Overal waar we komen

Enkele midweekse speelrondes komend seizoen

DeWeesJr

Even werd er gesuggereerd dat alle wedstrijden van de Keuken Kampioen Divisie gespeeld zouden worden op dinsdag, woensdag en donderdag. Volgens Mattijs Manders is hier geen sprake van.

De meeste wedstrijden zullen gewoon op de bekende dagen gespeeld worden. Oftewel vrijdag en maandag. Dit valt te lezen in de notulen van de Clubraad. Vanwege het overvolle programma zijn er wel enkele speelrondes die doordeweeks gespeeld gaan worden. 

Zeker gezien het feit dat er hoogstwaarschijnlijk vanaf september weer met publiek gespeeld mag worden is dit erg goed nieuws. 

Bron:
B-Side Rats, Clubraad
Terug naar overzicht
10 Reacties
30    
WillyG

@BART

Jij als dragende speler van je team hoeft je niet druk te maken bij het missen van een training. Jij speelt altijd in het weekend.

9    
Bart

Gelukkig maar, aangezien ik gewoon moet trainen op dinsdag en donderdag

30    
WillyG

@BART

Jij als dragende speler van je team hoeft je niet druk te maken bij het missen van een training. Jij speelt altijd in het weekend.

19    
Eljé

Gewoon klote ontwikkeling dus. Het feit dat vrijdag en MAANDAG al beschouwd worden als 'de bekende speeldagen' is best verontrustend...
Over twee jaar is donderdag ook een bekende speeldag. En 18:00u een bekende tijd voor de aftrap. Want de FOX kijker wil natuurlijk voor geen goud Telstar-NAC missen.

0    
Bart

WillyG, dat zou pas mooi zijn eh maar ook voor mij is er een nieuwe concurrent bij gekomen dus moet toch echt m’n trainingen pakken;)

11    
Concurrent bart

Maak je niet druk Bart. Ik kom alleen omdat jullie zo’n lekker wijf achter de bar hebben staan.

5    
BalOpHetDak8

@concurrent,

Fijn hé!? die lagere elftallen, met aanvangstijden van 10.00 uur zondag ochtend.

Lekker heel de middag aan de bar bij de barvrouw...!

0    
Lamington

Dit is erg goed nieuws?!?! Praten jullie tegenwoordig echt álles na? Wat een onzin joh, dit is nog suffer dan het al was met nog meer onzindagen zoals de maandag.

Erg goed nieuws.. koekkoek.

0    
Tante Annie

Ik ben benieuwd wanneer we weer awaydays hebben ook. Zal wel een seizoen kunnen duren. En hoe het dan zit met de uitkaart+. Ik was zo blij dat ik komend seizoen de uitkaart+ zou hebben...

0    
brouwers

ben blij dat ik een gouden seizoenskaart heb genomen , daar heb ik ook een heel jaar voor gespaard met dat klein geld

7    
linksrecht

Bart is een dragende speler.
Hesjes, bidons, ballen-net... Hij draagt het allemaal.

Lekker Bart

Laad alle berichten na dit bericht in