Overal waar we komen

Help het NAC Museum

F8Hipster

Het NAC Museum heeft net als veel andere bedrijven en sectoren veel te lijden gehad onder het Corona virus. Een groot deel van de inkomsten zijn hiermee weggevallen. Om het museum draaiende te houden en verder te gaan met de digitalisering van het omvangrijke archief is geld nodig. En aangezien wij een het NAC Museum een warm hart toedragen nemen we hieronder hun oproep één op één over.

Zoals zoveel bedrijven heeft ook het NAC Museum te lijden (gehad) onder het Corona-virus: van maart tot en met mei moesten de deuren noodgedwongen dicht blijven, en per 1 juni geldt een maximum op het aantal bezoekers per keer. Een en ander heeft geleid tot drastisch minder bezoekers voor het mu-seum. Dat is dus een inkomstenbron die wegvalt. Wij kunnen uw hulp dan ook goed gebruiken bij de Rabo ClubSupport actie om aan inkomsten te komen. Want naast het regulier onderhoud wat gewoon door moet gaan is een van de doelen die we als museum willen realiseren het digitaliseren van ons omvangrijke archief. Rabobank Breda stelt € 100.000,- beschikbaar aan alle deelnemende verenigin-gen en stichtingen, waarbij de verdeling plaatsvindt naar gelang het aantal uitgebrachte stemmen. Hoe meer er op ons gestemd wordt, hoe beter. Alleen Rabobank leden kunnen stemmen.

Bent u zelf klant van de Rabobank Breda, maar nog geen lid? Zorgt u er dan voor dat u ook gratis Rabobank lid wordt. Als u lid bent, kunt u stemmen.

Bent u zelf geen klant van Rabobank Breda, maar kent u in uw familie, uw vrienden- en kennissenkring, uw collega’s etc mensen die het NAC Museum een warm hart toedragen en vinden dat dit Bredase cul-tureel erfgoed behouden moet blijven? Laat hen dan vooral dit lezen.

via deze link kom je op de pagina om te stemmen op het NAC Museum.

 

Bron:
B-Side Rats, Het NAC Museum
Terug naar overzicht
17 Reacties
80    
Dirk

Verkoop net als bij Telstar fictieve kaartjes voor een thuiswedstrijd a 1.50 per stuk en schenk het bedrag aan museum. Kan zomaar een mooi bedrag opleveren, daar in Ijmuiden was het in ieder geval een succes !!!

26    
Scheppioni

Ik ben al donateur, maar maak binnenkort nog een extra bedragje over voor dit fantastisch doel !!💛🖤🍻

80    
Dirk

Verkoop net als bij Telstar fictieve kaartjes voor een thuiswedstrijd a 1.50 per stuk en schenk het bedrag aan museum. Kan zomaar een mooi bedrag opleveren, daar in Ijmuiden was het in ieder geval een succes !!!

12    
SanderH

Zal zeker op ze stemmen. Mss een idee om een tikkie actie te doen? Waar je bijv een donatie van €19,12 kan doen of beginnende met 5 euro.

9    
Dirk

Opbrengst dmv deze actie bij telstar-top oss heeft 10.000 euro opgebracht

16    
Frankuh

Ik zou pleiten voor een actie gelijk een aantal jaar geleden. Match worn shirts aanbieden van dit seizoen op een veilig waarvan de opbrengst naar het NAC museum gaat. 100% garantie dat hier animo voor is ;)

5    
Nonkel Frans

De kalender die nu aangeboden wordt was een mooi produkt voor of van t museum geweest. Centen gaan nu naar een commerciele uitgever toch?
Variant - Jaarlijks de beste fotos/acties van t vorige seizoen ( spelers en publiek) vraag lokale fotografen met wat coulance op copy right - en dan tegen de feestdagen uitgeven ?
Kunnen Collectors items worden. Later een map erbij om de kalenders als fotoboek op te kunnen slaan.

3    
Monkeyrocker

@ nonkel frans met de fotos van Marco Magielse zou je idd iets moois kunnen maken , al dacht ik dat een deel van de opbrengst van die nieuwe kalenders ook naar een goed doel gaan.

0    
Arie

Een beetje meer reclame voor het museum op zn tijd zou sowieso niet verkeerd zijn om de vele bezoekers uit alle supporterslagen betrokken en attent te houden wat betreft het museum.

-4    
Ruud

Kan je ook gewoon een donatie geven aan t nac museum? Normaal
Gesproken doe je ( of ik
In iedergeval ) aan de locos ofzo....
Als je gewoon vrij kan doneren denk ik toch wel dat alle beetjes helpen .
Stel we zouden naar alle 18000 fans een heel direct tikkie sturen van €5
Weet ik zeker dan minimaal 5000
Man dat tikkie wel betaald....
Toch?

1    
Ruud

We kunnen verder toch maar weinig geld uitgeven in deze tijden en periodes dus dan geef ik persoonlijk
Liever een paar euro’s extra aan hernam museum . Als je nu goed op stap zou kunnen gaan ben je veel
Meer kwijt...;)

5    
die ne gast

Ik wil gewoon geld overmaken
Waarom staat het bankrekeningnummer niet gewoon op de website van het NAC-museum?
Waarom zo ingewikkeld doen dat je een naam, e-mail adres en een specifieke betaalmethode moet kiezen?

Ik ben terughoudend om zomaar overal mijn e-mail adres en bankrekeningnummer in te vullen. Je weet nooit in wat voor database dat terecht komt.
En aangezien het NAC-museum draait op vrijwilligers, ga ik er vanuit dat ze niet de allerbeste cybersecurity maatregelen nemen... Dus communiceer gewoon ook je bankrekeningnummer, naast de oproep om te stemmen als Rabobank-lid.

2    
Noord Mokumse NAC'er

@ Die ne gast, juist kul. Daar sluit ik m'n eigen bij aan.

@ Dirk, ja dat liep als een malle. Was voor 't goede doel (zieke medewerker daar). Lezen gullie mee NAC Museum?

-1    
BredaParel

En voor wie dan nog een stem overhoudt: in Prinsenbeek kan JV Kuatsu ook altijd wat hulp gebruiken! :)

0    
D'N Klaagmuur

Is er een bepaald doelbedrag nodig wat gehaald dient te worden? Vaak werkt dat beter om mensen over de streep te trekken om te doneren.

0    
B13

In de VS hebben ze in de MLB iets leuks bedacht, koop een karton bord met je eigen gezicht erop en dat bord krijgt een plekje in het stadion. Win-win; de club (en laat een gedeelte naar het museum gaan) krijgt een leuk centje en het stadion krijgt meer sfeer. Google maar eens op mlb cardboard cutouts.

4    
Elize34

Geen klant bij de Rabo dus daarom maar net donateur geworden.

Vlak voor de intelligent lockdown nog een rondleiding mogen meemaken in het museum. Wat een kunde, kennis en enthousiasme. Zelfs mijn vriend die bepaald geen voetbalfan is, kon het museum enorm waarderen en ziet nu beter in hoe Breda en NAC onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Hopelijk kan deze club nog lang door met dit prachtige museum!

1    
NAC Museum

Uiteraard is elke donatie welkom. Je kunt dit doen door op deze link te klikken: https://www.nacmuseum.nl/doneren/extra-donatie

Maar natuurlijk mag u ook gewoon onze bankrekening gebruiken om direct een donatie over te maken: NL33RABO0186789645 t.n.v. St. NAC Museum.

We zullen het geld goed besteden!

Allemaal bedankt!

Laad alle berichten na dit bericht in