Overal waar we komen

Bekerwedstrijd Go Ahead Eagles - NAC op maandagavond

DeWeesJr

De bekerwedstrijd tussen Go Ahead Eagles en NAC staat ingepland op maandag 26 oktober. De wedstrijd start om 21.00 uur.

Dat betekent goed nieuws voor alle NAC-supporters aangezien er op die dag maar twee wedstrijden gepland staan. Hierdoor is de kans zeer groot dat de wedstrijd op Fox uitgezonden wordt. Alleen Excelsior en Helmond Sport spelen ook op maandagavond maar die wedstrijd vangt al om 18.45 uur aan.

 

Bron:
B-Side Rats, KNVB
Volgend bericht
Help het NAC Museum 17 reacties
Terug naar overzicht
43 Reacties
73    
karbonkel

Nee, het is een slecht idee om bekerwedstrijden door een B-team te laten spelen.
Ik durf te stellen dat we de transfersom van JP van Hecke mede te danken hebben aan de prestaties in het bekertoernooi.

5    
Tante Annie

Ben benieuwd wat we gaan zien, die wedstrijd. Ik neem aan dat ergens een week daarna de wedstrijd tegen de graafschap ingehaald wordt. Dat wordt dan toch een drukke planning. Ik hoop op het beste

HUP NAC

-39    
Verdansk

Ik weet niet hoe jullie erin staan, maar ik zou de bekerwedstrijden lekker door de spelers laten spelen die weinig minuten maken. Jongens als Dogan, Fiorini en Kortsmit kunnen zich dan aan de trainer laten zien en andere als van Hooijdonk, Haye en Olij kunnen wat rust pakken.

Zolang we voor rechtstreekse promotie spelen, zou ik zeker de focus daarop willen leggen. Tuurlijk zijn bekerwedstrijden fenomenaal zoals vorig jaar tegen PSV en AZ, maar uiteindelijk sta je als kleine club op het einde toch vaak met lege handen.

25    
Guuske

Ik denk gewoon elke wedstrijd met de beste 11 spelen. En niet te ver vooruit kijken. De planning is onzeker in deze rare tijden. Wie weet wat ze over een paar weken weer aan maatregelen hebben verzonnen.

20    
BijnaWeekend!

@Verdansk

Toch hebben we leuke inkomsten gehad aan het bekertoernooi vorig jaar. Ik denk dat het bekertoernooi ook zeker wel een mooie etalage kan zijn voor bijvoorbeeld een v. Hecke of andere spelers die misschien de stap naar de Eredivisie en/of buitenland kunnen of willen maken.

73    
karbonkel

Nee, het is een slecht idee om bekerwedstrijden door een B-team te laten spelen.
Ik durf te stellen dat we de transfersom van JP van Hecke mede te danken hebben aan de prestaties in het bekertoernooi.

16    
Ouwe Spionkop

Ik hoop dat we over paar weken weer naar het stadion mogen.
Btw zou de wedstrijd tegen Cambuur volgende week vrijdag wel door kunnen gaan?
Spelers worden dinsdag getest, uitslag donderdag. Dus je kan niet meer trainen voor die tijd.
Lijkt me niet meer dan logisch dat die ook wordt geschrapt.

7    
VOLLE BAK

Dan kunnen we vanaf 16 okt. in 15 dagen 4x vol aan de bak, ervan uitgaande dat er weer normaal gespeeld kan worden, en uitgaande van Graafschap-NAC inhalen op 19 (of 20) okt.:

16/10 : Cambuur thuis
19/10 : Graafschap uit
26/10 : Go Ahead Eagles uit
30/10 : NEC thuis

4    
Chris W.M.

@ OUWE SPIONKOP

Ik ben bang dat dat geen argument voor de KNVB gaat zijn. Zolang het medisch verantwoord is zal de KNVB af willen dwingen dat wedstrijden gewoon doorgaan. Iets met commerciële belangen. Ik hoop dat ik er naast zit overigens.

11    
7hills_rules

@Volle bak.

Volgens mij vergeet je 23/10 Almere City er nog bij te zetten .

6    
VOLLE BAK

@7hills_rules: dank!

Dan kunnen we vanaf 16 okt. in 15 dagen 5x (!) vol aan de bak, ervan uitgaande dat er weer normaal gespeeld kan worden, en uitgaande van Graafschap-NAC inhalen op 19 (of 20) okt.:

16/10 : Cambuur thuis
19/10 : Graafschap uit
23/10 : Almere City uit
26/10 : Go Ahead Eagles uit
30/10 : NEC thuis

Daarna weten we écht waar we staan... ;-)

9    
scheppioni

Ik zou de beker gewoon serieus nemen en zo sterk mogelijk voor de dag komen, dat houdt nog enigszins ritme !
@ Chris W.M.
Ik denk ook dat NAC - cambuur gewoon door moet kunnen gaan, conditioneel val je in een week zeker niet ineens helemaal terug, de meeste met covid19 met goede conditie hebben ook minimale klachten. Ik denk voor NAC ook, des te sneller kunnen voetballen des te beter !
Het had zo'n lekkere avond kunnen zijn vanavond .... NAC we follow !

6    
Guuske

De beker was financieel interessant omdat in de latere rondes Nac de helft kreeg van kaartverkoop bij uitwedstrijden. ( En Nac speelt normaal gesproken altijd uit in de beker....) Maar dit seizoen zal er weinig gespeeld worden met publiek.

6    
Nac

De wedstrijd zal live uitgezonden worden of Fox!

43    
Los Pollos Hermanos

De beker. Er waren tijden dat we hier onbevangen in waren gevlogen. Met de sterkste 11, geen discussie. De kortste weg naar Europa, weet u nog?

Ja, uw Los Pollos denkt met weemoed terug aan de trips naar het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. "Waar is de coffeeshop" was toen een vraag die de Franse politie niet heel erg kon waarderen. Zeker niet omdat het op een spandoek stond. Marketing en communicatie was toen al iets waar wij als nac supporters voorloper in waren, zo bleek.

In New Castle namen we dat hele dorp over. Die lui wisten niet wat ze meemaakten toen die sloepen aan wal kwamen vanuit het winderige ijmuiden. God, wat hebben we gelachen daar. En sloten geld verloren aan die blackjack tafels waar een Tie ook een winst voor de bank betekende.

Doe maar gewoon serieus nemen die beker. Dit zijn toch herinneringen die ik graag weer een keer nieuw leven in zou blazen. Het blijft de beker hé. Je weet het nooit.

19    
Kinderkaartje

Mooi verhaal Pollos.
Was er helaas niet bij en inderdaad, we hebben betere tijden gekend.
Maar ook slechtere. Thuis voor de beker verliezen van Halsteren.

Thuis voor 300 man tegen SVV, om nog maar eens iets te noemen, in een jaar waar je als 17e ofzo eindigt in de Eerste Divisie.

Dus als je nog verder terug gaat is dat ook waar we vandaan komen.

En in alle eerlijkheid; dat is ook wel een beetje waarom ik zoveel van deze club hou. Het moet allemaal niet te glad en gepolijst gaan. Ik zou nooit voor een succesclub als Ajax of PSV kunnen zijn, tenzij je echt uit 020 of 040 of directe omgeving komt, uiteraard.

Ik vind juist dat onvoorspelbare in al zijn facetten het mooie in NAC. Dat eigenlijk meestal net niet, maar dan soms ineens toch.

Een overwinning die wordt gevierd alsof we de Champions League hebben gewonnen. Die ene wedstrijd dat Damcevski laat zien dat hij wel kan voetballen (Of aan de verkeerde middelen heeft gezeten , daar ben ik nog niet uit)
Of zoals vorig jaar; onverwacht heeeel ver komen in de beker.

Ik denk niet dat we onszelf kleiner moeten maken dan we zijn. GAE moet je gewoon kunnen pakken en daar hoeven we met dit elftal echt niet bang voor te zijn.

Hup NAC!

18    
076 Breda

welkom back pollos !! Mooi verhaal. Gewoon erop klappen in de beker denk!

19    
Marti

Snoeis kan gesprek met clubleiding de graafschap tegemoed zien , de clubleiding is niet te spreken over de uitspraken van snoeis .

7    
Marti

Sorry moet natuurlijk snoei zijn ,maarja snoei maakt zelf ook fouten !

3    
TvB

Vorig jaar was het bekertoernooi een succes, vooral financieel . En dat was een opsteker omdat we in de competitie weinig in te brengen hadden. Dit jaar is alles anders en is het misschien beter om vol voor de competitie en promotie te gaan. (Periodetitel leverde 75k op) recettes van bekerwedstrijden zullen niet veel opbrengen plus druk programma en evt afgelastingen door Corona moet je ook rekening mee houden!

14    
Kudeta

Wat een kutavond zeg met Bed & Breakfast op Max

3    
Noord Mokumse NAC'er

@Kudeta..

Ik ken het.

Ik werd spontaan enthousiast toen ik een oude aflevering van Hunted keek waar Breda in werd genoemd en shots van de Teteringsedijk en Station Breda Noord in voorkwamen... Dat is 't vrijdagavond gevoel

3    
Kudeta

@Amsterdam Noord

Hoop dat we snel van deze ellende af zijn en weer zij aan zij ons clubke kunnen aanmoedigen.
In het het ergste geval voor de TV
Zal nooit verloren gaan

23    
Sjef de gevulde koek

Net bij Veronica inside werd gezegd dat clubs 46% minder transferuitgave hebben gedaan en wij maken de duurste transfer uit de clubgeschiedenis met KAJ de Rooij. Haha hoe tegendraads wil je het hebben typisch Nac altijd net andersom zeker na jaren geen euro om je kont mee te krabben. Fijn weekeind allemaal en nog staat bovenaan!!

6    
TvB

Ja Sjef, een gokje die je weleens moet nemen om hogerop te komen. Stel hij speelt een geweldig seizoen en we promoveren kan het zomaar gevalletje v Hecke worden.
Hij kan ook geblesseerd raken en door Corona competitie weer stilgelegd ofzo. Dan krijg je het financieel zwaar
Mij lijkt dat ze speculeren op dat eerste

5    
Bommetje

@Marti
Lees het artikel nog maar eens goed. Die journalist schrijft dat wel om wat sensatie te hebben maar wet wordt helemaal niet gezegd, juist het tegendeel.
Al die journalisten zijn toch volkomen onbetrouwbare lui.

2    
Pietje Saaman

Wedstrijd Graafschap - NAC waarschijnlijk 03 november om 21.00 uur

13    
ABC

Leuk dat LPH terug is. Lees graag zijn reacties. Ik vond de beker vorig seizoen geweldig..........behalve die wedstrijd in Rotterdam .
Wat mij betreft altijd de sterkste elf opstellen. We hebben nu vermoedelijk een selectie die met wat geluk ver in de beker zou kunnen komen.

7    
Arie

Lospollos was altijd 1 van de weinige criticasters die ik kon verdragen maar vertrok een half jaar geleden ineens uit t niets. Vraag mij af of dit hem echt is. Hij schrijft inderdaad wel net zo ja. Eagles moeten we gewoon pakken, en inderdaad gewoon met de sterkte 11 spelen graag!!

9    
ABC

Waarde Arie. LPH bracht indertijd informatie op de site waar ik van wist/weet dat het klopte. Dat naar buiten brengen deed hij uit goodwill naar deze site. En vervolgens ...... werd hij door een aantal mafkezen bestookt met rotte kritiek. Dus nam LPH even , heel verstandig, een afkoelperiode. En nu weer vooruit.

5    
geelzwartwit

Als profclub moet je iedere wedstrijd willen winnen. Ook belangrijk om met die afgelaste wedstrijden het wedstrijdritme er in te houden.

0    
Mark

NAC hoeft niet bang te zijn voor Almere. Roda was de gehele 2e helft beter en verdiende meer

-1    
Moppernac

[email protected]

Mss moet NAC dan wel bang zijn voor Almere en banger voor Roda jc

12    
Kinderkaartje


Kom op mannen, wij zijn NAC.

Wij zijn voor niemand bang.

En verder; godnondeju wat is dit saai, zo'n weekend zonder NAC, en zeker als er eigenlijk een topper gespeeld zou worden.
Hele week naar uitgekeken en nu niets. Geen voorbeschouwingen, geen nabeschouwingen, geen wedstrijd.
Je zou er haast van aan de drank gaan.

-2    
Schrikbarend

Pietje saaman bron niet 19 of 20 okt tegen de graafschap uit

5    
Nacman

@ moppernac en mark
NAC is van niemand bang.
Wij hebben noad ervaring en gewoon het beste elftal
Wanneer wordt er weer iets meer bekend over de status van de covid 19 die rond gaat binnen NAC

1    
Real Robert

Off topic. Bohui ook weer onder de pannen. Zal vast wel weer 100.000 euro salaris per jaar hebben.
Die oplichter friandelleneter had daar ook een goed oog voor.
Overigens moet die Bohui toch een behoorlijk bedrag van NAC mee hebben gekregen, dat hij zich een 4e klasser kan veroorloven.

Off topic 2: er is nog steeds een uitstekende Nederlandse rechtsbuiten transfervrij op te pikken: Van La Parra.
We hebben maar 1 echte buitenspelen in de voorhoede.

1    
Ivo

@Realrobert

Dat hij genoegen neemt met het 4e niveau van Engeland zegt ook genoeg. Hij denkt dat hij op hoger niveau geen basisplaats kan krijgen. Dit is een hele slechte deal geweest van NAC.

10    
Scheppioni

Zo is't Kinderkaartje en NACman !
Ik ben ook benieuwd NACman naar de covid ontwikkelingen binnen NAC, want ik hoop dat NAC - cambuur haalbaar is !!! NAC is voor ons HET ! Dus zo gauw mogelijk voetballen en hopen dat de flow niet aangetast is ......

-3    
BREDA 1965

Ik baseer de volgende tekst op niks,..maar ik ga er vanuit dat ook het gehele voetbal stil komt te liggen...gezondheid moet op plaats 1 staan.Dat is dus duidelijk niet het geval

-2    
Kopspion

Ik ben er stiekem ook bang voor dat het niet lang meer duurt voordat alle voetbal weer verboden wordt
Ben bang dat ook deze competitie geheel komt te vervallen

7    
Scheppioni

@ Kopspion
Dar verwacht ik niet dat de hele competitie vervallen gaat, dat kan men echt niet maken, daarbij is het al gebleken dat bij een eventuele lockdown het over een maand weer gewoon gesport kan worden, dat is in andere landen bewezen, zeker in de buitenlucht !

0    
Cees

Het aan en verkoopbeleid behoren vakmensen te doen. Mensen die in de loop der jaren deze status hebben bewezen. Die moet je dan behouden. Zij moeten structureel dat proces bewaken in nauw overleg met het te voeren beleid. NAC had daar al lang een begin mee moeten maken met het verzamelen van een deskundige groep. Passanten mogen dit nooit beheren, zoals het nog steeds gaat! Een doorgangshuis is het gevolg, met alle gevolgen van dien. Slecht beleid noemen wat dat, ook geldverslindend.

Laad alle berichten na dit bericht in