Overal waar we komen

Ruperti fluit Telstar-NAC

Eddy W

Aanstaande vrijdag speelt NAC tegen Telstar. In een van de laatste wedstrijden voor de winsterstop moet het elftal van Ruud Brood de lijn van de afgelopen wedstrijden doortrekken om aan te blijven haken bij de top van de Eerste divisie.

Het duel tegen Telstar stat onder leiding van de 29-jarige scheidsrechter Ruperti, die assistentie krijgt van de grensrechters Westhof en Janson.  De vierde official heet Henshuijs. Voor Ruperti, die al drie seizoenen Eerste divisie fluit, is dit de eerste keer dat hij scheidsrechter is bij een wedstrijd van NAC.

Bron:
B-Side Rats, KNVB
Vorig bericht
Ex-NAC: Skender Loshi duikt op bij TEC 7 reacties
Volgend bericht
Boussaid in elftal van de week 7 reacties
Terug naar overzicht
9 Reacties
9    
Messiaans

Kiwi

2    
The Cosmic Gate

Wie ???

9    
Messiaans

Kiwi

3    
Pizzabakker

De vraag is dan natuurlijk wel hoeveel wedstrijden van Telstar hij al gefloten heeft en hoe die verlopen zijn!

9    
Ojee

54. Allemaal gewonnen

4    
Oldskool

@pizzabakker

https://www.footballculture.com/shop/telstar-undefeated-in-europe/

We weten nu waarom:-)

5    
sjef de gevulde koek

Word weer een zware kluif daar dat is 1 ding wat zeker is. Ook word het weer niet uitgezonden dus veel gaan we er niet van zien. Wat een kut competitie is het ook

5    
Buurman

Voor mij is dit een sleutelwedstrijd. Winnen we daar dan moeten de laatste twee wedstrijden ook gewonnen kunnen worden. Dan blijf je kanshebber voor plaats 2. Ben ervan overtuigd dat we dit seizoen die rotte keuken uit moeten zien te komen. Het wordt anders alleen maar moeilijker. Telstar wordt zwaar. Als Telstar wint komen ze op 3 punten van ons. Ze zijn dus niet veel minder dan ons NAC. Als NAC Telstar onderschat is dat killing. En ze hebben thuisvoordeel. Of beter gezegd NAC heeft uitnadeel ! Ik hoop dat dit goed afloopt.

0    
vrije verkoop

Op zich hóéft Telstar geen thuisvoordeel te hebben. De verkoop van kaarten is vrij en online... Tegen Jong Ajax was het volle bak. En echt niet omdat mensen zo graag naar de Witte Leeuwen keken. Hoe leuk cult die club ook is.

4    
Tombola Breda

Op papier zou NAC dik moeten winnen van Telstar. Tegelijkertijd lijkt Telstar wel een stuntploeg. Ze wonnen in de zomerstop een oefenwedstrijd met AZ met 3-0. Wonnen met dezelfde cijfers tevens van Excelsior. Maar ook van Jong Utrecht en Almere. Ploegen waar NAC het zeer moeilijk mee had.

Het is eigenlijk te belachelijk voor woorden dat je een wedstrijd tegen fucking Telstar met twijfels tegemoet ziet...

Laad alle berichten na dit bericht in