Overal waar we komen

Bierprijs komend seizoen hetzelfde

DeWeesJr

Het lijkt maar niet op te houden met goed nieuws vandaag. Naast dat er bekend werd dat er vanaf september weer (voor een deel) publiek mag komen, valt er ook nog eens te lezen in de notulen van de Clubraad dat de bierprijs komend seizoen gehandhaafd blijft.

Vorig jaar is namelijk samen met NHG afgesproken dat de bierprijs voor de komende twee seizoenen hetzelfde blijft. Hierdoor zal de bierprijs dit jaar (nog) niet stijgen. Beide partijen zijn bekend met deze afspraak, waardoor deze ook nageleefd zal worden. 

Scheelt toch weer een volgende soap...

Bron:
B-Side Rats, Clubraad
Terug naar overzicht
34 Reacties
61    
Joop Klepzeiker

Overigens; kan iemand even tegen Menno zeggen dat ie even een nieuwe sjaal moet kopen? Die jongen is intussen zo vaak in beeld dat dat oude vod met achterhaald logo echt niet meer kan ;-)

14    
Joop Klepzeiker

Slim van NAC; als de wereld in brand staat gewoon even het allerbeste nieuws denkbaar brengen. Vanaf nu is TvdA een ziener en PH een kampioenenmaker natuurlijk ;-)

61    
Joop Klepzeiker

Overigens; kan iemand even tegen Menno zeggen dat ie even een nieuwe sjaal moet kopen? Die jongen is intussen zo vaak in beeld dat dat oude vod met achterhaald logo echt niet meer kan ;-)

10    
sjef de gevulde koek

Kan het bijna niet geloven in deze zware tijden financieel de bierprijs niet omhoog. Dit kan maar 1 ding betekenen er is geld zat in Breda en VD Hecke blijft daarom ook gewoon. HUP NAC

7    
De Kroonprins

Ik vraag me bij dit bericht dan wel direct af hoe bier halen tijdens de wedstrijd of in de rust precies gaat werken, indien iedereen 1.5 meter afstand dient te bewaren. De horecapunten gaan dicht? Of gaat iedereen straks met een eigen traytje bier de tribune op waarmee je het de hele wedstrijd kunt uitzingen?

36    
De Beul van Etten

@De Kroonprins

Iedereen op z'n plek blijven staan/zitten en met een brandslang de tribunes opspuiten.

50    
Mafkees

Geweldig! Afgelopen seizoen was Breda te klein, want de bierprijs ging omhoog, het werd allemaal veel te duur, NHG was geflipt met zulke prijzen (wat overigens ook gewoon zo is), etc.

We zitten een jaar verder en nu gaan we juichen omdat die vorig jaar als veel te hoog bestempelde bierprijzen dit jaar niet omhoog gaan (wat ook gewoon zo afgesproken is afgelopen jaar). Het kan verkeren.

26    
B7

De prijzen blijven gelijk, maar de plastic bekers worden kleiner 😂!! Is een bekende truc in de horeca!!

15    
geelzwartwit

Het nieuws is dat wat afgesproken is niet veranderd 🤔

9    
Bou

Hebben we ook al nieuwe shirts?

15    
Pizzabakker

@ Kroonprins

Zingen mag niet, dus de hele wedstrijd uitzingen kun je ook wel vergeten!

4    
foxnb

@Bou

Daar ben ik ook erg benieuwd naar!

Zowat elke club komt hier voor vakantie tijd mee. Zodat vooral jonge fans hun shirtje van het nieuwe seizoen op vakantie kunnen dragen. (deze tijden ligt dat wat anders)

maar NAC kennende zijn we weer de laatste. Hoop dat de ontwerpers er eens iets moois van gemaakt hebben. De 'legerprint' van een aantal seizoenen geleden was eindelijk eens vernieuwd. Binnen mijn vriendenkring was toen iedereen enthousiast. Vrees persoonlijk zelf dat het verschil zal zijn dat de diagonale streep wat dikker of dunner is en dat ze er maar weer ergens een tekst in kwakken.

0    
Bart

Foxnb, ben bang dat het ook weer een saai tenue gaat worden.. hoop iets nieuws. Logo in het midden van de borst, 2dunne strepen verticaal naar beneden en zwarte mouwen!

13    
sjef de gevulde [email protected]

Nac en Shirts blijft gewoon een drama. Elk jaar weer. Commercieel is er nog veel te doen in Breda. Zelfs de webshop is lachwekkend.

4    
RaraNAC

Nou, op meerdere plekken in de stad hebben ze het biertje al boven de €3 gegooid... wie had dat gedacht, nhg die ineens goedkoop wordt

0    
Ernie

Ben benieuwd hoe ze dat gaan organiseren, Bier halen met 1.5 m afstand?

9    
Buddha

Gewoon van die gasten met biertanks op hun rug de rijen af laten lopen. Die zie je bij concerten ook wel eens rondlopen. Uiteraard wel met een noad mondkapje op.
Bij de verkooppunten bier halen gaat met de huidige regels niet gebeuren, maar het is ook nog geen 1 september.

13    
SjorsNAC

Veel betalen voor een beker matige pils. Neem ff een kijkje bij tottenham, die serveren halve liters vers craft beer rechtstreeks uit de brouwerij in het stadion. Nou is dat ook weer het andere uiterste maar we hebben hier een aantal mooie lokale brouwerijen, tijd voor een eigen NAC bier of op zn minste wat extra keuze, een wisseltap ofzo. Daar zou ik graag extra voor betalen. Maar dat zal wel nooit gebeuren ivm contracten enzo maar in mijn ogen echt een gemiste kans!!!

-1    
Leur-1912

Raar.... we (Een paar) mogen binnen bij NAC onder strikte voorwaarden. En als we een liedje zingen is het afgelopen met de pret.

Daar hoeven ze in Tilburg in ieder geval niet bang voor te zijn.

5    
geelzwartwit

@leur 1912

In Tilburg hebben ze inderdaad geen reden om ergens vrolijk over te zingen...
Proest

8    
Cool hand

Ik zeg Frontaal. Support your local brewery.

19    
NAC4Ever

@Oma
Weet je zeker dat je niet voor NAC bent? Je komt hier nogal vaak.

3    
NAC4Ever

Toeteren en hoera fluisteren? (Waar Rutte het over had). Denk niet dat dat hem gaat worden.

-1    
ome cor

Wat een bericht !
Hebben ze de enige bierdrinker uit het Rat Verlegh stadion op de foto staan, dan hadden ze hem toch ook gewoon kunnen mailen. 😜

1    
NAC Breda F.C

Gewoon 1,5 meter bier van te voren halen... dat scheelt de afstand en voor heel de wedstrijd heb je bier

9    
Chris W.M.

Errug benieuwd naar de uitwerking van het gesprek wat BSideRats en DeRat met Manders en Mol gehad hebben. Van wat ik lees op DeRat toch aardig wat interessante zaken besproken. Én, wat mij van mijn stoel deed vallen, we hebben een hogere spelersbegroting dan vorig jaar volgens Manders....

1    
Harrynak

Gewoon zo’n festival biertapmannetjes rond laten lopen met mondkapje. Die heeft de ruimte om rond te lopen, kan bier voor je neer zetten en kun je pakken.

Niet des NAC, maar zorgt wel voor omzet

1    
076

Ik zat van de week op t terras bij ons in t centrum gvd 3,20 euro voor een fluitje man!! Helemaal was geworden joh.

-1    
D'n Wim

dan zalde goed in de olie gezeten hebben want 3,20 voor een fluitje bestaat nergens. een vaaske zalt zijn geweest

-2    
brouwers

slaap altijd naast me vriendin dan zouden we anderhalve meter uit elkaar moeten zitten en bier voor de hele wedstrijd halen is ook geen optie smaak zoal niet én als tegen Roda schoppen ze het bier ook om

2    
geelzwartwit

@Chris

Ik vind dat die Manders meer zinnige dingen zegt dan al zijn voorgangers.
En dat de begroting gelukkig rond zou komen was voor mij al een tijdje duidelijk. Jammer dat ik daar op deze site op afgezeken werd maar goed Manders ziet het vooralsnog allemaal wel goed vind ik.

Vertrouwen in die man.

3    
Buurman

Inderdaad interessant even de rat te lezen. Goeie samenvatting daar. Het lijkt erop dat het conflict TM en hoofdtrainer voorlopig opgelost is met een stevig gesprek olv Manders. Volgens mij de beste oplossing. Al is het naar mijn mening nodig dat er een ervaren TD bijkomt, mits te vinden natuurlijk. Onze TM is meer een man om in de schaduw ondersteunend te werken. Doet hij, volgens mij, prima. Zou ook jammer zijn als een talenwonder en goeie computeranalist uit de boot wordt geflikkerd. En met een nieuw ontslag zetten we ons opnieuw enorm te kakken.
Maar misschien zit ik er wel helemaal langs.
Roept u maaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr..........

-1    
Ad B uit Roosendaal

Ik hoop zo nsle mogelijk weer een biertje te drinken het stadion.

Ik weet bij god niet wat de prijs is, maar een biertje in de rust is altijd heerlijk (zeker als NAC dan op voorsprong staat).

0    
GeelZwarHart

Het is al behoorlijk aan de prijs.

0    
Svt076

@oma

Haha. Super grappig.
Net als dat de 1.5 meter afstand al tientallen jaren een begrip is op de tribunes bij jullie

Laad alle berichten na dit bericht in