinig doelpunten tegen. Zie er maar eens van te winnen ...

24    
H.V.M.

"De zoon van" heeft Steijn met een flink probleem opgezadeld.
Hij weet dat de pas twintigjarige SVH behoorlijk populair is in Breda.
Zeker na gisteravond, want zo werkt het in het voetbal.
Tevens is het een Bredase jongen 'van de club'.
Steijn ziet echter graag grote, stevige lopers, type kleerkasten.
Diep in zijn hart voldoet SVH niet aan de gestelde eisen en wil hij het liefst van Sydney af.
Dat verlost hem tegelijkertijd óók van de 'in de weg lopende' pa van Hooijdonk.

Toch lijkt het mij verstandiger om nog eens zeer serieus met alle gegadigden om de tafel te gaan zitten.
Breek het contract open en geef hem nu eens een (nieuwe) kans!
De komende tijd zit je eigenlijk zonder behoorlijke spits.
Een stuk makkelijker dus om hem voorlopig eens te laten staan.
Wegdoen lijkt sterk op kapitaalvernietiging.
Hopelijk wordt ook de soap rondom KDR binnenkort tot een goed einde gebracht.
Kan een zeer belangrijke schakel worden om SVH nog meer in kansrijke positie te brengen.

8    
E. Ricvan

Kai en Sidney ; een koningskoppel!!!!

-11    
Rinie

Snap niet helemaal de verering van Malone, was de eerste helft niet slecht, maar na 20 minuten in de tweede helft was hij er klaar mee en helemaal op. Onbegrijpelijk dat Steijn de wissels pas op het laatst deed. Dogan en El Allouchi in een aanvallend elftal is niet echt een goede combinatie. Als het alleen maar om de traptechniek van Dogan gaat dan heeft Haye die ook.

25    
Kwartbelg

Dat gezeur altijd over El Allouchi. Zo klaar mee. Stukje creativiteit tussen alle harde werkers. Bij zulke voetballers mag er best wel eens iets fout gaan. Maar het lijkt of de 'NAC-supporters' het hem veel zwaarder aanrekenen dan een ander. Doen Haye, Malone en Immers alles goed? Nou dan!

27    
signase

@Kwartbelg (12:03):

El Allouchi deed alles perfect bij zijn assist van de winnende goal. Controle bij de aanname, overzicht, pass naar SVH. Jammer inderdaad dat El Al wordt ondergewaardeerd: jongen van de club, sympathiek en heeft zich na verhuurperiode toch maar mooi in de basis geknokt.

-7    
Ibio

El. Allouchi wordt door iedere trainer opgesteld. Hij weet welke taken hij moet uitvoeren, heeft scorend vermogen en NOAD.

Sydney mag met zijn grote mond zijn schoenen nog niet poetsen.

Voor SVH,
laat het maar eens 3 wedstrijden achter elkaar zien. En vraag je eens af waarom je bij Brood, Weijs, Hyballa en Steyn nooit de eerste keuze bent geweest.

13    
D'N Klaagmuur

Heb vanaf dag 1 sinds zijn invalbeurt uit in Oss vorig jaar al een groot zwak voor Schouten. We hebben altijd zoveel backs die meer dan genoeg ruimte krijgen, maar die ruimte niet zien of niet wíllen zien, zoals bijv. van Anholt, die altijd maar gewoon op die back positie blijven staan en niet meer doen dan dat. Ik begrijp ook nooit goed waarom trainers daar niet meer op hameren, het geeft je aanvallend zoveel meer kracht.

Robin is jong en kan nog een boel leren om stabieler te gaan worden, maar ik vind het voor NAC echt een meer dan prima speler!

11    
GJ_NAC

Ik heb Malone eigenlijk heel de wedstrijd een beetje extra gevolgd...maar wat een beest is dat. Toppunt van NOAD.

Daarnaast ben ik dit jaar echt onder de indruk geraakt van Haye. Waar ik vorig jaar nog dacht das een middenmoter, speelt hij echt met vlagen de sterren van de hemel.

Schouten gisteren ook echt top, alleen vind ik hem soms net iets te egoistisch.

-7    
@HvM

Ondanks de hoge temperaturen zakte Dogan door het ijs.

Lijkt me juist heel logisch om bij hoge temperaturen door het ijs te zakken.
Bij -20° zal dat niet zo snel gebeuren.

-4    
Benassi

@ IBIO

En niet te vergeten heeft El Al elk jaar opnieuw de troffee van meeste overtredingen die hij mee krijgt. Is ook een vermelding waard. Toneelspeler eerste klas.

Doe nou niet of hij dé man is, met je "mag zijn schoenen nog niet poetsen"...

2    
Nac

Hier word veel geschreven dat Dogan niet goed speelde. Alle goede aanvallen kwamen via Dogan en Schouten.

Als je Dogan alleen beoordeeld was het misschien een 5.5, maar samen met Schouten vond ik het gewoon 6,5.

Aan de kant van Rutten en el Allouchi kwam 0 gevaar vandaan. Geen overlappingen niks. el Allouchi had soms er nog een leuke actie tussen zitten.
Aanvallend was die kant nie veel.

4    
BijnaWeekend!

Dit was gewoon de wedstrijd van Sydney. Steijn kan echt niet meer om die jongen heen. Hoewel hij er voetballend weinig van bakt, maakt hij wel gewoon goals. En met goals win je.

3    
Kaartverkoop

Off topic..

Iemand enig idee toevallig wanneer de kaartverkoop voor Jong PSV start? Zou ook wel handig zijn NAC communiceert hoeveel kaarten er nog beschikbaar zijn nadat 1912 geweest is en daarna Goud etc. etc. En wat zou het mooi zijn als er meer kaarten in de verkoop komen door minder als 5 stoeltjes ertussen, zoals bij vele anderen...

8    
Een ander geluid

Fred1 zette vóór de wedstrijd scherp analytisch neer waarom Sydney moet blijven.
Die zal toch wel met genoegen hebben gekeken wat er nu gisteren is gebeurd. Best lekker om zo duidelijk je gelijk te krijgen !

1    
Nr. 20

Van Hooijdonk moet gewoon blijven. Altijd al gezegd. Kapstok, techniek, handelingssnelheid etc. Zal me worst wezen een spits moet doelpunten maken en dat doet hij. Elk schot is tussen de palen. Kom Steijn je bent echt goede trainer als je je ook durft aan te passen. Dan Dogan. Niet meer opstellen. Dan El A. Ja hij deed bij die 2e goal van van Hooijdonk alles goed. Zo moet hij spelen. Maar meneer denkt dat hij de spelverdeler is van NAC. Gewoon simpel spelen en terug op middenveld en in dienst spelen van. En hopelijk stoppen we nu eens echt met ‘buitenspelers’ El A en Dogan.

2    
Zo is dat!!

Ik heb een heerlijk aanvallend nac gezien, wat ook nog eens vecht en duel aangaat! We hadden met rust al met 3-1 voor moeten staan.

Links nog een snelle diepgaande speler en je hebt echt een goed fijn elftal! Sins jaren heb ik weer een goed gevoel over een elftal wat in het mooie ;) nac shirt mag spelen.

Op naar de volle stadions!

Hup Nac!
Zo is dat!!

3    
H.V.M.

Kwestie van wat woordspelingen!
Bij een buitentemperatuur van plus 30 graden is er Überhaupt geen ijs.

6    
H.V.M.

Maak voortaan, als je hier reageert, even je (Nick) Name bekend.
Da's wel zo prettig i.p.v. je te verschuilen!

5    
Tombola Breda

Lang geleden dat het complete team in de reguliere competitie zulke hoge gemiddeldes heeft gescoord. Volgens mij nog langer geleden dat het gehele team überhaupt alleen voldoendes heeft gescoord volgens mij. En dan reken in Bilate even niet mee.

Wat is Malone een leuke speler. Op sommige momenten zie je dat hij inderdaad nog niet helemaal wedstrijdfit is. Maar wat hij nu al laat zien is top. Op een paar foutjes na ook een hele degelijke Immers gezien. Die speelt net als Malone een hele belangrijke rol binnen het team met zijn vechtlust.

Maar uiteraard waren van Hooijdonk, Haye en Olij de absolute toppers. Maar toch wil ik nog even een lans breken voor Rutte. Die wordt nu naar mijn mening onterecht te laag beoordeeld. Schouten kon in de eerste helft vrij ver opstomen omdat er aan die rechter kant veel ruimte lag. Op een later moment zag je de trainer van Den Bosch dit omzetten met onder andere een tactische wissel. Vanaf dat moment hebben we Schouten ook minder gezien. Aan de andere kant had Rutte het behoorlijk lastig met een zeer goed spelende Hornkamp en van Moorsel. Schouten had niet alleen zwakkere tegenstanders om zich heen hangen, tevens kreeg hij constant back-up van een Malone. El Al en Immers leken vaak toch wat hoger dan Malone en Haye te staan, waardoor Rutte echt beduidend harder moest knokken om de bal naar voren te krijgen.

28    
Dogan4ever

Toch wel erg dat dogan zo laag wordt beoordeeld

2    
Flieger prins van UT kielegat

Ben het wel eens met een aantal reacties omtrent dogan
Hij steekt een aantal keer schouten weg
Waarvan als schouten de bal terug legt in plaats van zelf in het zijnet te schieten het een echt 100% kans was geweest
Ook de corners komen telkens waar ze bedoeld zijn
Laat ik terugdenken aan de corners van bv meneer ilic dat was een drama vergeleken bij dit
Ook de 1-1 komt uit een corner van dogan
Verder staken bij mij olij schouten zinedine Malone en Sydney er bovenuit
Immers is voor mij nog niet de immers die hij bij ado en 010 was hopelijk komt dat nog
Voor mij in ieder geval wel de beste wedstrijd van de 3 tot nog toe gespeeld

9    
Fliegervanger

Bohui viel ook goed in. Veel feller dan in eerdere potjes

-2    
Pirke12

Uiteraard is Sydney de man met de 2 goals. Alleen ben het nu wel een beetje beu allemaal. Je kan vinden wat je er van moet vinden. Ik ben ook van mening dat je hem moet blijven laten staan.

Laten we aub niet elke dag deze discussie voeren. Laat zijn voeten spreken en laat hem aub scoren. Dan komt het vanzelf.

Voor mij de man of the match (net voor Olij) is Robin Schouten. Wat een klasbak was dat gisteren! Chapeau Robin

2    
Bart van Aggelen

Een speler als Sydney van Hooidonk hoort in de basis trainer, en als jullie m toch niet meer willen, strik erom en naar m'n cluppie FC Den Bosch. Trouwens was n verdiende overwinning van NAC

1    
Ruud

Winnende goal was echt goed afgemaakt binnenkantje laag drukken keeper kansloos
Dat moet vaker gebeuren ballen terugleggen naar de zestien in dan sidney laten plaatsen weet niet welke wed precies meer maar Boussaid legde ook zo een bal terug op sidney en links binnenkantje eerste paal ook heerlijke goal was dat.
Heb 20 corners gezien, geen eentje Was gevaarlijk. Maar dat balletje van allouchi Op sidney zou ik wel vaker willen zien
Die hoge voorzetten waren niet gevaarlijk , probeer vaker zo’n balletje terug randje zestien op sidney en dan kan je wel goaltje of 20 op zijn naam zetten denk ik
Team overwinning, zag strijders op het veld, ga zo door mannen

Laad alle berichten na dit bericht in