Wij gaan niet opzij

Man of the match: NAC - FC Eindhoven (2-1)

Italo

NAC won gistermiddag/avond van FC Eindhoven. Het spel was niet erg best, maar toch konden er drie punten worden toegevoegd aan het seizoenstotaal. Wat vond jij van de prestaties van de spelers? Laat het hieronder weer weten.

Man of the match NAC - FC Eindhoven (588 Stemmers)

Wie speelde volgens jou de beste pot? Stem op alle spelers hieronder en samen maken we er een mooi overzichtje van!
 
Even geduld: Je stem wordt verwerkt
N. Olij
-
R. Schouten
-
M. Adilehou
-
R. Hendriks
-
M. Maria
-
L. Fiorini
-
T. Haye
-
L. Immers
-
M. El Allouchi
-
M. Bilate
-
K. De Rooij
-
N. Venema
-
A. Jansen
-
C. Rösler
-
M. Steijn
-
K. De Rooij
5.3
M. Bilate
5.8
M. El Allouchi
5.2
L. Immers
7.0
T. Haye
5.9
L. Fiorini
6.9
M. Maria
5.5
R. Hendriks
6.3
M. Adilehou
7.7
R. Schouten
5.5
N. Olij
6.4
M. Steijn
5.5
C. Rösler
5.9
A. Jansen
5.7
N. Venema
5.0
Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
47 Reacties
80    
Ton

3 punten en hopelijk geen blessures overgehouden. Meer kun je niet wensen. En Adilehou met kop en schouders de beste😀

-49    
Otjes

Ok maar 4 reakties, maar cijfers zijn wel erg hoog. Ik zag gister amateur nivo...

-36    
Ben

Het was zeer, zeer slecht!

-21    
Real Robert

Man of the match is de scheidsrechter, die ons als 12e man een rode kaart bespaarde en een fikse schorsing voor Haye.

Wat voor cijfers moet je verder geven aan een team, dat opnieuw het meeste balbezit aan de tegenstander
moest laten.

28    
Heksenketel

Tom Haye was de beste bij NAC. Maar ik heb er 3 punten vanaf getrokken vanwege zijn schandalige overtreding waar hij rood voor had moeten krijgen. Met lef en op het randje spelen is prima, graag zelfs! Maar op volle snelheid iemand van achteren neerhalen, past niet bij NAC!

31    
D'n Beuk

Azarkan staat er niet tussen en die heeft toch echt zijn debuut gemaakt

Haye speelde weer heel goed maar ook van mij strafpunten vanwege het trappen waarmee hij de club echt gigantisch had kunnen duperen, nu doe je nog enigszins mee.

Vandaar voor mij Lex Immers en Adilehou Motm... mooi om te zien hoe simpel Immers het er soms laat uitzien

80    
Ton

3 punten en hopelijk geen blessures overgehouden. Meer kun je niet wensen. En Adilehou met kop en schouders de beste😀

7    
J nac

Hoe is het mogelijk dat Maria een contract heeft mogen tekenen terwijl er jongen uit onze jeugdafdeling voor een contract moet knokken.
Lekker beleid weer nac.
Is Mashart minder?

38    
Mo

Advies voor Manders: Zo snel mogelijk het contract van Adilelou verlengen!!!!!

31    
Willem 4,5

Het enige lichtpuntje was Adilehou, hopelijk kost dat Malone zijn plaats, die gast was goed en had het ook koud, de rest snel vergeten en op naar Telstar. Dan kunnen we in ieder geval niet meer zeiken over kou, net alsof Eindhoven het niet koud had, het slechte veld en meer van die k.t smoesjes. Dacht dat na de overwinning op Almere het tij was gekeerd maar dat bleek valse hoop. We hadden het nivea van de 10 wedstrijden daarvoor weer te pakken.

27    
Dutchtwang

Nee, Mashart is zeker niet minder dan Maria. Wat legde die een belabberde pot op de mat.

20    
JN

Adilehou was beresterk in z’n duels. Liet de opbouw grotendeels over aan Haye en Hendriks, maar bleek toch aardig te kunnen voetballen met een actie in de 75e(?) minuut.

Ik zou naast hem wel een ervaren cv óf back willen zien. Adilehou is (nog) niet in staat het elftal aan te sturen, dus moet die functie door een ander ingevuld worden. Rutten zet misschien niet heel het elftal weg, maar is positioneel verdedigend sterker dan Schouten en dus vult hij Adilehou beter aan. Verder Hendriks en Adilehou aan elkaar laten wennen, die kunnen samen heel belangrijk zijn aan het einde van de competitie.


Maria was verdedigend niet onaardig, maar erg ongelukkig in een paar acties. Dat soort acties moet ie doen als ie meer ritme heeft gevonden en niet in een moeilijke lopende wedstrijd met een 2-1 tussenstand. Blijft wel de beste linksback in de huidige selectie, denk ik.

12    
Remazu

Hoe komt het toch dat NACspelers niet in staat zijn om de bal naar
dezelfde kleur te spelen.
Dit gaat zo al jaren en steeds komt er weer een andere trainer, die het niet voor elkaar krijgt.

-1    
NAC bredaa

Haye een 1 vanwege die domme actie

1    
Henri

Al die excuuszoekers. Nu is het weer het veld. Ik heb van de week naar de Belgische bekerwedstrijd St Gilles-Anderlecht gekeken op een niet verwarmd veld. Er werd zondermeer een aanvaardbare pot voetbal op de mat gelegd.

18    
Boom

Adilehou was echt van grote klasse! Wat een beest is dat. Haye zat deze keer niet goed in de wedstrijd. Immers gaat steeds beter draaien. Bij de Rooij lijkt het een mentaal probleem te worden, wat speelt hij zonder zelfvertrouwen! Als ik Steijn was zou ik een mental coach inhuren voor hem. In potentie toch een van de beteren.

-12    
Otto

Waarom Rosler ( een eigen speler) plaats moet maken voor Hendriks( een huurling) is wel erg vreemd. M.i.. tekent dit de onrust in de t.s.!

26    
henk

Het spijt me om te zeggen, maar Haye speelde zijn zwakste wedstrijd van het seizoen. Grossierde in balverlies greep vaak zwak in met als gevolg een doelpunt tegen. Had ook rood moeten krijgen. Sowieso speelden de meesten zwak met uitzondering van Adilehou die een sterke wedstrijd had. De spelopvatting klopt niet. De bal wordt teveel aan de tegenstander gelaten. Men heeft niet de wil om duels te winnen en steekt niet genoeg energie in de wdstrijd. We hebben nog steeds de breedste en duurste selectie van de eerste divisie. Dit mag ondertussen wel de trainer aangerekend worden. Hij heeft nu twee keer flink geïnvesteerd in de selectie. Zijn voorgangers kregen veel minder middelen, maar een aantal van hen (maar niet allemaal) wisten wel te presteren.

-1    
Cool hand

Heksenketel klinkt als een sneeuwvlokje.

22    
Henri

Als ik nu zo'n Telstar zie spelen tegen GAE, gewoon hartstikke leuk om te zien. Waarom kunnen ze dat bij de ploeg met de hoogste begroting en de meeste selectiespelers niet realiseren.

16    
Theoden King

We hebben onderhand een kampioenswaardige selectie, maar op het veld blijkt daar steeds niets van. Wat gebeurde er weer schrikbarend weinig in 90 minuten.

De drie punten zijn welkom en broodnodig, maar dat is het dan ook. Geploeter en gezwoeg tegen fc eindhoven, dat als ploeg niets voorstelt.

Kaj de Rooij begint de gevreesde Dogan 2 te worden. Eén seizoen knallen bij een kkd-middenmoter is geen garantie voor succes bij NAC.
Haye pakt te veel kaarten, daar zit een enorme frustratie in die jongen.

We hobbelen het seizoen door, maar met promotiewaardig voetbal heeft het allemaal niets te maken.

15    
Nacbreda1989

Haye idd een geweldige speler voor Nac. Maar hij moet zijn maniertjes en die rare overtredingen(is niet de eerste) echt achterwege gaan laten. Begint nu een beetje irritant te worden.. Gewoon voetballen (zoals je goed kunt) en minder gefrustreerd rond lopen, zeker als aanvoerder! Want zonder Haye kunnen we niet.

10    
Bertus

Die Schouten is zó slecht dat doet pijn aan je ogen.
En vooral die arrogante lamlendige uitstraling stoort me enorm.
Na de 0-1 hadden we nog twee keer verder op achterstand kunnen komen door die twijfelaar.

8    
Mike sneu

Een goed uitgepakt gokje

4    
P

Angelino definitief overgenomen door rb leipzig voor 12a13 miljoen met terugkoopoptie van 40 miljoen door ManCity. Delen wij ook nog mee ??

-8    
Martinus

Onze beer achterin was echt uitstekend. El Allouchi een paar keer goed, maar mocht wel eens voor de eigen kans gaan. Legde op verkeerde momenten de bal breed, jammer. Maar kwam veel gevaar van af.

Maar sorry, als je echt vond dat Haye sterk speelde dan kijk je door een roze bril. Normaliter een sterkhouder maar gisteren vooral veel balverlies en één van de redenen dat het niet lekker liep. En had rood moeten krijgen. Zeker geen voldoende.

1    
Lamington

Leuk dat Adilehou een goeie wedstrijd speelde, maar de superlatieven zijn weer eens niet van de lucht en kritiek wordt niet voor open gestaan. NAC ten voeten uit.

Kweenie hoor, maar NAC had het simpelweg zwaar tegen FC Eindhoven, dat onder het midden staat. Zwaar! Zoals hierboven gezegd welkome en broodnodige punten. En de scheids een 10 vanwege het niet geven van terecht rood. Real en King hebben dat goed gezien.
Dat is de samenvatting van gisteren, want goed was het niet. Te traag en te gezapig, een wedstrijd lang. Kenmerkend, helaas. Als NAC zich alleen op kan laden voor toppers (tranen van het lachen en huilen tegelijkertijd..) als tegen Almere worden het nog zware wedstrijden. Gaat NAC ervoor om alles te winnen of erop gokken dat clubs boven ons er nog een paar gaan verliezen? Ze zouden in ieder geval het eerste moeten doen. Maar daar had het gisteren geen schijn van. Nog 15 te gaan. Minimaal 40 punten erbij. Moet te doen zijn. Met de juiste tactiek en instelling.

Hup NAC!

-2    
Scheppioni

Voetballen we zo dinsdag, dan is het een flinke jas, begint het net flink te dooien ....

14    
TIP

Graafschap wint vandaag ook met een minimum score thuis van MVV, de nummer 18 geloof ik. NAC heeft gemiddeld inderdaad weinig de bal. Maar als ze nu driepunters blijven maken en ze promoveren zal iedereen uiteindelijk zeggen dat ze onder Steyn heel effectief voetballen.
Dinsdag wordt weer niet gemakkelijk, maar het Telstar voetbal ligt NAC beter. En ik zie Almere punten verspelen in Helmond. Gewoon doorgaan met blijven winnen. We zijn na de winterstop nog ongeslagen, het is zeker niet alleen kommer en kwel. En met Anco erbij komt er meer voetbal in de ploeg.

6    
NuFfNie

Er zijn er hier veel die denken dat ze veilingmeester zijn. Vandaag goed, dus zsm contract verlenging aanbieden. Maar als je zegt dat het een zaadwedstrijd was dan krijg je 👎👎.
Maar het was een hele slechte wedstrijd. Fouten uit het verleden zie je steeds weer terugkomen. Lange ballen, 2e bal die niet gewonnen wordt, te veel lopen met de bal, niet tijdig wisselen van de zwakste spelers. Grootste fout was de slechte voorbereiding van Olij. Als je na het doelpunt zegt dat je geen zak zag, dan had je een petje mee moeten nemen. Olij heeft NAC al heel wat punten opgeleverd en deze fout koste ons geen punten, dus wordt het hem al snel vergeven.
Dat in tegenstelling tot de actie van Haye. Waarom laat Steijn hem daarna gewoon staan? Omdat we niet zonder Haye kunnen? Binnenkort wordt hij om de wedstrijd geschorst als hij zoveel onnodige gele kaarten blijft pakken.
Verder vond ik ElAl dramatisch, had tijdens de pauze gewisseld moeten worden. Fiorini was aanvallend niet goed, verloor veel te veel ballen. Verder was Bilate niet scherp en de Rooy niet goed. Immers vond ik niet sterk starten, maar herstelde zich snel. Dat hadden meer spelers moeten doen.
Azarkane vond ik slecht invallen. Heeft volgens mij geen enkele actie met goed gevolg uitgevoerd. Jansen heeft duidelijk meer ervaring. Raakt niet snel in paniek en kan op balbezit spelen.

Adilehou speelde inderdaad een goede wedstrijd.

14    
DunErwt

Blij met de 3 punten. Kom je toch wat beter die koude nachtdiensten door.
Hup NAC op naar de volgende 3 punten!

-16    
Marti

Jol per direct gestopt bij het tech hart bij Den Haag , het zal toch niet waar zijn he

2    
Geelzwartwit

@marti

Same thoughts
😬

7    
Zwampie

Marti,
Is alweer oud nieuws van een week geleden.
Jol stopt in het technisch hart maar gaat in een andere functie verder bij Ado

-5    
Belgische Naccer

MOTM: Adilehou

Slechtse: Allouchi

En waarom Maria gehaald, als je Mashart hebt?
Maria is NIKS beter dan Mashart. Maar goed dan heb je wat te wisselen, zullen de heren gedacht hebben.

Haye prima, maar soms maakt hij echt overtredingen uit frustratie. Dat moet hij niet meer doen. Misschien heeft het ook te maken met het feit dat Steijn hem continu op zijn flikker geeft vanaf de zijlijn. En dat hij even dacht....hier kun je het krijgen!

Steijn kan zich beter boos maken op Allouchi. Die stond weer eens als vanouds te schutteren. Ik schat 20x onnodig balverlies in de wedstrijd en 4 corners verneukt.

Ik hoop echt dat Janssen tegen Telstar in de basis staat ipv Allouchi.

Verder Adilehou wat een baas! en waar was Bilate? Zo goed als tegen Almere, nu weer geen enkel duel gewonnen, redelijk kansloos te noemen.

Maar gelukkig 3 punten tegen een zwakke tegenstander. Hopelijk lukt dat deze week ook weer tegen Telstar en Dordrecht. Maar 100% zeker is dat nog niet... Ik zie teveel verval na Almere.

Verder is het hopen op puntverlies bij De Graafschap en Almere. Cambuur is al kampioen.

-8    
Rat uit Rijen

Die Jansen mag ook eerst nog wel een paar kilo afvallen. Wat een dikke pens heeft die gast man...

-7    
Sjak

Zeg Belg, lekkere vlaamse strontboer.

Mounir = NAC, NAC = Mounir

Ongelooflijk dat @BSR redactie het structureel beschadigen van een speler niet aanpakt en anderen die inhoudelijk een andere mening hebben dan de redactie jarenlang schorst.
Maar ja, als je een redactielid laat zitten en je spreekbuis maakt die publiekelijk huizen in de fik wil steken zegt dat genoeg.

Pure willekeur!

bah..

7    
Tip

In alle bescheidenheid vind ik dat Sjak , ondanks dat hij het wat mij betreft iets te scherp formuleert, een punt heeft.

Ik probeer objectief te zijn. ElAl speelde zaterdag geen beste wedstrijd en dat mag gezegd worden. Dat hij pas in minuut 70 werd gewisseld moet je voor bij Steijn zijn. En hij was niet de enige die onvoldoende presteerde, ook Haye bakte er niks van los van zijn domme, te harde, overtreding.

Echter er zijn hier supporters die ook bij een goede prestatie van ElAl hem naar beneden halen. Zelfs een doelpunt van ElAl niet willen meetellen omdat de goal volgens hun puur geluk was. Tsja.....

Ik denk dat die negatieve benadering op een gegeven moment van invloed kan zijn op ElAl prestaties.

Vervelende is dat als ElAl weer eens ten onrechte negatief wordt neergehaald mensen als Sjak en ik menen te moeten reageren. Iedere keer van twee kanten dezelfde litanie. Dat gaat toch enorm vervelen?

Ik verwijt de redactie persoonlijk niks, maar ik vind wel dat als iemand steeds dezelfde speler, die nu eenmaal toch altijd in de basis staat, in de zeik zet de redactie het recht heeft de reactie te verwijderen en te verwittigen dat er een ban komt als reageerder ermee bezig blijft.

Extra vervelend is, dat er sterke vermoedens ontstaan, dat een en ander toch een racistische voedingsbodem heeft. En dat wil ik eigenlijk niet geloven.

-7    
ome cor

Ik sluit me helemaal aan bij de vorige 2 sprekers.

Daar aan toevoegend....als je spelers week in, week uit afzeikt dan ben je gewoon een keurige kritische supporter, maar owee als je kritiek hebt op supporters. Dan voelen die hypocrieten zich aangevallen en dan weten ze niet hoe snel ze moeten reageren op die dekselse ome cor.

3    
NuFfNie

Als Mounir NAC is en NAC Mounir is dan moet Mounir eens tegen de trainer zeggen dat het spel op hem afgestemd moet worden.
Dat Mounir onder veel trainers een basisplaats kreeg, zegt wel dat hij bepaalde goede kwaliteiten heeft. Maar dit seizoen loopt het gewoon niet goed bij hem, zoals het bij veel spelers niet goed gaat. Het verschil tussen Mounir en de rest is dat Mounir uitstraalt dat hij een belangrijke schakel is. Mede door het opeisen van elke vrij schop en corner. Dat kan omdat dat de trainer het zo wil, maar dan moeten ze sowieso beter zijn.
Kijk naaar Haye, beste NAC speler in de selectie, maar die krijgt nu ook keiharde kritiek na zijn zoveelste onnodige gele kaart en nu schandalige overtreding. En dat is ook terecht. Hoge bomen vangen veel wind.
Dus ik denk dat Mounir beter wordt als Steijn hem anders laat voetballen.
Maar zolang hij op deze wijze blijft voetballen, zal hij ook kritiek oogsten.

Wat ik veel erger vind is dat er hier bij de BSR wordt aangedrongen om mensen buiten te sluiten omdat ze anders denkend zijn.
Belgische NACcer en anderen proberen nog hun euzes te motiveren. Dat is altijd nog beter dan opmerkingen als Mounir is NAC en vv, dat wij geen verstand van voetbal hebben, dat we misschien wel racisten zijn. Ai ai ai, er moeten hier toch wat mensen iets leren over fatsoensnormen. Vrijheid van meningsuiting is een grondrecht in Nederland, dus ik vind ook dat je alleen een ban kunt krijgen op basis van overschrijden van fatsoensnormen. Inhoudelijk zal je altijd meerdere meningen hebben.

-9    
Oosterhout 1982

Echt sommige snappen het niet , haye slecht ??? Staat heel tijd gaten dicht te lopen van el , komen telkens twee of drie man op hem af als je dan een Schouten heb en die andere linksback niet door dekt ja dan speel je volgens de kenners slecht .
Je moet gewoon een 442 gaan spelen

Olij

Schouten rosler Hendriks Rutten
Malone
Immers. Haye
Jannsen
Bilate. Van Hooijdonk

12    
Belgische Naccer

Ik lees toch met stijgende verbazing de reacties hierboven...

Als ik vind dat een speler goed speelt dan zeg ik het en als een speler slecht speelt dan zeg ik het ook. En als een speler al wekenlang slecht speelt, dan zal het iedere week dezelfde kritiek zijn. Dat is logisch.

Dat sommigen er hier anders over denken, dat kan en mag natuurlijk, maar draag dan argumenten aan, waarom je het er niet mee eens bent...en ga dan zeker niet, zonder enige aanleiding, suggereren dat het om "racistische redenen" zou gaan en dan ook nog heel kinderachtig om een ban van BSR zeuren...puur omdat je het er niet mee eens bent.

Ik beoordeel iedere speler objectief en blijf dat doen. Ik heb het beste met NAC voor, en als iemand m.i. verzaakt dan zeg ik het. Niets meer niets minder.

-8    
michel

Ben ik hier de enige die Schouten een prima partij zag spelen? Paar kleine foutjes, maar stond elke keer op de goede plek en gaf goede passes.

4    
E. Ricvan

Michel, eens, Schouten niet spectaculair maar constructief en weinig fouten

1    
Jeroenmuis

Belachelijk dat Mounir het laagste punt heeft ( tot op nu ) en zelfs de Rooij nog een hoger punt heeft.

-2    
Scheppioni

Mochte we weer een keer naar het stadion kunnen ..... op melodie van kinderarm van Bram Krikke, we gaan naar de ere met Nick Olij .......🤪🍻

11    
Nonkel Frans

Word je wakker.....blijkt de ManoftheMatch al die tijd op de tribune te hebben gezeten 😀

Ton Lokhoff begint per 1 april als Technisch Directeur - Directeur dus toch!
Zo staat het in De Stem . Goed nieuws !!!.

1    
Nacdictive

@belgische NAC er: jij bent tov Mounir nooit objectief.. laat me niet lachen man, al is hij de man met een x aantal assists, met goals, onder iedere trainer basis, het maakt jou niks uit, hij kan niks goed doen.

Overigens was hij vrijdag zwak, maar ik heb maar twee a drie spelers gezien die een voldoende halen waarvan Adilehou zeer zeker 1.

Laad alle berichten na dit bericht in